Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Fahrenheit/Heavy Rain

Bold_Eagle

Recommended Posts

Bold_Eagle

Eléggé érdekes jatek..nagyon cool cool.gif .Benne ez a sátán szállta stílus ph34r.gif ...meg hogy csak az egérrel cselekedsz mozgáson kivül dry.gif ....nagyon...nagyon...király...alig várom már ezt...csak miköze a meterológia farenheit-hez?ha egyátalán van köze.... huh.gif

BlackWood

milyen jatek ez?? blink.gif

kirol

A demó nagyon állat!!! biggrin.gif

Mariachi

Kaland ? huh.gifhuh.gif hát a videóból más jött le azt hittem tps smile.gif

borz2
Eléggé érdekes jatek..nagyon cool cool.gif .Benne ez a sátán szállta stílus ph34r.gif ...meg hogy csak az egérrel cselekedsz mozgáson kivül dry.gif ....nagyon...nagyon...király...alig várom már ezt...csak miköze a meterológia farenheit-hez?ha egyátalán van köze.... huh.gif

Így tudom most más neve lett.

Kiadót váltott.

bandiii
Így tudom most más neve lett.

Kiadót váltott.

Ja, elvileg már Indigo prophecy, de a demo még mindig Fahrenheit nek hivja biggrin.gif

Egyébként nagyon jó játéknak igérkezik. Már a Nomad Soul is isten volt, ez meg egyszerûen fenomenális biggrin.gif

kirol
Ja, elvileg már Indigo prophecy, de a demo még mindig Fahrenheit nek hivja biggrin.gif

Egyébként nagyon jó játéknak igérkezik. Már a Nomad Soul is isten volt, ez meg egyszerûen fenomenális biggrin.gif

Azért hívják a demót Fahrenheit -nek, meg ez a neve/címe!!!

Csak Amerikában lesz Indigo Prophency.

bandiii
Azért hívják a demót Fahrenheit -nek, meg ez a neve/címe!!!

Csak Amerikában lesz Indigo Prophency.

jaaaa, akkor bocsesz biggrin.gif

• 2 weeks later...
borz2

Leszedtem a demót. Tetszik a bém. A Grafika lehetne jobb is, de maga az ötlet nagyonkira, az irányítás is forradalmi, csak meg kell szokni. Bármit csinálhat az ember.

Jemero

nekem a video alapján is tetszik... honnan van meg a demo? a gso-n fent van?

• 3 weeks later...
Guest

Én most demóztam....nagyon ott van a hangulat és minden oylan filmes...mondjuk nemtudom mi okból fog majd tudni a karink kung-fu-zni és szaltókat vetni, de biztos valami tudatalattijáról lesz szó smile.gif .

Fhouse

Nagyon tutkó az intó, de nekem a Trailer alapján a sztori olyan erõltetetten okkultnak tûnik.

Ha a játéknak tudnak kölcsönözni valami igazi beteges hangulatot a hátralevõ részben is, és még mindíg olyan befordító a többi rész is , mint a demó, akkor tuti jó lesz.

Mire rájöttem , hogyan kell feltakarítani a vért, addigra a mouse padom elkopott smile.giflaugh.gif

kirol

Már csak 2 nap!!! rolleyes.gif

kirol

A mocskok elhalasztották a megjelenést szeptember 15-re!!

raven87

Tudna segíteni vki a demó végigvitelében? Eltakarítom a hullát, feltörlök, fel veszem a kést, megmosakszok, meg vizsgálom a vért, kimegyek számlát kifitetem, hátsó ajtón távozok, és ha elmegyek a taxival vagy a metróba lemegyek akkor ad egy videót hogy csöves vagyok és kivan vágva a szem. Aztán Game over kezd elõlrõl. Mit ronhattam el?

kirol
Tudna segíteni vki a demó végigvitelében? Eltakarítom a hullát, feltörlök, fel veszem a kést, megmosakszok, meg vizsgálom a vért, kimegyek számlát kifitetem, hátsó ajtón távozok, és ha elmegyek a taxival vagy a metróba lemegyek akkor ad egy videót hogy csöves vagyok és kivan vágva a szem. Aztán Game over kezd elõlrõl. Mit ronhattam el?

Ez csak egy demó!!

Itt ennyit lehet csak csinálni.

Az a csöves meg nem te vagy, mert ha az étterem hátamögé mész, akkor megnézheted a csövest, ott ül a földön.

raven87
Ez csak egy demó!!

Itt ennyit lehet csak csinálni.

Az a csöves meg nem te vagy, mert ha az étterem hátamögé mész, akkor megnézheted a csövest, ott ül a földön.

Akkor legalább írta volna ki hogy Demo complete! Vagy valmai én meg kb 10szer végig nyomtam hogy mit ronthattam el. Azért kösz. Azt hittem hogy van még másik pálya is. Ez így elég rövid. KELL MÉG!!!

martin_dante

Ez nekem az utobbi idõk best géme! 3szor is végigvittem vagy többször és mindig máshogyan csináltam meg...Nagyon jó lesz mikor kijön!

martin_dante
A mocskok elhalasztották a megjelenést szeptember 15-re!!

Az is mingyá itt van! wink.gif

martin_dante

Kb. annyi a köze hozzá hogy az évszázad legnagyobb hóvihara söpör végig NY-n...

Zizou2

Leaz az RTL-n valami ilyesmi film

martin_dante

Húúú már vagy 10szer vittem végig a demót és majdnem mindegyik alkalommal máshogyan csináltam a dolgokat!

ELTomY

honnan lehet leszedni a demót? az adventure games-en nincs fenn... wink.gif

kirol
Leaz az RTL-n valami ilyesmi film

Az egy kicsit másról szól! tongue.gif

(Bár emiatt kellett megváltoztatni a játék nevét amerikában.)