david007 0 Share Posted September 30, 2004 kinek van meg a windows xp sp2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invi 0 Share Posted September 30, 2004 kinek van meg a windows xp sp2? Nekem, de miért kellett ezért külön topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
david007 0 Author Share Posted September 30, 2004 Hát hogyha valaki kérdezni akar a windowsról az jöjjön ide :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethaljon 0 Share Posted October 1, 2004 az XP milyen gyakran omlik össze? nekem négy hónapig bírta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
david007 0 Author Share Posted October 1, 2004 nekem már 2 éve megvan és semmi baja egyébként gyakran omlik össze a géptől is függ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocki 0 Share Posted October 1, 2004 Nekem eddig soha nem omlott öszze ,de vagy 1.5 éve van fönt viszont az is hozzátartozik hogy egy ralat dolgot kihajigáltam belőle.+a registyt is áttúrtam.(sp1) :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invi 0 Share Posted October 1, 2004 az XP milyen gyakran omlik össze? nekem négy hónapig bírta. Aki sok hülyeséget telepít fel, annak összeomlik. Én pl VGA-t tesztelek folyton ezért néha lehal. Amelyik gépen kultúráltan dolgozom azon 2éve megy gond nélkül! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethaljon 0 Share Posted October 1, 2004 Aki sok hülyeséget telepít fel, annak összeomlik. Én pl VGA-t tesztelek folyton ezért néha lehal. Amelyik gépen kultúráltan dolgozom azon 2éve megy gond nélkül! mit értesz hülyeségek alatt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invi 0 Share Posted October 1, 2004 mit értesz hülyeségek alatt? 52 féle codecpack 4 féle antivirus, 6 féle cdíró, 80 féle filmlejátszó, rakat demo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethaljon 0 Share Posted October 1, 2004 52 féle codecpack 4 féle antivirus, 6 féle cdíró, 80 féle filmlejátszó, rakat demo... heeeheeee... *törölget* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invi 0 Share Posted October 1, 2004 heeeheeee... *törölget* Win nem tűri jól a kisérletezést a cuccosokkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagababa 0 Share Posted October 2, 2004 Gyerekek óvakodjatok az sp2-től nem szabad felrakni friss telepitésre raktam csak a driverek voltak fenn és kékhalált kaptam :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
david007 0 Author Share Posted October 2, 2004 Kinek milyen gyors nete van?????tom hogy ez nem kapcsolódik a témához :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invi 0 Share Posted October 2, 2004 Gyerekek óvakodjatok az sp2-től nem szabad felrakni friss telepitésre raktam csak a driverek voltak fenn és kékhalált kaptam :angry: A hiba az ön készülékében van! Link to comment Share on other sites More sharing options...
david007 0 Author Share Posted October 2, 2004 az gáz én most töltöm egy warezról úgy hogy eleve rajta van a cd-n az sp2 windows hun Link to comment Share on other sites More sharing options...
-XAEDOR- 0 Share Posted October 3, 2004 A hiba az ön készülékében van! :D De az sp2 az jó? Mármint érdemes lesz feltenni a magyar teljes verziót? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulldozer 0 Share Posted October 3, 2004 :D De az sp2 az jó? Mármint érdemes lesz feltenni a magyar teljes verziót? Ezt én is szeretném tudni! VALAKI VÁLASZOLJON NEKÜNK!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skullkid 0 Share Posted October 3, 2004 :D De az sp2 az jó? Mármint érdemes lesz feltenni a magyar teljes verziót? Szerintem nem jó ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invi 0 Share Posted October 3, 2004 :D De az sp2 az jó? Mármint érdemes lesz feltenni a magyar teljes verziót? Jó, egyenesen kötelező feltenni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4v3 0 Share Posted October 3, 2004 Sztem is érdemes feltenni, én tegnap integráltam is xp+sp1es cdre és úgy tettem fel a wint, szerencsére müködött Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagababa 0 Share Posted October 4, 2004 A hiba az ön készülékében van! Sajnos nem hiszem ,hogy gond lenne vele mert kb 6 gépen ugyanazt a problémát produkálja és ez így elég furcsa! Több tipp? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sutyi 0 Share Posted October 4, 2004 Sajnos nem hiszem ,hogy gond lenne vele mert kb 6 gépen ugyanazt a problémát produkálja és ez így elég furcsa! Több tipp? :lol: Hátha 6 egyforma géppel, akkor nem csoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tony_ 0 Share Posted October 4, 2004 hogy kell winxp pro cd-vel dos-ba bootolni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invi 0 Share Posted October 4, 2004 hogy kell winxp pro cd-vel dos-ba bootolni? Elvileg csinálsz egyboot floppy-t és megy. Ha azt nem szereti, akkor szerzel egy 98-as boot image-t aztán azt kiírod CD-re vagy floppyra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
david007 0 Author Share Posted October 4, 2004 be kell állítani az SP2-őt??? hogy jól mennyen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts