Garono 14 Share Posted June 2, 2006 Nos, szerintem már különválaszthatjuk a Far Cry 2-õt a Crysistól. Úgy értem, már megérett egy külön topikra. Akkor kezdeném is egy új, nagyon lényeges infóval, miszerint a Crysis kizárólag PC-re készül el! "Crysis ist für PC only" - mondta Cevat Yerli egy interjúban. <forrás!> Link to comment Share on other sites More sharing options...
r-chee 0 Share Posted June 3, 2006 Bár nem vagyok nagy németes, de ebbõl úgy tûnik, nincs igazad: "Hingegen sei aber die für das Spiel verwendete CryEngine 2 für PC, Xbox 360 und PS3 gedacht." Aztán, lehet, hogy tévedek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Author Share Posted June 3, 2006 "Habár a CryEngine 2 PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra készül." És ugye ennek ellenére jön csak PC-re a Crysis. De mondjuk nem értem miért... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Author Share Posted June 10, 2006 Az ehavi GameStarban is benne volt, hogy csak PC-re lesz, mert az Xbox 360 meg a PlayStation3 nem bírná el. Akkor nagyon kemény játék lesz ám! Bár mondjuk akkor a Far Cry 2-nek nem lesz olyan jó a grafikája? Mert a motor ugyanaz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baludada 0 Share Posted June 11, 2006 Lehet nagyon lami kérdés lesz, de a CryEngine2 és a FarCry2 nem ugyanaz? Mert az elsõ hsz. után elbizonytalanodtam Link to comment Share on other sites More sharing options...
r-chee 0 Share Posted June 11, 2006 Ha jól tudom (ha nem javítson ki valaki), a FarCry második része Crysis néven jön ki, és az EA és a FarCry közös fejlesztõcsapata, a Crytek fejlesztette és a adja ki. A játék motorja pedig a CryEngine akárhányas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted June 11, 2006 Így van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Author Share Posted June 12, 2006 Nem. Lesz Far Cry 2 is, és Crysis is, ez két különálló játék. Az egyik a Far Cry folytatása, a másik pedig egy teljesen új játék, ám annyi a közös bennük, hogy mindkettőt a CryEngine2 hajtja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timer 0 Share Posted June 12, 2006 Gondolom sokan láttátok azt az ominózus képet, mikor egy valódi kép, és egy Crysis-bõl származó kép szerepelt egymás mellett, természetesen ugyanazt a tájat ábrázolva. Na ez az a szint, amit én már nem hiszek el. DirectX 10 jobbra, vagy balra, ez túl durva ahhoz, hogy a játék egészében ilyen textúrákat használjanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted June 12, 2006 Hát, ha be is linkelnéd, még többen látnák. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r-chee 0 Share Posted June 12, 2006 Huh, GameStar-on voltak ilyen képek... Elég durvák. És volt róla videó is, tehát olyan lesz Durva, ahogy pl. a talaj meg van repedezve, és az avar mintha a valódi erdõben járkálnál Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Author Share Posted June 12, 2006 Meg a robbanások azok, amik még nagyon jól néznek ki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted June 13, 2006 Gondolom sokan láttátok azt az ominózus képet, mikor egy valódi kép, és egy Crysis-bõl származó kép szerepelt egymás mellett, természetesen ugyanazt a tájat ábrázolva. Engem személy szerint ez a kép érdekelne, a GameStar-osokat már megnézegettem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Author Share Posted June 23, 2006 Elsõre megtaláltam... <click!> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted June 23, 2006 Mert te ilyen ügyes gyerek vagy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted June 23, 2006 Az ehavi GameStarban is benne volt, hogy csak PC-re lesz, mert az Xbox 360 meg a PlayStation3 nem bírná el. [...] Ezen meglepõdnék. Ha a két konzol nem bírná el, akkor szerintem jelenleg nincs olyan PC, amivel menne. Na jó! Talán egy olyan PC-n futna, amiben dupla két GPU-s 7900 GTX van. Ha jól tudom az XBOX360 nagyon erõs grafikailag és a PS3 is az lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Author Share Posted June 23, 2006 Olvasd el, ha nem hiszed. 2006/06, 34. oldal, "A PC is következő generáció" című doboz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted June 23, 2006 @Athos Hogy egy szóval fejezzem ki magam: DirectX 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Author Share Posted July 3, 2006 Egy kis Crysis szösszenet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius87 0 Share Posted July 3, 2006 Nagyon szuper lesz, csak attól félek ennek a szép grafikának meglesz a szép gépigénye is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Author Share Posted July 3, 2006 Hát DirectX 10 az a minimum, sajnos. ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Author Share Posted July 6, 2006 Crysis - Far Cry titkok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Author Share Posted July 23, 2006 Crysis rendszerkövetelmény! Hát nálam a minimum épp megvan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius87 0 Share Posted July 23, 2006 Hát nálam is rezeg a léc. Bár a megjelenésig még sok víz fog lefolyni a Dunán, ezért bõven lesz idõm a gépemet lecserélni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r-chee 0 Share Posted July 23, 2006 Nálam nincs meg a minimum követelmény, de ezért az egy játékért nem fogok fejleszteni. Majd jövőre összedobok egy jó gépet, arra már kialakul az új és régi árak normális szintje. A fejlesztés fő célja akkor is az lesz, hogy pár dologtól ne legyen 100%-os a proci leterheltsége, és több szálon tudjon dolgozni, na meg szép legyen a grafika, hogy a korábban közepes grafikán játszott játékokat teljesen kiélvezhessem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts