dreftis Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Sziasztok! Volna egy kérdésem: - Hogyan lehet a Foxit és az Adobe Reader-nél azt beállítani, hogy amikor átváltok kétoldalas nézetre, akkor az 1. és a 2. oldal ne egymás mellett legyen, hanem az 1. oldal külön önmagában és csak ezután jöjjön a többi oldal párosan, mint az Adobe 7-esnél? Így nem csúszik szét egy egész könyv vagy újság és az átlógó képeket is rendesen, egymás mellett meg tudnám nézni (mint egy rendes papíralapú kiadványnál). A válaszért köszi! Sajnos nem találtam eddig semmilyen megoldást erre az új 8-as Adobe-nál és a Foxit-nál sem, csak a régebbi Adobe 7-esnél.
shaynee-jay Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e abban segíteni, hogy van egy pdf fájlom. Ez ilyen egyetemi előadás anyagokat tartalmaz (csak azért hogy aki látott már ilyet könyebben megérti). Szóval úgy van benne a szöveg, hogy egy nagy oldalon van kevés szöveg, amit általában úgy nyomtatnak ki, hogy 4 vagy 6 ilyen oldalt lekicsinyitenek és végül egy A4es oldalon lesz ez a 4-6 ikon. Kérdésem, hogy ezt hogyan lehetne megcsinálni? Mert ki kellene nyomtatnom és a nyomtatóm tönkrement és legalább 100 oldal ami elég sokba kerülne 25 ft-s oldalnyomtatással és maga az anyag is sokkal többnek tűnik így...És jó lenne ha szombatig tudnátok segíteni Köszi jah tudok linket is betenni, hogy milyen most és milyenre szeretném... ilyen most: http://phys.dote.hu/files/oktatas/aok/elet...echanizmusa.pdf és ilyennek szeretném http://phys.dote.hu/files/oktatas/aok/elet...is_rendszer.pdf
shaynee-jay Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Már megoldódott Köszi a segítséget TheSaurusnak
KeLa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Az ADOBE Acrobat ellenfele NitroPdf Professional A tudása megfelelõ, kezelhetõsége megfelelõ, mérete 41 MB. Ára 99$ Sajnos magyarul nem tud. Van demo verzió. Ja tud PDF-bõl Word dokumentumot csinálni. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Titkosítás: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
huang-ho Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Foxit Readaer-rel nem tudok weblapokon lévõ pdf fájlokat megnyitni. Miért? Ha elmentem akkor igen, de a böngészõben nem.
Soma01 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Elindítod és a sugó menüben pipáld be azt, hogy Beállítás alapértelmezett PDF olvasónak. Ha nem ez a baj, akkor passz. Uninstall és rakd fel újra, de a legfrissebbet.
Thermal Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Nekem megy, nem állítottam semmit. (és társítani hol kell? ) Ja az nálam kivan pipálva. Akkor oké
payskin Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Nem hiszem el, hogy minden szoftvert tönkre kell cseszni! Az hagyján, hogy a Foxit Reader 5 már nem tölthető le ZIP-ben, csak telepíthetőként, de szétcsicsázták a felületét, ami nyilván rohadt fontos volt egy Viewer esetében, valóban. De legalább 4 féle skin közül is választhatunk. (Ha ez eddig is így volt a telepíthető verzióban, akkor én kérek elnézést, de ZIP-et szoktam letölteni.) Na, akkor keressünk valamit helyette, ez meg kuka. Csináltam belőle Lite változatot, fut telepítés nélkül, nincsenek benne a hirdetések, csak ami tényleg kell a működéshez. A skineket benne hagytam, hátha valaki nem szereti a feketét. Az összes többi törölhető. Ha valakit érdekel, szóljon.
KGigi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Hát ez katasztrófa. Még jó, hogy nyáron valószínűleg végleg száműzöm a Windowst az asztali gépemről is, mint elsődleges operációs rendszer, az Okular pedig normálisan működik. Szerk. Jéé, már van Okular béta Windowsra. Egy próbát talán megér neked.
payskin Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 http://dl.dropbox.com/u/2688432/Foxit%20Reader.zip A lila (!) és narancsságra (!) skineket időközben kitöröltem belőle. Utólag is bocs, ha valakit pont érdekelt volna. @KGigi: köszi, bevizsgálom alkalomadtán.
KGigi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Egy netes telepítőt kell leszedni, amiben aztán kipipálhatod, hogy milyen KDE-s alkalmazásokat szeretnél telepíteni. Ha már leszeded, akkor a Kopete üzenetküldő is megérhet egy próbát, nekem nagyon tetszik. http://windows.kde.org/ A telepíthető alkalmazások: http://userbase.kde.org/Applications Hogy ebből Windows alatt mi megy, azt nem tudom.
Kuttorka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Foxit Reader beállítása a Mozilla Firefox-ban: Eszközök/Beállítások: Alkalmazások. Elsõ három és az utolsó, Adobe Acrobat helyett Másik használata, Tallózás, bejelölöd. Ettõl kezdve a Foxitot fogja használni a Firefox-ban.
Temporary Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 (edited) Én ezeket használom: XnView PDF Split And Merge briss és itt aztán van minden. www.a-pdf.com --------------------- Alapvetően én is ezt akartam írni :PDF-XChange Viewer, csak most épp egy pdf fokonkénti elforgatáshoz (deskew) próbáltam használni az XnView-t (sajnos nem túl jó minőségű eredménnyel) így ez a név ugrott be. Edited March 1, 2013 by Temporary
payskin Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Én ezt: PDF-XChange Viewer. Letöltöm ZIP-ben, kicsomagolom D:\PROGRAMOK-ba, első futtatáskor "magára rántja" a PDF kiterjesztést, onnantól automatikusan vele nyílnak a PDF-ek. nem telepítős (de ha valakinek kell, van olyan is), ingyen van, tud magyarul (angolul használom), PDF-ek 99%-hoz tökéletes, nem bombáz reklámokkal, nem foglalja el a képernyő tetejét szalagos menüvel, nem kell hozzá .NET 9.2, 20 megabájt tok/vonó (az Adobe Reader még mindig 100 fölött van, ugye?), rendszeres, folyamatos fejlesztés, a frissítés pedig egy ZIP kicsomagolásával egyenértékű, RSS-feedjük van az új verziókról (most vettem észre, állat!)
SkyBird Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Nekem személy szerint valahogy nem annyira jött be a kedvenced, noha azt hiszem többet tud a Foxit Readernél. Igaz, hogy utóbbi csak a régebbi verzióknál tudott magyarul. A hirdetés megjelenítés viszont kikapcsolható, sőt törölhető az Advertiesement mappa. A céges gépeken nincs Adobe Reader, hanem régebbi verziójú Foxit Reader.
Garono Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Foxitból már évek óta nincsen (hivatalos) portable verzió.
SkyBird Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 És mi a gond a telepítéssel? Vagy a nem hivatalos portable-sítéssel?
payskin Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 A telepítés a Windows halála. A lassan ölő méreg. A registry megbecstelenítője. Fekély a szűziesen tiszta, frissen újratelepített Windows testén. (Ebbe beletartozik az a 100+ darab és mega frissítés is, amit az SP1-re rá kell húzni.) A nem hivatalos port'bölösítés meg... brrrr.... távozz tőlem sátán!
payskin Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Ha választhatok, hogy egy programot telepítős vagy nem telepítős változatban töltök-e le és használok, akkor az utóbbit választom, mert nagyobb az esély rá, hogy így kevésbé szemeteli össze a rendszert, mintha telepíteném (már csak az átmeneti fájlok, az eltávolítási információk, a különböző helyre, menükbe stb. beépülések okán is). De ha egy cég nem ad ki a programjából hordozható változatot, nincs bizalmam mások által gyártott hordozható változatokhoz. Például a Total Commanderből nagyon egyszerű hordozható változatot csinálni, de pont ugyanilyen egyszerű belerakni valami láthatatlan plugint, ami mondjuk az összes FTP hozzáférésemet elküldi PortableMaker Gézának. Szóval, érted... Csak tiszta forrásból, és ez felülírja a telepetés/nem telepítés szabályát is.
Temporary Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Szerintem SkyBird a saját maga által készített, házilagos portablésítésre gondolt Cameyo-val vagy a Wmvare thinApp-al.
Recommended Posts