Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Virtuál Tuning

Recommended Posts

Posted

Hát igen...

Karbon donor amit használtál nem jó am..

Na meg a szélvédõre nem felxik rá a felirat..

Még lesz vele meló :smile:

Lord_KROK ezt a gépet te csináltad amit linkeltél?

Posted

Hell!

Nah elkészült az Audi is, kicsit gagyibb a dolog ( szvsz) mint a Volvo. De sok újítás is van rajta :tongue: Íme:

IPB Image

Posted

a másodikat már láttam vaalhol, a harmadik meg kegyetlen. :smile:

Posted

Felni...

Bocs, de ezt mire értetted?? :unsure: Mi vele a baj?

Posted

Bocs, de ezt mire értetted?? :unsure: Mi vele a baj?

Nekem az a bajom. :smile: Szerintem az teszi kevesebbé... Másikkal nem próbáltad?

Posted

Nekem az a bajom. :smile: Szerintem az teszi kevesebbé... Másikkal nem próbáltad?

Nem nem próbáltam de ha akarod rakhatok rá másikat is. Csak akkor nem tudom a féket honnan szerválok. Nah megnézzük. Remélem a psd-je még megvan :rolleyes:

Jah amúgy milyenre gondoltál kb? Sok küllősre vagy inkább tömörebb króm bevonatúra? :D

Posted

Nem nem próbáltam de ha akarod rakhatok rá másikat is. Csak akkor nem tudom a féket honnan szerválok. Nah megnézzük. Remélem a psd-je még megvan :rolleyes:

Jah amúgy milyenre gondoltál kb? Sok küllõsre vagy inkább tömörebb króm bevonatúra? :D

Én nem mondtam, hogy akarom... Csak megjegyeztem, hogy nekem a felnivel van gondom... Olyan BMW-s féle 5küllõsre gondoltam... :smile:

Posted

Én nem mondtam, hogy akarom... Csak megjegyeztem, hogy nekem a felnivel van gondom... Olyan BMW-s féle 5küllõsre gondoltam... :smile:

Aham, hát sajnos most már nem lesz új mivel nincs már meg a psd-je és most ne fogok neki állni újra faragni sry :smile: De majd a következõnél már figyelek. :wink: Csak még nem tom mi legyen az alap .. Ötletek?? :tongue:

Posted

Aham, hát sajnos most már nem lesz új mivel nincs már meg a psd-je és most ne fogok neki állni újra faragni sry :smile: De majd a következõnél már figyelek. :wink: Csak még nem tom mi legyen az alap .. Ötletek?? :tongue:

a Te dolgod milyenre csinálod. Valaki nem is olyan régen egy BMW-t emlegetett... Nagaony várom/vártam de nem tudom mi van vele. Nincs kedved egyhez. Nekem kéne wall-nak. :D

Posted

a Te dolgod milyenre csinálod. Valaki nem is olyan régen egy BMW-t emlegetett... Nagaony várom/vártam de nem tudom mi van vele. Nincs kedved egyhez. Nekem kéne wall-nak. :D

Én kérek elnézést :tongue: Egy baj volt a BMW-vel nem találtam jó alapot. De ígérem szorgos leszek :lol: Jövõ hétre lesz valami ez a lényeg :tongue:

Posted

Szóval 1 BMW rendel :rolleyes: Meglesz :wink: B)

Ui.:Követelmény nincs?(modell)

Posted

Én kérek elnézést :tongue: Egy baj volt a BMW-vel nem találtam jó alapot. De ígérem szorgos leszek :lol: Jövõ hétre lesz valami ez a lényeg :tongue:

Köszönöm szépen.

Szóval 1 BMW rendel :rolleyes: Meglesz :wink: B)

Ui.:Követelmény nincs?(modell)

Mindegy, jöhet régi cápa, vagy E30as M3 (ennek örülnék a legjobban), vagy esetleg az újabb M5, M/ is szóba jöhet.

Köszönöm mégeccer.

Posted

Köszönöm szépen.

Mindegy, jöhet régi cápa, vagy E30as M3 (ennek örülnék a legjobban), vagy esetleg az újabb M5, M/ is szóba jöhet.

Köszönöm mégeccer.

Nincs mit!

Õ lesz az alany :smile:

Posted

Nincs mit!

Õ lesz az alany :smile:

Na a CSL-eket meg kifejezettem szeretem. :smile:

Posted

VT-zzünk alaplapokat v másokat,tök fain :D

Posted

VT-zzünk alaplapokat v másokat,tök fain :D

Elég érdekes dolgok jönnének ki...

Posted

Elég érdekes dolgok jönnének ki...

De jót lehet vele szórakozni :D

Posted

/szar a képfeltoltes.hu,inkább imádzshekkre tedd :smile:

Posted

Elkészült....Nincs rajta sok alakítás de ha kell akkor javítok rajta :wink:

IPB Image

Hopp a bal elsõ lámpánál kimaradt a festés :o ...BOCSÁNAT! :sad:

Eredeti klikk

Posted

Lord_KROK ezt a gépet te csináltad amit linkeltél?

NEM, nem én csináltam.

Éppen azon filóztam, hogy ereszthették le ? ... mert a ztöbbi nagyjából megvan (meg a kerekek is) de érezhetõen közelebb került az aaszfalthoz ...(alatta az árnyék is másabb)