Ghaabor Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Hmmm...nézem reggel a postaládám...erre mi figyel benne? Igen, egy BF Heroes bétakulcs :P :D Szóval du. szedema játékot, alig várom, hogy kipróbálhassam :rolleyes:
Snexi Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Állítólag a hétvégén nagy kulcsosztás lesz,meglátjuk...
Snexi Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Beta keys Since there were a couple of disappointed comments to our recent news of delay (very glad to see so many people are looking forward to our game), we've decided to give away some extra Beta keys. Starting next week and ongoing for 4 weeks, we'll be posting a news item twice a week, at a random time. Why is this so special, you might ask. Well, here's the thing: the first 20 people to comment will get a Beta key sent to them within a couple of days. A cool side effect of this is that those people will then be able to enter our weekend Beta key contest and win even MORE keys to give out to friends. Hmm jól hangzik :)
Brian55 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Állítólag a hétvégén nagy kulcsosztás lesz,meglátjuk... Jó lenne ;) már én is ki szeretném próbálni
kisgarzo Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 1-Felkelek 2-reggeli 3-elpakolok 4-bekapcsolom a gépet 5-megnézem a postámat 6-BF:heroes Beta KEy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7-kockulás a gép elõtt egész nap:D
Tompika_nyomul Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 de szar elsõk között regeltem a bétára de máig nem küldtek semmit ...pfff <_<
balint_k Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 1-Felkelek 2-reggeli 3-elpakolok 4-bekapcsolom a gépet 5-megnézem a postámat 6-BF:heroes Beta KEy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7-kockulás a gép elõtt egész nap:D Na, akkor mesélj, milyen a játék? :huh:
Snexi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Na, akkor mesélj, milyen a játék? :huh: Ilyen.Sg-n rakta be az egyik beta-s,bár ez a videó már 2 hetes,azóta változtak dolgok
_Greb_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ha most reggelek a bétára akkor mennyi az esély arra hogy kapok kulcsot? :unsure:
Snexi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ha most reggelek a bétára akkor mennyi az esély arra hogy kapok kulcsot? :unsure: Erre csak annyit mondok hogy május közepén regisztráltam és még mindig nem kaptam...Meg asszem már nem is lehet jelentkezni
Snexi Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Összeomlott a rendszer olyan sokan vártak béta kulcsra. Ugyerbár most van az az akció hogy egy új hirre az elsõ 20 kommentelõ kulcsot kap.Gondolom mindenki fönn volt egész végig és nyomkodta az F5-öt hogy egybõl írhassanak.
Syb0 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 délben már 1000en voltak fenn,akkor hagytam abba mert láttam hogy már semmi esélyem nem lesz itt beta kulcsot szerezni <_< megvárom hátha haverom alkot valamit a hétvégi versenyen :)
nagyve Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 nekem küldtek e-mailben beta kulcsot, de hiába lépek be az accommal a honlapon nem tom sehonnan letöltenia játékot? vki, tudná, hogy honnan tom leszedni?
g-m4n Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 nekem küldtek e-mailben beta kulcsot, de hiába lépek be az accommal a honlapon nem tom sehonnan letöltenia játékot? vki, tudná, hogy honnan tom leszedni? kulcsot nem tudunk adni lévén nincs :( ha nyersz bétakulcsot akkor elküldik a mailedre a linket ahol le bírod szedni a játékot,a kliens még nem publikus :)
Brian55 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Asszem hogy én meg még sokan mások már csak a megjelenésekor tudunk vele játszani :( :unsure:
g-m4n Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Asszem hogy én meg még sokan mások már csak a megjelenésekor tudunk vele játszani :( :unsure: hát igen <_< de legalább mostmár nekem is van mivel gamelni,megy erõmûke :lol:
Razon Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Most vettem észre ezt a topicot, nekem nagyon bejön ez a grafika és játékmenet :P A játékra már 2 hete regisztráltam, remélem sikerül szereznem egy BETA keyt :rolleyes: Ha meg nem akkor várhatok év végéig :unsure:
Snexi Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Most vettem észre ezt a topicot, nekem nagyon bejön ez a grafika és játékmenet :P A játékra már 2 hete regisztráltam, remélem sikerül szereznem egy BETA keyt :rolleyes: Ha meg nem akkor várhatok év végéig :unsure: én 3 hónapja regisztráltam de nem kaptam :lol:
Razon Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 én 3 hónapja regisztráltam de nem kaptam :lol: Ja hát akkor én ezt el is felejthetem szerintem :lol: De vannak valami játékok az oldalon : Solve this riddle to win beta key....... ez miféle játék?
Snexi Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ja hát akkor én ezt el is felejthetem szerintem :lol: De vannak valami játékok az oldalon : Solve this riddle to win beta key....... ez miféle játék? egy új hírre az elsõ 20 kommentelõ kap beta kulcsot,de nagyon nehéz az elsõk között lenni mivel egyfolytában 500-an legalább fönn vannak az oldalon
Drizzt007 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 egy új hírre az elsõ 20 kommentelõ kap beta kulcsot,de nagyon nehéz az elsõk között lenni mivel egyfolytában 500-an legalább fönn vannak az oldalon Sok fanatikus <_< :)
Snexi Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Sok fanatikus <_< :) volt tegnap egy játék hogy különbözõ oldalakon elrejtették a feladványra a válaszokat...a hivatalos oldal és az összes oldal amin elvoltak rejtve a válaszok összeomlott :lol: nem tudom miért nem tudnak kiadni egy open beta-t(már van olyan állapotban a játék hogy nincsnenek nagy hibák,és a kissebb hibákat is kapásból a beta névre foghatnák) vagy legalább minden closed beta-ra jelentkezõknek kulcsot adni
Brian55 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 volt tegnap egy játék hogy különbözõ oldalakon elrejtették a feladványra a válaszokat...a hivatalos oldal és az összes oldal amin elvoltak rejtve a válaszok összeomlott :lol: nem tudom miért nem tudnak kiadni egy open beta-t(már van olyan állapotban a játék hogy nincsnenek nagy hibák,és a kissebb hibákat is kapásból a beta névre foghatnák) vagy legalább minden closed beta-ra jelentkezõknek kulcsot adni Még egy kicsit húzzák a fanok agyát meg még nagyobb hype-t akarnak keríteni a játékuknak. Hát ez sikerült de egy open betanak én is örülnék kedves EA.
Snexi Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Congratulations Hero! Your application to beta test Battlefield Heroes has been approved. Jeee kaptam kulcsot!!!!
Recommended Posts