Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Battlefield Heroes

Recommended Posts

Posted

Sziasztok gondoltam kell ez a topik is hizsen nagyon sokan várják már a dice remekmûvét,nevezetesen a Battlefield Heroes nevû csodát ami full free lessz!

Posted

Én már nagyonvárom ezt a játékot, tiszta TF2 lesz,és ráadásul ingyenes lesz :wub: B)

Posted

Én már nagyonvárom ezt a játékot, tiszta TF2 lesz,és ráadásul ingyenes lesz :wub: B)

jaja ha lesznek hozzá plussz tartalmak pl:mappok akkor leveri a tf2-õt és ráadásul kicsi lessz a gépigénye

Posted

elõször csak két térkép lesz, de utána majd biztos jönnek az újabb pályák, fegyverek, jármûvek stb.

Jó lesz B)

Posted

jaja ha lesznek hozzá plussz tartalmak pl:mappok akkor leveri a tf2-õt és ráadásul kicsi lessz a gépigénye

Ebben én azért egy "kicsit" kételkedek :lol:

Szerintem majd én is kipróbálom azért. :)

_Jolly_Joker_
Posted

Nagyon várom ezt a játékot, de egy dolog kicsit aggaszt. Ha jól emlékszem csak 3 kaszt lesz és csak 2 map.

Az elsõ kép alapján azt hittem, hogy USA VS. Náci Németország lesz, de ma már tudjuk, hogy nem így van, pedig szerintem az is frankó lenne. Gondolom a fejlesztõk nem akartak viccet csinálni a második világháborúból, így elvetették az ötletet.

Jó kis móka lesz, kiváncsi vagyok a végeredményre. :)

Posted

Én is kiváncsian várom hogy mi lesz belőle :rolleyes:

Posted

Én is kiváncsian várom hogy mi lesz belõle :rolleyes:

jaaa, biztos h jó lesz.. :lol: fõleg h ingyé :)

Posted

Ebben én azért egy "kicsit" kételkedek :lol:

Szerintem majd én is kipróbálom azért. :)

akár le is verheti hiszen a tf2 nem ingyens és azért kell alá gép is rendesen!

Ez free és állítólag laptopbarát lessz,reménykedni lehet :)

Posted

akár le is verheti hiszen a tf2 nem ingyens és azért kell alá gép is rendesen!

Ez free és állítólag laptopbarát lessz,reménykedni lehet :)

Kell alá gép rendesen? :huh: :lol: Mirõl beszélsz te? :huh: :lol:

Posted

Kell alá gép rendesen? :huh: :lol: Mirõl beszélsz te? :huh: :lol:

nálam érdekes tüneteket produkált a tf2 minden source motoros game megy mediumon 60fps-t tf2 pedig stabil 12fps néztem is rendesen :blink:

Posted

nálam érdekes tüneteket produkált a tf2 minden source motoros game megy mediumon 60fps-t tf2 pedig stabil 12fps néztem is rendesen :blink:

derossz.. :) akkor ott vmi geb.asz volt.. :) mert ennek a butított rafnak JOBBAN kell mennie mint bármely szorszos játéknak.. :)

Posted

derossz.. :) akkor ott vmi geb.asz volt.. :) mert ennek a butított rafnak JOBBAN kell mennie mint bármely szorszos játéknak.. :)

nemtudom de az ep2 jólmegy a dm,css,dods jól megy... egyedül a tf2 nem megy jól <_<

Posted

nemtudom de az ep2 jólmegy a dm,css,dods jól megy... egyedül a tf2 nem megy jól <_<

Milyen géped van...mert az sem mindegy. :D

Posted

Milyen géped van...mert az sem mindegy. :D

amd athlon 64 x2 3200+

1.5 gb kingmax ram

és egyenlõre egy integrált nvidia 6100 vga (most hozzák az új vga-m)

elvileg többet kellene neki menni

Posted

amd athlon 64 x2 3200+

1.5 gb kingmax ram

és egyenlõre egy integrált nvidia 6100 vga (most hozzák az új vga-m)

elvileg többet kellene neki menni

A source motor nem szereti az Nvidia-t, a Valve az egyik legnagyobb ATi párti cég.

Posted

A source motor nem szereti az Nvidia-t, a Valve az egyik legnagyobb ATi párti cég.

hát nemtudom de a css meg 80 fpsel fut stabilan? érdekes..

nah off vége egyébként az új tralier láttátok? kiba nagy sztem! :lol:

Posted

azt azért megnézném :)

amúgy meg nem lesz full ingyenes, fizethetsz jobb fegyverekért. Eleinte meg csak 2 map lesz és kevés kaszt, szval majd megláSSuk :)

TF2 meg megéri az árát ;)

Posted

azt azért megnézném :)

amúgy meg nem lesz full ingyenes, fizethetsz jobb fegyverekért. Eleinte meg csak 2 map lesz és kevés kaszt, szval majd megláSSuk :)

TF2 meg megéri az árát ;)

full ingyenes lesz az összes fegyver,csak reklámok lesznek benne :)

Posted

De jó lesz :D Ahogy néztem a képeket, elég nagy feeling mikor a repülõ szárnyára ráülnek, aztán onnan is lehet lõni :D De várom már, lesz mivel játszani :D Amúgy, megjelenési dátum van már?

Posted

De jó lesz :D Ahogy néztem a képeket, elég nagy feeling mikor a repülõ szárnyára ráülnek, aztán onnan is lehet lõni :D De várom már, lesz mivel játszani :D Amúgy, megjelenési dátum van már?

Pontos dátum még nincs asszem, július környékén fog megjelenni. :)

Posted

Pontos dátum még nincs asszem, július környékén fog megjelenni. :)

na az jó. :) mindjárt itt van.. :)

JaniRazor
Posted

na az jó. :) mindjárt itt van.. :)

jah, lehet mit tolni nyáron ^^ B) :P :P

Posted

jah, lehet mit tolni nyáron ^^ B) :P :P

naja,énis várom már,ha kiadnának hozzá mod toolt mégjobb lenne custom mappok tömkelege nyam B) :rolleyes: :lol: