Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vista

lorinczti

Recommended Posts

Posted

Helló! Olyan gondom van hogy mikor megnyitom az ezközkezelõt üres lap jön elõ. Semilyen hardverelem nem látható a kezelõben. Megköszönném a tippeket vagy a megoldásokat.

Posted

Csökkentett módban is?

(Bár valószínűleg ebből úgyis formázás lesz. :hááát: )

• 3 weeks later...
Posted

Mobiltelefon 3GP formátumban készít videót. Ha a Vistára bemásolom a 3GP videót, adni tud egy elõnézeti képet. Ime: link

Vista nem tudja lejátszani a videót. Hogy tud elõnézeti képet adni a 3GP videóhoz ha nem tudja lejátszani?

Posted

Meghívja azt a programot, amihez társítva van.

---

Előttem volt egy másik hozzászólás, hova lett? :pislog:

Posted

Lehet, hogy azt az elõnézeti képet nem a Vista generálta, hanem már a mappa pufferében elõregenerált bélyegképként volt jelen. S a Vista csak megjelenítette ezt a képet.

Posted

@Pjotr

Töröltem, mert az állításom enyhén szólva képtelenség volt. Nem használhatja a kodeket ha ez nem volt telepítve, csak a csupasz Vista.

Posted

Vezérlőpult -> Hálózati és megosztó központ -> Hálózati számítógépek és eszközök megtekintése-nél van egy figyelmeztetés: Link

"Hálózatfelderítés és fájlmegosztás ki van kapcsolva..."

Mi történik ha engedélyezem?

Posted

Látod a hálózaton lévõ gépeket és a megosztott fájljaikat, valamint a te géped is látható lesz és elérhetõek lesznek a megosztott mappák a többiek számára.

Posted

hello

dobozos Win Vista t fel lehet tenni több gépre is könnyen, jogszerûen?:) (home premium)

kösz a helpet

Posted

Rendben, bocsánat, és köszönöm a segítséget.

• 2 weeks later...
Posted

Szia! 2 frissítést nem sikerül telepíteni. Kerestem megoldást, de a fordítást nem értem: a ren Catroot2 CatRoot

lenne a megoldás a dos-parancssorból....de hogyan?

IPB kép

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

IPB kép

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kösz a segítséget.!

Posted

Start --> Programok --> Kellékek >> Parancssorra jobb klikk --> adminként

net stop cryptsvc
cd\
cd windows\system32
ren catroot2 catroot3

Kiadod a fenti parancsokat (begépeled, enter; az elsõ után vársz egy kicsit, míg leáll), aztán újraindítás, próba.

Posted (edited)

Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy az alapértelmezett programok mappában nem jelennek meg a gyári vagyis telepített alapértelmezett programok. /Pl:Windows Mail, Internet Explorer stb./ Ezáltal nem tudom a böngészõmet sem alapértelmezetté tenni /IE8/. Kérlek, ha tudtok, segítsetek. Operációs rendszer: Windows Vista Home Basic. Köszönettel. :(

Edited by KGigi
Posted

Az alapértelmezett böngészõt az Internetbeállításoknál is át tudod állítani.

Posted (edited)

KGiginek. Az alapértelmezett böngészõt már próbáltam minden lehetséges módon, átállítom leokézom és nem történik semmi. Minden marad a régiben. De van egy elgondolásom, pontosabban az hogy telepítettem a Microsoft Security Essentials kémprogram és vírusirtót. Ez a program letiltotta a Defendert is mivel gondolom nem lehet két programot futtatni. Tehát azóta nem reagálnak a programok. Különben meg köszi a tippet.

Edited by KGigi
Posted

És akkor most mi van alapértelmezett böngészõnek beállítva?

Posted

KGiginek! Az alapértelmezett böngésző a Mozilla Firefox! Az a baj vele hogy időnként nem akar megnyílni. Hibaüzenet: A Firefox már fut de nem válaszol, előbb be kell zárni a futó programot.

Posted

Helló! Persze már többször és akkor is ugyanez a hibajelenség! De leginkább az aggaszt hogy az alapértelmezett programokban nem jelenik meg az Internet Explorer.

Posted

Firefoxnál ha ez jön ki, akkor tálcán jobb egérgomb -> Feladatkezelõ és a folyamatoknál kilövöd a firefox.exe-t.

Posted

Vistában kipróbáltam a Lemezkarbantartást. A törlendő fájloknál volt egy olyan, hogy "Windows frissítés által eldobott fájlok. Ime: kép

Ez mit jelent és lehetne törölni?

Alatta van olyan, hogy "Felhasználónként archivált Windows ...

Ezt is lehet törölni?

• 2 weeks later...
Posted

Te amúgy olvasol is néha, vagy csak írsz? ;)

Posted

Egyszerûbb a népet apróságokkal zaklatni, mint guglizni egy kicsit... :hááát: