ProFiler 0 Share Posted July 11, 2005 Hamarosan megjelenik az új ASUS A8N32-SLI Premium! Immáron két PCI-x16-os foglalattal, amelyek SLI-ben össze vannak kötve. Újból duplázódik a sávszélesség! Ezt a 32x-es sebességet valóban képes is teljesíteni. Ezzel megint lehagyhatja az AMD az Intelt - legalábbis játékosok szempontjából mindenképp. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted July 11, 2005 Ismét egy "réteg-alaplap". Link to comment Share on other sites More sharing options...
attika80 0 Share Posted July 11, 2005 Hamarosan megjelenik az új ASUS A8N32-SLI Premium Akkor lehet elhamarkodtam az alaplap vásárlást? Asus A8N Sli premium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted July 11, 2005 @ProFiler íl: >> Asus: SLI-konfiguráció 32 PCIe-vezetékkel << Magyar oldalakat is olvassál... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted July 11, 2005 attika80: Szerintem nem vásároltál rosszul. Majd meglátjuk, hogy ez milyen lesz. De bevallom - látod ezért hülyeség a csúcstechnikát megvenni. Sose hidd azt, hogy a Te géped a legjobb. Holnap már sokkal jobb is lesz nála. @ Chabi: A magyar oldalakat inkább kihagyom. Nagyon sok hülyeséggel találkoztam már ezeknél, úgyhogy hanyagolnám õket. Inkább körülnézek megbízhatóbb angol/német/francia oldalakon. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attika80 0 Share Posted July 11, 2005 De bevallom - látod ezért hülyeség a csúcstechnikát megvenni. Sose hidd azt, hogy a Te géped a legjobb. Holnap már sokkal jobb is lesz nála. Sajnos ezzel tisztában vagyok ProF. De tudod nem azért akarom a legjobbat, mert fel akarok vágni vele, meg elmondhassam enyém a legjobb. Errõl szó sincs. Arról van szó, hogy nem tudom meddig maradhatok Amerikában, most jól keresek megtehetem, hogy megveszem. Lassan viszont illegális leszek és bármikor hazaküldhetnek vagy ilyesmi otthon meg nem lesz rá lehetõségem megvenni. A másik dolog lényegesen olcsóbb itt minden, mint otthon ez akkor látszott a legjobban, amikor a dollár nagyon gyenge volt de ugye én ebbõl semmit nem veszek észre. Ha most megveszem a legjobbat nagy valószínûséggel jó darabig tudom használni. Az igaz ha eladom akkor sokat bukok rajta, de nem akarom eladni. Egy példa: ViewSonic 924 5ms monitor itt 400 dollár otthon 150.000Ft. meg ha otthon el is adnám a konfigot lehet nem nagyon sokat buknék rajta, igaz vevõ is kellene rá. :) Szóval ezért akarom most a legjobbat. Bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted July 11, 2005 Nem is arról van szó, hogy most buksz rajta, haem az idõ múlásával. De inkább ne menjünk át OFF-ba. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted November 23, 2005 Megjelent a Via új chipkészlete a K8T900! A Via ezzel próbálja utolérni az nVidiát a Socket 939-es alaplapok szegmensében. Grafikus kártyák befogadása tekintetében a nagy elõrelépés: vagy egy darab PCI-x16, vagy két darab PCI-x8 (ezzel már le is van maradva az nVidiától, mert õk már 2x PCI-x16-nál tartanak SLI-ben). Ezt a megoldást õk az S3-al együttmûködve MultiChrome-nak hívják. Ugyebár az SLI az nVidia üdvöskéje. Itt egy táblázat a legfontosabb adatairól: Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
titusz1 0 Share Posted November 24, 2005 Nem vagyok tõle elájulva. Az nVidia jobb. "szerintem" Ha már újat akart, akkor miért nem csinál valami jobbat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted November 24, 2005 Én is ezen a véleményen vagyok. Ez nem fogja utolérni az nVidiát. Már csak ha a grafikus teljesítményre gondolok, akkor sem. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted November 24, 2005 Kicsit nagy kép lett beszúrva nem ? Nem. <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief 0 Share Posted December 2, 2005 Megjelent a GA-8N-SLI Quad Royal ! 4 db SLI képes kártyát tud meghajtani (vagy 2 db dupla GPU-s kártyát). Kiváncsi lennék az elsõ tesztekre (3DMark05), de nem találtam még sehol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted December 2, 2005 Már egy kicsit régebben jelent meg. Remélem a következõ PCGH-ban lesz róla egy teszt. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief 0 Share Posted December 10, 2005 Sajnos nincs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted December 10, 2005 Látom... ír: De helyette van SLI vs. Crossfire. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted December 18, 2005 AMD Socket S1 Yamato Design. Brutális ez a Turion 64! Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabzso 0 Share Posted December 18, 2005 Brutálisak a kriksz-krakszok, ProFiler te el tudtad olvasni és felfogni, hogy mirõl van szó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted December 18, 2005 Igen. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted December 18, 2005 Mi nem fordíts légy szíves (december 16-án ugyanerrõl egy magyarnyelvû cikket betettem a processzoros topikba ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted December 18, 2005 Akkor bocs, hogy nem hatott újdonságként! (16-án nem voltam ) Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted December 20, 2005 Az Intel chipsetek közül csak a 945-ös és újabb modellek támogatják a Preslert és a Cedar Millt. Alaplapgyártók is megerõsítették, hogy az Intel 65 nm-es csíkszélességû gyártástechnológiával készülõ új processzorai használhatók lesznek az aktuális chipsetek köré épülõ alaplapokban. Akárcsak a jelenlegi kétmagos Pentium D chipek, úgy a Presler kódnevû kétmagos processzor is együttmûködik a 945, 955 és 975 sorozatú lapkakészletekkel. A Pentium Extreme Edition támogatása – az érinkezõk némileg különbözõ kiosztása miatt – a 975X privilégiuma lesz. Csalódást okozhat azonban, hogy álítólag az egymagos Cedar Mill sem ért szót a korábbi, 915/925 chipsetekkel. A Cedar Mill a két processzormagot egy tokozásban egyesítõ Presler megfelezésének tekinthetõ, és a jelek szerint megörökölte az inkompatibilis lábkiosztást is. Az Asus képviselõje az AnandTechnek nyilatkozva azt mondta, hogy "csak az Intel 975/955/945-alapú alaplapok és néhány más gyártó alaplapjai (alaplapi vezérlõi) támogatják a Cedar Millt és a Preslert". Forrás: PH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted December 22, 2005 >> ITX alaplap integrált ATI grafikával << Tetszenek a VIA Epia rendszerek is, de ez így jobb teljesítményû Szuper Link to comment Share on other sites More sharing options...
attika80 0 Share Posted December 31, 2005 (edited) Sziasztok A dfi lanparty ut4 sli-dr expert lapról annyit írnék, hogy valami nem stimmel vele, szóval nem nagyon ajánlanám senkinek igazán. Valami baj van a memória részével, 520-on. Az 500-as ramjaim már nem igazán akarnak menni. Pedig nem egy helyen láttam, hogy van akinél 600 eldöcög. Van egy srác õ már a második ilyen lapot nyüstöli de nála is ugyanez van. Neki az Msi k8n Diamondban Patriot ramok elmennek 626Mhz-n, de az expertben meg 600-on sem indulnak el. Többfajta memóriával is kipróbálta! Hát sajnos ez van a lappal, most megrendelem a sima sli-dr-t meglátom ott mi a helyzet! Azt sem igazán tudni, hogy miért kellett lecserélni az alaplapokon a kondikat, írtam a dfi-nek, hogy miért változtattak a kondikon? A jobb Chemi-com kondikat leváltották a Rubicon kondik. Erre azt valaszoltak, hogy nem volt elég utánpótlás a kondikból! Valahogy ezt nem nagyon tudom elhinni. Utolsó reménysugár az volt, hogy a 4 pin-es tápot lecseréltük 8 pinesre (expertnél 8 pin-es tápcsati van) hátha! De semmi, ugyan olyan maradt. Azért írom ide, mert aki ilyen lapot vesz, az biztos akar tuningolni, de ezt a néhany sort vegye figyelembe. Byez Edited December 31, 2005 by ProFiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted December 31, 2005 Azért én elhiszem, hogy nem tudtak beszállítani. A gyártó nem ad magára annyit, mint a nagyobbak és rá mer tenni rosszabb minõségû alkatrészeket is. Ilyen gyártóknál ezzel is számolni kell. Az MSI el is hiszem, hogy rendesen ment. Ott van minõség. :!: Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attika80 0 Share Posted January 1, 2006 Szia ProF. Azért a DFI nagy gyártó. Szerintem itt Amerikában az egyik legnépszerûbb alaplap. De ha már csúcstuningra csinál DFI lapokat, akkor ne spóroljanak a kondikon 2$-t. A régebbi változatnál azért semmi baj nincs, és sok új világcsúcs született ilyen lapokban! Szerintem a tervezésnél ronthattak el valamit, vagy ki tudja. Sziasztok és Boldog új évet kívánok mindenkinek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts