Shia-ko 0 Share Posted May 7, 2005 Itt találhatóak meg Kuxi billentyûzetébõl a különbözõ BIOSok kódjai, 1-2 késöbbi kiegészítéssel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 7, 2005 @Shia-ko Ez jó ötlet, most már én is emlékszem, hogy olvastam a régi fórumon. Az én csippanásaim az op. rendszer betöltése után jönnek, 3 db éles hang, egyre magasabb frekvencián. Sajnos nincs ilyen kuxi gyűjteményében. Ja, és csak két hete van, nem mindig, kb. 4-szer fordult elő eddig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Author Share Posted May 8, 2005 Mert az nem beep code. Ezeket az alaplap használja hibajelzésre, mert ilyenkor nincs grafikus felület, sőt semmilyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 8, 2005 Jól mondod, Shia-ko! Csak éppen nem tudtam hová tenni azt a hangjelzést, leginkább az alaplap jelzéseihez hasonlít, csak éppen "pentatonban". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szanya 0 Share Posted May 23, 2005 Nekem nem működik a link. Hibakód: 404. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 23, 2005 Tessék. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile=) 0 Share Posted May 28, 2005 Hi! Elolvastam de nem találtam olyat amit az enyém produkál. AMI Bios; indításkor legtöbbször 1hosszú 1rövid,de volt már 1hosszú 2rövid is :!: Ezekrõl van valami info esetleg Egyálalán kell,hogy sípoljon indításkor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Author Share Posted May 28, 2005 Az 1-1 az ált. alaplap, az 1-2 általában VGA. Meg kéne mézni a VGA csatlakozását, megigazítani, kipucolni, esetleg kevés kakót kap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile=) 0 Share Posted May 28, 2005 Az 1-1 az normális dolog, vagy valami bibit jelez A másikat azt csak ritkán csinálja, akkor is videókártya? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Author Share Posted May 28, 2005 Ezek hibakódok, mindig ugyanaz a jelentésük, és a nevükbõl adódóan bibit jeleznek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile=) 0 Share Posted May 28, 2005 Ha jól értem,akkor normális esetben a gép idításakor semmit sem kéne hallanom a videókártyám porszívóhangján kívül Amióta megvan a gép minden indításnál prüntyög.Akkor rossz valami benne Az Aida32-nek nem kéne kiírnia ha valami bökkenõ van Hogyan és mivel tudnám meglesni a csipogás okát Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Author Share Posted May 28, 2005 Amikor indul a gép, akkor 1et kell csippannia. AIDA/Everest, csak egy informácis progi, nem diagnosztikai. Én elsõre kitakarítanám az AGP slotot, és megizgatnám benne a kártyátt. Nem most raktál bele újat, igaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile=) 0 Share Posted May 28, 2005 Nem, az van benne amivel vettem :!: Takarítok, igazítok és jövök vissza az eredménnyel :!: Megtörtént, de a helyzet változatlan; 1-1csipi indításkor Van más lehetõségem Közben azért megnéztem az AIDA-át és azt láttan,hogy nem ír ki az AGP slotra csatlakoztatott kártyát a rendszer bõvítõhelyeknél, de azt érzékeli hogy milyen videokátya van benne és még a tuljdonságait is kiírja :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 28, 2005 Próbálj meg egy CMOS resetet végrehajtani, továbbá ellenõrizd a BIOS-ban, hogy az alaplap tudja-e mérni a processzorhûtõ-ventillátor fordulatszámát. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted December 26, 2005 nem találom az alaplapomon (MSI K8N Neo Platinum) lévõ D-Bracket kódjának a megfejtését :!: Nem tudna valaki segíteni Nincs benne a kézikönyvbe, az interneten meg nem találom ír: köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted December 26, 2005 A K7N2 Delta kézikönyvében találtam párat, de nem biztos, hogy segít. Egyébként több helyen is olvastam, hogy a K8n-nél nem megbízhatóak a jelzések. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babó22 0 Share Posted April 5, 2006 Az én gépem indításakor egy rövid sípolás hallható. Szerintem ez normális dolog, nem hibát jelez. Gondolom a tesztelés végét jelezné. Abit NF7 v2.0 alaplapom van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted April 5, 2006 Röviden sípol vagy csak egyet csippanik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babó22 0 Share Posted April 5, 2006 Ennyi hallatszik: __ Tehát itt nincs hardver probléma, csak én is szeretnék egy ilyen táblázatot kapni, mert az eslõ hozzászólásban lévõ táblázatkor csak 404-es hiba van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marczy1 0 Share Posted April 17, 2006 Sziasztok. Én a linket, amin a beep codes van nem tudtam megnézni... Viszont csak érdeklõdni szeretnék. Most építettem fel az új gépemet, egyetlen dolog nincs még meg, és az a videokártya. Amikor bekapcsolom a gépet, kapok egy hosszabb, és három rövidebb csippanást. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a jelzés a v.kártya hiányát jelzi-e? Az alaplapom ASUS A8N32-SLI Deluxe. Azt hiszem AMI BIOS van rajta (ha van ilyen), viszont sem a honlapon, sem a könyvében nem találtam hibakódokat. Köszönöm a segítséget elõre is. Marczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted April 17, 2006 Igen, hiányolja a grafikus kártyát. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOL 0 Share Posted April 23, 2006 Hy! IC7-es lapom van és néhány indításnál (kb. 10-bõl 1-szer) ismétlõdõ hosszú sípoló hang fogad. Gondolom ez Valami hiba lenne de eddig még nem tudtam rájönni hogy pontosan mi. Segítségeteket várom!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted April 23, 2006 Nemtudom pontosan, de az azt hiszem, hogy a táp... Milyen tápod van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted April 24, 2006 De ezt ne itt beszéljük meg, mert Shia-ko mérges lesz! Nézd meg a kódokat és ki tudod deríteni! Csak olvasni kell. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted April 24, 2006 Egy talán idevágó kérdésem lenne: Windows alól hogyan lehet a speakert megcímezni? Mert volt driver Win 3.x/9x/ME-hez, de Win2k/XP-hez nincs. Viszont a Windows alapból a speakert használja, ha nincs hangkártya telepítve. viszont a hangkártya mellett a speakert is használni akarom, pl. eseményekhez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts