Censer Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Én GIMPpel próbálok, de nem sikerál, biztosan meg lehetne.. Valaki nem tudja, hogy GIMPpel hogy lehet kocsit színezni? www.hvtm.hu ott vannak iylen segédletek ott levan írva pont gimphez.
John__ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 2. lettem holtversenybe egy VT versenyen ahol csak festeni lehetett:) és íme az első helyezett. De sztem az enyém is ütős lett:D Eredeti!!
HD2 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Valaki nem tudja hogy rakhatok BODYKIT-et a kocsira GIMPel?? Amúgy John sztem a tiéd jobb mint az "1" helyezeté.
John__ Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Valaki nem tudja hogy rakhatok BODYKIT-et a kocsira GIMPel?? Amúgy John sztem a tiéd jobb mint az "1" helyezeté. Köszi Itt eggy GIMP tutorial szélesítésről. Talán ez segít.
John__ Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 1. lettem ezen az OVTV-n.. Szóval 3 óra alatt kellet feltuningolni 1 kocsit. Ebből készítettem:eredeti Ezt:
Axel13 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Megtudjátok mondani, hogy GIMP-et honnan tudok letölteni(ingyen)?
Pcgamer Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Megtudjátok mondani, hogy GIMP-et honnan tudok letölteni(ingyen)? Tudtommal alapból inygenes, de talán a "vévévé pont gugl pont hu" illetve ott a "katt" segítségével elérnél avévévé pont gimp pont hu"-ra. Na és innen hadd ne keljen leírnom
Tom575 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Megtudjátok mondani, hogy GIMP-et honnan tudok letölteni(ingyen)? Vagy akár itt is le tudod tölteni :http://www.snapfiles.com/get/gimp.html csak itt le is kell tölteni hozzá a GTK-t (nekem is innen van)
Meridius Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Én olyan rohadt kínosan érzem magam, hogy ilyet király kocsikat csinálnak mások, én meg egy fikarcnyit se értek hozzá :lol: :lol:
lightinger Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/skod...a1183752591.jpg
mmoorrbb Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 hehe lol nemis tudtam h. van iylen totsik is itt... :D tegnap volt kedvem VT-zni... és ezt követtem el mar elküldtem jvt-re John! remélem felkerül alap VT;Chop felnit,kipufot c/pztem a többi rajzolt nem lett a legjobb de gyakorlásnak jo
John__ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 hehe lol nemis tudtam h. van iylen totsik is itt... :D tegnap volt kedvem VT-zni... és ezt követtem el mar elküldtem jvt-re John! remélem felkerül alap VT;Chop felnit,kipufot c/pztem a többi rajzolt nem lett a legjobb de gyakorlásnak jo Nekem bejön ( Csak az eredeti nem jön be :D )
mmoorrbb Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Nekem bejön ( Csak az eredeti nem jön be :D ) mostasn valahogy sokat kezdtem vtzni ebben az 1-2 honapban :D 3. is lettem a hvtm-en :D
Recommended Posts