Lightning Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Nem találtam IPB-s topikot ezért nyitottam egyet. Feltelepítettem az IPB 2.0-t a tárhelyemre, minden frankón mûködik. Illetve egy baj van csak. Új rangokat csináltam új rang képekkel, de a képek nem jelennek meg sehogyse, se más böngészõvel, se sehogy. Hogy csinálhatnám meg? A másik kérdésem: szeretném a phpBB2 plus 1.52 verzióju fórumomról (kb 2000 hozzászólás van úgyhogy kis fórum) át vinni a hozzászólásokat IPB 2.0 fórumra. Hogy lehetséges ez? Eléggé fontos lenne. Van egy konverterem, ami elvileg phpbb 2.0.6-ról konvertál IPBre, de nem tudom használni, és az se biztos hogy a plus verziós phpBBvel is mûködik
Richy Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Hozzá jutottam ennek a fórumnak az igyenes verziójához. Lenne egy kérdésem. Hogyan lehet áthelyezni hozzászólásokat?
ProFiler Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ebbõl a fórumból csak egy van. A témák összevonásával tudsz átvinni hozzászólásokat. Ciao.
ProFiler Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ott találod meg, ahol látod a moderálási opciókat. Ciao.
Richy Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Megtaláltam, viszont csak az egész topicot tudom egyesíteni.
ProFiler Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Persze. Elõször szedd ki azt, ami kell egy új topikba és annak a linkjét másold be. Ciao.
Richy Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Utolsó kérdés:(remélem) Az az igazság, hogy nem értelek. Nekem nem új topicba kell áthelyeznem, hanem egy már létezõbe. Vagy nyissak mindig egy átmenetit, ahol tárolom az áthelyezendõket? Mert szétválasztani szét tudom.
Lightning Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Sziasztok nem tudja valaki hogy a " PC WORLD Segélyvonal -> WEBSAROK -> Webszerkesztés, programozás -> PHP" részt hogy lehet lent is kitenni? Úgy mint a phpBB-n is volt
Lightning Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 PC WORLD Segélyvonal -> WEBSAROK -> PHP -> Invision Power Board Ez a sor a hozzászólások felett és alatt is ott van IPB 1.3-n De a 2.0.4-en nincsen csak felül. És alulra szeretném kitenni
tzoli Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Csak az 1.3-as verzió adminjára tudom, de valami hasonló lehet a 2-es is: Skins & Templates íl: Manage Skin Sets íl: Current Skins Used by Members íl: Wrapper íl: <% BOARD HEADER %> <% NAVIGATION %> <% BOARD %> <% STATS %> ez alá beszúrsz még egy ilyet: <% NAVIGATION %>
Molt@m Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 @tzoli Ez így mûködik, köszönöm! @Lightning Ha a te 2.0.4-es IPB-den nincs ilyen opció, keress egy IPB 2-es fórumot és ott kérdezd! De szerintem jó lesz!
Lightning Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Köszi tzoli Azért kipróbálom hátha jó lesz
Lightning Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Azt esetleg nem tudja valaki hogy IPB 2.0.4-ben oldalt a "regisztrált", "hozzászólások száma", stb ... hogyan lehet eltûntetni? A Skin managerben megtaláltam egyszer de hiába írtam át nem változott semmi
Molt@m Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Én azt kérdezném hogy hogy lehet a fejlécbe linket tenni? Úgy mint itt volt a gamestaros banner, csak link legyen!
Songoku Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha valaki beregel a fórumra, akkor e-mail hitelasítést kérjen!
Shiwer Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Hol lehetne letölteni az IPB 2.0 free verzióját? Mert amikor beírtam a google-ba kiadott szép kis crackeket, serialokat, de konkrét dolgot nem igazán. Hol lehet tehát (legálisan) beszerezni a free verziót?
Molt@m Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Az sokba kerül ám! Nekem meg a kérdésem: A 7weben volt fórumom, minden mûködött rajta. Most megvettem a Dataglobe Minicsomagot, feltetem a fórumot és mikor a csatolt képre kattintok olyan mintha a jegyzettömb nyitná meg Ebben a topikban van egy csatolás, de nem nyílik meg mi lehet a baj? Katt ide
Garono Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Hol lehetne letölteni az IPB 2.0 free verzióját? Sehol, az fizetõs. Bár van egy korlátozott verzió, ami 5000 hozzászólás után megáll.
web Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Sziasztok! Mi lehet a baj? www.diakforum.extra.hu Nem akar semmi csinálni, de miért? Csak nem veszett el az egész?
Recommended Posts