Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Family Guy

Recommended Posts

Posted

Family Guy nevû sorozatrol csodálkozom h még nincs téma. Mindenesetre én nem rég találtam rá és 1xerüen teljesen megnevetett . Szavak helyet inkább linkelek :rolleyes: itt nagyrészt fent van az összes rész! ANGOLUL! (oldal kicsit lassu de legyetek türemmel... meg 1es részekhez nincs normális link ezért nem streamelik) Mindenesetre én mindekinek ajálom aki szereti a South Park és Simpsons stilusu rajzfilmeket ;)

Posted

Áhh, Family Guy topik. :rolleyes: Anno még én nyitottam az elõzõt, de az is megszûnt. :/ Esetleg kéne nyitni egy Rajzfilmek topikot, hátha az életképes lenne. :unsure: Mindenesetre Family Guy rulz, hatalmas sorozat. :D

Posted

Én még tavaly nyáron néztem meg az elsõ évadot, de elég nehézkes a beszerzése, ezért azóta pihentetem a sorit. Lassan ideje lenne megint neki állni, csak a sok darálnivaló mellett nem igen jut rá idõm. Így is elõttem áll még a Scrubs 5.-6.-7. évad.

Posted

Legjobb a saját kategóriájában... még csak a 2. évadnál tartok, mostanában nem igazán nézegettem, de lassan már majd visszaszokok rá, mert baromi jó :D

Az egyik legnagyobb erõssége a sorozatnak azok a pár másodperces tök random bevágások... zseniális :lol:

Posted

Legjobb a saját kategóriájában... még csak a 2. évadnál tartok, mostanában nem igazán nézegettem, de lassan már majd visszaszokok rá, mert baromi jó :D

Az egyik legnagyobb erõssége a sorozatnak azok a pár másodperces tök random bevágások... zseniális :lol:

Hogy ha ezek tetszenek, akkor nézz Scrubs-t, annak is vannak ugyanilyen jelenetei.

Posted

Höhö, nekem már szépen kint pihen az összes évad dvd-n az American Dad-el egyetemben :lol: Seth MacFarlane az Isten B) Az ötödik szezon vége kicsit mélyrepülés lett, de a hatodik mindent behozott. Persze a 3-4-5 szezonokat semmi se ûbereli :lol: Minden részt kb már vagy 10x láttam... imádom és erre a fórumra is sok bejátszást szoktam belõlük belinkelni :lol:

Posted

Hogy ha ezek tetszenek, akkor nézz Scrubs-t, annak is vannak ugyanilyen jelenetei.

Láttam pár részt, annyira nem jött be, de majd még próbálkozok vele... lehet hogy a szinkron miatt nem tetszett annyira :unsure:

Posted

én Major Westen tudok nagyokat sirni ... az az ember alig van kész :'DD... és Bill Clinton is alkot aszzem az 5. éveadban :lol:

Mitisz angolul nézd ... teljesen más ;)

Posted

Kup jól mondja, a scrubs szinkronja egy rakás. De ez family Guy topic, szóval befogom. :D

Amúgy Kup, azt ugye tudod, hogy West szinkronhangját a való életben is Adam West-nek hívják? A 60-as évekbeli batman fõszereplõje, nézz belõle jeleneteket youtube-on, borzalmas. :lol:

Posted

Kup jól mondja, a scrubs szinkronja egy rakás. De ez family Guy topic, szóval befogom. :D

Amúgy Kup, azt ugye tudod, hogy West szinkronhangját a való életben is Adam West-nek hívják? A 60-as évekbeli batman fõszereplõje, nézz belõle jeleneteket youtube-on, borzalmas. :lol:

ezért is birom enyire ... el válalta az IDIÓTA szerepét kész van az az ember... arcba dobják 1 téglával vérzik az orra... Oh no IM A TOMATO!

Posted

én Major Westen tudok nagyokat sirni ... az az ember alig van kész :'DD... és Bill Clinton is alkot aszzem az 5. éveadban :lol:

Mitisz angolul nézd ... teljesen más ;)

Dude, we could totally eat that piiiig! :lol:

Egyik kedvenc FG poénom :lol:

• 1 month later...
Posted

Nah, mi van? Elindult az új évad, és mindenki cseszik a topicra :D Az új két rész üt, mint mindig, bár ez a mostani végre a régi idõket emlékezteti :lol:

Jah és ne felejtsétek el: The bird is the word :lol:

Posted

Have you heard about the word? :unsure:

Posted

Második évad végén járok, jó móka :D Damn you vile woman! am tudjátok hogy a magyar Comedy Central-on adják szinkronosan?

Posted

Második évad végén járok, jó móka :D Damn you vile woman! am tudjátok hogy a magyar Comedy Central-on adják szinkronosan?

Jó nagy kula szinkronnal :D Ráadásul a poénok felét kihagyták a részekbõl, mert gondolom úgy voltak vele, hogy a "magyar parasztok" úgyse értenék :lol:

Posted

Jó nagy kula szinkronnal :D Ráadásul a poénok felét kihagyták a részekbõl, mert gondolom úgy voltak vele, hogy a "magyar parasztok" úgyse értenék :lol:

A szinkron szerintem nem is kula, és amit le tudnak normálisan fordítani a paraszt magyaroknak, az jó is lett. (Zsidáj Joe "Ez neked macesz?":D)

Posted

Peter-t leszámítva úgy vettem észre, próbáltak az eredetihez minél hasonlóbb szinkronhangokat találni. Stewie-nál ez azé' mélypont :lol:

Posted

tegnap láttam 1 részt belõle, elég beteg 1 mese xD nekem bejött

Posted

tegnap láttam 1 részt belõle, elég beteg 1 mese xD nekem bejött

Kár, hogy ez nem mese. ;)

Posted

Kár, hogy ez nem mese. ;)

köss bele...

Posted

köss bele...

De belekötök, mert semmi köze a Family Guy-nak a mesékhez, és agyf.aszt kapok minden egyes alkalommal amikor FG-t/SP-t/RC-t/Simpsons-t lemesézik. :D

Posted

De belekötök, mert semmi köze a Family Guy-nak a mesékhez, és agyf.aszt kapok minden egyes alkalommal amikor FG-t/SP-t/RC-t/Simpsons-t lemesézik. :D

jolvan falusi vagyok... :)

• 2 weeks later...
Posted

Ki látta az új részt? Palin-McCain szuperduót echte lenácizták, hatalmas poén volt. :D

Posted

Igen, amikor Stewie felvette a 2 méteres náci egyenruháját és tökéletesen jó volt rá xD