Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a szeptemberi számról

Recommended Posts

Posted

Kultúrbotrány? Barbie-hirdetés? T-Online befolyás? Teljes izlésficam? Figyelemfelkeltés? Médiahack? És egyáltalán ki ezért a felelõs?

Döntse el mindenki maga, de okvetlenül írja ide a véleményét! ;)

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted
:oké: Ki***ott jó lett, már elnézést! :D Legalábbis így, a PCW kezdõoldalon át nagyon! És jó az intro is. :oké: (Látom, nem volt eredménytelen a flash oktatás. ;) Mondjuk a továbblépés az oldalra még nem igazán mûködik)
Posted

MiniDisc csillagos szava a legjobb rá, valóban! Csak az a baj, hogy 7-éig nem lesz meg, mert akkor nyelvizsgázok, és szüleim azt akarják, hogy tanuljak -- hát nehéz lesz, erre a címlapra gondolva... :D

Posted
(MiniDisc @ 2005. szeptember 01., 12:10 - csütörtök)

Mondjuk a továbblépés az oldalra még nem igazán mûködik.

Vészértekezleten megvitattuk, és csiszolnak rajta.

Csizmazia István [Rambo]
Posted

Eszembe se jutott, hogy a 3 sec nem kivárható. Most ki lett téve egy "Tovább a PC World oldalára >>" link, remélhetõleg ez mindenkinek segítség.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted
(Csizmazia István (Rambo) @ 2005. szeptember 01., 13:32 - csütörtök)

Eszembe se jutott, hogy a 3 sec nem kivárható.

Nem tudom mire gondolsz, de nekem IE-vel és Firefoxszal is új ablakot dobott fel ugyanazzal (tehát a címlap oldalával) a böngészõm. Vártam 3-4 percig is, ugyanis vagy 4-5 ilyen ablak nyitva volt, de nem lépett tovább. De a megoldásod tökéleteslett, köszi. :oké:

Posted

@MiniDisc

Nekem is így volt, de a plusz link megoldotta a helyzetet.

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Ti hol láttátok a szeptemberi szám borítóját? A pcworld.hu/tartalom.php -n is még auguszus van, nekem a www.pcworld.hu - t begépelve már nem jön elõ a newpc.html oldal, azonnal a fõoldalon vagyok :dühös: Valaki tenne be egy linket ide a címlaphoz? Köszi.

Posted

Tényleg nem néz ki rosszul, már alig várom, hogy megjelenjen, ill. ide is megérkezzen.

Posted

Hozzám már meg is jött! :D

Belelapozni volt még csak idõm, nagyon-nagyon érdekes dolgokat láttam benne!

Alig várom már, hogy este behatóbban is tanulmányozhassam! :)

Posted

Gyerekek ez a rózsaszín borító... egy elsõsorban férfiaknak szánt lapban...

na de minegy, a belsõ a lényeg, az pedig változatlanul tökéletes!!

Posted

Igen, és határozottan emlékeztet is valamire... :D

Ez elõ is fordul a lapban -> vezércikk. ( :istenvagy:)

Posted

Csak az ajánlót olvasom. Például Segélyvonalnál miért kell letiltani a win billentyût? Nagyon hasznos a Win+R, Win+E, Win+F kombináció. Ezt is meg kellene említeni :D Engem kifejezetten zavar, ha nincs egy billentyûzeten win gomb, sokat kell kattintani egy Intézõért...

Posted

Engem meg kifejezetten zavar, mióta megjelent a win gomb azóta csak a baj van vele. Én sose használom, csak arra volt jó, hogy pl. egy játékban az Alt helyett nyomjam meg, és ekkor persze kigrik a játékból a win, és nézhetem a start menüt, aztán vagy sikerül vissza alttabozni a játékba vagy nem. Szerencsére azóta a megoldás is van a problémára, az I Hate This Key nevû program segítségével. Manapság, már nem lehet olyan billentyûzetet kapni, amin nincs win gomb. Megfiyeltétek már, hogy sikerült a gyökerekhez visszanyúlni? Commodore key- Windows key :D

Rózsaszín ??????

Nane!

Ugye nem a T-Mobile féle dizájnos bugyirózsaszínhez lesz szerencsém ?

Posted

Ismerõs a probléma, még a Duke Nukem korában, Doom, Quake stb. Na ott nagyon idegölõ, ha a ctrl helyett a win gombra téved az ujjad. Én a régi billentyûmön amikor még nem lehetett letiltani eltörtem a lábait és így nem mûködött :)

Posted

Ismerõs dolog, és tényleg mûködik. Én anno a power és a sleep gombokról szedtem le a sapkákat, hogy ne nyomjam meg véletlenül, miután már a tököm televolt azzal, hogy del vagy end gomb helyett mindig a power és a sleep gombot nyomom meg, ami kikapcsolja a gépet, persze letiltani ezt sem lehet. A sleep mondjuk csak csicskálni küldte (elvileg, gyakorlatilag az a régi masina ettõl úgy elaludt, hogy csak a reset ébresztette fel :D )

Posted
(Adani @ 2005. szeptember 01., 22:23 - csütörtök)

Ugye nem a T-Mobile féle dizájnos bugyirózsaszínhez lesz szerencsém ?

Annál rosszabb! UV-rózsaszín.

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Szerintem pedig kell a win gomb : sokszor lefagy egy játék, ezzel kimegyek a játékból, és Feladatkezelõbõl kilövöm.

Posted

Igen, Win + M engem is megsegített már nemegyszer... :hááát:

Posted

Hát sajnos az újságot még nem kaptuk meg, talán hétfõn.

Érdekesek vagytok ezzel a Windowsgombbal én meg pont, nagyon is kedvelem, sõt ha már minden beragadt - volt, hogy még ezzel vissza tudtam menni és legalább újraindítottam vele a gépet.

Meg néha rejtett módban volt a tálca, és nem volt hajlandó visszatérni a Windowsgomb akkor is jó szolgálatot tett.

Hát persze én játék miatt, nem ütök rá. :pislog:

Posted

Megoldás a Gamepad, emiatt én csak a hasznos oldalát látom. Néha - ha lusta vagyok - magát a Start menüt is ezzel indítom, de szeretem a tálcára "dobni" az ablakokat is. :)

Posted

Szakadjunk el a Win gombtól, ha kérhetem! Köszi!

mizsi: tökéletesen vizualizálod e havi teljes programunkat. Sokat várunk e nemzetközileg is elismert képnézegetõtõl!