Bold_Eagle 0 Share Posted August 1, 2005 Eléggé érdekes jatek..nagyon cool .Benne ez a sátán szállta stílus ...meg hogy csak az egérrel cselekedsz mozgáson kivül ....nagyon...nagyon...király...alig várom már ezt...csak miköze a meterológia farenheit-hez?ha egyátalán van köze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWood 0 Share Posted August 1, 2005 milyen jatek ez?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirol 0 Share Posted August 3, 2005 A demó nagyon állat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariachi 0 Share Posted August 3, 2005 Kaland ? hát a videóból más jött le azt hittem tps Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz2 0 Share Posted August 3, 2005 Eléggé érdekes jatek..nagyon cool .Benne ez a sátán szállta stílus ...meg hogy csak az egérrel cselekedsz mozgáson kivül ....nagyon...nagyon...király...alig várom már ezt...csak miköze a meterológia farenheit-hez?ha egyátalán van köze.... Így tudom most más neve lett. Kiadót váltott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandiii 0 Share Posted August 3, 2005 Így tudom most más neve lett. Kiadót váltott. Ja, elvileg már Indigo prophecy, de a demo még mindig Fahrenheit nek hivja Egyébként nagyon jó játéknak igérkezik. Már a Nomad Soul is isten volt, ez meg egyszerûen fenomenális Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirol 0 Share Posted August 4, 2005 Ja, elvileg már Indigo prophecy, de a demo még mindig Fahrenheit nek hivja Egyébként nagyon jó játéknak igérkezik. Már a Nomad Soul is isten volt, ez meg egyszerûen fenomenális Azért hívják a demót Fahrenheit -nek, meg ez a neve/címe!!! Csak Amerikában lesz Indigo Prophency. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandiii 0 Share Posted August 4, 2005 Azért hívják a demót Fahrenheit -nek, meg ez a neve/címe!!! Csak Amerikában lesz Indigo Prophency. jaaaa, akkor bocsesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz2 0 Share Posted August 15, 2005 Leszedtem a demót. Tetszik a bém. A Grafika lehetne jobb is, de maga az ötlet nagyonkira, az irányítás is forradalmi, csak meg kell szokni. Bármit csinálhat az ember. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jemero 0 Share Posted August 15, 2005 nekem a video alapján is tetszik... honnan van meg a demo? a gso-n fent van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz2 0 Share Posted August 16, 2005 Nemtom, de itt fenn van. AdventureGames Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 31, 2005 Én most demóztam....nagyon ott van a hangulat és minden oylan filmes...mondjuk nemtudom mi okból fog majd tudni a karink kung-fu-zni és szaltókat vetni, de biztos valami tudatalattijáról lesz szó . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fhouse 0 Share Posted September 6, 2005 Nagyon tutkó az intó, de nekem a Trailer alapján a sztori olyan erõltetetten okkultnak tûnik. Ha a játéknak tudnak kölcsönözni valami igazi beteges hangulatot a hátralevõ részben is, és még mindíg olyan befordító a többi rész is , mint a demó, akkor tuti jó lesz. Mire rájöttem , hogyan kell feltakarítani a vért, addigra a mouse padom elkopott Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirol 0 Share Posted September 6, 2005 Már csak 2 nap!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirol 0 Share Posted September 8, 2005 A mocskok elhalasztották a megjelenést szeptember 15-re!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven87 0 Share Posted September 8, 2005 Tudna segíteni vki a demó végigvitelében? Eltakarítom a hullát, feltörlök, fel veszem a kést, megmosakszok, meg vizsgálom a vért, kimegyek számlát kifitetem, hátsó ajtón távozok, és ha elmegyek a taxival vagy a metróba lemegyek akkor ad egy videót hogy csöves vagyok és kivan vágva a szem. Aztán Game over kezd elõlrõl. Mit ronhattam el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirol 0 Share Posted September 9, 2005 Tudna segíteni vki a demó végigvitelében? Eltakarítom a hullát, feltörlök, fel veszem a kést, megmosakszok, meg vizsgálom a vért, kimegyek számlát kifitetem, hátsó ajtón távozok, és ha elmegyek a taxival vagy a metróba lemegyek akkor ad egy videót hogy csöves vagyok és kivan vágva a szem. Aztán Game over kezd elõlrõl. Mit ronhattam el? Ez csak egy demó!! Itt ennyit lehet csak csinálni. Az a csöves meg nem te vagy, mert ha az étterem hátamögé mész, akkor megnézheted a csövest, ott ül a földön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven87 0 Share Posted September 9, 2005 Ez csak egy demó!! Itt ennyit lehet csak csinálni. Az a csöves meg nem te vagy, mert ha az étterem hátamögé mész, akkor megnézheted a csövest, ott ül a földön. Akkor legalább írta volna ki hogy Demo complete! Vagy valmai én meg kb 10szer végig nyomtam hogy mit ronthattam el. Azért kösz. Azt hittem hogy van még másik pálya is. Ez így elég rövid. KELL MÉG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted September 9, 2005 Ez nekem az utobbi idõk best géme! 3szor is végigvittem vagy többször és mindig máshogyan csináltam meg...Nagyon jó lesz mikor kijön! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted September 9, 2005 A mocskok elhalasztották a megjelenést szeptember 15-re!! Az is mingyá itt van! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted September 9, 2005 Eléggé érdekes jatek..nagyon cool .Benne ez a sátán szállta stílus ...meg hogy csak az egérrel cselekedsz mozgáson kivül ....nagyon...nagyon...király...alig várom már ezt...csak miköze a meterológia farenheit-hez?ha egyátalán van köze.... Kb. annyi a köze hozzá hogy az évszázad legnagyobb hóvihara söpör végig NY-n... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zizou2 0 Share Posted September 9, 2005 Leaz az RTL-n valami ilyesmi film Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted September 11, 2005 Húúú már vagy 10szer vittem végig a demót és majdnem mindegyik alkalommal máshogyan csináltam a dolgokat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELTomY 0 Share Posted September 11, 2005 honnan lehet leszedni a demót? az adventure games-en nincs fenn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirol 0 Share Posted September 11, 2005 Leaz az RTL-n valami ilyesmi film Az egy kicsit másról szól! (Bár emiatt kellett megváltoztatni a játék nevét amerikában.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts