madau 0 Share Posted February 6, 2008 Szerinted milyen procival (természetes Socket-A gondolok) menne szaggatás nélkül a Crysis?? Nem ide tartozik de segíts, kérlek!!Az aláírásomban benne vannak a gép részletei! A videókártyának bírnia kéne!! Kérlek segíts, nagyon fontos lenne!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted February 6, 2008 Ide belépsz és a játékot kiválasztva megmondja a tesztelés a géped gyenge pontjait. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted February 6, 2008 Socket A foglalatba a maximum az a 3200+-os modell, de ez már kevés a Crysis-hoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted February 7, 2008 Már az én S939-es AMD Athlon 64 3700+ San Diego-m sem a legjobb hozzá! Viszont legalább 2 GB RAM kell hozzá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertz 0 Share Posted February 15, 2008 Üdv Én most raktam fel a vistát a Crysis (dx10) miatt. Nagyon állat. Maxon van minden csak az élsimítás van 2x-en. Tökéletes fut nincs szaggatás. De csak a tegnap kijött új ati driverrel lett tökéletes, plusz még 1GB memóriával kellett kiegészíteni a ramot. Ezzel a géppel tolom: Abit P5KC, Intel E6750 2x2.6 GHz (tuning 3.0GHZ), Asus HD2900XT, 3GB RAM (800Mhz). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 829 Share Posted February 15, 2008 Abit P5KC Ilyen is van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertz 0 Share Posted February 15, 2008 Bocs ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile=) 0 Share Posted February 18, 2008 Én most raktam fel a vistát a Crysis (dx10) miatt. Nagyon állat. Maxon van minden csak az élsimítás van 2x-en. Tökéletes fut nincs szaggatás Mondcsak; mindezt mekkora felbontás mellett? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molt@m 0 Share Posted February 19, 2008 Most jutottam túl a barlangos részen (Core) de nekem valahogy nem tetszik hogy jönnek ezek az elektromos szörnyek. Meg el kell vezetni a VTOL-t de nagyon furcsa irányítani és közben lõjjem le a röpködõ izéket... Szerintem kár volt beletenni. Ameddig volt valami valóságalapja jobban tetszett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex99 0 Share Posted February 19, 2008 Ez a játék csak egy jelen idejű grafikai bemutató. Nem hiszem, hogy valaha klasszikus lesz belőle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted March 2, 2008 Amennyiben a szabályok nem volnának világosak: kitiltással fogom jutalmazni azt is, aki még egyszer beszámol arról, hogy letöltött valamit, amihez tök hülye, és azt is, aki bármit reagál erre, ahelyett, hogy a moderálnivalók között jelezné azt. Nem értem, mi a francot kéne még csinálnia a regisztráláskor megjelenő szövegnek, miszerint illegális dolgokkal kapcsolatban ne tegyél fel kérdést?! Pirosan villognia? Kijönnie a képernyőből és pofonvágnia az új regisztrálót? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrofa87 0 Share Posted April 20, 2008 Szerintem ez egy tipikusan olyan játék ami csak addig lesz népszerû amíg ütõsnek számít a technológiája, mert másban nem nagy ász... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoliboy 0 Share Posted July 8, 2008 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A Crysis-ben kicsit elakadtam, lehet, hogy én vagyok a buta hozzá, de nem tudok bemenni a barlangba. Hogyan tudok bejutni? Köszönöm a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quarker 0 Share Posted August 8, 2008 Van valakinek tapasztalata arról, hogy a Crysis menne-e egy Dell Inspiron notebookon Vista alatt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted August 8, 2008 A laptopban lévõ VGA-tól függ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt01 0 Share Posted October 17, 2008 Sziasztok. Elakadtam a játékba! Ott vagyok, mikor 1 csajjal mennék a liften és beomlik, csajt kimentik, kötélen elkapja egy csávó. Én meg ki kéne jussak, de nem tudom, hogy hol! Idáig eljutottam: Kép1 Kép2 Köszi előre is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrofa87 0 Share Posted January 9, 2009 Helló mindenkinek! Gyors segítségre lenne szükségem. Egy pár napig különleges akció keretében megrendelhetõ a Crysis a CD Galaxisnál 1990Ft-ért. Szeretném megvenni, de nem tudom, hogy van-e benne Securom DRM, illetve van-e telepítési korlátozás. Másik kérdés Crysis Wars jár hozzá? (Ezekre nem adtak választ a leírásban...) Kérlek válaszoljatok mihamarabb, nehogy lemaradjak az akcióról. Elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted January 9, 2009 Tekintve, hogy az eredeti játékot árulják valamilyen másolásvédelem egészen biztosan van rajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrofa87 0 Share Posted January 9, 2009 Igen azt gondoltam, hogy van rajta másolásvédelem, logikus. Csak az a kérdés, hogy a telepítéslimites Securom van-e rajta, mint például a Spore-on, ugyanis nekem az mindenféle hibaüzenetet jelzett, nem tudtam vele mit kezdeni. Ellenben a Witcher EE.-ön levõ védelemmel semmi gond nem volt, nem kötött bele semmibe fut rendesen, "örö bódottá". Ezért érdekelne, hogy a kukalakó Securom van-e rajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted January 9, 2009 Szét kellett nézni a sötét oldalon: Protection: SecuRom + Serial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrofa87 0 Share Posted January 9, 2009 Köszi a segítséget. Hát ez szívás. Akkor mindegy. Vesszen a Securom!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndrúBoy 0 Share Posted February 20, 2009 Sziasztok! Próbáltam elindítani a Crysis Warheadet és azt írja ki, hogy a program nem fér el a memóriában... print screen itt Ezt azért nem tudom elképzelni mert 3Gb RAM-om van + az 512-es videó kártya (részletek az aláírásomban) és a feladatkezelõben utánanézve is csak a szokott kb. 600-800MB van ebbõl foglalva alapból. Szóval van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma forrása? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted February 20, 2009 Újrarakni próbáltad? Azt elmondaná valaki hogy ez a securom cucc mit is csinál? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted February 21, 2009 Ellenõrzi, hogy az eredeti DVD-rõl futtattod-e a játékot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndrúBoy 0 Share Posted February 21, 2009 Igen, már harmadjára rakom fel és még mindig u.az a baja. Kár lenne érte ha nem futna, mer elég jó gamenek néz ki és a sima Crysis után nem lehet rossz ír: . Tényleg az mondjuk érdekes, hogy a Crysis megyeget medium grafikán a WH meg már el sem akar indulni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts