Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Virtuál Tuning

Recommended Posts

Posted

Eh.. Ez télleg nagyon durva...

Paint-el ilyent?? Kemény :blink:

Posted

ilyet csináni..... áhh gyönyörű

• 2 weeks later...
Posted

Véleményeket kérnék erről a VT-ről. Első viszonlyag jól sikerült VT-m :smile:

IPB Image

Posted

Jól néz ki, de ha a kék verda tetejét alaposabban megnézzük olyan mintha egy kicsit belenne horpadva.

Meg még az is látszik hogy ott valami kék csík áll ki a tetőből. Ha ezeket sikrül meg csinálnod akkor szerintem kitünő. B)

Posted

Jól néz ki, de ha a kék verda tetejét alaposabban megnézzük olyan mintha egy kicsit belenne horpadva.

Meg még az is látszik hogy ott valami kék csík áll ki a tetőből. Ha ezeket sikrül meg csinálnod akkor szerintem kitünő. B)

Jah igen azt már többen is mondták. Az a napfénytető csak a sötétítéskor elfelejtettem azt is kezelni :smile: Már kijavítottam és az elmosás a gépezet alján is készülőben van. A mostani projekt egy Volvo S40 ha jól emlékszem :D

Posted

Majd egyszer én is csinálok egy verdát.

• 2 weeks later...
Posted

Kezdetnek szerintem nem rossz :wink: Én most a háttér megváltoztatását akarom megtanulni pl egy garázs elöl egy tengerpartra szeretném rakni(persze igényesen :tongue: De addig is itt a beígért Volvó :smile:

IPB Image

Vélemények? :unsure::tongue:

Posted

Kezdetnek szerintem nem rossz :wink: Én most a háttér megváltoztatását akarom megtanulni pl egy garázs elöl egy tengerpartra szeretném rakni(persze igényesen :tongue: De addig is itt a beígért Volvó :smile:

IPB Image

tetszik, szép de a tükröt is megváltoztathatattad volna :unsure:

Posted

Nekem tetzsik így fullra megültetve.

Posted

tetszik, szép de a tükröt is megváltoztathatattad volna :unsure:

Jah a tükör :tongue: Igen az el lett baxva szép szóval :smile: Full krómmal akartam "bevonni" de rosszul sült el, s mivel nem volt vissza út maradt ez csak kicsit rondább mintha nem nyúltam volna hozzá. Másik visszapillantót meg még nem tdok élethûen berakni :sad:

TaviG THX :smile:

Posted

[KÉP]

Az a "lyuk" ott a motorháztetõnél micsoda? :D Valahogy nem illik oda sztem :unsure:

Amúgy sztem sem lett rossz. Legközelebb több mindent változtass rajta. Ahogy látom ezen csak megültetted meg tettél a hátsójára egy szárnyat. Következõnél már tehetnél neki új felniket másfajta spoilerket satöbbi. De kezdetnek nem rossz :smile:

Jha meg egy tuningolt verdán kétlem, hogy ottmaradnának azok a kis ablaktörőlvizet spriccelő izék :D :D

Posted

Az a "lyuk" ott a motorháztetõnél micsoda? :D Valahogy nem illik oda sztem :unsure:

Amúgy sztem sem lett rossz. Legközelebb több mindent változtass rajta. Ahogy látom ezen csak megültetted meg tettél a hátsójára egy szárnyat. Következõnél már tehetnél neki új felniket másfajta spoilerket satöbbi. De kezdetnek nem rossz :smile:

Jha meg egy tuningolt verdán kétlem, hogy ottmaradnának azok a kis ablaktörõlvizet spriccelõ izék :D :D

LOL :tongue: Akkor e felnik jól sikerültek ugyani azokat is kicseréltem :D . Az a lyuk nem egy tuningolt Volvo-n megjelenik ( egy olyan szellõzõ, vagy légbeömlõ ) és onnan vedtem az ötletet. Hát sajnos a többit nem tudom még élethûen megcsinálni de igyekszem. A morcosításon már dolgozom és célegyenesben vagyok :wink:

Posted

LOL :tongue: Akkor e felnik jól sikerültek ugyani azokat is kicseréltem :D . Az a lyuk nem egy tuningolt Volvo-n megjelenik ( egy olyan szellõzõ, vagy légbeömlõ ) és onnan vedtem az ötletet. Hát sajnos a többit nem tudom még élethûen megcsinálni de igyekszem. A morcosításon már dolgozom és célegyenesben vagyok :wink:

várom a végeredményt. :smile:

Posted

IPB Image

WoW tök jó :smile:

Posted

WoW tök jó :smile:

Köszi hát találtam egy BMW M3-ast egész jó alapnak ígérkezik. Meglátjuk mi lesz belõle. :rolleyes::smile:

Posted

Köszi hát találtam egy BMW M3-ast egész jó alapnak ígérkezik. Meglátjuk mi lesz belõle. :rolleyes::smile:

Kíváncsian várom, mit tudsz belõle kihozni...

Posted

Nekem is a 3 közül ez tetszik a legjobban. Nagyon bírom az ilyen benyomott felniket :smile:

A többi nagyon gagyi.

• 2 weeks later...
Posted

Szépek :smile:

Renault eleje elég kockás lett, meg rajzos, de nemrossz :smile:

Peugeot meg át.. Nagyon szép.