Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Kosárlabdás Játékok (NBA 2K, NBA Live)

Recommended Posts

Drakeamarth
Posted

hali!

most telepítettem fel a 06-ot, és nagyon tetszik. korábban már játszottam a 2000-el.

remélem van még valaki, akit érdekel az NBA Live

Posted

hali!

most telepítettem fel a 06-ot, és nagyon tetszik. korábban már játszottam a 2000-el.

remélem van még valaki, akit érdekel az NBA Live

Most 2005 -tel játszom,mert a 07 elveszett,amikor tönkrement a vinyóm :D

Bulssal vagyok,csapatom:

Mutombo

Okur

L.B.James

S.Pippen

A.Miller

cserék:Reggie Miller

Livingston

R.Artest

Starter fokozat,29 meccses alapszakasszal(a rájátszás a lényeg)meg sok elszórakozott meccsel(a legjobb az volt amikor csak 3-ast dobtam,igaz,azt megnyertem :smile: 2 perces negyedekkel

14 győzelem 8 vereség

Rájátszásba 3 perces negyedekel fogok játszani:)

Posted

07-el még nem nyomultam , mert nem "valami jó " , azt hallottam :D

06-al viszont sokat játszok mostanába is :smile:

Tényleg rossz a 07 :tongue: ?

Bár mostmár lassan itt a 08 :D

Posted

Nem rossz a 07,csak kevés az újdonság

Amúgy legjobb csapatom az NBA 05-ben volt:

Amare Stoudemire

Dirk Nowitzki

Vince Carter

Joe Johnson

Steve Nash

:smile:

Amúgy most ilyen 07-ben

Nenad Kristic

Dirk Nowitzki

Zoran Planinic

Vince Carter

Jason Kidd

Amúgy Starter szvsz túl könnyü xD abba mindig kb 2-szer annyit dobok mint a gép xD, bár abban játszom,

legnagyobb gyözelem 117-18 volt 4 perces negyedekkel, Nowitzki+ Carter mind2-en 10 tripla fölött dobtak, Carter kb 15-öt. Szezonban amúgy Starteren 48-0-ra állok xD. All-Star szintet azért nem szeretem mert nem jól játszik, hanem irreálisan (magyarul csal).Nem az hogy nem lehet megverni (mert simán meglehet)

csak egyszerűen mocsokul játszik

Posted

Most 2005 -tel játszom,mert a 07 elveszett,amikor tönkrement a vinyóm :D

Bulssal vagyok,csapatom:

Mutombo

Okur

L.B.James

S.Pippen

A.Miller

cserék:Reggie Miller

Livingston

R.Artest

Starter fokozat,29 meccses alapszakasszal(a rájátszás a lényeg)meg sok elszórakozott meccsel(a legjobb az volt amikor csak 3-ast dobtam,igaz,azt megnyertem :smile: 2 perces negyedekkel

14 győzelem 8 vereség

Rájátszásba 3 perces negyedekel fogok játszani:)

Ennek aztán sok értelme van xD Legalább akkor Superstaron nyomnád.

Én neten játszom csak, gép ellen soha, és Bobcatsel meg Pistonsal. Elég tré a játék, de azért lehet szórakozni, meg szépen játszani...

Posted

Szar a 07,bizonyos szempontból,viszont szerintem a legjobb NBA LIVE.

SID:Nem beszólni,funnak jó :D

Superstar a köv idény lesz. :D

Drakeamarth
Posted

na, már elég sokat játszottam a 06-tal és megállapítottam hogy nehéz. hogy kib*szottul nehéz. lehet, hogy én vagyok béna, de legkönnyebb fokozaton is eltángálnak. na azért utoljára vér-verejték és könnyek árán legyőztem a gépet, de akkor is... azt hittem, kettéharapom a gamepadom, olyan osotbaságok miatt vertek meg mindig.

amúgy jó játék, tetszik :smile:

_Jolly_Joker_
Posted

Legkönnyebb fokozaton is elkalapálnak? :blink: Az hogy lehet?

Drakeamarth
Posted

Legkönnyebb fokozaton is elkalapálnak? :blink: Az hogy lehet?

nemtom. ez az első NBA, amivel játszom, de akkor is. Leginkább akkor kapok idegzsábát, amikor a Shooter játékosom (aki 3 pontosakat tud dobni) 10 3 pontos próbálkozásból 0-t dob be. meg azt is utálom, amikor az ellenfél (legkönnyebb fokozaton) simán dobálja a vonalról a kosarakat, nekem meg sosem megy be... van valami fontossága annak,hogy a levegőben mikor engedem el a lövésgombot?

Posted

nemtom. ez az első NBA, amivel játszom, de akkor is. Leginkább akkor kapok idegzsábát, amikor a Shooter játékosom (aki 3 pontosakat tud dobni) 10 3 pontos próbálkozásból 0-t dob be. meg azt is utálom, amikor az ellenfél (legkönnyebb fokozaton) simán dobálja a vonalról a kosarakat, nekem meg sosem megy be... van valami fontossága annak,hogy a levegőben mikor engedem el a lövésgombot?

Természetesen van fontossága neki :smile:, próbáld akkor eldobni amikor a legmagasabb ponton van a csávó (de ha már megállt a levegöben már késő, azaz pont akkor dobd el mielött a legmagasabb pontra ér), és legyen ritmusa. Amúgy meg az sem mindegy hogy a védö keze ott van-e az arcában. Ha tisztán van sokkal nagyobb százalékkal dobja be. Ajánlom hogy free practice-ben vagy mi a nevében gyakorold :smile: ott látod hogy mennek be.

Drakeamarth
Posted

na, örömmel jenethetem, túlestem az első hét viszontagságain, és sikerrel gyepáltam el a gépet 169-109-re, persze legkönnyebb fokozaton. 3 pontost dobni megtanultam :lol:

Posted

na, örömmel jenethetem, túlestem az első hét viszontagságain, és sikerrel gyepáltam el a gépet 169-109-re, persze legkönnyebb fokozaton. 3 pontost dobni megtanultam :lol:

Grat B) :smile: :D :wink:

• 2 weeks later...
Posted

jaja,07et iszonyat el**rták :S

nekem a 06a favorit,rengeteget toltam,multiba is,meg dynastit

Posted

jaja,07et iszonyat el**rták :S

nekem a 06a favorit,rengeteget toltam,multiba is,meg dynastit

Jó az a 07. :tongue:

Posted

Jó az a 07. :tongue:

csak közel nem annyira mint az előzők :D

Posted

csak közel nem annyira mint az előzők :D

Szerintem az a legjobb rész..igaz,ami igaz,kicsit bugos,meg van benne pár nagy hülyeség,de amúgy szerintem mindenben sikerült továbbfejlődni..

Posted

Szerintem az a legjobb rész..igaz,ami igaz,kicsit bugos,meg van benne pár nagy hülyeség,de amúgy szerintem mindenben sikerült továbbfejlődni..

hát figy,nekem már az is bőven elég idegesítő dolog,hogy minden második támadásnál büntetőt dobál a gép,mert egyszerüen nme lehet blokkolni normálisan

akkor ottvan a röhejes "kézkalimpálás a levegőben"....nem lehet elvenni az ellenféltől a labdát

arrol meg már nem is beszélek hogy a gép 100pontjábol 60at az irányitoval dob....

Posted

hát figy,nekem már az is bőven elég idegesítő dolog,hogy minden második támadásnál büntetőt dobál a gép,mert egyszerüen nme lehet blokkolni normálisan

akkor ottvan a röhejes "kézkalimpálás a levegőben"....nem lehet elvenni az ellenféltől a labdát

arrol meg már nem is beszélek hogy a gép 100pontjábol 60at az irányitoval dob....

Jah,ez a kedvencem,védekezd le az irányítót,és nem ő dobja..nekem más szokott 60at dobni xD

• 2 weeks later...
Posted

Az lenne a kérdésem, hogy egy embernél hogy tudnék váltani a külöböző Superstar típusok között?

Tehát ha nem világos:

Steve Nash alatt alapból playmaker ikon van, de én azt szeretném hogy shooter legyen, hogy tudok váltani?

Posted

Nah, sikerült rájönnöm

Nem túl aktív topic :D

_Jolly_Joker_
Posted

Ha gamepades váltásra gondoltál, akkor meséld má el a megoldást nekem is. Köszi :D

Posted

Nyomva tartod a Superstar Trigger gombot és nyomogatod az Off-ball gombot. :smile:

_Jolly_Joker_
Posted

Köszönöm, majd kipróbálom.

• 4 weeks later...
Posted

Hali, elég régóta NBA-zek, de ez mindig problémám volt: Hogyan tudom elmenteni, majd be is tölteni a játékot, mert ez elégé idegesít, és haverjaim között senki nem nyomja ezt a gamát. És lécci, msot szájbarágosan mondja el vki, mert sztem most szükségem lenne rá. De már nagyon idegesít, mert más játékokkal nincs ilyen problémám. Köszi

Posted

ha érdekel vkit,kijött a super update mod v2.0 a 07hez

www.nba-live.com