Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vista

lorinczti

Recommended Posts

Posted

Ha laptopban HDD-t cserélek (7200 rpm-esre, hogy gyorsabb legyen) akkor erre az új HDD-s laptopra újra fel lehet telepíteni a Vistát?

Posted

A Microsoft ajánlása nem jó.(csak, hogy tovább vitatkozzunk). Az Fix IT-t soha többé nem használom.

Megoldás: A frissítések előzményből eltávolítottam a(z) SP2-t, és letöltve újra telepítettem. Ennyi az egész. Hurrá!

• 3 weeks later...
jagdtigger
Posted

Üdv minden vistasnak. Nem hittem volna hogy pont ide kell irogatnom majd de fennakadtam egy gondon és nem nagyon tudom a megoldást. Szóval a vista-s laptop kábelen kapja a netet és ezt kéne úgy megosztani hogy a laptop WIFI-jén keresztül el tudjam érni, a hálózati híd megoldás nem nagyon akart működni más megoldásról meg sajnos nem tudok, van valakinek valami ötlete? :bizonytalan:

Posted

A Virtual Router nem indul el rajta?

jagdtigger
Posted

Virtual Router? :pislog::huh: Nem tudom, létrehoztem a hidat, megjelenik a híd a hálózati kapcsolatoknál de a laptopon nincs net, WIFI-n meg nem látom a laptopot :S .

Posted

3 éjjel 3 nap kínlódok, olvasok, kínlódok,olvasok..., hogy eltûnjön a Startmenû>Hálózatból az "internet gateway devices". Az ipconfig /all a DOS-ban mutatja a router címet és alhálózati maszk címet. Egyet tettem: eltávolítottam a TP-Linket Revo Uninstallert használva. A rendszerleírók között még nem próbálkoztam,. Lehet, olvastam is a megoldást...csak nem kattantam rá. (készülékem nem volt, nem is lesz...partizán-akció volt. Csakhogy a harcos annyit tud, amennyit leírtak neki).

Posted
Virtual Router?

Ez egy program neve. :) Papíron Win7-es, XP-n biztosan nem megy, a Vistát passzolom.

Posted

Újra telepítés: Home premium! SP2 is megvan. Már azt gondoltam, hogy kész, de jött -sokadjára- a silverlight és a Microsoft .NET-keretrendszer 3.5 SP1, a Windows Vista SP2 és a Windows Server 2008 SP2 frissítése x86-alapú rendszerekhez (KB982536).

A W.Live Essentiál 2011-bõl csak a messenger kell, de sikertelen. (Ez is másodjára jön.) Windows Platform Update-t megismételve a "Win 7 bizonyos szolgáltatásai"-t akarta telepíteni. Hiba telepítendõ modulonként ugyanaz:

Termék

Windows-modulok telepítõje

Probléma

WindowsWcpOtherFailure3

Dátum

2011.05.17. 6:41

Állapot

Nincs bejelentve

Probléma-aláírás

Problémaesemény neve: WindowsWcpOtherFailure3

OsVersion: 6.0.6002

File: base\wcp\sil\merged\ntu\ntsystem.cpp

Function: Windows::Rtl::SystemImplementation::DirectFileSystemProvider::SysCreateFile

Line: 1849

Status: c0000102

StackHash: 0x1039038c

Operációs rendszer verziója: 6.0.6002.2.2.0.768.3

Területibeállítás-azonosító: 1038

A probléma leírását segítõ fájlok

pending.xml

poqexec.log

Cbs.log

Cbs.persist.log

SCM.EVM

FilterList.log

memory.hdmp

minidump.mdmp

A "Windows-összetevõk telepítõje" kifejezésre eddig nem találtam (nekem) érthetõ megoldást.

A Microsoft javasol néhány regiszter-bejegyzés törlést, de még nem csináltam meg.

Ezzel sem tudom mit kezdjek: 1 gép, és vezeték nélküli a szolgáltatóm. Igaz-e, hogy az ipv6 lekapcsolása jót tesz a hálózati kapcsolatban? (ez már így két kérdés).

IPB kép

Elõre elnézést kérek, mert megvakulok már a böngészésben.

• 11 months later...
Posted

Egy olyan kérdésem lenne hogy ha felteszem egy msdn-es telepítõvel a vistát egy laptopra akkor tudom majd aktiválni a laptop alján lévõ kulcsal? (gyári telepítõ tele van pakolva mindenféle szeméttel... :S )

Posted

Igen. Feltéve, ha ugyanazt a változatot teszed fel, amihez a matricán a termékkulcs van.

Posted

Remek, akkor már teszem is el a fiók legmélyére azt a lemezt amit a toshiba telepítõlemeznek merészel nevezni... :S

• 5 months later...
Posted

Még az elõzõhöz kapcsolódóan akadt egy kérdés, MSDN-en miért nincs fenn Home Premium. (Azért csak most jött elõ a dolog mert nemsokkal az elõzõ kérdésem után új gépet kapott húgom így a régi el lett rakva. Most viszont kéne a gyári lemezt meg inkább hanyagolnám...)

Posted

Az ALBACOMP-tól kértem Home Prémiumot. 4500Ft-ért küldtek egy 'biztonsági másolatot'. Tiszta volt, jó is lett a gép oldalán levõ azonosítóval.

Posted

Toshiba nem tudom csinál-e ilyet de lehetséges nem érne időben ide. Én megyek külföldre és viszem a notimat is magammal. Ezért kéne rendbe szedni húgom régi laptopját hogy tudjanak beszélgetni mert ő meg kint van külföldön.

Amúgy közben rájöttem miért nincs HP kiadás MSDN-en, egy DVD-n van több kiadás is...

[OP]Destroy-man
Posted

Nem kell, hogy HP kiadás legyen. Elég a sima Home Premium, vagy a Professional (attól függ, hogy melyiket adták gyárilag). A kulcs jó lesz hozzá.

Posted

HP= Home Premium, le kéne szoknom a rövidítésekről... :D

• 5 months later...
Posted

hali! olyan gondom van hogy van egy Androidos telóm és ezzel szeretném megosztani a netet de mivel minimum vista kell neki de nekem az alaplap csak xp-t támogat ugyhogy kérdezném hogy mit csináljak?

• 4 years later...