ProFiler 0 Share Posted May 3, 2005 Számítógépházak vásárlásával kapcsolatos kérdések, ajánlatkérés. A régi fórumban megkezdett topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikitorony 0 Share Posted May 6, 2005 Itt egy kis drága finomság. Alienware Star Wars módra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirfrancisd 0 Share Posted May 7, 2005 Ha csak a házat meg lehetne csípni, akkor még tartalékba is vennék, annyira szép! B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 7, 2005 Ez már egyszer volt az optikai tuningnál is! Elég egyszer bemutatni. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikitorony 0 Share Posted May 7, 2005 Kérlek bocsáss meg Mester! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick 0 Share Posted May 7, 2005 Alienware Star Wars módra! Tudjátok, hogy mennyire odavagyok a Star Wars-ért, de ilyen ház akkor se kéne... Ellenben az AOpen H700, na az pl. nagyon tetszik!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirfrancisd 0 Share Posted May 8, 2005 Mav barátom, szó se róla, kicsit amcsisan csisás, de mégis csak Star Wars, egyébként én is a konszolidáltabb, konzervatívabb gépházakat szeretem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 8, 2005 Baromi ronda. "Barátok közt" elmegy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted May 8, 2005 Nem azért mert én is ilyet vettem, de ajánlom a Casetek házakat, mert elérhető az áruk, és nagyon jó minőségűek! Pl. a sokkal drágább Thermalright házak némelyike is Casetek ház, csak más előlappal, dupla annnyiért! Casetek házak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick 0 Share Posted May 9, 2005 Nem azért mert én is ilyet vettem, de ajánlom a Casetek házakat, mert elérhető az áruk, és nagyon jó minőségűek! Ugyanezt mondhatom, nekem is Casetek van... Igaz, "egy számmal" nagyobb: Casetek 1018.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakatos Gergely [Sti 0 Share Posted May 9, 2005 Itt egy kis drága finomság. Alienware Star Wars módra! Imádom a Star Wars-t, de ez a ház ennyi pénzért ocsmány. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 9, 2005 Egy szép, nagyon jó és olcsó ház: Chieftec Mesh B) Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted May 10, 2005 Ellenben az AOpen H700, na az pl. nagyon tetszik!! (Y) Ez nekem is bejön! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted May 10, 2005 Egy szép, nagyon jó és olcsó ház: Chieftec Mesh B) Ciao. Ez a ház sem változtatta meg azt a véleményemet, hogy ha már Chieftec, akkor Dragon! B) (Persze ez még mindig jobban tetszik, mint a "StarWars-ház". ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 10, 2005 Nekem óriási. A Sonata kevesebb helyet foglal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 10, 2005 De átszámítva 15000 Forint szerintem egyátalán nem sok ezért a Chieftec-ért. A Dragon apróbb hibáit kijavították benne. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 10, 2005 Annyiért nagyon megéri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted May 11, 2005 Nekem egyedül a fekete betét nem tetszik benne. De ennyi pénzért még azt is "elviselném". Milyen apróbb hibákra gondolsz? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal180 0 Share Posted May 11, 2005 Nekem nagyon bejön a kinézete, de nem venném meg, mert nekem túl nagy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 11, 2005 Jajj - nehogy már ez nagy! Van belőle big és midi tower is. @ chris p: pl. egyszerűbb egykezes meghajtóbeépítés, 120-as venti hely, 90 fokban elforgatott 3,5"-os tartó, ... Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted May 11, 2005 Ennél egyszerűbb beépítés? Ne legyünk már telhetetlenek! (Ha van ilyen ház azért kérnék egy linket!) Az enyémben 120-as hely van hátul (igaz csak hátul). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal180 0 Share Posted May 11, 2005 @ProFiler: Én személy szerint nem szeretem a Teáltalad említett megoldásokat több okból. :arrow: Az egykezes meghajtó-rögzítő sínek nem szoktak teljesen rögzítődni, hanem egy kicsit lötyögnek, ezért berezonálhat az egész ház. :arrow: A 90°-kal elfordított vinyóhelyekkel pedig az a bajom, hogy nehéz bekábelezni őket. Én még mindig a jó öreg csavarokra esküszöm. A házamban csak az alaplapi bővítő kártyák vannak csattal rögzítva, azok meg nem tudnak elmozdulni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 11, 2005 Hidd el, hogy feleslegesek a csavarok. Egyátalán nem rezeg semmi. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted May 12, 2005 Ezt tanusíthatom :!: Az elején én is féltem a sinektől, de minden alap nélkül. Sőt a CD-ROM-om nagyon berezgette a régi házat, viszont most csak a motor zaját hallom, szóval pont az ellenkezője történt mint vártam :!: Az elfordított HDD beszerelésnek meg egyetlen trükkje van: a megfelelő hosszúságú kábelek (IDE, táp)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirfrancisd 0 Share Posted May 12, 2005 Jók ezek a rögzítőbigyók, de nekem volt negatív tapasztalatom is velük, anno az egyik házamnál, mikor elpattant az egyik kis bakelit vacak, pótalkatrész persze nuku, a csavart meg csak kicserélem és kész, ha meg gumialátétekkel is kombinálom, akkor bomba biztosan tart, és nem is zörög. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts