wYth-NRG Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Fejlesztõ: Pandemic Studios Kiadó: Electronic Arts Megjelenés: ~2009 November Hivatalos oldal: http://www.saboteurthegame.com/ A náci megszállás alatt sínylõdõ Párizsban játszódó történet fõhõse Sean Devlin, aki származását tekintve ír, ez azonban nem befolyásolja abban, hogy az 1940-ben bevonuló német hadsereg õt is a francia fõvárosban találja. A fiatalember elõször tudomást sem akar venni a körülmények kellemetlen alakulásáról, ez azonban gyökeresen megváltozik, ahogy barátait - egyiket a másik után - eltüntetik az élõk sorából az ismét hihetetlenül gonosznak beállított germán katonák. Sean bosszút esküszik, beáll a helyi ellenállás kötelékébe, és napjait különféle szabotázsakciókkal kezdi kitölteni. A Pandemic fejlesztette játék teljes játékideje a destructoid információja szerint 12-18 órára fog rúgni. A sandbox játékban helyet kapott Párizs tökéletes, kicsinyített mása, a legtöbb nevezetesség megtalálható lesz a Sin City stílusát felvonultató grafikai köntösben. Ahol német megszállás van, ott fekete-fehér alapszínek fognak dominálni, miután pedig a helyi resistance - ellenállók - egyik tagjaként felszabadítjuk a megszállt területeket, úgy fog kiszínesedni a hely látképe. A teljes játék idén õsszel fog megjelenni az EA gondozásában PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra.
Balee Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hmm, most hallok elõször a játékról, de ez nagyon ötletesnek tûnik, sandbox játékmenet, nácik, II. vh-s hangulat, ez csak jó lehet és a Pandemic neve is garancia, hogy nem lesz rossz game. Várom. B)
JaniRazor Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ennek volt egy másik neve is nem? Vagy a Velvet Assassint nevezték át, mert olyan volt mint ennek? :unsure:
Stauffenberg Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Várom a játékot, az E3 alatt láttam egy hangulatos gameplay múvit, ötletesnek találtam, hogy a szabotázs végrehajtása után a fõhõs egy helyi kuplerájban keresett oltalmat :D Kíváncsi vagyok mit tud az Xbox360-as verzió (ebbõl elképzelhetõ hogy lesz/van demó?). Ennek volt egy másik neve is nem? Vagy a Velvet Assassint nevezték át, mert olyan volt mint ennek? :unsure: Szerintem a Velvet Assassint nevezték át, ha jól emlékszem a korábbi neve hasonló volt ehhez.
jardo Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 érdekesnek hangzik a dolog, kíváncsi leszek, milyen lesz a végeredmény :) amúgy ha jól emlékszem, errõl volt már cikk (egészen pontosan egy elõzetes) a GS-ben, ha nem csal az emlékezetem, talán BZ írta :)
Balee Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 érdekesnek hangzik a dolog, kíváncsi leszek, milyen lesz a végeredmény :) amúgy ha jól emlékszem, errõl volt már cikk (egészen pontosan egy elõzetes) a GS-ben, ha nem csal az emlékezetem, talán BZ írta :) Sztem a Velvet Assassin-el kevered, a GS-ben én nem emlékszem, hogy lett volna róla cikk, vagy melyikben volt?
jardo Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Sztem a Velvet Assassin-el kevered, a GS-ben én nem emlékszem, hogy lett volna róla cikk, vagy melyikben volt? nemtom, lehet h azzal keverem, majd este ha hazajöttem, megnézem :) de az tuti rémlik, hogy a németek által birtokolt területek szürkés színvilágúak, amiket elfoglalunk és megtisztítunk, azok pedig újra színesben pompáznak majd. ezt tuti olvastam már a GS-ben
wYth-NRG Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Hát pedig ez a színvilág erre a játékra lesz jellemzõ :)
Balee Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 nemtom, lehet h azzal keverem, majd este ha hazajöttem, megnézem :) de az tuti rémlik, hogy a németek által birtokolt területek szürkés színvilágúak, amiket elfoglalunk és megtisztítunk, azok pedig újra színesben pompáznak majd. ezt tuti olvastam már a GS-ben Jólvan majd nézd meg melyikben volt, mert elolvasnám a cikket. :)
Sensei007 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Kicsit hasonlít az Assasin Creed- hez ez jobb videó :)
jardo Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Jólvan majd nézd meg melyikben volt, mert elolvasnám a cikket. :) megnéztem, és nem leltem, úgyhogy akkor lehet h én emlékeztem rosszul, és nem egy cikkbõl volt ismerõs a dolog, hanem egy GSTV videóból :) mert arra a nyakamat teszem h a GS-ben (vagy GSTV-ben) hallottam vhol ezt a szürkés-kitisztulós grafikai megoldást meg újra elolvastam most a Velvet Assassin-cikket, és abban nincs ilyesmi
Balee Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 megnéztem, és nem leltem, úgyhogy akkor lehet h én emlékeztem rosszul, és nem egy cikkbõl volt ismerõs a dolog, hanem egy GSTV videóból :) mert arra a nyakamat teszem h a GS-ben (vagy GSTV-ben) hallottam vhol ezt a szürkés-kitisztulós grafikai megoldást meg újra elolvastam most a Velvet Assassin-cikket, és abban nincs ilyesmi a GSTV videókat szinte sose nézem meg idõhiány miatt... na majd csak lesz róla hamarosan vmi nagyobb cikk a GS-ben vagy utána olvasok neten :D
jardo Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 a GSTV videókat szinte sose nézem meg idõhiány miatt... na majd csak lesz róla hamarosan vmi nagyobb cikk a GS-ben vagy utána olvasok neten :D hát játékvideókat nem sokszor van értelme megnézni, mert többnyire szinte mind fent van a GSTV oldalán is, másrészt meg a videók többsége nem saját, hanem olyan ami bárhol fellelhetõ a neten ezeket én csak az alámondások miatt nézem meg :D off: amúgy látom új avid van, lehet már feltölteni?
Balee Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 hát játékvideókat nem sokszor van értelme megnézni, mert többnyire szinte mind fent van a GSTV oldalán is, másrészt meg a videók többsége nem saját, hanem olyan ami bárhol fellelhetõ a neten ezeket én csak az alámondások miatt nézem meg :D off: amúgy látom új avid van, lehet már feltölteni? A netem lassúsága miatt én azokat sem tudom megnézni sajnos... :unsure: Igen, már mûködik az avatar feltöltés, részletek az Avatarock topikban. :)
jardo Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A netem lassúsága miatt én azokat sem tudom megnézni sajnos... :unsure: amúgy ha már itt tartunk, nem teljesen a topik témájához tartozik, de a játék videója kapcsán megkezdett gondolatmenethez hozzákapcsolódik: szvsz elég béna (vagy nem is tudom minek nevezzem) megoldás, hogy a GSTV offline kiadásában szinte alig vannak saját videók :unsure: mert arra amit már megnéztem a GSTV online-on, arra nem vagyok még egyszer kíváncsi ;) <_< bár az igaz, hogy sokszor nem is annyira játékvideók vannak, mint inkább elõzetesek, trailerek. azokból meg hát ugye nehéz saját felvételt készíteni :D de ennek ellenére nem hiszem h teszt közben nehéz lenne bekapcsolni a Fraps-et, aztán utána megvágni és feltenni akár online, akár offline GSTV-be :unsure:
wYth-NRG Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 December 8-án már játszhatunk a játékkal :)
Balee Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 December 8-án már játszhatunk a játékkal :) Akkor egy kicsit eltolták a megjelenést, asszem vmikor november körül jött volna. Mindenesetre nagyon várom, végre egy különlegesebb GTA-klón. :)
jardo Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 végre egy különlegesebb GTA-klón. :) ha már Mafia 2 nem jön idén <_< :unsure: :D (bár az kevésbé klón)
wYth-NRG Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Akkor egy kicsit eltolták a megjelenést, asszem vmikor november körül jött volna. Mindenesetre nagyon várom, végre egy különlegesebb GTA-klón. :) Az aktuális hír elõtt november környékét írtak sok helyen, de úgy tûnik 1 hónappal eltolták. Bár az E3as interjú+gameplay videó alatt azt mondta az egyik arc h már teljesen kész a játék, minimális javítások/csiszolások folynak, de hogy az annyi ideig eltart? :huh:
Balee Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Az aktuális hír elõtt november környékét írtak sok helyen, de úgy tûnik 1 hónappal eltolták. Bár az E3as interjú+gameplay videó alatt azt mondta az egyik arc h már teljesen kész a játék, minimális javítások/csiszolások folynak, de hogy az annyi ideig eltart? :huh: Lehet, hogy üzleti megfontolások állnak a háttérben (CoD: MW 2 :D), de nem baj, decemberben úgyis kevesebb game szokott megjelenni. :)
-OJ- Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A Sin City-s látványvilág (fekete-fehér, de van ami színes) nagyon tetszetõs, hátha jó lesz B)
Balee Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Csak az éjszaka fekete-fehér, a nappalok szép színesek... :D
Tirexi2009 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Csak az éjszaka fekete-fehér, a nappalok szép színesek... :D Az nem mindig lesz fekete fehér. Miután felrobbantottam egy náci erõdítményt, szép színes lett az éjszaka is. :) Mint itt a képen: http://img689.imageshack.us/img689/8611/sabo6.jpg
-OJ- Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Látom a horogkeresztet nem merték bevállalni :rolleyes: :lol:
Recommended Posts