Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Crysis

Garono

Recommended Posts

madau

Szerinted milyen procival (természetes Socket-A gondolok) menne szaggatás nélkül a Crysis??

Nem ide tartozik de segíts, kérlek!!Az aláírásomban benne vannak a gép részletei!

A videókártyának bírnia kéne!! Kérlek segíts, nagyon fontos lenne!! ;)

kori
Ide belépsz és a játékot kiválasztva megmondja a tesztelés a géped gyenge pontjait. ;)

Pjotr

Socket A foglalatba a maximum az a 3200+-os modell, de ez már kevés a Crysis-hoz.

nascar

Már az én S939-es AMD Athlon 64 3700+ San Diego-m sem a legjobb hozzá! Viszont legalább 2 GB RAM kell hozzá! ;)

qwertz

Üdv

Én most raktam fel a vistát a Crysis (dx10) miatt. Nagyon állat. Maxon van minden csak az élsimítás van 2x-en. Tökéletes fut nincs szaggatás. De csak a tegnap kijött új ati driverrel lett tökéletes, plusz még 1GB memóriával kellett kiegészíteni a ramot.

Ezzel a géppel tolom:

Abit P5KC, Intel E6750 2x2.6 GHz (tuning 3.0GHZ), Asus HD2900XT, 3GB RAM (800Mhz). :)

Fujitsu
Abit P5KC

Ilyen is van? :pislog::D:)

qwertz

Bocs ASUS :D

smile=)
Én most raktam fel a vistát a Crysis (dx10) miatt. Nagyon állat. Maxon van minden csak az élsimítás van 2x-en. Tökéletes fut nincs szaggatás

Mondcsak; mindezt mekkora felbontás mellett? :)

Molt@m

Most jutottam túl a barlangos részen (Core) de nekem valahogy nem tetszik hogy jönnek ezek az elektromos szörnyek. Meg el kell vezetni a VTOL-t de nagyon furcsa irányítani és közben lõjjem le a röpködõ izéket...

Szerintem kár volt beletenni. Ameddig volt valami valóságalapja jobban tetszett.

Alex99

Ez a játék csak egy jelen idejű grafikai bemutató. :D Nem hiszem, hogy valaha klasszikus lesz belőle. :lol:

• 2 weeks later...
payskin

Amennyiben a szabályok nem volnának világosak: kitiltással fogom jutalmazni azt is, aki még egyszer beszámol arról, hogy letöltött valamit, amihez tök hülye, és azt is, aki bármit reagál erre, ahelyett, hogy a moderálnivalók között jelezné azt.

Nem értem, mi a francot kéne még csinálnia a regisztráláskor megjelenő szövegnek, miszerint illegális dolgokkal kapcsolatban ne tegyél fel kérdést?! Pirosan villognia? Kijönnie a képernyőből és pofonvágnia az új regisztrálót?

• 1 month later...
Scrofa87

Szerintem ez egy tipikusan olyan játék ami csak addig lesz népszerû amíg ütõsnek számít a technológiája, mert másban nem nagy ász...

• 2 months later...
zoliboy

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! A Crysis-ben kicsit elakadtam, lehet, hogy én vagyok a buta hozzá, de nem tudok bemenni a barlangba. Hogyan tudok bejutni?

Köszönöm a segítséget!

• 5 weeks later...
Quarker

Van valakinek tapasztalata arról, hogy a Crysis menne-e egy Dell Inspiron notebookon Vista alatt?

nascar

A laptopban lévõ VGA-tól függ! ;)

• 2 months later...
Zsolt01

Sziasztok.

Elakadtam a játékba!

Ott vagyok, mikor 1 csajjal mennék a liften és beomlik, csajt kimentik, kötélen elkapja egy csávó.

Én meg ki kéne jussak, de nem tudom, hogy hol!

Idáig eljutottam:

Kép1

Kép2

Köszi előre is!

• 2 months later...
Scrofa87

Helló mindenkinek! Gyors segítségre lenne szükségem. Egy pár napig különleges akció keretében megrendelhetõ a Crysis a CD Galaxisnál 1990Ft-ért. Szeretném megvenni, de nem tudom, hogy van-e benne Securom DRM, illetve van-e telepítési korlátozás. Másik kérdés Crysis Wars jár hozzá? (Ezekre nem adtak választ a leírásban...) Kérlek válaszoljatok mihamarabb, nehogy lemaradjak az akcióról. :) Elõre is köszönöm.

payskin

Tekintve, hogy az eredeti játékot árulják valamilyen másolásvédelem egészen biztosan van rajta.

Scrofa87

Igen azt gondoltam, hogy van rajta másolásvédelem, logikus. Csak az a kérdés, hogy a telepítéslimites Securom van-e rajta, mint például a Spore-on, ugyanis nekem az mindenféle hibaüzenetet jelzett, nem tudtam vele mit kezdeni. Ellenben a Witcher EE.-ön levõ védelemmel semmi gond nem volt, nem kötött bele semmibe fut rendesen, "örö bódottá". :D Ezért érdekelne, hogy a kukalakó Securom van-e rajta.

Pjotr

Szét kellett nézni a sötét oldalon:

Protection: SecuRom + Serial

Scrofa87

Köszi a segítséget. Hát ez szívás. Akkor mindegy. Vesszen a Securom!!!! ;)

• 1 month later...
EndrúBoy

Sziasztok!

Próbáltam elindítani a Crysis Warheadet és azt írja ki, hogy a program nem fér el a memóriában... print screen itt

Ezt azért nem tudom elképzelni mert 3Gb RAM-om van + az 512-es videó kártya (részletek az aláírásomban) és a feladatkezelõben utánanézve is csak a szokott kb. 600-800MB van ebbõl foglalva alapból.

Szóval van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma forrása?

jagdtigger

Újrarakni próbáltad?

Azt elmondaná valaki hogy ez a securom cucc mit is csinál?:bizonytalan:

payskin

Ellenõrzi, hogy az eredeti DVD-rõl futtattod-e a játékot.

EndrúBoy

Igen, már harmadjára rakom fel és még mindig u.az a baja. Kár lenne érte ha nem futna, mer elég jó gamenek néz ki és a sima Crysis után nem lehet rossz :Sír: . Tényleg az mondjuk érdekes, hogy a Crysis megyeget medium grafikán a WH meg már el sem akar indulni :pislog: .