Shia-ko Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Egyik lap szenzorai sem érnek semmit. ha stabil a rendszer, akkor élvezd a jó tápodat.
Calyd Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Hehe Az jó. Hát nekem stabilnak tûnik, bár néha [még az Neo Platinum lapomnál] néha magától bekapcsolt De csak 2x-3x fordult elõ, és úgy egy évig megvolt a lapom. De mókás volt...
cereal180 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Nekem csak olyan van, hogy játék közben (vagy nagy terhelésnél) újraindul. Ez szerintem a frankó kis 300 W-os Codegenemnek köszönhetõ. 3 vinyó és 2 optikai meghajtó megteszi a hatását a Tbred mellett
Baludada Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Nekem az lenne a problémám, hogy ma megjött a gépembe két Revoltec típusú fénycsõ. (ezek egy inverterre vannak kötve, nem is lehet külön) Beszereltem, minden ok, elindítom, még mindig, nagyon állatul néz ki, (ez a típus hang ritmusára villog). A probléma ott kezdõdött, hogy járt hozzá egy a számítógép hátuljára kivezethetõ kapcsoló. Gondoltam kipróbálom mûködik-e, hát kikapcsoltam ír: Ez volt a legnagyobb hiba. A gép leállt és azóta be se kapcsol, semmi. Én a tápban lévõ kis biztosítékra gyanakszom, de lehet, hogy más ezért ha van tippetek akkor légyszi osszátok meg mert nem akarok gép nélkül maradni ír: Illetve egy tápnak el kellene bírni egy normál fénycsövet nem?
ProFiler Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 El kellene bírnia, de attól függ, milyen tápod van. Ciao.
titusz1 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A fénycsõnek kicsi az áramfelvétele és simán ell kellene neki bírnia a fénycsöveket. Ha valóban a tápegység bizosítékra gyanakszol akkor szedd szét a tápot (ha nem garanciás) és nézd meg. Ha a bizti rossz cseréld ki!
Baludada Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 300W tápom van semmi extra, ami a házhoz járt. Eddig jó szolgált nem voltak gyanús újra indulások semmi. Megnéztem a tápot szerintem nincs elszakadva a biztosíték. Pedig vettem kettõt is Holnap majd megnézem mûködik-e a táp magában, mert ha nem hááát
titusz1 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ha áramingadozás van akkor nem tudod olyan egyszerûen letesztelni az lesz a legjobb ha egy voltmérõvel folyamatosan figyeled és akkor majd kiderûl hogy jó-e a táp.
cereal180 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ilyesmit nekem is csinált a Revoltec fénycsõ. Azzal a különbséggel, hogy elõször bejött egy kék-halál képernyõ, aztán reset után ment minden a régi kerékvágásban. Szerintem a kapcsolgatással járó fesz-ingadozást nem csípázzák túlságosan a kisebb teljesítményû tápok.
Baludada Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Megcsináltam!!!! Húú meleg volt!! Kiszedtem a tápot szét szedtem kiporszívóztam, a gépet és kifújtam a port mindenhonnan. Összeraktam, aztán mondja anyum hogy vigyem má' el a szervízbe ne itthon barkácsoljak Aztán gondoltam még egy próbát meg ér POWER és simán elindult. mintha mi se történt volna. DE azért kíváncsi lennék a hiba okára is, hogy miért indult el most ha két napig satu volt?
titusz1 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Én is tapasztaltam már hasonlót. Lehet, hogy csoda. (kontakthiba)
adam1991 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Titusz kifejeznéd bõvebben azt a kontakthibát?
Baludada Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 A kontakt hiba azt jelent hogy nem érintkeznek megfelelõen a csatlakozók valami miatt. Ilyen lehet a kosz, por, vagy az oxidáció. De én is gondoltam erre és azért porszívóztam ki a gépet. + A porszívózás jobb is nemcsak a gépnek hanem a szoba levegõjét se szennyezi a por, a ventik is jobban mennek.
adam1991 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Csak viccbõl kérdeztem mert azért ennyit én is tudok baludada de azér a porszívózás kicsit dura, szerintem egy egyszerû portörlés eléglett volna de mivel újonnan vetted a neont erre nem hiszem hogy szükség lenne
MERNOK Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 A gépemetr mér 3 éve használom. Mostanában arra lettem figyelmes, hogy ha kikapcsolom a számítógépet, akkor a trafónak olyabn erõs búgása,alapzaja van,hogy ha csendben vagyunk,akkor a szoba másik végében is lehet hallani. Érdemes -e kicserélni,vagy mire utal ez a zaj? a válaszokat elõre is köszönöm!
Chabi1 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Gondolom a tápegységre gondolsz A régi Acorp házakat Acorp tápokkal szerelték (egyértelmû). A bátyámnál is megdöglött egy 300W-os Acorp táp ami magával vitte a 60GB-os winchestert. A helyedbe lecserélném a tápot egy márkásabbra. De az ajánlat kérésre már van régóta egy külön topik: íl: >> Tápegység vásárlás <<
Gereby Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Egyik haverom vett a gépébe egy RAM-ot. Ma mondja, hogy sokszor lefagy a gépe, meg olyanokat csinál, hogy egyszer csak eltûnik a kép, majd újraindul a gép. 300W-os tápja van a következõ konfigra: íl: 2,4-es Celoron íl: 2*512MB RAM íl: 1 HDD íl: 2 optikai meghajtó íl: Egy síma ATI 9600 Everest ezeket az értékeket mutatta.
KOMPI Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Van egy PC ALERT 4 nevezetû program ami a 12 voltos feszültségen 15,3 V ot mér ez minek a hibája lehet? Mit lehet ezellen tenni? Az összes többi feszültség és hõmérséklet jó értéket mutat. Asus P4 P800SE alaplapom van a Tápom 400W-os codegen.
Shia-ko Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ne foglalkozz vele. Ezekkel a mérõkkel csak az ingadozást lehet figyelni, mást nem. Azért egy tápot vehetsz.
KOMPI Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Én is erre gondoltam lehet hogy a program vacak , viszont a tápom nem valami márkás milyet tudsz ajánlani?
Zsolt01 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Sziasztok ! Van egy új tápom, HIPER Type-R series 480 W. Nem indul vele a gép! Csak az alaplap lámpácskája világit. Egy haver segített összerakni, ért hozzá! A régivel persze megy. Eszembe jutott, hogy szobámba, a gépemnél ki van kötve a védőnulla, érintés védelmi szál. lehet ettöl nem indulna az új táp ? (Hogy mért is van kikötve, mert az erösítöm, Thecnics igencsak búg ha számítógép védőnullázva van.) Irány vissza a boltba? Válaszokat előre is köszönöm!
ProFiler Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Mindenképpen! Annak mûködnie kellene. (Fõkapcsoló bekapcsolva? ) Ciao.
Recommended Posts