Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Spore

425 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Én, személy szerint nagyon várom, talán a Lineage 2 helyett is játszanék vele, ami nálam nagy szó, ugyanis fanatikus vagyok, és Lineage-függő.

Posted

én várom érdekes játéknak tűnik

Posted

Én már nagyon várom, szerintem remek játék lesz!

Posted

Az evolúció számítógépes játékba ültetve?Nem is akárkitől?Rossz már nem lehet! :D

Posted

huhuhu...

Sztem óriási ötlet ez a "spórábol birodalom" elgondolás...és veszélyes is..ugyis lesz sok ember akinek kevés lesz még ez a sok lehetőség is ami fajalkotás terén megvan :sad:

• 2 weeks later...
Posted

Ezt a játokot nem lehet elrontani

DeMorAliZaToR
Posted

Szerintem yo game lesz vegre egy eredeti otlet a sok tucat RTS vilagaban nem csak a 2.vh v mittomen egy atomhaboru hanem egy igazi biologiai csodaval allunk szembe : D

isengardlord
Posted

én úgy gondolom, hogy nagyon jó játéko lehet belőle faragcsálni, de csak akkor lehet igazán élvezni, jól játszani ha jó az alkotó fantáziánk, eszünk

DeMorAliZaToR
Posted

erre jo pelda a marc ecko's getting up ami egy yo otletet yol meg is valositott es naon eredeti game lett de ien a worms sorozat es a suffering:prison hell se volt naon beharangozva mikor kiadtak !

isengardlord
Posted

erre jo pelda a marc ecko's getting up ami egy yo otletet yol meg is valositott es naon eredeti game lett de ien a worms sorozat es a suffering:prison hell se volt naon beharangozva mikor kiadtak !

naon elegem van anaonozásból <_<

Posted

lopták az ötletet, ezt én találtam ki először xD

jó lesz, na, de én akartam elöbb megcsinálni xD ,csak nem értek hozzá xD

maxvercetti
Posted

lopták az ötletet, ezt én találtam ki először xD

jó lesz, na, de én akartam elöbb megcsinálni xD ,csak nem értek hozzá xD

Akkor pereld be őket! :lol:

Posted

Akkor pereld be őket! :lol:

kérlek ne offolj, és különben is megveszik a bíróságot, engem meg megbüntetnek rágalmazásért xD

maxvercetti
Posted

kérlek ne offolj, és különben is megveszik a bíróságot, engem meg megbüntetnek rágalmazásért xD

Bocs, többet nem fordul elő. :smile: Egyébként lehet a Spore-ról tudni, hogy mikor jelenik meg?

• 2 weeks later...
Alterego-X
Posted

Bocs, többet nem fordul elő. :smile: Egyébként lehet a Spore-ról tudni, hogy mikor jelenik meg?

A fejlesztő őszre igérte, pontos dátum nincs, de az EA anyagi nehézségei miatt lehet hogy jövőre csúszik, így hallottam.

maxvercetti
Posted

A fejlesztő őszre igérte, pontos dátum nincs, de az EA anyagi nehézségei miatt lehet hogy jövőre csúszik, így hallottam.

Kár, pedig már kipróbáltam volna.

Alterego-X
Posted

Egyébként megjelent róla egy új video, sok érdekes dolog van rajta:

Iam_The_Ghost
Posted

Érdekel a game, bár még mindig zavar, hogy nem komolyabb a game, de ez már az Én problémám marad. Jó ez a videó, de ami itt is idegesít, mint a legtöbb ehhez hasonló szimulátor, RPG gamenel az a zene, egyszerűen halállra untat, komolyan, ki nem tud ezen elaludni. <_<

Alterego-X
Posted

Érdekel a game, bár még mindig zavar, hogy nem komolyabb a game, de ez már az Én problémám marad. Jó ez a videó, de ami itt is idegesít, mint a legtöbb ehhez hasonló szimulátor, RPG gamenel az a zene, egyszerűen halállra untat, komolyan, ki nem tud ezen elaludni. <_<

Mi az hogy nem komolyabb? Mivel mindent ami a játékban létezik a játékos tervezhet, szerintem az egész játék hangulata a jáékoson múlik. Én csak azt sajnálom hogy edigg csak gyerekes hangulatú dolgokat láthattunk, mert sokan nem fogják megérteni hogy ez a játék nem gyerekes.

Posted

Én már nagyon várom ezt a játékot!

Posted

Én már nagyon várom ezt a játékot!

Jaja..én is...mikor jelenik meg?

Iam_The_Ghost
Posted

Mi az hogy nem komolyabb? Mivel mindent ami a játékban létezik a játékos tervezhet, szerintem az egész játék hangulata a jáékoson múlik. Én csak azt sajnálom hogy edigg csak gyerekes hangulatú dolgokat láthattunk, mert sokan nem fogják megérteni hogy ez a játék nem gyerekes.

Hát pont ez az, nézd meg a környezetet, elnagyoltak a színek, v. a bolygó, ami az avidban van, azon is látszik, hogy egyáltalán nem próbál egy kicsit realisztikusabb, komolyabb lenni, ettől persze még jó lehet, csak úgy sztem sokkal jobb lehetne.

Posted

Egyébként megjelent róla egy új video, sok érdekes dolog van rajta:

Most már még jobban várom :smile:

Hát, sztem nem annyira gyerekes, bár a bolygókmonnyuk téleg elnagyoltak, de sztem nem baj, nem kell WoW méretű világ, de az is lehet hogy majd át lehet állítani a bolygók méretét... a zenével nekem nicns bajom, nem a kedvencem, de azért kibírom.... dehát mindenkinek más a véleménye B)

Iam_The_Ghost
Posted

Most már még jobban várom :smile:

Hát, sztem nem annyira gyerekes, bár a bolygókmonnyuk téleg elnagyoltak, de sztem nem baj, nem kell WoW méretű világ, de az is lehet hogy majd át lehet állítani a bolygók méretét... a zenével nekem nicns bajom, nem a kedvencem, de azért kibírom.... dehát mindenkinek más a véleménye B)

Bolygó méretről egy szót sem szóltam, de azon is olyan rajzolt/festett beütés van, nagyon messze a realizmustól, de mindegy, Sims se volt vmi hú de realisztikus képű, ez is inkább gyerekesebb szvsz, de nem baj, a játékmenetre és lehetőségekre kiváncsi vagyok.

Posted

Hú, be nagyon várom! Nagyo faxa lesz!

Aki a fajalkotás miatt aggódik: láttam videóban, BÁRMILYEN élőlényt lehet csinálni, akár Gondos Bocsokat is! Nagyon érdekes a lényalkotás, de alig várom hogy Gunganeket meg Arachnidokat csináljak :lol: