Jump to content
GSForum - Segélyvonal

The Saboteur

wYth-NRG

Recommended Posts

Posted

Látom a horogkeresztet nem merték bevállalni :rolleyes: :lol:

az már túl durva lenne :lol: Amúgy németeknél ez be lesz vagy be van tiltva?

Posted

az már túl durva lenne :lol: Amúgy németeknél ez be lesz vagy be van tiltva?

Mert? Wolfensteinben is ott virít :D

Posted

Mert? Wolfensteinben is ott virít :D

jah azt nem tudtam :D Mert régebben minden ilyent betiltottak ott :lol:

Posted

Na ez e játék is felejtõs nekem, ahogy olvasom a gépigénye hatalmas, 4 magos proci ajánlott hozzá. :unsure: Amúgy azt írják nagyon hangulatosra sikerült.

Posted

Nyomtam vele vagy 2órát, egyelõre nem rossz. Persze elég konzolos, kicsit darabos animációval és jópár grafikus buggal (náci félig a föld alatt, és még rá se lõttem! :lol: )

Mediumon simán megy még az én gépemen is, csak az esõzésnél lassul be (illetve egész képernyõt betöltõ robbanásoknál)

a gépigénye hatalmas, 4 magos proci ajánlott hozzá. :unsure:

Hát vedd lejjebb, ne maxon legyen minden :lol:

Posted

Kíváncsi vagyok az "igazi történelmet" mennyire követi, mert ha igen akkor már a végét is tudom peig még meg sincs :unsure: De amúgy maga a játék tetszetõs.

Posted

Kíváncsi vagyok az "igazi történelmet" mennyire követi, mert ha igen akkor már a végét is tudom peig még meg sincs :unsure:

Semennyire, nem kor/történelemhû játék.

Csak az az alapszitu aztán mehet az eksün B)

Szerk: csak találtam benne horogkeresztet, máris helyreállt a vérnyomásom :lol: B)

Posted

Hát vedd lejjebb, ne maxon legyen minden :lol:

Jó még nem próbáltam, azt hittem nincs benne grafika állítás. :D

Posted

Jó még nem próbáltam, azt hittem nincs benne grafika állítás. :D

Van rengeteg lehetõség, szal nincs ilyen probléma (árnyákok, textúra minõség, felbontás, látótávolság, frissítés, stb)

Ezek meg magukért beszélnek

"Bizony kell neki a négy magos proci, nekem is le kellett vennem több opciót Mediumra hogy játszhatóan (értsd: tükörsimán) fusson..."

Majd mindjárt sajnálom az elkényeztetett agyad helyét, b+ :lol: :lol: :lol:

Posted

Semennyire, nem kor/történelemhû játék.

Csak az az alapszitu aztán mehet az eksün B)

Szerk: csak találtam benne horogkeresztet, máris helyreállt a vérnyomásom :lol: B)

A Tirexi által linkelt képen is ott van csak kicsibe :D

Posted

Ezek meg magukért beszélnek

"Bizony kell neki a négy magos proci, nekem is le kellett vennem több opciót Mediumra hogy játszhatóan (értsd: tükörsimán) fusson..."

Majd mindjárt sajnálom az elkényeztetett agyad helyét, b+ :lol: :lol: :lol:

Nah én is ezért gondoltam, hogy nem fog jól menni.

Posted

Nah én is ezért gondoltam, hogy nem fog jól menni.

Ezért lehet állítani, ebbõl a szempontból nem csak egy trehány port.

Nekem 5000+ 2GB RAMmal és 8600GT-vel simán fut mediumon 30FPssel.

Annyi már elég is B)

Posted

Most nézegettem egy torrent oldal kommenteket.

Ez a game sem megy normálisan ATI VGA-val?

Shift, Dirt 2, meg ez is. Mi lesz még?

Ideje lenne azt mondanom hogy megmondtam elõre.

Posted

1680x1050-ben minden maxon, kb 35 fps-em van. A proci alapórajelen megy. Viszont ha játék közben belépek a menübe, akkor elkezd villogni a kép és nem csinál semmit. A mentésem sem maradt meg.

szerk.: A shift és a dirt2 demo is ment rendesen, érdekesek ezek az ati problémák. Lehet, hogy az enyém egy átnevezett nvidia?:P

Posted

Nem tudom, nekem ez is meg a Dirt 2 is pudingnán megy :ph34r:

Posted

Az eddigi játékidõ alapján ti mennyire értékelnétek a játékot, mert a látott videók nem gyõztek meg eléggé ahhoz, hogy beszerezzem de öcsém esküszik rá, hogy nagyon yo!!:)

Posted

Az eddigi játékidõ alapján ti mennyire értékelnétek a játékot, mert a látott videók nem gyõztek meg eléggé ahhoz, hogy beszerezzem de öcsém esküszik rá, hogy nagyon yo!!:)

Én még csak két órát játszottam vele (a játék szerint), az alapján nem rossz. Olyan mint a Total Overdose, inkább a hangulata adja el, semmint a sztori vagy a küldetések. Bár a dumák is jók benne :lol:

Posted

Azért az poén hogy mihelyt kiérünk a Riadó-körbõl (ami eszméletlen kicsi), máris elfeledkezik rólunk az összes üldözõnk :lol: Szal nagy üldözésekre ne számítson senki - viszont ha egy helyben tartjuk az erõdöt, akkor aztán jönnek teherautóstul :rolleyes:

Posted

Hát ennek az ellentéte kb a Red Faction volt, hogy egy apróságtól is rajtad volt az egész hadsereg és az egész szigeten csak a Safehouse a búvóhely de mihelyt a küszöbön átléptél , már nem láttak. :D Az is kicsi logikátlan volt.

Posted

Hát ennek az ellentéte kb a Red Faction volt, hogy egy apróságtól is rajtad volt az egész hadsereg és az egész szigeten csak a Safehouse a búvóhely de mihelyt a küszöbön átléptél , már nem láttak. :D Az is kicsi logikátlan volt.

Itt azért nem, mert nincs rendõrség se, szal nyugodtan lehet kocsit lopni a nácik mellõl is, vagy elgázolni embereket, õket nem érdekli - míg meg nem ölöd egyiküket :rolleyes:

Posted

Mostmár értem mire gondoltál Tirexi. :D Néha lefagy a kép, és csak Ctrl+Alt+Del-ezéssel lehet megjavítani. :(

Pedig iszonyatosan bejön a játék, eddig baromi jó. :)

Posted

a grafikusok kicsit cici bolondok xD van egy kuldi amikor veronica(az a fekete haju csaj) kell fuvarozgatni akkor amikor fut feléd nézzétek meg a csöcseit , eleg durvan himbi limbiznek xDDD én vagy 5percig röhögtem xD

Posted

a grafikusok kicsit cici bolondok xD van egy kuldi amikor veronica(az a fekete haju csaj) kell fuvarozgatni akkor amikor fut feléd nézzétek meg a csöcseit , eleg durvan himbi limbiznek xDDD én vagy 5percig röhögtem xD

Nem baj az :D

Nekem már az angol csajnál feltûnt, mikor hátradõlt az ágyon, hogy "Jé, ezek himbálódzanak is" :lol:

Posted

Mostmár értem mire gondoltál Tirexi. :D Néha lefagy a kép, és csak Ctrl+Alt+Del-ezéssel lehet megjavítani. :(

Pedig iszonyatosan bejön a játék, eddig baromi jó. :)

A hibáknak még nincs vége. B)