Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Archeage

Recommended Posts

Posted

A napokban lettem figyelmes erre a keleti MMO-ra. Keleten már tavaly kijött a játék. Pár hónapja az oroszoknál open beta fázisba lépett. Sajnos mi nem tudjuk kipróbálni IP blokk miatt... Lehet léteznek alternatívák, nem tudom. Mindenesetre én megvárom az europai open beta fázist. :)

jLJ-ao4PnoQ

Itt egy viszonylag friss gameplay video. Találtok a neten streameket is a játékról (twitch pl).

Hivatalos oldalt nem linkelek mert nem tudom, hogy melyik a hivatalos. :D

Posted

Hivatalos US/EU oldal: http://www.archeagegame.com/en/

Hivatalos fejlesztoi oldal: http://archeage.xlgames.com/en

EU/Us ben zart beta iden (alfa jelenleg is fut, csomagok vasarlasaval be lehet kerulni, vagy ha sajtos vagy :D )

igen ezt a fizetési opciót én is néztem. sõt, még 2 fajta béta csomag is van. ha nem veszik a béta után el a karakter erõsen gondolkodom az olcsóbbik megvásárlásán :)

• 2 months later...
Posted

Steamen lettem figyelmes a hirdetésre, miszerint elõre meg lehet venni a játékot. 3 pakk közül lehet választani, természetesen ha valamelyiket megvásárolja az ember, tökmind1 hogy melyiket az már játszhat is a bétával. a bibi csak az az egészben, hogy a legolcsóbb is 46 euro! öregem ezt komolyan gondolják? ez lehúzás basszus, akárhogy is nézzük. komolyan ehhez pofa kell már...

Posted

Steamen lettem figyelmes a hirdetésre, miszerint elõre meg lehet venni a játékot. 3 pakk közül lehet választani, természetesen ha valamelyiket megvásárolja az ember, tökmind1 hogy melyiket az már játszhat is a bétával. a bibi csak az az egészben, hogy a legolcsóbb is 46 euro! öregem ezt komolyan gondolják? ez lehúzás basszus, akárhogy is nézzük. komolyan ehhez pofa kell már...

volt kulcsosztás mindenhol...

Posted

volt kulcsosztás mindenhol...

ja 3 napra kb :D azért az nem ugyan az, mint hogy a játék megjelenéséig tolod + a karaktered is megtarthatod (legalább is szerintem)

Posted

ja 3 napra kb :D azért az nem ugyan az, mint hogy a játék megjelenéséig tolod + a karaktered is megtarthatod (legalább is szerintem)

nem láttam még játékot ami closed béta után nem wipe-olt volna. :unsure:

Posted

egy, amit Greb irt

káttû, csipkebokor vesszõ

három, eltudod dönteni hogy befektetsz avagy sem.

Posted

a hearthstonenál meglehetett tartani a lapokat beta után! :D

Posted

a hearthstonenál meglehetett tartani a lapokat beta után! :D

a heartstone nem számít mmo-nak.

GenDrameron
Posted (edited)

Egy kis saját videó.

Jó szórakozást hozzá!

8Lcs45EXO38

Edited by GenDrameron
Posted

kezdek erõsen elgondolkodni azon a 46 euros csomagon :D

Posted

holnap elvileg több száz ezer kulcsot fognak kiosztani a következõ béta eventre ami 14.-én kezdõdik,az alábbi oldalak fognak osztogatni a hivatalos emaileken kívül:

Alienware

Razer

Rixty

MMORPG.com

Curse

TenTonHammer

NowGamer

Gamona

PCGamesN

MMOHuts

onRPG

BrowserGames.de

Free2Play.chip.de

Games.de

Posted

srácok akkor többet is zsebeljetek be mert tuti balfék leszek és lecsúszok mind1ikrõl :D

Posted

én még tervezem hogy ma este bereggelek minden oldalra és holnap majd spamolom felváltva az f5-öket. :D

Posted

Én kaptam ma egyet. A hivatalos oldatól. Nem tudom átadható-e. De odaadom valakinek.

Posted

Én kaptam ma egyet. A hivatalos oldatól. Nem tudom átadható-e. De odaadom valakinek.

mi van benne?

ha átadható én szívesen fogadom. :D

egyébként az elõzõ lista kicsit régi,itt az új a hivatalos oldalon.

Posted

na jó,az én kulcsom már megvan,ha valakit érdekel itt már lehet igényelni kulcsot,1000-et osztanak ki,de valószínûleg ip szerint szûrnek mert nem tudok többet beszerezni másoknak (másik email-el). :unsure:

Posted

Doggar valahogy nem tudnád odaadni azt a fölös kulcsot? :D én nem találok sehol se kulcsosztást, vagy lehetséges, hogy csak késõbb lesznek?

Posted

azt olvastam fórumokon,hogy azok amiket a hivatalos oldal küldött ki,azok accounthoz kötöttek,szóval max akkor tudja ha azt adja oda,egyébként eddig 2 német oldal osztott csak kulcsokat.

valószínûleg már kifogytak,de lesz még,ha holnapra nem lesz kulcsod akkor tudok adni,2-t sikerült félre raknom. :D

egyenlõre még sajnos a kliens sem tölthetõ le.

Posted

a razer pont most kezdett el osztogatni.

viszont azt olvasgatom,hogy open béta után még wipe-olni fognak.

elég érdekes megoldás,de félek ez nem fog jót tenni ha az open béta tovább tart mint 1 hónap,sõt az 1 hónap is túl sok már.

mindenkit ráengednek a játékra hogy 1 hónap után wipe-oljanak és az emberek egy része el fog menni, mert nem lesz kedve újra kezdeni. :unsure:

és egy másik giveaway is elkezdõdött.

Posted

azt olvastam fórumokon,hogy azok amiket a hivatalos oldal küldött ki,azok accounthoz kötöttek,szóval max akkor tudja ha azt adja oda,egyébként eddig 2 német oldal osztott csak kulcsokat.

valószínûleg már kifogytak,de lesz még,ha holnapra nem lesz kulcsod akkor tudok adni,2-t sikerült félre raknom. :D

egyenlõre még sajnos a kliens sem tölthetõ le.

oké köszi :)

egyenlõre mmohuton és az mmorpgn spammolom az f5öt de semmi. a zam meg rohadtul nem akarja elküldeni a regisztrációs emailt... :D