kissoreg Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 sziasztok! Keresek egy játékot, és sajnos nagyon kevés infót tudok róla:S azt tudom h már nem dos-os játék volt , egy õsemberrel kellett menni, és a guruló hordókat átugrani...halványan dereng, hogy almák is voltak benne:P a szint végét egy majom jelezte, õ dobálta a hordókat is:D sajna nem tudom a nevét ez a gond:S ha valaki tud segítsen kérem:) már nagyon régóta keresem, de még senki sem ismert rá:S
kissoreg Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 szia köszönöm h írtál:P sajnos nem ez az, ez még dos-os nem? tleg teljesen reménytvesztett vagyok vajon valaha megtalálom e:D köszönöm egyékbént a segtséget még ha vanötleted szívesen várom:)
XCube Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Prehistorik 2 nem? Csak ebben nincs majom és hordó, valamint erõsen DOS -os...
jetine Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Csak ebben nincs majom és hordó, valamint erõsen DOS -os... Az lehet igaz. De hajnali 4 volt xd csak az õsemberig jutottam.
kovi990 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ez? :rolleyes: Miner ha jól emléxem,c64en volt meg nekem :)
kissoreg Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 sziasztok:) köszönök minden reakciót, segítséget:) sajna eddig egyik se az :( :( :( :( tök jó lenne ha megtalálnám de tleg mintha felszívódott volna...:S
Marcex Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Létezik hogy a fórumban nincsen gta topik vagy csak én nem találom? :huh: tudom hogy hülye kérdés...
JaniRazor Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Létezik hogy a fórumban nincsen gta topik vagy csak én nem találom? :huh: tudom hogy hülye kérdés... Már hogyne lenne :rolleyes:
moody Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 nem tudtok valami jó 2Ds játékot? rajzosat vagy valamiet, mint pl a world of goo. persze azért új játék legyen :D (2005tõl mondjuk)
marco045 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nem tudtok valami jó 2Ds játékot? rajzosat vagy valamiet, mint pl a world of goo. persze azért új játék legyen :D (2005tõl mondjuk) Portal 2D-s flash játék, kellően nehéz, sztem jó játék, 40 pályával
grasslover Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nem tudtok valami jó 2Ds játékot? rajzosat vagy valamiet, mint pl a world of goo. persze azért új játék legyen :D (2005tõl mondjuk) A mai napig két legszebb 2D-s játék az Abe's Oddyssey és az Abe's Exoddus. Mellesleg a világ legjobb platform játékai is egyben. Ha kalandra vágysz, akkor Broken Sword 1-2. Ezek is mai szemmel is gyönyörûek, rajzfilmszerû hangulattal - egyedül az xp-n, vistán való indítás lesz nehézkes, talán.
efperel Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nem tudtok valami jó 2Ds játékot? rajzosat vagy valamiet, mint pl a world of goo. persze azért új játék legyen :D (2005tõl mondjuk) Most így a Gish és az Eets ugrik be elsõre. Mindkettõ casual, és hasonló grafikájú, mint a WoG. Az elsõ inkább platform-mászkálós, a másik egy kicsit Lemmings-szerû taktikai játék, talán tetszeni fog. Az Abe's Oddysey-t én is ajánlom, mai napig az egyik kedvenc játékom, viszont készülj fel rá, hogy sokkal komolyabb és nehezebb, mint egy átlagos casual játék.
moody Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 kössz srácok, mind1iket kipróbálom Portal 2D-s flash játék, kellõen nehéz, sztem jó játék, 40 pályával igen ez tetszik, már anno végigvittem :D
borosdenes Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 kéne valami jó verekedõs játék pc-re, olyasmi mint xboxra a soul calibur 4 vagy a dc vs mortal kombat. tehát ez a 2d-s de 3d-s elemekkel átszõve :) nagyon kéne egy ilyen gépre is, kösz ielõreis
Hor1 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 kéne valami jó verekedõs játék pc-re, olyasmi mint xboxra a soul calibur 4 vagy a dc vs mortal kombat. tehát ez a 2d-s de 3d-s elemekkel átszõve :) nagyon kéne egy ilyen gépre is, kösz ielõreis Tekken 1-2-3 elfut emulátorral, meg a régi Mortalok is voltak ugyebár gépre. Nem nagyon jönnek ki amúgy PC-re verekedõsök. :(
Brian55 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Tekken 1-2-3 elfut emulátorral, meg a régi Mortalok is voltak ugyebár gépre. Nem nagyon jönnek ki amúgy PC-re verekedõsök. :( Pedig a Mortal Kombat VS. DC Universe nagyon jó kis stuff lett volna [sm37]
bloo Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Kellene nekem egy olyan játék, ami többszemélyes (mármint egy gépen lehet ketten játszani) de nem verekedõs, hanem mászkálós. Na ezt jómegaszontam. Szal olyasmi, mint régen volt a fighting force pl. És PC-re. Elõre is köszi, ha van ilyen.
Jelan Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 2db régi verekedõs játék címe kéne. Az egyik olyan, hogy állatok verekedtek, pl egy hátrakötött fülû nyúl meg és hasonlók, a másik pedig ilyen robots volt és az egyik pályán tüskék jöttek a háttérbõl amiket kerülgetni kellett. Meg ez valami anime stílusú volt.
_Greb_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Kellene nekem egy olyan játék, ami többszemélyes (mármint egy gépen lehet ketten játszani) de nem verekedõs, hanem mászkálós. Na ezt jómegaszontam. Szal olyasmi, mint régen volt a fighting force pl. És PC-re. Elõre is köszi, ha van ilyen. Jazz Jack rabbits. :D
efperel Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Jazz Jack rabbits. :D Akkor már a második része -_-
Chuck_Norris Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Hello! A kérdésem az lenne, hogy keresek egy vadászgép-repülõ szimulátort, ami megállja a helyét még ma is (2008, 2009 évben is). (szted melyik a legjobb?). nagyon megjött a kedvem hozzá, de nem tudom "mit"/melyiket keressek/keressem... :( (ide írtam, mert a simulator topic kihalt)
Recommended Posts