Balee 20 Share Posted November 23, 2010 A topik 2. része. A topik elsõ része elérhetõ továbbra is itt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silent 0 Share Posted November 24, 2010 hopp, nem ezzel akartam kezdeni a sort, de ha akkor kezdem én az új topikot. Szóval jó idõre eltûntem, nem is nagyon töltöttem fel képeket sehova, most pótoltam néhány régebbivel. Légyszi nézzétek meg õket, és ha van kedvetek mondjatok róluk pár szót, bármit. Ne csak az elsõ oldalt nézzétek meg, köszi. http://www.flickr.com/photos/valis42/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bice 0 Share Posted November 25, 2010 hopp, nem ezzel akartam kezdeni a sort, de ha akkor kezdem én az új topikot. Szóval jó idõre eltûntem, nem is nagyon töltöttem fel képeket sehova, most pótoltam néhány régebbivel. Légyszi nézzétek meg õket, és ha van kedvetek mondjatok róluk pár szót, bármit. Ne csak az elsõ oldalt nézzétek meg, köszi. http://www.flickr.com/photos/valis42/ Addoltalak! Én is pakoltam ma fel két fotót... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurga 0 Share Posted November 26, 2010 Kb 20000-ért milyen fényképezõt érdemes venni? Nincsenek nagy elvárásaim, csak azért kéne, hogy ha órán nem tudok valamait lerajzolni, akkor le tudjam fényképezni és otthon befejezni. Ha a telefonom autofókuszos lenne, akkor az is bõven megfelelne a célra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Porcio 0 Share Posted November 29, 2010 Van két új/régi képem (nyáron készültek, de csak most vettem elõ õket) Az elsõ az egy tipikus naplemente volt nálunk a nyár folyamán, szinte minden nap ilyen szép volt. A második pedig Miskolc-Tapolcán készült egy domboldalban álló fáról. Valamint van még egy fekete fehér portré is, bár azt nem most töltöttem fel, de nevezhetjük újnak is. Nagyon nincs mostanában idõm fényképezni, csak partyfotókat munka gyanánt, de az meg nem valami mûvész ágazat... Mást fotózni meg nem nagyon tudok most, jön a vizsgaidõszak és akkor lesz egy kis idõm karácson környékén, hátha lesz akkor valami szép/jó fotózni való. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffenberg 0 Share Posted November 30, 2010 Kb 20000-ért milyen fényképezõt érdemes venni? Nincsenek nagy elvárásaim, csak azért kéne, hogy ha órán nem tudok valamait lerajzolni, akkor le tudjam fényképezni és otthon befejezni. Ha a telefonom autofókuszos lenne, akkor az is bõven megfelelne a célra. Ebben a kategóriában majdnem mindegy. Vannak márkák amiket nem ajánlok, de a Canon, Nikon, Olympus, Sony, Panasonic például simán jó vétel ha találsz ennyiért. Kodak, Fuji és a hipermarketes tucatvackok viszont kifejezetten ellenjavalltak... Elõbbiek hatalmas nevek a fotográfiában, de sajnos a digitális technikához nem értenek. Mármint akkor ha egy egész valamire való gépet össze kell rakni. Bár tudom neked nem a képminõség a lényeg, de ha már veszel akkor miért ne vennél normálisat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurga 0 Share Posted December 1, 2010 Ebben a kategóriában majdnem mindegy. Vannak márkák amiket nem ajánlok, de a Canon, Nikon, Olympus, Sony, Panasonic például simán jó vétel ha találsz ennyiért. Kodak, Fuji és a hipermarketes tucatvackok viszont kifejezetten ellenjavalltak... Elõbbiek hatalmas nevek a fotográfiában, de sajnos a digitális technikához nem értenek. Mármint akkor ha egy egész valamire való gépet össze kell rakni. Bár tudom neked nem a képminõség a lényeg, de ha már veszel akkor miért ne vennél normálisat? Köszi a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Porcio 0 Share Posted December 4, 2010 Egy új kép tõlem, most egy kicsit más kategóriában :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levi96 0 Share Posted December 7, 2010 Tõlem is pár új kép. :) A többi itt tekinthetõ meg: http://levente-otvos.deviantart.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdavid 0 Share Posted December 7, 2010 Az elmúlt egy-két hét egyetlen képe... :blink: The Babysitter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bice 0 Share Posted December 12, 2010 Heló! http://www.flickr.com/photos/bicee/sets/72157625581430492/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PartyTuja 0 Share Posted December 14, 2010 Valakinek nincs tapasztalata abban h h a francba vigyek ki egy repülön egy fotóscuccot?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffenberg 0 Share Posted December 14, 2010 Valakinek nincs tapasztalata abban h h a francba vigyek ki egy repülön egy fotóscuccot?:D IFJ sajtóigazolvánnyal! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PartyTuja 0 Share Posted December 14, 2010 IFJ sajtóigazolvánnyal! :D Hogyan szerezzek én olyat holnap reggel hatig? :D De valahogy csak sikerült belepréselni kézipoggyászba a cuccokat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackassbomb 2 Share Posted December 14, 2010 Irigylem a problémáitokat... xD Hónapok óta még csak fotózni se tudtam x[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PartyTuja 0 Share Posted December 14, 2010 Hát én megyek most egy hétre spanyolba, ott azért akarok kattogtatni :D Az új környezet csak új ingereket/ihleteket ad azért :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackassbomb 2 Share Posted December 14, 2010 Jó neked. x) Aztán majd akkurátusan töltsd fel a képeket miután megjöttél, hogy láthassuk mi is a csodás Spanyolországot ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdavid 0 Share Posted December 20, 2010 Ha valaki madárnak akár nézni engem... ...vagyis ha valaki madarakat akar nézni: http://borsosfoto.hu/?p=1194 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PartyTuja 0 Share Posted December 25, 2010 Megérkeztem Spanyolból, és nagyából már meg is csinálgattam a képeket amiket fel akarok tölteni, olyan 30 környékén van most :D xD Egyenlőre most négyet töltöttem fel da-ra :) Christmas in Santiago Four window Can i take a photo? Stairs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bice 0 Share Posted December 25, 2010 Fotók... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stauffenberg 0 Share Posted December 25, 2010 Boldog Karácsonyt fotóbolondok! :D Click'n'Go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0v1 0 Share Posted December 26, 2010 fúú de rég jártam erre :D karit a régi rókáknak ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Porcio 0 Share Posted December 26, 2010 Így utólag tõlem is Boldog Karácsonyt mindenkinek! :) valamint még két másik kép is :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn22 0 Share Posted December 26, 2010 Boldog Karácsonyt minden fotósnak! Remélem nem bánjátok ha egy amatõr is bedobál ide pár fotót :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bice 0 Share Posted December 27, 2010 Mai szet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts