Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Crysis

Garono

Recommended Posts

Garono

Nos, szerintem már különválaszthatjuk a Far Cry 2-õt a Crysistól. Úgy értem, már megérett egy külön topikra. ;)

Akkor kezdeném is egy új, nagyon lényeges infóval, miszerint a Crysis kizárólag PC-re készül el! "Crysis ist für PC only" - mondta Cevat Yerli egy interjúban. 8)<forrás!>

r-chee

Bár nem vagyok nagy németes, de ebbõl úgy tûnik, nincs igazad: "Hingegen sei aber die für das Spiel verwendete CryEngine 2 für PC, Xbox 360 und PS3 gedacht." Aztán, lehet, hogy tévedek :D

Garono

"Habár a CryEngine 2 PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra készül." És ugye ennek ellenére jön csak PC-re a Crysis. :hááát: De mondjuk nem értem miért... :pislog:

Garono

Az ehavi GameStarban is benne volt, hogy csak PC-re lesz, mert az Xbox 360 meg a PlayStation3 nem bírná el. Akkor nagyon kemény játék lesz ám! :hááát: Bár mondjuk akkor a Far Cry 2-nek nem lesz olyan jó a grafikája? :pislog: Mert a motor ugyanaz... :hááát:

Baludada

Lehet nagyon lami kérdés lesz, de a CryEngine2 és a FarCry2 nem ugyanaz? Mert az elsõ hsz. után elbizonytalanodtam :upsz:

r-chee

Ha jól tudom (ha nem javítson ki valaki), a FarCry második része Crysis néven jön ki, és az EA és a FarCry közös fejlesztõcsapata, a Crytek fejlesztette és a adja ki. A játék motorja pedig a CryEngine akárhányas.

Sanzi

Így van.

Garono

Nem. Lesz Far Cry 2 is, és Crysis is, ez két különálló játék. Az egyik a Far Cry folytatása, a másik pedig egy teljesen új játék, ám annyi a közös bennük, hogy mindkettőt a CryEngine2 hajtja. ;)

Timer

Gondolom sokan láttátok azt az ominózus képet, mikor egy valódi kép, és egy Crysis-bõl származó kép szerepelt egymás mellett, természetesen ugyanazt a tájat ábrázolva. Na ez az a szint, amit én már nem hiszek el. DirectX 10 jobbra, vagy balra, ez túl durva ahhoz, hogy a játék egészében ilyen textúrákat használjanak.

Sanzi

Hát, ha be is linkelnéd, még többen látnák.

r-chee

Huh, GameStar-on voltak ilyen képek... Elég durvák. És volt róla videó is, tehát olyan lesz :):hááát: Durva, ahogy pl. a talaj meg van repedezve, és az avar mintha a valódi erdõben járkálnál :hááát::hááát:

Garono

Meg a robbanások azok, amik még nagyon jól néznek ki! ;)

Sanzi
Gondolom sokan láttátok azt az ominózus képet, mikor egy valódi kép, és egy Crysis-bõl származó kép szerepelt egymás mellett, természetesen ugyanazt a tájat ábrázolva.

Engem személy szerint ez a kép érdekelne, a GameStar-osokat már megnézegettem.

• 2 weeks later...
Garono

Elsõre megtaláltam... :hááát:

<click!>

Sanzi

Mert te ilyen ügyes gyerek vagy. ;)

Athos
Az ehavi GameStarban is benne volt, hogy csak PC-re lesz, mert az Xbox 360 meg a PlayStation3 nem bírná el. [...]

:pislog: Ezen meglepõdnék. Ha a két konzol nem bírná el, akkor szerintem jelenleg nincs olyan PC, amivel menne. Na jó! Talán egy olyan PC-n futna, amiben dupla két GPU-s 7900 GTX van. Ha jól tudom az XBOX360 nagyon erõs grafikailag és a PS3 is az lesz.

Garono

Olvasd el, ha nem hiszed. 2006/06, 34. oldal, "A PC is következő generáció" című doboz. ;)

Shiwer

@Athos

Hogy egy szóval fejezzem ki magam: DirectX 10 :ötlet:

• 2 weeks later...
Genius87

Nagyon szuper lesz, csak attól félek ennek a szép grafikának meglesz a szép gépigénye is. :hááát:

Garono

Hát DirectX 10 az a minimum, sajnos. :Sír:

• 3 weeks later...
Genius87

Hát nálam is rezeg a léc. :fütyül: Bár a megjelenésig még sok víz fog lefolyni a Dunán, ezért bõven lesz idõm a gépemet lecserélni. :)

r-chee

Nálam nincs meg a minimum követelmény, de ezért az egy játékért nem fogok fejleszteni. Majd jövőre összedobok egy jó gépet, arra már kialakul az új és régi árak normális szintje. A fejlesztés fő célja akkor is az lesz, hogy pár dologtól ne legyen 100%-os a proci leterheltsége, és több szálon tudjon dolgozni, na meg szép legyen a grafika, hogy a korábban közepes grafikán játszott játékokat teljesen kiélvezhessem. :hááát: