Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Crysis

Recommended Posts

Posted

Én letöltöttem. Nagyon kiváncsi leszek, hogy mennyire izzasztja meg a gépemet (aláírás), de végülis a VGA-t leszámítva megvan az ajánlott konfig.

Posted

Hmm... Perfektül fut, és a játék is tetszik. :)

(Meg rájöttem, hogy az aláírásomban most nem is a konfigom van. :lol: )

Posted

Remélem a novemberi szám mellékletén rajta lesz. :)

• 3 weeks later...
Posted

Sziasztok,

A játék megvásárlása után beleszaladtam a gyenge PC esetébe.

Érdekes, hogy az elsõ pályát gond nélkül meg tudtam csinálni 1024x768-as felbontásssal. A mostani résznél pedig a 800x600 se megy.

IPB kép

A vas:

AMD A64 3500+

1GB RAM

X800 VGA

Nem gondoltam volna, hogy ennyire betartja a minimális rendszerkövetelményeket. Kellene egy újabb videókártya vagy az egészet le kellene cserélni? :huh:

Posted

Mind a proci, mind a VGA elég gyenge már hozzá. :(

Posted

Köszi a választ!

Kiderült azóta, hogy a részletességet alacsonyra állítva és a procin 10%-ot húzva (2421MHz) remekül használható még az adott konfig 1024x768-as felbontással. 8)

Azóta sikerült kijátszani. Mondjuk én kicsivel többet vártam: túl hamar lett vége. :lol:

Néhány kép:

IPB kép IPB kép IPB kép IPB kép

IPB kép IPB kép IPB kép IPB kép

Posted

Az alulírott vasamon alap beállításokkal igaz de gond nélkül fut a Crysis

Posted

De nekem már a Crysis is baromi unalmas... Az a láthatatlanság elég nagy csalás. Plusz nekem az sem jött be hogy az ellenfelek elég hülyék.

Posted

sziasztok!

(bocsi ha rossz helyre teszem fel, bár szerintem nem :D)

szeretném megkérdezni, hogy sztetek hogy fog futni crysis gépemen (fõleg a vidikártya érdekel, többi megvan a recommendedbõl)

MSI GeForce 8600GTS overclocked verzsön, 256ddr3 ram (128 bites membus lehúzza kicsit, de szerintem még ez a legjobb kártya)

AMD 4400+

2GB ram

(és légyszives ne gyertek a "fejlessz 8800ra, 8800 jobb, 8800 a király" és egyéb kommentekkel, unom már hogy minden fórumon most ez megy hogy 88 ide-oda...sajnos nincs mindenkinek pénze olyanra :/)

elõre is köszönöm, üdv mindenkinek!

Posted

Én meg az olyan kérdéseket unom, hogy "sztetek hogy fog futni a gépemen???". A válasz egyszerû: telepítsd fel, és olyan pontosan megtudod, amilyen pontatlanul le tudnánk írni, hogy "hogyan futna". Ezért (is) vannak a demók.

Posted

Menni fog a gépeden,. közepes grafikával, megnyugodhatsz. :)

Posted
De nekem már a Crysis is baromi unalmas... Az a láthatatlanság elég nagy csalás. Plusz nekem az sem jött be hogy az ellenfelek elég hülyék.

Én a Crysisnek sajnos csak a demojával tudtam játszani, de az nagyon tetszett... A láthatatlanság tényleg nem túl igazságos, de nekem bejött. Amúgy amikor megláttam milyen a grafikája azt hittem besz*rok.

Frikker Dániel
Posted

Hát az én gépemnél csak 1024x768 low-on játszottam, ami be kell vallani, elég gagyi. Nem jól optimalizálták a demót. :nem:

Posted

Én 1024*768 mediumon próbáltam de akadt kicsit... Remélem a teljes verzió jobb ilyen téren.

Posted

Mediumon 1024*768 on simán megy a gépemen akadozásmentesen! és megkell mondjam durva a game...

Frikker Dániel
Posted

Hát olyan géppel ami az aláirásodban van, nem csodálom... :hááát:

Posted

Kipróbáltam és a magas beállításokkal is megy a játék 1024*768 felbontásban! Na így igazán ütős... :)

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Na ez azért már durva!

Igaz hogy 1GB sima ddr ram van a gépembe de akkor is, 800x600 ba minden lowon és csak akkor elegendõ a folyamatos töltögetés mentes játékhoz a ram!

Leteszteltük 2GB-al, hát van némi különbség. :D

Mediumon 1027x768-ban nagy fainul folyamatosan megy!

Edited by Gereby
Posted

Én is 1 giga rammal csak szenvedek (pedig csak xp-m van). Megnéztem, volt olyan, hogy 650MB virtuális memóriát pluszba felhasznált. Én meg csodálkoztam, hogy fél óriáig lép ki a játékból :D . Amúgy engem teljesen low grafikán is megfogott a játék, szerintem még úgy is szép... :hááát:

Posted

Én is XP-n tolom. Vistán bele se merek gonolni hogy futna! Szívja a ramot meg a procit mint az állat!

Posted

Nálam Intel Pentium D925 (3ghz Dual core), 1GB DDR 400Mhz ram, X800GTO-val 1280 némelyik opció közepesen némelyik minimumon van. A VGA bírja csak a memória gyakran betelik és néha megakad. Jó játék! Majd kap a gép még 1 gigát, arra kíváncsi leszek