Enkidu 0 Share Posted March 2, 2012 Infók Hmm, baromi jó lesz, ha ez mind megvalósul. Jól hangzik, csak abban reménykedem hogy azért nem lesz túl erõs akcentusa a fõkarakternek. Na meg esetleg valamilyen módon egy Ezio cameo is befigyelhetne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted March 2, 2012 Még több kép. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariachi 0 Share Posted March 3, 2012 Nagyon jól hangzik, ha csak a fele igaz annak amit állítanak.... Ráfért már a sorozatra egy újabb ráncfelvarrás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted March 3, 2012 Még több kép. Mondom dejó, nyelvizsga után lesz mit kirakni az oldalra, hát nem. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted March 3, 2012 Nagyon jól hangzik, ha csak a fele igaz annak amit állítanak.... Ráfért már a sorozatra egy újabb ráncfelvarrás. Mindig mondtam, hogy az Ubiban még nem csalódtunk. Ha most kijönnek egy újabb klónnal amit csak a sztori miatt szeretnék, nem bocsájtanám meg - viszont úgy tûnik, ismét kitesznek magukért B). Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_killermen 0 Share Posted March 3, 2012 Miért van olyan érzésem, hogy ez a játék nagyot fog tarolni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted March 3, 2012 Miért van olyan érzésem, hogy ez a játék nagyot fog tarolni? mert az Assassins creed sorozatról beszélsz és az Ubisoft keze alatt van kell ennél több indok, tény, megállapítás, ok, érv? :) Amúgy szerintem is kellemes fogadtatásban fog részesülni :P Mindig mondtam, hogy az Ubiban még nem csalódtunk. Ha most kijönnek egy újabb klónnal amit csak a sztori miatt szeretnék, nem bocsájtanám meg - viszont úgy tűnik, ismét kitesznek magukért B). Na azt én se, de Ubiban még nem nagyon csalódtam (se SC, se AC, se FC, se GR, se RS...) Amúgy úgy néz ki, hogy a számozott részek mindig nagy mérföldkövek a sorozat életében - e törvény most is fenn fog állni, van egy olyan sejtésem... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted March 3, 2012 mert az Assassins creed sorozatról beszélsz és az Ubisoft keze alatt van kell ennél több indok, tény, megállapítás, ok, érv? :) Amúgy szerintem is kellemes fogadtatásban fog részesülni :P Na azt én se, de Ubiban még nem nagyon csalódtam (se SC, se AC, se FC, se GR, se RS...) Amúgy úgy néz ki, hogy a számozott részek mindig nagy mérföldkövek a sorozat életében - e törvény most is fenn fog állni, van egy olyan sejtésem... :P Nagyon remélem, hogy a Revelations azért lett olyan amilyen (semmitmondó, sõt, inkább komikus új gameplay feature-ök), és azért nem tudok SEMMIT, de SEMMIT csinálni a városban miután befejeztem a történetet, mert ami itt lett volna, azt oda mentették át inkább. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted March 5, 2012 o5PXfIjuPwg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzx1242 0 Share Posted March 5, 2012 hát nem esett le az állam :( a legutobbi 3-4-nél annyira feltették a mércét h nálam most vhogy nem játszik :unsure: viszont az öltözék sokkalta jobb mint Ezio-nál szvsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariachi 0 Share Posted March 5, 2012 Bejövõs nagyon. Csávót durván belehúzza a puskacsõ végébe. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_killermen 0 Share Posted March 5, 2012 Hogy õszinte legyek: nekem nem annyira tetszett ez a trailer, mint pl. a Revelations-é. Jónak persze, hogy jó, de akkor is szerintem az Ezio-s trailerek sokkal ütõsebbek. Persze ez csak egy debut, lehet, hogy az igazi trailer más lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted March 5, 2012 Hogy õszinte legyek: nekem nem annyira tetszett ez a trailer, mint pl. a Revelations-é. Jónak persze, hogy jó, de akkor is szerintem az Ezio-s trailerek sokkal ütõsebbek. Persze ez csak egy debut, lehet, hogy az igazi trailer más lesz. Egyetértek! Ráadásul ahogy híresztelték, én egy cinematicot vártam elgalább... Eddig mindig az volt az elsõ, Bh-nál meg a Revnél is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted March 5, 2012 Egyetértek! Ráadásul ahogy híresztelték, én egy cinematicot vártam elgalább... Eddig mindig az volt az elsõ, Bh-nál meg a Revnél is. Mert hogy ez engine? Jó világ lesz itt kérem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted March 5, 2012 háááááááááááát hát hát..... nem igazán nyűgözött le elsőre engem se, de ezt az apró bakit elkönyvelem mint debut fail, a rendes trailernél viszont nagyon húzni fogom a számat, ha az nem lesz már ütős (és/VAGY dubstepet raknak alá :D) Amúgy gondolkodtam a napokban, hogy vajon miért pont ezt a helyszínt választották.... Mind a francia forradalom, mind az angliai helyszín remek lett volna, de mégis bele kell valahogy rakni az amcsikat (mert "muszáj")...gondolom ment a nagy brainstorming az ubinál és HOPPÁ! ...-így lett ez a helyszín, korszak. Miért jó 'ez'? Mert új helyszínen van, új korban - így nem lehet mondani hogy rókabőr -, viszont a régi korokból, helyszínekről (Európa) ismerős dolgok visszaköszönnek (öltözékek, fegyverek), így 2 légy 1 csapásra alapon ez lett. Legalábbis szerintem ez kb. így magyarázható. jöhetnek az ellenérvek :P Elsőre nem örültem ennek a helyszínnek, de így legalább jó előfutár lesz ez az ac III az ultimate befejezésnek (mert lesz)! :) Egyiptom kilőve tutira, marad Ázsia, mint AC 3.2 vagy AC 4 :D Ja és megint nem nő az assassin..... (Embers, Ázsia, AC 3.2 / AC 4, hmm., remek lehetőségek....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiL 0 Share Posted March 6, 2012 Elsõre nem örültem ennek a helyszínnek, de így legalább jó elõfutár lesz ez az ac III az ultimate befejezésnek (mert lesz)! :) Egyiptom kilõve tutira, marad Ázsia, mint AC 3.2 vagy AC 4 :D Ja és megint nem nõ az assassin..... (Embers, Ázsia, AC 3.2 / AC 4, hmm., remek lehetõségek....) azt mondták ez a lezáró rész a desmondos szálnak. nem tudom mibõl gondolod hogy még nyúznák ezt. egy új szállal esetleg de szerintem az már nem ac 3.2 lenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_killermen 0 Share Posted March 6, 2012 Én nem nagyon örülnék egy nõi fõszereplõnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariachi 0 Share Posted March 6, 2012 Erre a sok hülyeségre nincs ellenérv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted March 6, 2012 Co-op? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vekerur 0 Share Posted March 9, 2012 A teljes gameinformer-es cikk fordítása: http://assassinscreed.ogi.hu/index.php?opt...s&Itemid=61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted March 9, 2012 Co-op? tetszene egy story-coop mode .... vagy egy 2-4 player survival mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted March 23, 2012 Új ingame képek! Ez nagyon állat lesz B). Az a havas kikötő, meg a térdig fűben harcolás az erdő közepén :o. Végre megint van eső is (Brotherhood-ban láttam utoljára, akkor is egy templom belsejében kellett ugrálni, meg néha a külső falon), remélem végre bekerül a random időjárás is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortez_Corleone 0 Share Posted March 23, 2012 Amúgy gondolkodtam a napokban, hogy vajon miért pont ezt a helyszínt választották.... Mind a francia forradalom, mind az angliai helyszín remek lett volna, de mégis bele kell valahogy rakni az amcsikat (mert "muszáj")...gondolom ment a nagy brainstorming az ubinál és HOPPÁ! ...-így lett ez a helyszín, korszak. Igen, jó lett volna mindkét általad írt helyszín, de vedd figyelembe, Desmond amerikai származású, ezért logikus, hogy az õseinek valamikor át kellett jönnie a nagy óceánon, és ennél jobb alkalom nem adódott arra, hogy ezt a plothole-t helyretegyék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted March 25, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_killermen 0 Share Posted March 25, 2012 Ez az új AC komolyan mondom, a Red Dead Redemption-ra hajaz. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts