Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Dlágaszááág - avagy a legújabb szerzeményem

Recommended Posts

Posted

Itt mutathatod be az új szerzeményedet.

Posted

Ez egy nagyon remek gép!! IPB kép

A 12x-eses optikai zoom az egyik legfontosabb paraméter, nagyon jó hasznát fogod

venni... ;)

@GoodSpeed

Az 1 MP még nem elég...

Nagyobb felbontásban egy monitor is megjelenít akár 1,5-2 MP-t is... IPB kép

Posted

2048*1536 monitorra elég szerintem.

Nyomtatásra nem feltétlenül, főleg, ha kiállításra megy a kép.

Gigah3rtz
Posted

Szerintem annyira nem drága ma már egy 3.1MP-s digitfényképezőgép, szóval ez éri meg a legjobban, és ha kissebb méretben kell a kép max. lekicsinyítitek ;):D

Posted

Nekem is van egy új drágaságom:

IPB kép

U2 - All That You Can't Leave Behind

Katt a képre

Posted

Mi az hogy jó?! Fenomenális! 8)

A Burnin' Sneakers pedig egy szokásos együtteshez képest nagy stílusváltás-és Õk ezt is eszetlen jól csinálják!

:fetreng::fütyül::ugribugri:

Már korábban megvolt mindkettõ kazin, csak a gyufásdoboz SD-helyébe nem akart belemenni... ;)

:dj:

@Fredpery

1500 pezó marha olcsó ezért! :pislog:

Posted

Az én új szerzeményem egy Western Digital Caviar SE 80GB SATA vinyó! 8)

Posted

Neten rendelted? Hány Ft volt?

Posted

Igen, a Neten rendeltem, 16.388 Ft volt Sulinetben! :)

Posted
Sajnos nem adtak hozzá scart kábelt, pedig a neten a leírásban szerepel mint kellék.  :(  De ezért nem fogok reklamálni.

De reklamálj csak! Nekünk az állványt és a táskát felejtették el odaadni a fényképezőhöz. Apám megnézte az újságban és benne volt, hogy táskával. Betelefonált, bevittük a számlát és kiadták őket. Ha nem vesszük észre, akkor az szépen el van simítva, úgyhogy reklamálj csak. :)

Posted

@csibe283

A Nyírségből (Kelet-Magyarország, Szabolcs megye - szegénység, gyötrelem) nehéz lesz a Nagy-Budapestre utazni egy kábelért!

De azért egy telefont megér! Köszi!

Posted

A legújabb dlágaszágom:

Mentha - Áldozat EP

Már végighallgattam, hát nem mondom, hogy nem hallottam ennél jobbat, de kezdetnek nem rossz, és hát elsõ szólóalbuma a srácnak.

1000 ft-ba került annyit simán megér.

Posted

Nekem ez a legújabb drágaságom (ez tényleg drága ;) ):

IPB kép

Persze nem ez a rendszáma.

Posted

Milyen motorral?

Megjegyzem hatodikban csak a bejáratási idő után fog gyorsulni, 150 felett. :D

Ciao.

Posted

A hatodik egyik autónál sem az a kifejezetten gyorsítós fokozat (kivéve: Ferrari, Porsche, stb...). Az arra való, hogy szépen berakod az autópályán hatodik sebességbe mondjuk 160-nál és nem fog pörögni a főtengely csak mondjuk 2000/min körül. Így kevesebbet eszik a járgány.

Tényleg mekkora motor van benne? Legalább 1.8-asra saccolom ha már 6 sebességes ;)

Posted

Pont most tekert el valaki előttem egy ugyanilyen Lagunával, remélem Te voltál... (JOD-xxx ? :D )

Ciao.

Posted

Nem, JSE-xxx.

Egyébként 1.9dci 120 LE.

Hatosban is megindul, kb 130 táján.

Azért írtam, hogy nem gyorsul annyira, mert ugye az ember betartja a megengedett sebességre vonatkozó előírásokat. ( :hááát: )

Posted

Nekem pedig mostantól egy LG L1730S tft monitort van lehetõségem bámulni. Nem esik nehezemre. :lol: Csak a teljesség kedvéért: 17"-es, 12 ms-os. Nagyon jó!

Még azért szokni kell a 800x600-as felbontás után az 1280x1024-est! Tériszonyom van! :) A mamám tyúkjai is elférnek a Desktopon! IPB kép