Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gyúrás a.k.a. Body Building

gaga017

Recommended Posts

_Raidon_

Akkor jönnék is egybõl egy kérdéssel/problémával. Ma voltam kondiba, hasaztam, majd nyújtottam, és miközben a hasamat nyújtottam, olyan volt, mint ha vmi "pattant" volna a hasamban, vhol a mellizom alatt, középen. (nem tudom, hogy hogyan hívják azt az izmot :D ). De nem fáj, nincs semmi, de azért aggaszt... :unsure: Remélem nem baxtam el vmit. <_< Volt már hasonló vkinek, vagy ez szokásos dolog? :)

mad363

ja láttam már ilyent .... a 8. utas a halálba :D :D :D

_Raidon_

ja láttam már ilyent .... a 8. utas a halálba :D :D :D

:lol: :lol: na de most komolyan... :)

Warfare

:lol: :lol: na de most komolyan... :)

AIDS-es lettél. B)

_Raidon_

AIDS-es lettél. B)

:ph34r:

gaga017

Akkor jönnék is egybõl egy kérdéssel/problémával. Ma voltam kondiba, hasaztam, majd nyújtottam, és miközben a hasamat nyújtottam, olyan volt, mint ha vmi "pattant" volna a hasamban, vhol a mellizom alatt, középen. (nem tudom, hogy hogyan hívják azt az izmot :D ). De nem fáj, nincs semmi, de azért aggaszt... :unsure: Remélem nem baxtam el vmit. <_< Volt már hasonló vkinek, vagy ez szokásos dolog? :)

Nekem még sosem volt ilyen, úgyhogy érdembeli választ tõlem se kapsz. De ez legalább válasz az utolsó kérdésedre, miszerint ez szokásos dolog-e. Szerintem nem.

_Raidon_

Nekem még sosem volt ilyen, úgyhogy érdembeli választ tõlem se kapsz. De ez legalább válasz az utolsó kérdésedre, miszerint ez szokásos dolog-e. Szerintem nem.

de gondolom, ha vmi történt volna vele, azt érezném :unsure:

Sipres

Nekem ez eleg gyakran elofordul ma is pl amikor nyujtoztam egyet. Eddig semmi bajom nem volt tole

fifaboy

Wahh , ez kicsinált , ma voltam gyúrni jó másfél órát hazajövök erre mondja apu hogy na akkor gyurival hozzátok fel talicskával azt a sok nagy tönkõ fát, full fáradtan azokat kellett cipelni 1órán keresztül, kicsinált:D

_Raidon_

Nekem ez eleg gyakran elofordul ma is pl amikor nyujtoztam egyet. Eddig semmi bajom nem volt tole

kösz a választ, msot megnyugodtam! :)

gaga017

Punnyad a téma, úgyhogy akkor be is tolnék egy kérdést:

Napi 7 étkezésem van, ebbõl 2 turmix. Hosszú távon a napi 2 turmix még nem tesz kárt az emésztésben ugye? Mert ha jól tudom, azok akik az étkezésük több mint 50%-át turmixból fedezik, azoknak egy idõ után felborul az emésztése, mert a gyomor megszokja a folyékony táplálékot. Írjátok ám, ha hülyeséget írtam. Ha ez így van, akkor egyenlõre ez nem fenyeget engem, mert kb 30%-ot fedezek csak belõle.

mio007

Napi 7 étkezésem van, ebbõl 2 turmix. Hosszú távon a napi 2 turmix még nem tesz kárt az emésztésben ugye? Mert ha jól tudom, azok akik az étkezésük több mint 50%-át turmixból fedezik, azoknak egy idõ után felborul az emésztése, mert a gyomor megszokja a folyékony táplálékot. Írjátok ám, ha hülyeséget írtam. Ha ez így van, akkor egyenlõre ez nem fenyeget engem, mert kb 30%-ot fedezek csak belõle.

Miért borítaná fel a turmix ? Én ezt nem értem de nekem hülyeségnek hangzik.

Csecsemõ korodban is csak tejet ittál, azután pépeket és egyéb nem szilárd állapotú kajákat kaptál, aztán mikor bedobtak oviba mégis hozzá szoktál a szilárd kajához. Kérdem én, akkor felborult a gyomrod ?

n0n4m3

viszont a turmixban csomó olyan tápanyag nincs, amit egy szilárd kajával beviszel. hosszú távon a túlsok turmix nem is kifizetõdõ, meg is utálod, estébé. napi kettõ teljesen oké!

_DooM_

Miért borítaná fel a turmix ? Én ezt nem értem de nekem hülyeségnek hangzik.

Csecsemõ korodban is csak tejet ittál, azután pépeket és egyéb nem szilárd állapotú kajákat kaptál, aztán mikor bedobtak oviba mégis hozzá szoktál a szilárd kajához. Kérdem én, akkor felborult a gyomrod ?

Az ne zavarjon ám meg, hogy egy csecsemõnek nincs foga... Gyk.: akkor sem tudnál mit kezdeni a szilárd kajával, ha a gyomrod képes lenne megemészteni. Amire amúgy csecsemõként NEM képes.

Nem is az, hogy felborul, hanem az emberi emésztõrendszer nem folyékony táplálékra lett optimalizálva. Vannak helyzetek, amikor elõnyösebb (edzés után), minden más esetben a szilárd kaja a jobb, törekedni kell arra.

_Raidon_

Vállkattogásra van vmi "gyógymód"? Edzés közben - fõleg mikor lefelé húzom a súlyt - a bal vállam kattog mindig, a jobbal semmi gond. Mit lehet ezellen tenni?

Viking80

Szerintem a turmix kifejezetten elõnyös, mivel vitaminokkal ásványi anyagokkal is ki van egészítve. Ha az ember nem fogyaszt elég nyers zöldséget,gyümölcsöt, akkor ezekbõl hiánya van, mármint ha szintetikus úton nem pótolja. Testépítés esetén meg pláne nagyobb mennyiség kell belõle. Kérem a köveket, de én nyugodtabb vagyok, ha egy jól összeállított fehérjeturmix is szerepel a napi kajalistámon.

Max a rostok azok, amibõl ha a kaja nagy része protein - de itt ugye nem errõl van szó - hiányzik. És a rágóizmok hanyatlanak.

Vállkattogásra van vmi "gyógymód"? Edzés közben - fõleg mikor lefelé húzom a súlyt - a bal vállam kattog mindig, a jobbal semmi gond. Mit lehet ezellen tenni?

sztem semmit. Bemelegítés, gondolom megvan - kerülni a válledzést nem lehet. Nekem az állkapcsom kattog, amikor rágok. Már vagy húsz éve. Aki nem ismer, csodálkozik, engem nem zavar.

Damnedking

Ma elkezdtem kondizni és olyan 2orán át voltam lennt és most az izmaim igy remegnek vagy nemtudom de nagyon fura,lehet megeröltettem magam vagy ez mi miatt van ? :S

otamas

Szerintem rendesen belecsaptál a lecsóba :D

Inkább fokozatosan szoktasd hozzá a szervezetedet a terheléshez, így kevésbé lesz megterhelõ és jobban is fogsz regenerálódni.

Ne felejts el nyújtani edzés végén, az is segít!

gaga017

Azon kivûl meg az edzés az 60-90 perc legyen max. Ha elsõ 2 hét után nem múlik el a remegés, szedj magnéziumot, mert ez magnézium hiányra utal.

Más: Sztetek a dohányzás mennyire hátráltatja az edzést? Ne komolyra gondoljatok, évi 2 szivart szívok el, 1et szilveszterkor, 1et szülinapkor. Tudom, egészségesebb lenne ha ezt a 2-t 0-ra csökkenteném, de hát annyira nem lehet egészségesen élni. :lol:

-Arch-

Ne is mondd xD

Én egy párszor bejátszottam, hogy 2 bicepsz között kimentem rágyújtani :lol: :lol: :lol: XD

fifaboy

Bemelegítés, gondolom megvan - kerülni a válledzést nem lehet. Nekem az állkapcsom kattog, amikor rágok. Már vagy húsz éve. Aki nem ismer, csodálkozik, engem nem zavar.

ehh nekem is kattog az állkapcsom mikor kajálok :)

Damnedking

Azon kivûl meg az edzés az 60-90 perc legyen max. Ha elsõ 2 hét után nem múlik el a remegés, szedj magnéziumot, mert ez magnézium hiányra utal.

Ma már nem remegnek vagyis még nem észleltem izom remegést most mar csak izom lázam van.. Sajna nincs magnezium tabletta itthon viszont van calcium sandoz pezsgõtabletta , szerinted azt is vegyek be azert vagy inkabb magnezium kéne? :S

n0n4m3

nekem meg nincs fehérjeturmixom, de van egy bödön libazsírom.. megteszi helyette? :) magyarul a Mg funkciója a görcsoldás részben, ezt nem tudod kálciummal pótolni. a sandoz az szar, drága, és csak 20 db. van benne (3ezer ft asszem), vegyél scitec Ca-Mg-t, az csak 1600 és100dbos. amúgy a kálcium is fontos, szóval szedjed nyugodtan.

állkapcsom nekem is ropog, gyakran akkor is amikorcsak kinyitom a számat.... :)

Viking80

Bakker, mennyi ropogós állkapcsú - ez valami bodys jellegzetesség. Máig azt gondoltam - már ahogy a környezetem reagál erre, hogy különc vagyok :blink: . A kalcium csak magnézium mellett tud beépülni, úgyhogy szerintem hanyagold, mert ha szeded, még nagyobb lesz a szervezet magnéziumigénye. Szerintem.