Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Battlefield Heroes

Recommended Posts

Posted

Hmmm...nézem reggel a postaládám...erre mi figyel benne? Igen, egy BF Heroes bétakulcs :P :D Szóval du. szedema játékot, alig várom, hogy kipróbálhassam :rolleyes:

Posted

Állítólag a hétvégén nagy kulcsosztás lesz,meglátjuk...

Posted
Beta keys

Since there were a couple of disappointed comments to our recent news of delay (very glad to see so many people are looking forward to our game), we've decided to give away some extra Beta keys.

Starting next week and ongoing for 4 weeks, we'll be posting a news item twice a week, at a random time.

Why is this so special, you might ask.

Well, here's the thing:

the first 20 people to comment will get a Beta key sent to them within a couple of days.

A cool side effect of this is that those people will then be able to enter our weekend Beta key contest and win even MORE keys to give out to friends.

Hmm jól hangzik :)

Posted

Állítólag a hétvégén nagy kulcsosztás lesz,meglátjuk...

Jó lenne ;) már én is ki szeretném próbálni

Posted

1-Felkelek

2-reggeli

3-elpakolok

4-bekapcsolom a gépet

5-megnézem a postámat

6-BF:heroes Beta KEy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7-kockulás a gép elõtt egész nap:D

Tompika_nyomul
Posted

de szar elsõk között regeltem a bétára de máig nem küldtek semmit ...pfff <_<

Posted

1-Felkelek

2-reggeli

3-elpakolok

4-bekapcsolom a gépet

5-megnézem a postámat

6-BF:heroes Beta KEy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7-kockulás a gép elõtt egész nap:D

Na, akkor mesélj, milyen a játék? :huh:

_Jolly_Joker_
Posted

Azóta is játékban van... :D

Posted

Na, akkor mesélj, milyen a játék? :huh:

Ilyen.Sg-n rakta be az egyik beta-s,bár ez a videó már 2 hetes,azóta változtak dolgok

Posted

Ha most reggelek a bétára akkor mennyi az esély arra hogy kapok kulcsot? :unsure:

Posted

Ha most reggelek a bétára akkor mennyi az esély arra hogy kapok kulcsot? :unsure:

Erre csak annyit mondok hogy május közepén regisztráltam és még mindig nem kaptam...Meg asszem már nem is lehet jelentkezni

Posted

délben már 1000en voltak fenn,akkor hagytam abba mert láttam hogy már semmi esélyem nem lesz itt beta kulcsot szerezni <_<

megvárom hátha haverom alkot valamit a hétvégi versenyen :)

Posted

nekem küldtek e-mailben beta kulcsot, de hiába lépek be az accommal a honlapon nem tom sehonnan letöltenia játékot? vki, tudná, hogy honnan tom leszedni?

Posted

nekem küldtek e-mailben beta kulcsot, de hiába lépek be az accommal a honlapon nem tom sehonnan letöltenia játékot? vki, tudná, hogy honnan tom leszedni?

kulcsot nem tudunk adni lévén nincs :(

ha nyersz bétakulcsot akkor elküldik a mailedre a linket ahol le bírod szedni a játékot,a kliens még nem publikus :)

Posted

Asszem hogy én meg még sokan mások már csak a megjelenésekor tudunk vele játszani :( :unsure:

Posted

Asszem hogy én meg még sokan mások már csak a megjelenésekor tudunk vele játszani :( :unsure:

hát igen <_< de legalább mostmár nekem is van mivel gamelni,megy erõmûke :lol:

Posted

Most vettem észre ezt a topicot, nekem nagyon bejön ez a grafika és játékmenet :P A játékra már 2 hete regisztráltam, remélem sikerül szereznem egy BETA keyt :rolleyes: Ha meg nem akkor várhatok év végéig :unsure:

Posted

Most vettem észre ezt a topicot, nekem nagyon bejön ez a grafika és játékmenet :P A játékra már 2 hete regisztráltam, remélem sikerül szereznem egy BETA keyt :rolleyes: Ha meg nem akkor várhatok év végéig :unsure:

én 3 hónapja regisztráltam de nem kaptam :lol:

Posted

én 3 hónapja regisztráltam de nem kaptam :lol:

Ja hát akkor én ezt el is felejthetem szerintem :lol:

De vannak valami játékok az oldalon : Solve this riddle to win beta key....... ez miféle játék?

Posted

Ja hát akkor én ezt el is felejthetem szerintem :lol:

De vannak valami játékok az oldalon : Solve this riddle to win beta key....... ez miféle játék?

egy új hírre az elsõ 20 kommentelõ kap beta kulcsot,de nagyon nehéz az elsõk között lenni mivel egyfolytában 500-an legalább fönn vannak az oldalon

Posted

egy új hírre az elsõ 20 kommentelõ kap beta kulcsot,de nagyon nehéz az elsõk között lenni mivel egyfolytában 500-an legalább fönn vannak az oldalon

Sok fanatikus <_< :)

Posted

Sok fanatikus <_< :)

volt tegnap egy játék hogy különbözõ oldalakon elrejtették a feladványra a válaszokat...a hivatalos oldal és az összes oldal amin elvoltak rejtve a válaszok összeomlott :lol: nem tudom miért nem tudnak kiadni egy open beta-t(már van olyan állapotban a játék hogy nincsnenek nagy hibák,és a kissebb hibákat is kapásból a beta névre foghatnák) vagy legalább minden closed beta-ra jelentkezõknek kulcsot adni

Posted

volt tegnap egy játék hogy különbözõ oldalakon elrejtették a feladványra a válaszokat...a hivatalos oldal és az összes oldal amin elvoltak rejtve a válaszok összeomlott :lol: nem tudom miért nem tudnak kiadni egy open beta-t(már van olyan állapotban a játék hogy nincsnenek nagy hibák,és a kissebb hibákat is kapásból a beta névre foghatnák) vagy legalább minden closed beta-ra jelentkezõknek kulcsot adni

Még egy kicsit húzzák a fanok agyát meg még nagyobb hype-t akarnak keríteni a játékuknak. Hát ez sikerült de egy open betanak én is örülnék kedves EA.

Posted

Congratulations Hero!

Your application to beta test Battlefield Heroes has been approved.

Jeee kaptam kulcsot!!!!