ProFiler 0 Share Posted May 3, 2005 Itt mutathatod be az új szerzeményedet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csibe283 0 Share Posted May 8, 2005 Legújabb dlágaszágom, aminek nagyon örülök : Panasonic DMC-FZ5 Lumix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick 0 Share Posted May 8, 2005 Ez egy nagyon remek gép!! A 12x-eses optikai zoom az egyik legfontosabb paraméter, nagyon jó hasznát fogod venni... @GoodSpeed Az 1 MP még nem elég... Nagyobb felbontásban egy monitor is megjelenít akár 1,5-2 MP-t is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted May 8, 2005 2048*1536 monitorra elég szerintem. Nyomtatásra nem feltétlenül, főleg, ha kiállításra megy a kép. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Share Posted May 8, 2005 Szerintem annyira nem drága ma már egy 3.1MP-s digitfényképezőgép, szóval ez éri meg a legjobban, és ha kissebb méretben kell a kép max. lekicsinyítitek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 9, 2005 Nekem is van egy új dlágaszágom: 50 cent - The massacre Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacs 0 Share Posted May 9, 2005 Az én legújabb dlággasszágom õ: Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
csibe283 0 Share Posted May 10, 2005 Csináltam is vele jó sok képet. Itt van egy az egyik kismacskáról, itt még maximális felbontásra volt beállítva a gép úgyhogy jó nagy fájl. http://users.atw.hu/csibe283/P1000007.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted May 11, 2005 Nekem most egybõl kettõ dlágaszááágom van: Bomfunk MC's-Burnin' Sneakers Bomfunk MC's-In Stereo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal180 0 Share Posted May 11, 2005 Nekem is van egy új drágaságom: U2 - All That You Can't Leave Behind Katt a képre Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredpery 0 Share Posted May 12, 2005 Most sikerült megvennem! http://www.dvdfutar.hu/dvd_01249.html 1.500 Ft-ot szerintem megért!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted May 12, 2005 Mi az hogy jó?! Fenomenális! A Burnin' Sneakers pedig egy szokásos együtteshez képest nagy stílusváltás-és Õk ezt is eszetlen jól csinálják! Már korábban megvolt mindkettõ kazin, csak a gyufásdoboz SD-helyébe nem akart belemenni... @Fredpery 1500 pezó marha olcsó ezért! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 14, 2005 Új szerzeményeim: Yamada 6700 Német-angol-magyar szótárgép Nagyon jó mind a kettõ! :olé: Sajnos nem adtak hozzá scart kábelt, pedig a neten a leírásban szerepel mint kellék. De ezért nem fogok reklamálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matesz 0 Share Posted May 15, 2005 Az én új szerzeményem egy Western Digital Caviar SE 80GB SATA vinyó! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 15, 2005 Neten rendelted? Hány Ft volt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matesz 0 Share Posted May 15, 2005 Igen, a Neten rendeltem, 16.388 Ft volt Sulinetben! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csibe283 0 Share Posted May 15, 2005 Sajnos nem adtak hozzá scart kábelt, pedig a neten a leírásban szerepel mint kellék. De ezért nem fogok reklamálni. De reklamálj csak! Nekünk az állványt és a táskát felejtették el odaadni a fényképezőhöz. Apám megnézte az újságban és benne volt, hogy táskával. Betelefonált, bevittük a számlát és kiadták őket. Ha nem vesszük észre, akkor az szépen el van simítva, úgyhogy reklamálj csak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 15, 2005 @csibe283 A Nyírségből (Kelet-Magyarország, Szabolcs megye - szegénység, gyötrelem) nehéz lesz a Nagy-Budapestre utazni egy kábelért! De azért egy telefont megér! Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 15, 2005 A legújabb dlágaszágom: Mentha - Áldozat EP Már végighallgattam, hát nem mondom, hogy nem hallottam ennél jobbat, de kezdetnek nem rossz, és hát elsõ szólóalbuma a srácnak. 1000 ft-ba került annyit simán megér. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted May 19, 2005 Nekem ez a legújabb drágaságom (ez tényleg drága ): Persze nem ez a rendszáma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 19, 2005 Milyen motorral? Megjegyzem hatodikban csak a bejáratási idő után fog gyorsulni, 150 felett. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted May 19, 2005 A hatodik egyik autónál sem az a kifejezetten gyorsítós fokozat (kivéve: Ferrari, Porsche, stb...). Az arra való, hogy szépen berakod az autópályán hatodik sebességbe mondjuk 160-nál és nem fog pörögni a főtengely csak mondjuk 2000/min körül. Így kevesebbet eszik a járgány. Tényleg mekkora motor van benne? Legalább 1.8-asra saccolom ha már 6 sebességes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 19, 2005 Pont most tekert el valaki előttem egy ugyanilyen Lagunával, remélem Te voltál... (JOD-xxx ? ) Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted May 19, 2005 Nem, JSE-xxx. Egyébként 1.9dci 120 LE. Hatosban is megindul, kb 130 táján. Azért írtam, hogy nem gyorsul annyira, mert ugye az ember betartja a megengedett sebességre vonatkozó előírásokat. ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 20, 2005 Nekem pedig mostantól egy LG L1730S tft monitort van lehetõségem bámulni. Nem esik nehezemre. Csak a teljesség kedvéért: 17"-es, 12 ms-os. Nagyon jó! Még azért szokni kell a 800x600-as felbontás után az 1280x1024-est! Tériszonyom van! A mamám tyúkjai is elférnek a Desktopon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts