Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Beep Codes

Recommended Posts

Posted

@Shia-ko

Ez jó ötlet, most már én is emlékszem, hogy olvastam a régi fórumon.

Az én csippanásaim az op. rendszer betöltése után jönnek, 3 db éles hang, egyre magasabb frekvencián. Sajnos nincs ilyen kuxi gyűjteményében. Ja, és csak két hete van, nem mindig, kb. 4-szer fordult elő eddig.

Posted

Mert az nem beep code. Ezeket az alaplap használja hibajelzésre, mert ilyenkor nincs grafikus felület, sőt semmilyen.

Posted

Jól mondod, Shia-ko! Csak éppen nem tudtam hová tenni azt a hangjelzést, leginkább az alaplap jelzéseihez hasonlít, csak éppen "pentatonban". IPB kép

• 3 weeks later...
Posted

Nekem nem működik a link. Hibakód: 404.

Posted

Hi!

Elolvastam de nem találtam olyat amit az enyém produkál.

AMI Bios; indításkor legtöbbször 1hosszú 1rövid,de volt már 1hosszú 2rövid is :!:

Ezekrõl van valami info esetleg :?:

Egyálalán kell,hogy sípoljon indításkor :?:

Posted

Az 1-1 az ált. alaplap, az 1-2 általában VGA. Meg kéne mézni a VGA csatlakozását, megigazítani, kipucolni, esetleg kevés kakót kap.

Posted

Az 1-1 az normális dolog, vagy valami bibit jelez :?:

A másikat azt csak ritkán csinálja, akkor is videókártya?

Posted

Ezek hibakódok, mindig ugyanaz a jelentésük, és a nevükbõl adódóan bibit jeleznek. :démonikacaj:

Posted

Ha jól értem,akkor normális esetben a gép idításakor semmit sem kéne hallanom a videókártyám porszívóhangján kívül :):?:

Amióta megvan a gép minden indításnál prüntyög.Akkor rossz valami benne :?::( Az Aida32-nek nem kéne kiírnia ha valami bökkenõ van :?:

Hogyan és mivel tudnám meglesni a csipogás okát :?:

Köszönöm

Posted

Amikor indul a gép, akkor 1et kell csippannia.

AIDA/Everest, csak egy informácis progi, nem diagnosztikai.

Én elsõre kitakarítanám az AGP slotot, és megizgatnám benne a kártyátt. Nem most raktál bele újat, igaz?

Posted

Nem, az van benne amivel vettem :!:

Takarítok, igazítok és jövök vissza az eredménnyel :) :!:

Megtörtént, de a helyzet változatlan; 1-1csipi indításkor :(

Van más lehetõségem :?:

Közben azért megnéztem az AIDA-át és azt láttan,hogy nem ír ki az AGP slotra csatlakoztatott kártyát a rendszer bõvítõhelyeknél, de azt érzékeli hogy milyen videokátya van benne és még a tuljdonságait is kiírja :!: :pislog:

Posted

Próbálj meg egy CMOS resetet végrehajtani, továbbá ellenõrizd a BIOS-ban, hogy az alaplap tudja-e mérni a processzorhûtõ-ventillátor fordulatszámát.

Ciao.

• 6 months later...
Posted

nem találom az alaplapomon (MSI K8N Neo Platinum) lévõ D-Bracket kódjának a megfejtését :!:

Nem tudna valaki segíteni :?: Nincs benne a kézikönyvbe, az interneten meg nem találom :(:Sír:

köszi

Posted

A K7N2 Delta kézikönyvében találtam párat, de nem biztos, hogy segít.

Egyébként több helyen is olvastam, hogy a K8n-nél nem megbízhatóak a jelzések.

• 3 months later...
Posted

Az én gépem indításakor egy rövid sípolás hallható. Szerintem ez normális dolog, nem hibát jelez. Gondolom a tesztelés végét jelezné. :D

Abit NF7 v2.0 alaplapom van

Posted

Röviden sípol vagy csak egyet csippanik ?

Posted

Ennyi hallatszik: __ :D

Tehát itt nincs hardver probléma, csak én is szeretnék egy ilyen táblázatot kapni, mert az eslõ hozzászólásban lévõ táblázatkor csak 404-es hiba van.

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok.

Én a linket, amin a beep codes van nem tudtam megnézni...

Viszont csak érdeklõdni szeretnék. Most építettem fel az új gépemet, egyetlen dolog nincs még meg, és az a videokártya.

Amikor bekapcsolom a gépet, kapok egy hosszabb, és három rövidebb csippanást. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a jelzés a v.kártya hiányát jelzi-e?

Az alaplapom ASUS A8N32-SLI Deluxe. Azt hiszem AMI BIOS van rajta (ha van ilyen), viszont sem a honlapon, sem a könyvében nem találtam hibakódokat.

Köszönöm a segítséget elõre is.

Marczy

Posted

Igen, hiányolja a grafikus kártyát.

Ciao.

Posted

Hy!

IC7-es lapom van és néhány indításnál (kb. 10-bõl 1-szer) ismétlõdõ hosszú sípoló hang fogad.

Gondolom ez Valami hiba lenne de eddig még nem tudtam rájönni hogy pontosan mi.

Segítségeteket várom!!!

Posted

Nemtudom pontosan, de az azt hiszem, hogy a táp... Milyen tápod van?

Posted

De ezt ne itt beszéljük meg, mert Shia-ko mérges lesz! :démonikacaj:

Nézd meg a kódokat és ki tudod deríteni! Csak olvasni kell.

Ciao.

Halasi Miklós
Posted

Egy talán idevágó kérdésem lenne: Windows alól hogyan lehet a speakert megcímezni? Mert volt driver Win 3.x/9x/ME-hez, de Win2k/XP-hez nincs. Viszont a Windows alapból a speakert használja, ha nincs hangkártya telepítve. viszont a hangkártya mellett a speakert is használni akarom, pl. eseményekhez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...