csum-pi Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Ide várok olyan (leginkább magyar) weboldalakat, ahová fel lehet tenni cuccokat eladásra, ahol lehet vásárolni, ahová akár be lehet adni fölösleges alkatrészeinket, illetve, ahol találhatunk olyan embereket, akik felvásárolnának ezt-azt. Találatam egy Webáruházat a VATERÁT. Jó kis hely, ingyenes regisztráció, akárhány terméket lehet eladásra felhelyezni az áruházba... fizetni csak a sikeres aukció után kell. Lenne is egy kérdésem... Szeretnék vásárolni egy könyvet "Bernard Lenteric- Lángeszû Gyilkosok". Ezt meg is találtam a vaterán, és az áll ott, hogy engem terhel a postai költség. én 210Ft-ot adnék a könyvért, DE! nem tudom mennyibe jönne ki összesen, ha utánvéttel vásárolnám meg a könyvet. A Könyv Budapestrõl érkezne meg egy Békéscsaba melletti városba... körülbelül is elég lenne a végösszeg. 400-500 Ft-ból kijönne?
cölöp Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Én már adtam el , vásároltam ott ,de eddig szerencsém volt , személyesen meg tudtuk oldani a tranzakciókat. Viszont vásároltam eboltokban , ott kb 1200 forintot fizettem 3 alkalommal is.
Utonium Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ha fél kg-nál könnyebb a könyv, akkor sima levélként is feladható és akkor 100 Ft alatt van a postaköltség. Természetesen a rizikó picivel nagyobb, mint ha gondosan be lenne csomagolva, de én küldtem már el processzort is így és semmi baja nem lett. Jól bebugyoláltam, beledobtam egy nagy borítékba és kész.
csum-pi Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Az nagyon király! Köszi a segítséget! akkor ha azért az összegért el tudom vinni a könyvet, meg mondjuk a postaköltség 100Ft, akkor az 310 Ft-ból kijön... Hopsz! Most jut eszembe, hogy ennek UTÁNVÉTNEK kell lennie! Ez mennyivel kerül többe? (csak megjegyzem: én kapom ezt...)
csum-pi Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Vasárnap nincs posta, szüleim a dunántúlon voltak, én meg egy kicsit önállóan akartam akciózni... egyébként most suliban vagyok, de ha nem tudtok ma du. 15 óráig válaszolni, akkor el fogok menni...
csum-pi Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 kösz a linket, de már megoldottam, sõt azótra már adtam is el egy-két cuccot!
Timer Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Az extreme digital-ról mi a véleményetek? Én rendeltem memory stiicket, és tökéletesen elégedett voltam velük,most azonban egy notebook lenne terítéken, de nem tudom, merjek-e kockáztatni.
VINIKOR Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Termékhez adott magyar nyelvü használati utasítás nem az erõsségük. Árban viszont szinte verhetetlenek. Canon A80-at vettem tõlük, semmi gondom nem volt eddig vele. Mindenhol 10-15E Ft-vel drágább volt.
Machado Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Interneten, mikor a bankkártyaszámot kérik, akkor magán a kártyán levõ számot kell megadni?
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Igen, azét a kártyáét, amelyik ahhoz a számlaszámhoz tartozik, amelyik terhére fizetni szeretnél.
Chicken70 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Én is kipróbáltam egy olcsó Internetes áruházat. PC Webshop a neve és 30%-al olcsóbban kaptam Ramot, mint a kedvenc Pc üzletemben a környéken. Ráadásul ingyen kiszállítják a futárok az általad megnevezett számítástechnikai üzletbe. Ez azért jobb mint a házhoz rendelt futár, mert ha nem vagy otthon, és visszaviszik, akkor ki kell fizetned a dupla futárköltséget, így viszont akár már másnap délután megkapod a terméket, és ha nem érsz rá átvenni addíg az üzletben elpihen a cucc. Elõnye még, hogy mivel a számlát helyben fizeted, ezért a garanciás problémáiddal sem kell a Webáruhéz telephelyére utaznod, vagy postázgatnod! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
eremit Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ez ugyanaz, mint a Webáruház? Ha nem, akkor mi a webcíme? A Google-keresés sok-sok találatot adott.
mazda6diesel Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Nagyon sokan azt tartják, hogy tõlünk nyugatra a hardwarek és softwarek sokkal olcsóbbak mint itthon. Én megnéztem már tucatnyi weboldalt és megkérdeztem rengeteg embert hogy kint hol olcsóbbak a dolgok és eddig az a tapasztalat, hogy amiket néztem a weben az mind egy árban volt vagy drágább mint az itthoni. Az emberek többsége pedig azt mondja, hogy hallották õk is, hogy külföldön olcsóbbak a cuccok csak senki nem tudja, hogy hol. Tud valaki esetleg konkrét helyszínt vagy boltot ajánlani ahol tényleg érdemesebb vásárolni
ProFiler Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Persze. Meg kell találni a legolcsóbbakat. MSN-en megbeszélhetjük, ha érdekel valami. Ciao.
F. A. Bian Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Az extreme digital-ról mi a véleményetek? ... most ... egy notebook lenne terítéken, de nem tudom, merjek-e kockáztatni. Nos, végül mertél kockáztatni? Csak mert én meg most szeretnék tõlük egy laptopot venni...
urughai Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Csak ajánlani tudom! Korrektek gyorsak, nem beszélnek mellé! Egy Canon ps 510-est vettem tõlük (persze nagyon jó áron). Tartozékok, számlák, garanciapapirok, mindent hiánytalanul megkaptam lezárt dobozban! Fizetés a csomagküldõnek, minden ok! :olé: Ne idézz be elõtted íródott hozzászólást! Egyébként az írásjelek után szóközt szokás hagyni! <PF>
urughai Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 A Pixmania-ról tudtok valamit? Egy-két cuccnak jó ára van, csak nem lehet a futárnak fizetni ír: ... Karácsonyra szeretnék tõlük rendelni!
ProFiler Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Nem szokott velük gond lenni. De most karácsonyig már szoros lesz. Ciao.
Recommended Posts