Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Cyberpunk 2077

Recommended Posts

Posted

00012ek6q.jpg

A Cyberpunk 2077 a The Witcher szériáért felelős CD Projekt RED sci-fi szerepjátéka. A Cyberpunk a nem túl távoli jövőben játszódik és a stúdió előző termékeihez híven főleg a felnőttebb játékosokat célozza meg. A játék a '80-as években megjelent Cyberpunk szerepjátékrendszerének szabályaira épül és a története annyira lesz szerteágazó, amennyire a játékosok hajlandóak belemélyedni. Ahogy azt manapság már megszokhattuk a szerepjátékoktól, a főhőst kényünkre-kedvünkre testre szabhatjuk, kiválaszthatjuk kasztját, ezen felül, high-tech fegyvereit és akár különböző implantátumokkal is segíthetjük növelni képességeinek erejét. Ha ez nem volna elég, még különféle nyalánkságokat is igénybe vehetünk majd, mint például klónozás, géntechnológia és egyéb futurisztikus eljárások.

Csak hogy legyen ez is, hátha akad még olyan, aki nem küldte vissza és a sírás helyett játszik is vele.

• Like 2
Posted

Szerintem újra nekiugrok ma vagy holnap GeForce Nowwal. Csak közbe elkezdtem a Doom Eternalt ami eszementül jó, de már hiányzik is Cyberpunk pedig csak pár napja, hogy nem vettem elő, mondva, hogy várok a patchekre :D 

Posted

Az elmúlt két napban nekem bekapcsolni sem volt időm a gépet :fuu:
Most meg arra várok, hogy letöltődjön végre az 1.05-ös patch:rolleyes:

Epj19yAW8AEvtyq.jpg

Posted
4 hours ago, -OJ- said:

Az elmúlt két napban nekem bekapcsolni sem volt időm a gépet :fuu:
Most meg arra várok, hogy letöltődjön végre az 1.05-ös patch:rolleyes:

Én meg arra, hogy egyáltalán megjelenjen :fuu: .

Posted

Kíváncsian várom a fejleményeket. Mellesleg a CD Project szerint a játék nem RPG...

oDldUQQ.png

Posted
36 minutes ago, kaszman1 said:

Mellesleg a CD Project szerint a játék nem RPG...

Pedig eddig tud annyit, mint egy Mass Effect

Posted

Én 19 óra után a változatosság kedvéért még mindig nagyon bírom, bár ma nem játszottam vele inkább mert vártam pc-re az 1.05-öt. 
Az eredeti bejelentéséből arra számítottam, hogy ma még kihozzák pc-re. 

Posted

Boom, headshot!

Úgy látszik a bosszú elmarad:dry:

Spoiler

cyberpunk2077_20201219nk28.jpg

Posted

Nekem az 1.05 óta többször fagy le a játék, mint előtte. De mindig csak autózás közben:rolleyes:

Posted

Nekem eddig egyszer sem fagyott le *kopp-kopp*.  
Viszont nálam pont, hogy a vezetést javította. Régi, well "régi" amd ryzen 1400-as procim van és mint kiderült nem igazán használta még ki ezt sem a játék ami miatt a városban maximum belső kamerás nézetből tudtam vezetni úgy, hogy ne essen be az fps folyamatosan 20 alá. Most viszont a patch után már a városban is külső kamerás nézetből  tartja a 30-35 fpst, ami godsent. 

Viszont valami tényleg nem 100-as vele mert ezóta a patch óta láttam először azt, hogy némely textúra vagy tárgy nem töltött be. Például kétszer is volt olyan, hogy a jack in-nél nem jött ki semmi V kezéből. 

11 hours ago, -OJ- said:

Boom, headshot!

Úgy látszik a bosszú elmarad:dry:

Reveal hidden contents

cyberpunk2077_20201219nk28.jpg

Spoiler

Fun fact: egyszer csak random kóboroltam a városon kívül és megtaláltam a helyet ahol ez történik. Dex teste még mindig ott van és a fegyverét el tudod venni tőle. :D 

• Upvote 1
Posted

Ma nekem sem fagyott le, mióta rájöttem, hogy nem szabad sokat autózni. Inkább gyorsutazással megyek a küldetések közelébe, és akkor nincs gond:happy:

Posted

Ti nem érzitek kicsit túlzsúfoltnak a UI-t? Újrakezdtem, most toltam le az elején a robotos küldit Dexnek. Az első tűzharcnál totál káosz volt, hirtelen azt se tudtam ki az ellenség és ki nem, annyira hasonlóan nézett ki mindenki messziről, majd kiírta hogy valami netrunner hackelni akar és a scannelés majd megmutatja, scannelgettem lőttem, aztán meghalt mindenki, de hogy ki volt az illető azt nem tudom :D Ja meg a sárga vonalak az NPCk között combatba, gondolom egy hálózaton vannak, azt jelzi? Bár a franc tudja, a tűzharc közepette nem álltam le neki olvasgatni mindent, pedig muszáj lesz, mert egyáltalán nem intuitív a dolog :D A rakás hülye lootolható tárgyról ne is beszéljünk :D 

Posted

Itt van Jim Sterling kötelező videója a CP hercehurcáról. Az első három perc miatt érdemes megnézni, Jim dala brilliáns :D

• Haha 1
Posted

GeForce Nownál nincs probléma ilyesmivel, mint helyigény (töröltem is a gépemről a CP-t) xD Egyébként Act2-be vagyok, most már szabad a város felfedezése, kb 9 óránál tartok. Az Act1-Act2 közti átvezető küldik nagyon jók voltak, szóva mondhatom, hogy beindult a játék :D Tetszik egyébként, minden hülyesége ellenére is.

• Upvote 1
Posted
12 hours ago, -OJ- said:

Kint az 1.06 patch PC-re és konzolokra

Újabb 17gb :facepalm:

Hát igen, akinek adatkorlátos nete van az csúnyán megszívta....

2 hours ago, Cori said:

GeForce Nownál nincs probléma ilyesmivel, mint helyigény

Az hogy az update 17 GB az még nem azt jelenti hogy a játék ennyivel fog meghízni ;) .

Posted
6 minutes ago, jagdtigger said:

Az hogy az update 17 GB az még nem azt jelenti hogy a játék ennyivel fog meghízni ;) .

Azt nem, de ha nincs több elég helyed akkor le se tudja tölteni, hiába fog a telepítés után felszabadulni X hely. Nekem már az előző patch se ment fel, mert nem volt hely az SSD-n.

Posted
Just now, Cori said:

Azt nem, de ha nincs több elég helyed akkor le se tudja tölteni, hiába fog a telepítés után felszabadulni X hely. Nekem már az előző patch se ment fel, mert nem volt hely az SSD-n.

Játékot minek SSD-re tenni? :huh: Nálam pl 2 2 terás hdd van raid0-ba és azon vannak a játékaim.

Posted

Valójában nem nő számottevően az elfoglalt hely, szóval a korábbi fájlokat írja felül a patch, de minden alkalommal várni egy órát, mielőtt leülhetnél játszani.....kissé kellemetlen

Posted
1 minute ago, jagdtigger said:

Játékot minek SSD-re tenni? :huh: Nálam pl 2 2 terás hdd van raid0-ba és azon vannak a játékaim.

Hogy ne töltsön órákig a játék? Warhammer Total War tökéletes példa erre, HDD-n több mint 1 percig töltött, SSD-n meg 10-20sec. De Cyberpunkról is néztem SSDvel 10sec sincs, HDDvel meg fél perc. És ha soka töltesz vissza mentést akkor minden alkalommal ezt megvárni, marha idegesítő tud lenni számomra.

Posted
2 minutes ago, Cori said:

Hogy ne töltsön órákig a játék? Warhammer Total War tökéletes példa erre, HDD-n több mint 1 percig töltött, SSD-n meg 10-20sec. De Cyberpunkról is néztem SSDvel 10sec sincs, HDDvel meg fél perc.

Hát ha neked megéri a borsos felárat hogy kielégítsd a türelmetlenségedet.....

(Van itthon pár fölös laptop hdd, kíváncsi vagyok mit tudnak raid0-ba, majd egyszer kipróbálom.)

Posted
1 minute ago, jagdtigger said:

Hát ha neked megéri a borsos felárat hogy kielégítsd a türelmetlenségedet.....

(Van itthon pár fölös laptop hdd, kíváncsi vagyok mit tudnak raid0-ba, majd egyszer kipróbálom.)

Nem mindent telepítek SSD-re azért, sok játéknál nincs sok különbség, vagy ugyanannyi a töltési idő, meg multiplayernél teljesen mindegy, úgyse indul addig a gém amig nem töltesz be. Mondjuk Battlefieldnél SSD kb kötelező, különben percekig ülsz a loading screenen :D 

És azért annyival nem drágább az SSD már. 30k körül 500gb dupla ár :D De szerintem vállalható, legalább 1 az oprendzsernek.

Posted
22 minutes ago, Cori said:

Le tudja tölteni csak több ideig fog tartani. Megjelenéskor az előtöltött 57 giga mellé még le kellett szednie 1-2 giga adatot, de a fejlesztők így is 60-70giga extra szabad helyet javasoltak hozzá hogy tudjon hová pakolni az installer.

Nekem is csak valami 30 giga helyem volt és vagy 1 órát tökölt vele a steam...

Posted
37 minutes ago, Cori said:

És azért annyival nem drágább az SSD már. 30k körül 500gb dupla ár

Eléggé több az mint dupla:

120 GB SSD + 2 tb HDD = ~30k