moody 672 Share Posted May 18, 2014 A napokban lettem figyelmes erre a keleti MMO-ra. Keleten már tavaly kijött a játék. Pár hónapja az oroszoknál open beta fázisba lépett. Sajnos mi nem tudjuk kipróbálni IP blokk miatt... Lehet léteznek alternatívák, nem tudom. Mindenesetre én megvárom az europai open beta fázist. :) jLJ-ao4PnoQ Itt egy viszonylag friss gameplay video. Találtok a neten streameket is a játékról (twitch pl). Hivatalos oldalt nem linkelek mert nem tudom, hogy melyik a hivatalos. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Share Posted May 19, 2014 Hivatalos US/EU oldal: http://www.archeagegame.com/en/ Hivatalos fejlesztoi oldal: http://archeage.xlgames.com/en EU/Us ben zart beta iden (alfa jelenleg is fut, csomagok vasarlasaval be lehet kerulni, vagy ha sajtos vagy :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Author Share Posted May 19, 2014 Hivatalos US/EU oldal: http://www.archeagegame.com/en/ Hivatalos fejlesztoi oldal: http://archeage.xlgames.com/en EU/Us ben zart beta iden (alfa jelenleg is fut, csomagok vasarlasaval be lehet kerulni, vagy ha sajtos vagy :D ) igen ezt a fizetési opciót én is néztem. sõt, még 2 fajta béta csomag is van. ha nem veszik a béta után el a karakter erõsen gondolkodom az olcsóbbik megvásárlásán :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Author Share Posted August 1, 2014 Steamen lettem figyelmes a hirdetésre, miszerint elõre meg lehet venni a játékot. 3 pakk közül lehet választani, természetesen ha valamelyiket megvásárolja az ember, tökmind1 hogy melyiket az már játszhat is a bétával. a bibi csak az az egészben, hogy a legolcsóbb is 46 euro! öregem ezt komolyan gondolják? ez lehúzás basszus, akárhogy is nézzük. komolyan ehhez pofa kell már... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shudzsi 0 Share Posted August 1, 2014 Steamen lettem figyelmes a hirdetésre, miszerint elõre meg lehet venni a játékot. 3 pakk közül lehet választani, természetesen ha valamelyiket megvásárolja az ember, tökmind1 hogy melyiket az már játszhat is a bétával. a bibi csak az az egészben, hogy a legolcsóbb is 46 euro! öregem ezt komolyan gondolják? ez lehúzás basszus, akárhogy is nézzük. komolyan ehhez pofa kell már... volt kulcsosztás mindenhol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Author Share Posted August 1, 2014 volt kulcsosztás mindenhol... ja 3 napra kb :D azért az nem ugyan az, mint hogy a játék megjelenéséig tolod + a karaktered is megtarthatod (legalább is szerintem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 1, 2014 ja 3 napra kb :D azért az nem ugyan az, mint hogy a játék megjelenéséig tolod + a karaktered is megtarthatod (legalább is szerintem) nem láttam még játékot ami closed béta után nem wipe-olt volna. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shudzsi 0 Share Posted August 1, 2014 ja 3 napra kb :D azért az nem ugyan az, mint hogy a játék megjelenéséig tolod + a karaktered is megtarthatod (legalább is szerintem) egy, amit Greb irt káttû, csipkebokor vesszõ három, eltudod dönteni hogy befektetsz avagy sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Author Share Posted August 2, 2014 a hearthstonenál meglehetett tartani a lapokat beta után! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 2, 2014 a hearthstonenál meglehetett tartani a lapokat beta után! :D a heartstone nem számít mmo-nak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenDrameron 0 Share Posted August 2, 2014 (edited) Egy kis saját videó. Jó szórakozást hozzá! 8Lcs45EXO38 Edited August 2, 2014 by GenDrameron Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Author Share Posted August 2, 2014 kezdek erõsen elgondolkodni azon a 46 euros csomagon :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doggar 0 Share Posted August 3, 2014 Elég kis kompakt játéknak tûnnik. Találtam egy jó kis tesztet a bétáról. http://renegade-guild.org/news.php?extend.496 a kérdés az milyen gép kell hozzá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenDrameron 0 Share Posted August 10, 2014 Egy kis segítség ha esetleg kicsit olcsóbban szeretném Foundert venni :) https://www.g2a.com/r/https-www-g2a-com-r-gendramero Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 11, 2014 holnap elvileg több száz ezer kulcsot fognak kiosztani a következõ béta eventre ami 14.-én kezdõdik,az alábbi oldalak fognak osztogatni a hivatalos emaileken kívül: Alienware Razer Rixty MMORPG.com Curse TenTonHammer NowGamer Gamona PCGamesN MMOHuts onRPG BrowserGames.de Free2Play.chip.de Games.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Author Share Posted August 11, 2014 srácok akkor többet is zsebeljetek be mert tuti balfék leszek és lecsúszok mind1ikrõl :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 11, 2014 én még tervezem hogy ma este bereggelek minden oldalra és holnap majd spamolom felváltva az f5-öket. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doggar 0 Share Posted August 12, 2014 Én kaptam ma egyet. A hivatalos oldatól. Nem tudom átadható-e. De odaadom valakinek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 12, 2014 Én kaptam ma egyet. A hivatalos oldatól. Nem tudom átadható-e. De odaadom valakinek. mi van benne? ha átadható én szívesen fogadom. :D egyébként az elõzõ lista kicsit régi,itt az új a hivatalos oldalon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 12, 2014 na jó,az én kulcsom már megvan,ha valakit érdekel itt már lehet igényelni kulcsot,1000-et osztanak ki,de valószínûleg ip szerint szûrnek mert nem tudok többet beszerezni másoknak (másik email-el). :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Author Share Posted August 12, 2014 Doggar valahogy nem tudnád odaadni azt a fölös kulcsot? :D én nem találok sehol se kulcsosztást, vagy lehetséges, hogy csak késõbb lesznek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 12, 2014 azt olvastam fórumokon,hogy azok amiket a hivatalos oldal küldött ki,azok accounthoz kötöttek,szóval max akkor tudja ha azt adja oda,egyébként eddig 2 német oldal osztott csak kulcsokat. valószínûleg már kifogytak,de lesz még,ha holnapra nem lesz kulcsod akkor tudok adni,2-t sikerült félre raknom. :D egyenlõre még sajnos a kliens sem tölthetõ le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 12, 2014 a razer pont most kezdett el osztogatni. viszont azt olvasgatom,hogy open béta után még wipe-olni fognak. elég érdekes megoldás,de félek ez nem fog jót tenni ha az open béta tovább tart mint 1 hónap,sõt az 1 hónap is túl sok már. mindenkit ráengednek a játékra hogy 1 hónap után wipe-oljanak és az emberek egy része el fog menni, mert nem lesz kedve újra kezdeni. :unsure: és egy másik giveaway is elkezdõdött. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Author Share Posted August 12, 2014 azt olvastam fórumokon,hogy azok amiket a hivatalos oldal küldött ki,azok accounthoz kötöttek,szóval max akkor tudja ha azt adja oda,egyébként eddig 2 német oldal osztott csak kulcsokat. valószínûleg már kifogytak,de lesz még,ha holnapra nem lesz kulcsod akkor tudok adni,2-t sikerült félre raknom. :D egyenlõre még sajnos a kliens sem tölthetõ le. oké köszi :) egyenlõre mmohuton és az mmorpgn spammolom az f5öt de semmi. a zam meg rohadtul nem akarja elküldeni a regisztrációs emailt... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted August 12, 2014 alienware is elkezdte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts