_AATT_ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Látom a horogkeresztet nem merték bevállalni :rolleyes: :lol: az már túl durva lenne :lol: Amúgy németeknél ez be lesz vagy be van tiltva?
-OJ- Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 az már túl durva lenne :lol: Amúgy németeknél ez be lesz vagy be van tiltva? Mert? Wolfensteinben is ott virít :D
_AATT_ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Mert? Wolfensteinben is ott virít :D jah azt nem tudtam :D Mert régebben minden ilyent betiltottak ott :lol:
Balee Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Na ez e játék is felejtõs nekem, ahogy olvasom a gépigénye hatalmas, 4 magos proci ajánlott hozzá. :unsure: Amúgy azt írják nagyon hangulatosra sikerült.
-OJ- Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nyomtam vele vagy 2órát, egyelõre nem rossz. Persze elég konzolos, kicsit darabos animációval és jópár grafikus buggal (náci félig a föld alatt, és még rá se lõttem! :lol: ) Mediumon simán megy még az én gépemen is, csak az esõzésnél lassul be (illetve egész képernyõt betöltõ robbanásoknál) a gépigénye hatalmas, 4 magos proci ajánlott hozzá. :unsure: Hát vedd lejjebb, ne maxon legyen minden :lol:
Athesz Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kíváncsi vagyok az "igazi történelmet" mennyire követi, mert ha igen akkor már a végét is tudom peig még meg sincs :unsure: De amúgy maga a játék tetszetõs.
-OJ- Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kíváncsi vagyok az "igazi történelmet" mennyire követi, mert ha igen akkor már a végét is tudom peig még meg sincs :unsure: Semennyire, nem kor/történelemhû játék. Csak az az alapszitu aztán mehet az eksün B) Szerk: csak találtam benne horogkeresztet, máris helyreállt a vérnyomásom :lol: B)
Balee Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Hát vedd lejjebb, ne maxon legyen minden :lol: Jó még nem próbáltam, azt hittem nincs benne grafika állítás. :D
-OJ- Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jó még nem próbáltam, azt hittem nincs benne grafika állítás. :D Van rengeteg lehetõség, szal nincs ilyen probléma (árnyákok, textúra minõség, felbontás, látótávolság, frissítés, stb) Ezek meg magukért beszélnek "Bizony kell neki a négy magos proci, nekem is le kellett vennem több opciót Mediumra hogy játszhatóan (értsd: tükörsimán) fusson..." Majd mindjárt sajnálom az elkényeztetett agyad helyét, b+ :lol: :lol: :lol:
PartyTuja Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Semennyire, nem kor/történelemhû játék. Csak az az alapszitu aztán mehet az eksün B) Szerk: csak találtam benne horogkeresztet, máris helyreállt a vérnyomásom :lol: B) A Tirexi által linkelt képen is ott van csak kicsibe :D
Balee Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ezek meg magukért beszélnek "Bizony kell neki a négy magos proci, nekem is le kellett vennem több opciót Mediumra hogy játszhatóan (értsd: tükörsimán) fusson..." Majd mindjárt sajnálom az elkényeztetett agyad helyét, b+ :lol: :lol: :lol: Nah én is ezért gondoltam, hogy nem fog jól menni.
-OJ- Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nah én is ezért gondoltam, hogy nem fog jól menni. Ezért lehet állítani, ebbõl a szempontból nem csak egy trehány port. Nekem 5000+ 2GB RAMmal és 8600GT-vel simán fut mediumon 30FPssel. Annyi már elég is B)
Tirexi2009 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Most nézegettem egy torrent oldal kommenteket. Ez a game sem megy normálisan ATI VGA-val? Shift, Dirt 2, meg ez is. Mi lesz még? Ideje lenne azt mondanom hogy megmondtam elõre.
Gurga Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Most nézegettem egy torrent oldal kommenteket. Ez a game sem megy normálisan ATI VGA-val? Shift, Dirt 2, meg ez is. Mi lesz még? Ideje lenne azt mondanom hogy megmondtam elõre. 1680x1050-ben minden maxon, kb 35 fps-em van. A proci alapórajelen megy. Viszont ha játék közben belépek a menübe, akkor elkezd villogni a kép és nem csinál semmit. A mentésem sem maradt meg. szerk.: A shift és a dirt2 demo is ment rendesen, érdekesek ezek az ati problémák. Lehet, hogy az enyém egy átnevezett nvidia?:P
HD2 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Most nézegettem egy torrent oldal kommenteket. Ez a game sem megy normálisan ATI VGA-val? Shift, Dirt 2, meg ez is. Mi lesz még? Ideje lenne azt mondanom hogy megmondtam elõre. Nem tudom, nekem ez is meg a Dirt 2 is pudingnán megy :ph34r:
tigor Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Az eddigi játékidõ alapján ti mennyire értékelnétek a játékot, mert a látott videók nem gyõztek meg eléggé ahhoz, hogy beszerezzem de öcsém esküszik rá, hogy nagyon yo!!:)
-OJ- Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Az eddigi játékidõ alapján ti mennyire értékelnétek a játékot, mert a látott videók nem gyõztek meg eléggé ahhoz, hogy beszerezzem de öcsém esküszik rá, hogy nagyon yo!!:) Én még csak két órát játszottam vele (a játék szerint), az alapján nem rossz. Olyan mint a Total Overdose, inkább a hangulata adja el, semmint a sztori vagy a küldetések. Bár a dumák is jók benne :lol:
-OJ- Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Azért az poén hogy mihelyt kiérünk a Riadó-körbõl (ami eszméletlen kicsi), máris elfeledkezik rólunk az összes üldözõnk :lol: Szal nagy üldözésekre ne számítson senki - viszont ha egy helyben tartjuk az erõdöt, akkor aztán jönnek teherautóstul :rolleyes:
Athesz Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hát ennek az ellentéte kb a Red Faction volt, hogy egy apróságtól is rajtad volt az egész hadsereg és az egész szigeten csak a Safehouse a búvóhely de mihelyt a küszöbön átléptél , már nem láttak. :D Az is kicsi logikátlan volt.
-OJ- Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hát ennek az ellentéte kb a Red Faction volt, hogy egy apróságtól is rajtad volt az egész hadsereg és az egész szigeten csak a Safehouse a búvóhely de mihelyt a küszöbön átléptél , már nem láttak. :D Az is kicsi logikátlan volt. Itt azért nem, mert nincs rendõrség se, szal nyugodtan lehet kocsit lopni a nácik mellõl is, vagy elgázolni embereket, õket nem érdekli - míg meg nem ölöd egyiküket :rolleyes:
HD2 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mostmár értem mire gondoltál Tirexi. :D Néha lefagy a kép, és csak Ctrl+Alt+Del-ezéssel lehet megjavítani. :( Pedig iszonyatosan bejön a játék, eddig baromi jó. :)
Guest Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 a grafikusok kicsit cici bolondok xD van egy kuldi amikor veronica(az a fekete haju csaj) kell fuvarozgatni akkor amikor fut feléd nézzétek meg a csöcseit , eleg durvan himbi limbiznek xDDD én vagy 5percig röhögtem xD
-OJ- Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 a grafikusok kicsit cici bolondok xD van egy kuldi amikor veronica(az a fekete haju csaj) kell fuvarozgatni akkor amikor fut feléd nézzétek meg a csöcseit , eleg durvan himbi limbiznek xDDD én vagy 5percig röhögtem xD Nem baj az :D Nekem már az angol csajnál feltûnt, mikor hátradõlt az ágyon, hogy "Jé, ezek himbálódzanak is" :lol:
Tirexi2009 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mostmár értem mire gondoltál Tirexi. :D Néha lefagy a kép, és csak Ctrl+Alt+Del-ezéssel lehet megjavítani. :( Pedig iszonyatosan bejön a játék, eddig baromi jó. :) A hibáknak még nincs vége. B)
HD2 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 A hibák elvileg megoldódnak egy Hotfix felrakásával :) http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages...erformance.aspx
Recommended Posts