THE_KUP 0 Share Posted August 25, 2008 Family Guy nevû sorozatrol csodálkozom h még nincs téma. Mindenesetre én nem rég találtam rá és 1xerüen teljesen megnevetett . Szavak helyet inkább linkelek :rolleyes: itt nagyrészt fent van az összes rész! ANGOLUL! (oldal kicsit lassu de legyetek türemmel... meg 1es részekhez nincs normális link ezért nem streamelik) Mindenesetre én mindekinek ajálom aki szereti a South Park és Simpsons stilusu rajzfilmeket ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted August 25, 2008 Áhh, Family Guy topik. :rolleyes: Anno még én nyitottam az elõzõt, de az is megszûnt. :/ Esetleg kéne nyitni egy Rajzfilmek topikot, hátha az életképes lenne. :unsure: Mindenesetre Family Guy rulz, hatalmas sorozat. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie 0 Share Posted August 25, 2008 Én még tavaly nyáron néztem meg az elsõ évadot, de elég nehézkes a beszerzése, ezért azóta pihentetem a sorit. Lassan ideje lenne megint neki állni, csak a sok darálnivaló mellett nem igen jut rá idõm. Így is elõttem áll még a Scrubs 5.-6.-7. évad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitisz 0 Share Posted August 25, 2008 Legjobb a saját kategóriájában... még csak a 2. évadnál tartok, mostanában nem igazán nézegettem, de lassan már majd visszaszokok rá, mert baromi jó :D Az egyik legnagyobb erõssége a sorozatnak azok a pár másodperces tök random bevágások... zseniális :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted August 25, 2008 Legjobb a saját kategóriájában... még csak a 2. évadnál tartok, mostanában nem igazán nézegettem, de lassan már majd visszaszokok rá, mert baromi jó :D Az egyik legnagyobb erõssége a sorozatnak azok a pár másodperces tök random bevágások... zseniális :lol: Hogy ha ezek tetszenek, akkor nézz Scrubs-t, annak is vannak ugyanilyen jelenetei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted August 25, 2008 Höhö, nekem már szépen kint pihen az összes évad dvd-n az American Dad-el egyetemben :lol: Seth MacFarlane az Isten B) Az ötödik szezon vége kicsit mélyrepülés lett, de a hatodik mindent behozott. Persze a 3-4-5 szezonokat semmi se ûbereli :lol: Minden részt kb már vagy 10x láttam... imádom és erre a fórumra is sok bejátszást szoktam belõlük belinkelni :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitisz 0 Share Posted August 25, 2008 Hogy ha ezek tetszenek, akkor nézz Scrubs-t, annak is vannak ugyanilyen jelenetei. Láttam pár részt, annyira nem jött be, de majd még próbálkozok vele... lehet hogy a szinkron miatt nem tetszett annyira :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_KUP 0 Author Share Posted August 25, 2008 én Major Westen tudok nagyokat sirni ... az az ember alig van kész :'DD... és Bill Clinton is alkot aszzem az 5. éveadban :lol: Mitisz angolul nézd ... teljesen más ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted August 25, 2008 Kup jól mondja, a scrubs szinkronja egy rakás. De ez family Guy topic, szóval befogom. :D Amúgy Kup, azt ugye tudod, hogy West szinkronhangját a való életben is Adam West-nek hívják? A 60-as évekbeli batman fõszereplõje, nézz belõle jeleneteket youtube-on, borzalmas. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_KUP 0 Author Share Posted August 25, 2008 Kup jól mondja, a scrubs szinkronja egy rakás. De ez family Guy topic, szóval befogom. :D Amúgy Kup, azt ugye tudod, hogy West szinkronhangját a való életben is Adam West-nek hívják? A 60-as évekbeli batman fõszereplõje, nézz belõle jeleneteket youtube-on, borzalmas. :lol: ezért is birom enyire ... el válalta az IDIÓTA szerepét kész van az az ember... arcba dobják 1 téglával vérzik az orra... Oh no IM A TOMATO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted August 27, 2008 én Major Westen tudok nagyokat sirni ... az az ember alig van kész :'DD... és Bill Clinton is alkot aszzem az 5. éveadban :lol: Mitisz angolul nézd ... teljesen más ;) Dude, we could totally eat that piiiig! :lol: Egyik kedvenc FG poénom :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted October 6, 2008 Nah, mi van? Elindult az új évad, és mindenki cseszik a topicra :D Az új két rész üt, mint mindig, bár ez a mostani végre a régi idõket emlékezteti :lol: Jah és ne felejtsétek el: The bird is the word :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted October 6, 2008 Have you heard about the word? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted October 6, 2008 Második évad végén járok, jó móka :D Damn you vile woman! am tudjátok hogy a magyar Comedy Central-on adják szinkronosan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted October 6, 2008 Második évad végén járok, jó móka :D Damn you vile woman! am tudjátok hogy a magyar Comedy Central-on adják szinkronosan? Jó nagy kula szinkronnal :D Ráadásul a poénok felét kihagyták a részekbõl, mert gondolom úgy voltak vele, hogy a "magyar parasztok" úgyse értenék :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted October 6, 2008 Jó nagy kula szinkronnal :D Ráadásul a poénok felét kihagyták a részekbõl, mert gondolom úgy voltak vele, hogy a "magyar parasztok" úgyse értenék :lol: A szinkron szerintem nem is kula, és amit le tudnak normálisan fordítani a paraszt magyaroknak, az jó is lett. (Zsidáj Joe "Ez neked macesz?":D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted October 6, 2008 Peter-t leszámítva úgy vettem észre, próbáltak az eredetihez minél hasonlóbb szinkronhangokat találni. Stewie-nál ez azé' mélypont :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 665 Share Posted October 12, 2008 tegnap láttam 1 részt belõle, elég beteg 1 mese xD nekem bejött Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted October 12, 2008 tegnap láttam 1 részt belõle, elég beteg 1 mese xD nekem bejött Kár, hogy ez nem mese. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 665 Share Posted October 12, 2008 Kár, hogy ez nem mese. ;) köss bele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted October 12, 2008 köss bele... De belekötök, mert semmi köze a Family Guy-nak a mesékhez, és agyf.aszt kapok minden egyes alkalommal amikor FG-t/SP-t/RC-t/Simpsons-t lemesézik. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 665 Share Posted October 12, 2008 De belekötök, mert semmi köze a Family Guy-nak a mesékhez, és agyf.aszt kapok minden egyes alkalommal amikor FG-t/SP-t/RC-t/Simpsons-t lemesézik. :D jolvan falusi vagyok... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted October 24, 2008 Seth MacFarlane's Cavalcade :D Pár egy-két perces animáció a mestertõl... :D Fõleg a tv-re ordibáló skót videók állatok :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted October 24, 2008 Ki látta az új részt? Palin-McCain szuperduót echte lenácizták, hatalmas poén volt. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted October 24, 2008 Igen, amikor Stewie felvette a 2 méteres náci egyenruháját és tökéletesen jó volt rá xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts