Censer Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Na, a virtuál tuningról itt találhattok bővebben, szerintem nem kell magyaráznom: Hyts.hu Hammer műhelye
gazsee Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Már 2 éve nyomom és egy neves külföldi oldal (http://photoshopedup.com) szerkesztője és fórumjának moderátora vagyok.
Censer Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Már 2 éve nyomom és egy neves külföldi oldal (http://photoshopedup.com) szerkesztője és fórumjának moderátora vagyok. Gratulálok! Nem tudsz mondani egy olyan helyet ahol teljesen kezdők is elsajátíthatnák virtuál tuningot?
Muck Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 en is nyomtam egy ideig, meg ma kedvet is kaptam hozzá csak lefagyott a gimp es nem volt kedvem elolrol kezdeni :D amugy a hvtm-en vannak tutorialok
Censer Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 en is nyomtam egy ideig, meg ma kedvet is kaptam hozzá csak lefagyott a gimp es nem volt kedvem elolrol kezdeni :D amugy a hvtm-en vannak tutorialok De ott nem teljesen kezdő tutorialok vannak ...
Muck Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 hát jua ma karbont akartam csinálni, aztán nekem magyar a gimpem és nem tudom hogy mi a puding az a layer szal nem találom hogyan kéne megcsinálni az átlátszóságot, stb
-StiF- Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 A PhotoShop-on kívül lehet vmi más progival ilyesmiket csinállni?
Muck Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 most beszéltük hogy a GIMPpel...:D ez legalább ingyenes
gazsee Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ....nem tudom hogy mi a puding az a layer... Layer = Réteg én tudok segíteni PSben bárkinek, GIMPhez nem értek
Censer Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Ez mind szép és jó. De akkor tudna mondani egy olyat oldalt ahol teljesen kezdőknek vannak tutorialok??
Guest Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Csini kis virt tunning : Ez kurv@ jó! Kezd megtetszeni a dolog :D Megyek le is töltöm a progit.. Ugye ingyenes?
gazsee Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 NEM az én munkám, de szerintem nagyon szép J. Cloud mester munkája és a mű: @Dark_Steve: GIMP ingyenes, bár én még mindig a Photoshopot tartom felsőbbrendűnek
B4LINT Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ezt nézzétek meg. Húazannyát. Hát igen, ez nagyon brutális, már láttam korábban. Nem kicsit néztem, amikor a tükröződéseket rajzolta. Régebben nézegettem a hvtm-et, vannak ott is tehetséges emberek...
_Jazz_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ezt nézzétek meg. Húazannyát. NEmsemmi, kicsit tud a gyerek Azt nemtudjátok, h ezt egérrel, vagy digitális rajztáblával csinálta??
Kevin_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ezt nézzétek meg. Húazannyát. Mégha nagyon ért hozzá biztos hogy beletelt néhány órába úgy hogy egyfolytában csinálja. Ha ez nem kamu én is szeretném megtanulni. Gimpem nekem is van. A saját pofámat ki tudom vele retusálni. :D
adesz444 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 nah én is csináltam má 1-2 képet, bár még igen kezdő szinten tolom... amúgy én gimp-et használopk, és sztem közel az összes funkcióját ismerem, nem úgy mint a ps-t... xD majd töltök fel képet amit csináltam
Madness Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hú de sikerült életet verni ebbe a topicba :D A gimpet nem ismerem, a Photoshoppot meg még csak tanulom, de általában nincs hozzá türelmem. A digitális tuningot meg igazira cserélném :D.
Lord_KROK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ezt nézzétek meg. Húazannyát. UH gyerekek én ezt már nyáronm láttam, de tényleg nem rossz!
TaviG Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ezt nézzétek meg. Húazannyát. Hát az eszem megáll. Ez valami nagyon durva...
John__ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Üdv! Itt is van egy Virtuál Tuning oldal: itt Jó sok tutoriallal meg jó sok szép tuningal:)
VoLcOm Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 tud vki mondani ezen kivül,vmi tutorialos oldalt(ami magyar) és nem ugy mint itt hanem a photoshopos dologokat is magyarul iraj.
Lord_KROK Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Üdv! Itt is van egy Virtuál Tuning oldal: itt Jó sok tutoriallal meg jó sok szép tuningal:) Jó kis oldal
Recommended Posts