Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Battlefield Heroes

Recommended Posts

Posted

Hát ha olyan mókás lesz mint a TF2 és olyan élvezetes is...hát akkor szétkockulom a fejem. :lol:

Láttátok az új videót? :unsure: Ugyanis megcsinálhatod saját karaktered (kinézetét) ami nekem nagyon tetszik és megkockáztatom h. nagyon ötletes. :) Hát kiváncsian várom.

Posted

Hát ha olyan mókás lesz mint a TF2 és olyan élvezetes is...hát akkor szétkockulom a fejem. :lol:

Láttátok az új videót? :unsure: Ugyanis megcsinálhatod saját karaktered (kinézetét) ami nekem nagyon tetszik és megkockáztatom h. nagyon ötletes. :) Hát kiváncsian várom.

alap hogy láttam :D

nagyon ötletes már hiányoltam a többi játékból is,emléxem még mikor szét moddoltuk quake 1 et és tigrisnek nézett ki a player :lol: mekkora fun volt :P

Posted

Jaja. :P Amúgy, szerintem talán még jobb is hogy kívülrõl látod az emberkét, mert nemtudom elképzelni FPS be. :lol:

Posted

A source motor nem szereti az Nvidia-t, a Valve az egyik legnagyobb ATi párti cég.

2 dolog

- az h egy játék egy cég logo-jával jelenik meg, nem jelenti azt h annak a cégnek kártyáján jobban is fog menni a játék. ezt nem tudod honnan szeditek.

- a tf2 nvidia szponzorált játék, a borítóján is rajt avn a the way its meant to be played embléma.

Posted

Amúgy valaki nemtudja mikor lesz kész a Heroes? :blink:

Posted

Egy kicsit lejjebb görgetsz, meglátod :D De amúgy július környékére várható azt mondták, szóval nyári kockulás meglesz :D Legalább már nem tudjuk, hogy egy valamiért már nem unjuk szét az agyunkat nyáron :D

Posted

2 dolog

- az h egy játék egy cég logo-jával jelenik meg, nem jelenti azt h annak a cégnek kártyáján jobban is fog menni a játék. ezt nem tudod honnan szeditek.

- a tf2 nvidia szponzorált játék, a borítóján is rajt avn a the way its meant to be played embléma.

igaz,most cseréltem le a vgam és mostmár semmien sourceos gamel nem akad sõt :D

80fps megvan átlag fullon :)

• 3 weeks later...
Posted

igaz,most cseréltem le a vgam és mostmár semmien sourceos gamel nem akad sõt :D

80fps megvan átlag fullon :)

up nehogy a topic melankóriába essen :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Mikor is jelenik meg a játék?

Posted

Mikor is jelenik meg a játék?

"Pontos dátum még nincs asszem, július környékén fog megjelenni. :) "

olvass vissza mielõtt kérdezel :rolleyes:

Posted

"Pontos dátum még nincs asszem, július környékén fog megjelenni. :) "

olvass vissza mielõtt kérdezel :rolleyes:

elolvastam az egész topikot, de gondoltam feldobom egy hsz-el a totyikot :lol:

Posted

Lesz ebben a játékban olyan rank rendszer mint a Battlefield 2-ben????? Ha igen az jó lenne [vaaa]

Posted

Lesz ebben a játékban olyan rank rendszer mint a Battlefield 2-ben????? Ha igen az jó lenne [vaaa]

elméletileg lesz

Posted

Biztos lesz vmi Achievement rendszer mint a Team Fortress 2 be. :)

Posted

Már nagyon várom a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [beta] [beta] [beta] [thanks]

Posted

Biztos lesz vmi Achievement rendszer mint a Team Fortress 2 be. :)

na hát ha az is lesz :lol:

vagy BF2-ben is ilyenke voltak?

Posted

Húha, videók alapján elég nagy mókának ígérkezik ez a játék. Szerintem már a karaktergenerálással el fogok tökölni vagy egy órát. Remélem ez azon kevés multi játékok közé tartozik majd amelyeket élvezek. Mert a sok multisFPSkockával teli quaket/ET-t/CS-t nagyon megutáltam.

Posted

Húha, videók alapján elég nagy mókának ígérkezik ez a játék. Szerintem már a karaktergenerálással el fogok tökölni vagy egy órát. Remélem ez azon kevés multi játékok közé tartozik majd amelyeket élvezek. Mert a sok multisFPSkockával teli quaket/ET-t/CS-t nagyon megutáltam.

jaja eléggé jónak néz ki a cucc,és nem hasonlít 1 multis gaméhoz sem,jó kicsit tf2 de nem vészes :)

egyébként ha jó multis fpst keresel ott a halo sorozat legjobb sztem :D

Posted

jaja eléggé jónak néz ki a cucc,és nem hasonlít 1 multis gaméhoz sem,jó kicsit tf2 de nem vészes :)

egyébként ha jó multis fpst keresel ott a halo sorozat legjobb sztem :D

CoD4 hardcore mod szerver-en, garantált ha nem hagyod ott, úgy megtanulsz játszani mint a huzat :)

Posted

na hát ha az is lesz :lol:

vagy BF2-ben is ilyenke voltak?

Igen voltak, kicsit másvolt de végülis ugyanaz a 2.

Gecko73: Ne várj tõle sokat mivel ingyenes lesz. ( Föleg az elején, lesz pár cucc 2 pálya ennyi) De például biztos jolesz néha kicsit baromkodni vele. :)

Posted

én a bfh höz nagyonnagy reményeket fûzök haverral levan tisztázva h majd õ vezeti a repcsit énmegmajd a szárnyáról lövöldözök :D

Posted

Lehet hogy jobb lesz hogy nem FPS lesz. :blink:

Posted

Lehet hogy jobb lesz hogy nem FPS lesz. :blink:

célzásra leszek kíváncsi

Posted

célzásra leszek kíváncsi

lesz 1 célkereszt és annyi. :)

Posted

Ha vkit érdekel ;)

Június 30-án, vagyis most hétfõn fog megjelenni a DICE és az Electronic Arts közremûködésével készülõ ingyenes új Battlefield játék, a Heroes.

A játék cirka 1 GB méretû lesz, és a regisztráció után a hatalmas zöld gombot megnyomva már szedi is le a gép. Az alacsony gépigény ellenére nem lesz rossz a grafika, és bár a környezet nem lesz rombolható, azért panaszra se lesz okunk, a golyók például szép kis lyukakat marnak majd a falba. A game a casual szórakozásra épül: rajzfilmszerû emberek, túlméretezett fegyverek kapják a fõszerepet. Különleges pontozási rendszert is üdvözölhetünk majd az új Battlefieldben - a gép minden frag után pontot ír jóvá a profilban, és ezek száma alapján válogatja össze a következõ meccs játékosait, úgy hogy azok nagyjából azonos skillûek legyenek. A játék elején két pálya lesz csak elérhetõ, amelyen egyetlen egy játékmódon lehet játszani: A két csapatnak 100-100 pontja van, hogyha valaki ólommal dúsított álomba merül (gyk: meghal), akkor egy pontot levonnak, a játék gyõztese pedig az a csapat, akinek több pontja marad a kör végén, illetve nem fogy el neki.

gamekapocs

Ezzel a 2 pályával nem verik ki a szemünket az biztos :D