NeoG1 0 Share Posted September 6, 2006 Nos hát... Köhm Tisztelt Hölgyeim és Uraim :D Anno mikor még kis zöldfülüként UFO avatarral regisztráltam a fórumon igen sok emberke volt, akik szívesen fogadtak, és kítűnő társaságot nyújtottak Szívesen várnám vissza azokat akik 2003 vagy azelőtt regeltek és némi-nemű hülyeségre komoly filozófiai vitákra, vagy csak egy traccsparty-ra kaphatóak. Jó volna megtudni kivel mi történt suli, munkahely csajok, pasik stb :D Nos, tulajdonképpen ennyi lenne, Lord KROK is áldását adta rá, úgyhogy mehet a dolog Remélem hamarosan itt látok pár ismerős arcot PL: True mester, MZPERX, Lisa, Brits, KROK, Drizzt, ownkiller, Jemero, RogULUK, és még sokan mások A Topicot ezennel megnyitom és átadom a hozzászólások áradatainak. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon 318 Share Posted September 6, 2006 Én 2003 végén regeltem,de nem nagyon emlékszik rám senki sztem néhány ember kivételével xDD Még ilyen lila színű volt a fórum,és mindig egy kép volt fent egy körben...legutolsó asszem a doomból volt vagy za avp-ből Régen volt xD Én Stalinra emlékszem,neki nagy mozgókép volt az aláírása Drizzt asszem már nem fórumozik,elbúcsúzott vmeik topikban ugy emlékszem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbi101 0 Share Posted September 6, 2006 Én 2005-ben regeltem, tehát nemtudok semmit a régi fórumról. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoG1 0 Author Share Posted September 6, 2006 Drizzt már sokszor elköszönt de néha néha felbukkanik;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brits 0 Share Posted September 6, 2006 Drizzt már sokszor elköszönt de néha néha felbukkanik;) Te meg mindig beköszönsz, aztán eltűnsz :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoG1 0 Author Share Posted September 6, 2006 Te meg mindig beköszönsz, aztán eltűnsz :lol: Ejnye tudod ez övaön aluli volt:D Örülök h te is felnéztál ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brits 0 Share Posted September 6, 2006 Ejnye tudod ez övaön aluli volt:D Örülök h te is felnéztál ide hát, ha már ez legalább a 3. GS-fórum, amin fenn vok, akkor persze h felnézek ide... :D mégha nem is vok tól ismert szélesebb körökben... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoG1 0 Author Share Posted September 6, 2006 Igen mi már megéltünk 3 fórum váltást kevés ember mondhatja el ezt magáról :D :D Az a híres nevezetes 20000 hozzáűszólást megérő topicunk de hiányzik (Gyengébbek kedvéért Gyökerek klubja :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon 318 Share Posted September 6, 2006 Bizony és volt egy gs fórum crash nem is olyan régen De a régi időkből a lila skinre emlékszem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoG1 0 Author Share Posted September 6, 2006 Bizony és volt egy gs fórum crash nem is olyan régen De a régi időkből a lila skinre emlékszem :D Jaja, Akkoriban indult be a GS Publik :D borz2 nyitotta ha minden igaz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon 318 Share Posted September 6, 2006 Jaja, Akkoriban indult be a GS Publik :D borz2 nyitotta ha minden igaz :D Hű télleg,ő is jó régóta itt van Meg még akire emlékszek az Sophiaso...még az avatárjára is emlékszem :D Visszajönnek az emlékek ha kell xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoG1 0 Author Share Posted September 6, 2006 Télleg Sophiaso :D Aztán a GS Versek :D hahhah mekkora versek voltak ott Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon 318 Share Posted September 6, 2006 Minnél többet gondolkozol,annál jobban jönnek vissza az emlékek...érdekes dolog ez,jól esik emlékezni xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoG1 0 Author Share Posted September 6, 2006 voltak ott akkora ökörséek hogy az ember leesett a székről :D True nagy művelője volt ezeknek :D Ahogy nézegetem a névjegyzékeket újabb emberkék bukkantak elő :D Jemero, Jackostello Selene... Jemero-ról annyit h igen jó néniket tudott szerezni a "Ki tud jobb nőt bettenni a fórumba???" c. topicba :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon 318 Share Posted September 6, 2006 Meg van még SiD is ő is elég régi tag :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoG1 0 Author Share Posted September 6, 2006 Meg van még SiD is ő is elég régi tag :D Vele nem beszéltem túlontúl sokat de taln emléxik rám :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brits 0 Share Posted September 6, 2006 voltak ott akkora ökörséek hogy az ember leesett a székről :D True nagy művelője volt ezeknek :D Ahogy nézegetem a névjegyzékeket újabb emberkék bukkantak elő :D Jemero, Jackostello Selene... Jemero-ról annyit h igen jó néniket tudott szerezni a "Ki tud jobb nőt bettenni a fórumba???" c. topicba :D látod, kedvenc topicod is milyen régre nyúlik vissza xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoG1 0 Author Share Posted September 6, 2006 2003-ra? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brits 0 Share Posted September 6, 2006 2003-ra? :D hát, igen... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted September 6, 2006 Drizzt már sokszor elköszönt de néha néha felbukkanik;) Nem Drizzt tényleg elbúcsúzott a fórumról. Asszem bizonyos emberekben csalódott itt, meg igye elég sok láma júzer is szokott itt lenni akik hát keverik a szart. Szal ő már tuti nem fog itt lenni. Bár én sem tudom, hogy mit keresek itt. Én is 2005-ben regeltem, de csak idén kezdtem el fórumozni :D Szal megyek is. Kellemes társalgást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted September 6, 2006 Drizzt végleg elköszönt. Msn partnerem, és nekem elég komolynak tűnt a szándéka. A gyökerek klubbja nem olyan régen veszett oda, asszem a globál modi választások után közvetlen Ha az számít, nekem van egy ősrégi 2003as accom, de szűz azóta is :D Az oka, jelszó elfeledés :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NeRGaL- 0 Share Posted September 6, 2006 Drizzt végleg elköszönt. Msn partnerem, és nekem elég komolynak tűnt a szándéka. A gyökerek klubbja nem olyan régen veszett oda, asszem a globál modi választások után közvetlen Ha az számít, nekem van egy ősrégi 2003as accom, de szűz azóta is :D Az oka, jelszó elfeledés :D hát én is 2003ban regiztem de elfelejtettem a kodomat majd féléve megint megtaláltam ezért van az hogy mégcsak 600 3 évallatt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizzo_Daddy 0 Share Posted September 6, 2006 Nem Drizzt tényleg elbúcsúzott a fórumról. Asszem bizonyos emberekben csalódott itt, meg igye elég sok láma júzer is szokott itt lenni akik hát keverik a szart. Szal ő már tuti nem fog itt lenni. Bár én sem tudom, hogy mit keresek itt. Én is 2005-ben regeltem, de csak idén kezdtem el fórumozni :D Szal megyek is. Kellemes társalgást. Ez a csalódás dolog azért szvsz kamu duma... Oké, csalódok emberekben, de attól még nem rúgom fel miattuk az életem... Ha te összeveszel a szomszéddal élből el is költözöl? Nem, legfeljebb nem is köszönsz neki legközelebb... Inkább arról volt szó, hogy igenis megváltozott a fórum hangulata... Hígul a nép, és ez igen fájó... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thinic3 0 Share Posted September 6, 2006 Hát, nekem is elég régi az accom, de nemnagyon tudtam fórumozni amíg nem volt netem... Azóta viszont aktívan boldogítom a népet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoG1 0 Author Share Posted September 6, 2006 Akkor Drizzt-et többé nem láthatjuk errefel Igen sajnos tudom h a gyökerek klubját megolte a harmadik fórumváltás. Nem hiszem h tervezném az újbóli megynitását Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts