wYth-NRG 9 Share Posted July 14, 2009 Fejlesztõ: Pandemic Studios Kiadó: Electronic Arts Megjelenés: ~2009 November Hivatalos oldal: http://www.saboteurthegame.com/ A náci megszállás alatt sínylõdõ Párizsban játszódó történet fõhõse Sean Devlin, aki származását tekintve ír, ez azonban nem befolyásolja abban, hogy az 1940-ben bevonuló német hadsereg õt is a francia fõvárosban találja. A fiatalember elõször tudomást sem akar venni a körülmények kellemetlen alakulásáról, ez azonban gyökeresen megváltozik, ahogy barátait - egyiket a másik után - eltüntetik az élõk sorából az ismét hihetetlenül gonosznak beállított germán katonák. Sean bosszút esküszik, beáll a helyi ellenállás kötelékébe, és napjait különféle szabotázsakciókkal kezdi kitölteni. A Pandemic fejlesztette játék teljes játékideje a destructoid információja szerint 12-18 órára fog rúgni. A sandbox játékban helyet kapott Párizs tökéletes, kicsinyített mása, a legtöbb nevezetesség megtalálható lesz a Sin City stílusát felvonultató grafikai köntösben. Ahol német megszállás van, ott fekete-fehér alapszínek fognak dominálni, miután pedig a helyi resistance - ellenállók - egyik tagjaként felszabadítjuk a megszállt területeket, úgy fog kiszínesedni a hely látképe. A teljes játék idén õsszel fog megjelenni az EA gondozásában PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 14, 2009 Hmm, most hallok elõször a játékról, de ez nagyon ötletesnek tûnik, sandbox játékmenet, nácik, II. vh-s hangulat, ez csak jó lehet és a Pandemic neve is garancia, hogy nem lesz rossz game. Várom. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor 0 Share Posted July 14, 2009 Ennek volt egy másik neve is nem? Vagy a Velvet Assassint nevezték át, mert olyan volt mint ennek? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffenberg 0 Share Posted July 14, 2009 Várom a játékot, az E3 alatt láttam egy hangulatos gameplay múvit, ötletesnek találtam, hogy a szabotázs végrehajtása után a fõhõs egy helyi kuplerájban keresett oltalmat :D Kíváncsi vagyok mit tud az Xbox360-as verzió (ebbõl elképzelhetõ hogy lesz/van demó?). Ennek volt egy másik neve is nem? Vagy a Velvet Assassint nevezték át, mert olyan volt mint ennek? :unsure: Szerintem a Velvet Assassint nevezték át, ha jól emlékszem a korábbi neve hasonló volt ehhez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 50 Share Posted July 14, 2009 érdekesnek hangzik a dolog, kíváncsi leszek, milyen lesz a végeredmény :) amúgy ha jól emlékszem, errõl volt már cikk (egészen pontosan egy elõzetes) a GS-ben, ha nem csal az emlékezetem, talán BZ írta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 14, 2009 érdekesnek hangzik a dolog, kíváncsi leszek, milyen lesz a végeredmény :) amúgy ha jól emlékszem, errõl volt már cikk (egészen pontosan egy elõzetes) a GS-ben, ha nem csal az emlékezetem, talán BZ írta :) Sztem a Velvet Assassin-el kevered, a GS-ben én nem emlékszem, hogy lett volna róla cikk, vagy melyikben volt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMEZ 0 Share Posted July 15, 2009 engem a stílusos grafikája fogott meg leginkább Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 50 Share Posted July 15, 2009 Sztem a Velvet Assassin-el kevered, a GS-ben én nem emlékszem, hogy lett volna róla cikk, vagy melyikben volt? nemtom, lehet h azzal keverem, majd este ha hazajöttem, megnézem :) de az tuti rémlik, hogy a németek által birtokolt területek szürkés színvilágúak, amiket elfoglalunk és megtisztítunk, azok pedig újra színesben pompáznak majd. ezt tuti olvastam már a GS-ben Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Author Share Posted July 15, 2009 Hát pedig ez a színvilág erre a játékra lesz jellemzõ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 15, 2009 nemtom, lehet h azzal keverem, majd este ha hazajöttem, megnézem :) de az tuti rémlik, hogy a németek által birtokolt területek szürkés színvilágúak, amiket elfoglalunk és megtisztítunk, azok pedig újra színesben pompáznak majd. ezt tuti olvastam már a GS-ben Jólvan majd nézd meg melyikben volt, mert elolvasnám a cikket. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensei007 0 Share Posted July 16, 2009 Kicsit hasonlít az Assasin Creed- hez ez jobb videó :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 50 Share Posted July 18, 2009 Jólvan majd nézd meg melyikben volt, mert elolvasnám a cikket. :) megnéztem, és nem leltem, úgyhogy akkor lehet h én emlékeztem rosszul, és nem egy cikkbõl volt ismerõs a dolog, hanem egy GSTV videóból :) mert arra a nyakamat teszem h a GS-ben (vagy GSTV-ben) hallottam vhol ezt a szürkés-kitisztulós grafikai megoldást meg újra elolvastam most a Velvet Assassin-cikket, és abban nincs ilyesmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 18, 2009 megnéztem, és nem leltem, úgyhogy akkor lehet h én emlékeztem rosszul, és nem egy cikkbõl volt ismerõs a dolog, hanem egy GSTV videóból :) mert arra a nyakamat teszem h a GS-ben (vagy GSTV-ben) hallottam vhol ezt a szürkés-kitisztulós grafikai megoldást meg újra elolvastam most a Velvet Assassin-cikket, és abban nincs ilyesmi a GSTV videókat szinte sose nézem meg idõhiány miatt... na majd csak lesz róla hamarosan vmi nagyobb cikk a GS-ben vagy utána olvasok neten :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 50 Share Posted July 19, 2009 a GSTV videókat szinte sose nézem meg idõhiány miatt... na majd csak lesz róla hamarosan vmi nagyobb cikk a GS-ben vagy utána olvasok neten :D hát játékvideókat nem sokszor van értelme megnézni, mert többnyire szinte mind fent van a GSTV oldalán is, másrészt meg a videók többsége nem saját, hanem olyan ami bárhol fellelhetõ a neten ezeket én csak az alámondások miatt nézem meg :D off: amúgy látom új avid van, lehet már feltölteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 19, 2009 hát játékvideókat nem sokszor van értelme megnézni, mert többnyire szinte mind fent van a GSTV oldalán is, másrészt meg a videók többsége nem saját, hanem olyan ami bárhol fellelhetõ a neten ezeket én csak az alámondások miatt nézem meg :D off: amúgy látom új avid van, lehet már feltölteni? A netem lassúsága miatt én azokat sem tudom megnézni sajnos... :unsure: Igen, már mûködik az avatar feltöltés, részletek az Avatarock topikban. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 50 Share Posted July 20, 2009 A netem lassúsága miatt én azokat sem tudom megnézni sajnos... :unsure: amúgy ha már itt tartunk, nem teljesen a topik témájához tartozik, de a játék videója kapcsán megkezdett gondolatmenethez hozzákapcsolódik: szvsz elég béna (vagy nem is tudom minek nevezzem) megoldás, hogy a GSTV offline kiadásában szinte alig vannak saját videók :unsure: mert arra amit már megnéztem a GSTV online-on, arra nem vagyok még egyszer kíváncsi ;) <_< bár az igaz, hogy sokszor nem is annyira játékvideók vannak, mint inkább elõzetesek, trailerek. azokból meg hát ugye nehéz saját felvételt készíteni :D de ennek ellenére nem hiszem h teszt közben nehéz lenne bekapcsolni a Fraps-et, aztán utána megvágni és feltenni akár online, akár offline GSTV-be :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Author Share Posted July 21, 2009 December 8-án már játszhatunk a játékkal :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 21, 2009 December 8-án már játszhatunk a játékkal :) Akkor egy kicsit eltolták a megjelenést, asszem vmikor november körül jött volna. Mindenesetre nagyon várom, végre egy különlegesebb GTA-klón. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 50 Share Posted July 22, 2009 végre egy különlegesebb GTA-klón. :) ha már Mafia 2 nem jön idén <_< :unsure: :D (bár az kevésbé klón) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Author Share Posted July 22, 2009 Akkor egy kicsit eltolták a megjelenést, asszem vmikor november körül jött volna. Mindenesetre nagyon várom, végre egy különlegesebb GTA-klón. :) Az aktuális hír elõtt november környékét írtak sok helyen, de úgy tûnik 1 hónappal eltolták. Bár az E3as interjú+gameplay videó alatt azt mondta az egyik arc h már teljesen kész a játék, minimális javítások/csiszolások folynak, de hogy az annyi ideig eltart? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted July 22, 2009 Az aktuális hír elõtt november környékét írtak sok helyen, de úgy tûnik 1 hónappal eltolták. Bár az E3as interjú+gameplay videó alatt azt mondta az egyik arc h már teljesen kész a játék, minimális javítások/csiszolások folynak, de hogy az annyi ideig eltart? :huh: Lehet, hogy üzleti megfontolások állnak a háttérben (CoD: MW 2 :D), de nem baj, decemberben úgyis kevesebb game szokott megjelenni. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 168 Share Posted November 30, 2009 A Sin City-s látványvilág (fekete-fehér, de van ami színes) nagyon tetszetõs, hátha jó lesz B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted December 1, 2009 Csak az éjszaka fekete-fehér, a nappalok szép színesek... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tirexi2009 0 Share Posted December 1, 2009 Csak az éjszaka fekete-fehér, a nappalok szép színesek... :D Az nem mindig lesz fekete fehér. Miután felrobbantottam egy náci erõdítményt, szép színes lett az éjszaka is. :) Mint itt a képen: http://img689.imageshack.us/img689/8611/sabo6.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 168 Share Posted December 1, 2009 Látom a horogkeresztet nem merték bevállalni :rolleyes: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts