chrisnagy13 0 Share Posted October 30, 2010 Itt a folytatás! :) Az elõzõ topik itt érhetõ el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royalfrakk 0 Share Posted November 1, 2010 Szeretnék saját használatra valami ütõs gamer egeret. Nézegettem párat de nem is tudom egyáltalán mit kapni itthon is. Jólenne ha kettõt is ajánlana valaki, egyik a csúcs ( drága x D ) a másik picit olcsóbb kategóriába. Gondolkoztam billentyûzetben is de azt hiszem elõbb egér kellene. De azért tanácsot kérnék ebbe is szintén az elõzõ séma szerint :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Share Posted November 1, 2010 Szeretnék saját használatra valami ütõs gamer egeret. Nézegettem párat de nem is tudom egyáltalán mit kapni itthon is. Jólenne ha kettõt is ajánlana valaki, egyik a csúcs ( drága x D ) a másik picit olcsóbb kategóriába. Gondolkoztam billentyûzetben is de azt hiszem elõbb egér kellene. De azért tanácsot kérnék ebbe is szintén az elõzõ séma szerint :D Tesómnak van egy Logitech MX518-asa és nekem is egy ilyenem. Ez a nem vészes kategória a gémer kategóriában. Logitechnek jó cuccai vannak, onnan válogathatsz nyugodtan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted November 1, 2010 Szeretnék saját használatra valami ütõs gamer egeret. Nézegettem párat de nem is tudom egyáltalán mit kapni itthon is. Jólenne ha kettõt is ajánlana valaki, egyik a csúcs ( drága x D ) a másik picit olcsóbb kategóriába. Gondolkoztam billentyûzetben is de azt hiszem elõbb egér kellene. De azért tanácsot kérnék ebbe is szintén az elõzõ séma szerint :D Kérdés, mit jelent neked a drága és az olcsó. Ha vennék most, mindenképpen ezt venném(Samsung). Persze ha több pénzt szánnék rá, akkor ezt (Logitech GX9), de mivel nem vagyok Logiteches, emiatt ezt venném (Roccat). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDiablo 6 Share Posted November 1, 2010 Kérdés, mit jelent neked a drága és az olcsó. Ha vennék most, mindenképpen ezt venném(Samsung). Persze ha több pénzt szánnék rá, akkor ezt (Logitech GX9), de mivel nem vagyok Logiteches, emiatt ezt venném (Roccat). Meg itt van akkor ez is cyborg, ami hasonló kategória, itt lehet pl venni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurga 0 Share Posted November 1, 2010 Szeretnék saját használatra valami ütõs gamer egeret. Nézegettem párat de nem is tudom egyáltalán mit kapni itthon is. Jólenne ha kettõt is ajánlana valaki, egyik a csúcs ( drága x D ) a másik picit olcsóbb kategóriába. Gondolkoztam billentyûzetben is de azt hiszem elõbb egér kellene. De azért tanácsot kérnék ebbe is szintén az elõzõ séma szerint :D Ha van a közelben saturn, media markt vagy hasonló bolt, akkor menj el és taperold végig a kirakott egereket. A legfontosabb, hogy kényelmes legyen, passzoljon a kezedbe. A 4-5-6000 dpi-t meg szard le, parasztvakítás. Régebben logitech mx518-am volt, kb egy hónapja meg g500. Ugyanúgy 1800dpi-n használom, mint az mx518-at, mert semmi értelme magasabbra tenni. Egyedül a görgõje jobb (lehet pörgetni, gyorsan görget hosszú oldalakon), de az meg játéknál tökmindegy. Még jó, hogy egy forintomba nem került a váltás. Viszont valami egérpadot vegyél mindenképp, nem kell nagyon drágát, egy 2000 körüli is bõven jó. szerk.: Nem biztos, hogy érdekel, de nézd meg, hogy hol van az alján a szenzor. Az mx518-nak középen van, a g500-nak meg elöl. Váltásnál sokáig furcsa volt, mert csuklóból játszok és így íves mozdulatnál nagyobb utat tesz meg a szenzor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted November 1, 2010 Ha van a közelben saturn, media markt vagy hasonló bolt, akkor menj el és taperold végig a kirakott egereket. A legfontosabb, hogy kényelmes legyen, passzoljon a kezedbe. A 4-5-6000 dpi-t meg szard le, parasztvakítás. Régebben logitech mx518-am volt, kb egy hónapja meg g500. Ugyanúgy 1800dpi-n használom, mint az mx518-at, mert semmi értelme magasabbra tenni. Egyedül a görgõje jobb (lehet pörgetni, gyorsan görget hosszú oldalakon), de az meg játéknál tökmindegy. Még jó, hogy egy forintomba nem került a váltás. Viszont valami egérpadot vegyél mindenképp, nem kell nagyon drágát, egy 2000 körüli is bõven jó. szerk.: Nem biztos, hogy érdekel, de nézd meg, hogy hol van az alján a szenzor. Az mx518-nak középen van, a g500-nak meg elöl. Váltásnál sokáig furcsa volt, mert csuklóból játszok és így íves mozdulatnál nagyobb utat tesz meg a szenzor. 1800???? Jesszus, nekem 1600 is sok, 800- sal tolok mindent. Ha már drága egeret veszek, már egy drágább alátétet is vennék hozzá. 5-6000 körül láttam a MM valamilyen Razer-t. Na olyat vennék :). De tényleg a legegyszerûbb megoldást javasoltad, ami kiegészítenék azzal, hogy Razer, Logitech, Roccat, Microsoft közül válasszon. Trustot mindenképpen felejtse el! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takii 0 Share Posted November 1, 2010 Ha van a közelben saturn, media markt vagy hasonló bolt, akkor menj el és taperold végig a kirakott egereket. A legfontosabb, hogy kényelmes legyen, passzoljon a kezedbe. A 4-5-6000 dpi-t meg szard le, parasztvakítás. Régebben logitech mx518-am volt, kb egy hónapja meg g500. Ugyanúgy 1800dpi-n használom, mint az mx518-at, mert semmi értelme magasabbra tenni. Egyedül a görgõje jobb (lehet pörgetni, gyorsan görget hosszú oldalakon), de az meg játéknál tökmindegy. Még jó, hogy egy forintomba nem került a váltás. Viszont valami egérpadot vegyél mindenképp, nem kell nagyon drágát, egy 2000 körüli is bõven jó. szerk.: Nem biztos, hogy érdekel, de nézd meg, hogy hol van az alján a szenzor. Az mx518-nak középen van, a g500-nak meg elöl. Váltásnál sokáig furcsa volt, mert csuklóból játszok és így íves mozdulatnál nagyobb utat tesz meg a szenzor. G500-nak a felülete nekem jöbban bejön mint az mx518-é. Plusz a görgetés is hasznosan van megoldva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted November 1, 2010 1800???? Jesszus, nekem 1600 is sok, 800- sal tolok mindent. Ha már drága egeret veszek, már egy drágább alátétet is vennék hozzá. 5-6000 körül láttam a MM valamilyen Razer-t. Na olyat vennék :). De tényleg a legegyszerûbb megoldást javasoltad, ami kiegészítenék azzal, hogy Razer, Logitech, Roccat, Microsoft közül válasszon. Trustot mindenképpen felejtse el! Tedd fel maxra a DPI-t a vezérlõpultban meg vedd le teljesen az egér érzékenységét. Ugyan ott vagy, annyi különbséggel, hogy sokkal pontosabb az egered. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurga 0 Share Posted November 1, 2010 1800???? Jesszus, nekem 1600 is sok, 800- sal tolok mindent. a vezérlõpultban középre raktam az egeres csúszkát, így a windows-ban pont jó az 1800 az 1680x1050-es felbontáshoz. Játékon belül meg szépen beállítom az érzékenységet, ahogy épp tetszik. Kb 3-4 cm húzástól körbefordulok, úgy kényelmes nekem. Míg 800-as egerem volt, amjdnem maxon volt a cod4-ben az érzékenység. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted November 3, 2010 Remélem lesz erre a gondra megoldás mert én már kifogytam az ötletekbõl, szóval van egy ms billentyûzetem és egerem(vezeték nélküli), ott a probléma hogy ha nem kap áramot az alaplap akkor "elfelejti" õket, sõt a w7 se látja amíg be nem jelentkezek PS2-es billentyûzettel és párszor át nem helyezem a vevõ USB csatiját. Biosban bekapcsoltam az USB-s billentyûzet támogatásást de az se oldotta meg. Meg játékoknál van olyan hogy nyomom hogy menjen elõre éés egyszercsak megáll :huh: . Ötlet hogy miért van ez a 2 baja? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted November 3, 2010 Remélem lesz erre a gondra megoldás mert én már kifogytam az ötletekbõl, szóval van egy ms billentyûzetem és egerem(vezeték nélküli), ott a probléma hogy ha nem kap áramot az alaplap akkor "elfelejti" õket, sõt a w7 se látja amíg be nem jelentkezek PS2-es billentyûzettel és párszor át nem helyezem a vevõ USB csatiját. Biosban bekapcsoltam az USB-s billentyûzet támogatásást de az se oldotta meg. Meg játékoknál van olyan hogy nyomom hogy menjen elõre éés egyszercsak megáll :huh: . Ötlet hogy miért van ez a 2 baja? :unsure: az utóbbi hibát én logitechem is produkálja idõnként (és régi/uj elemmel egyaránt). most fogom hivni az ügyfélszolgálatot h garisan rá tudnának-e nézni. az elfelejtés viszont minimum fura :S régi laptopom az ms egeremmel (vezetékes) csinál hasonlót. ha csak soft-off akkor ujrabeindulás után frankón megy az egér is. viszont áramtalanitás utáni induláskor boot közbe még villan párat az egér, majd leáll. boot után kihuz, bedug segít csak rajta. nekem sincs megoldásom a problémára :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisuka 0 Share Posted November 6, 2010 Srácok! Most vettem egy gigabyte M6880 egeret és az lenne a kérdésem,hogy tudnám az oldalsó gombjait beállitani,hogy más dolgokat állitsak rá. Kell valami progi vagy a win is tudla? Elõre is köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashtm 0 Share Posted November 6, 2010 Srácok! Most vettem egy gigabyte M6880 egeret és az lenne a kérdésem,hogy tudnám az oldalsó gombjait beállitani,hogy más dolgokat állitsak rá. Kell valami progi vagy a win is tudla? Elõre is köszi. Advanced Wheel Mouse névre hallgat a program, ami neked kell, én legalább is azt használom a 6800-hoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted November 6, 2010 Srácok! Most vettem egy gigabyte M6880 egeret és az lenne a kérdésem,hogy tudnám az oldalsó gombjait beállitani,hogy más dolgokat állitsak rá. Kell valami progi vagy a win is tudla? Elõre is köszi. Elvileg ezt a progit a mellékelt lemezen megtalálod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3Ac3 0 Share Posted November 6, 2010 Na kellett most billentyûzetet váltanom amikor véégre valahára érkezik egy normális megvilágítású, magyar kiosztásos bill.! Gigabyte Aivia K8100, fõleg feketében tetszik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_zone 0 Share Posted November 16, 2010 Most vettem egy Hyperglide talpat az ezeréves g5-ömre. Számítottam változásra, de nem ekkorára :D Úgy siklik, mintha új lenne, vagy talán még annál is jobb. Csak ajánlani tudom, ha valaki nem szeretné lecserélni a régi egerét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royalfrakk 0 Share Posted November 17, 2010 Vettem egy Logitech G9-es egeret nagyon elégedett vagyok vele. Annyi mindenben testreszabható hogy hihetetlen. : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCube 956 Share Posted November 28, 2010 Két hete beújítottam egy új egeret és egy billentyűzetet, ezekről írnék most pár szót. A rágcsávó egy A4Tech X7 X710-BH, azért választottam, mert az átlag gamer egerekhez képest laposabb és rövidebb is, hasonló ahhoz a régi Samsunghoz, amit 6 - 7 évig nyúztam :) . Emellett 400 - 2000 dpi között harveresen állítható a felbontása és tartalmazza az úgynevezett Anti-Vibrate technológiát. Ez annyit jelent, hogy az egér talpán van egy gomb ami ha felemeled az egeret lezárja a kurzort. Különösen hasznosnak nem éreztem ezt a funkciót, de érezhetően stabilabb pl CoD4 alatt ami a Shipment nevű pályán különösen életmentő tud lenni 1V1 -ben :D . A talpak kiválóak, jól csúsznak, főleg a Steelpad -emen, a hagyományos textil padot viszont nem ajánlom hozzá, mert az keményen megfogja. Tasztatúrának a kicsit érdekes, de szerintem kellemes megjelenésű Genius KB-G235 -öt rendeltem. 3000Ft -os ára kellemes tudással párosul (egyszerre hat billentyű lenyomását is érzékeli, csúszásgátló gumitalpakat kapott, a W,A,S,D, és a négy irány egy egyszerű szerszámmal pirosra cserélhető). Kipróbálva a klaviatúra kiváló, a gombok kellemesen nyomhatók, nem túl hangosak, a vastagság is megfelelő és szerencsére magyar :) (a magyar honlapon fel sincs tüntetve a típus, ezért gondoltam, hogy csak angol verzió létezik) . Ha valaki olcsón akar játékra billentyűzetet ne hagyja ki a számításból a Genius KB-G235 -öt :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted December 9, 2010 Vettem egy Logitech G9-es egeret nagyon elégedett vagyok vele. Annyi mindenben testreszabható hogy hihetetlen. : D Majd még lesz vele bajod. :D 1 éven belül elkezd majd kopni a burkolat, és a puhábbikról darabokban lehet majd leszedni a gumit. Tirexivel még képeket is raktunk be. :D Elég durván néztek ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takii 0 Share Posted December 9, 2010 az utóbbi hibát én logitechem is produkálja idõnként (és régi/uj elemmel egyaránt). most fogom hivni az ügyfélszolgálatot h garisan rá tudnának-e nézni. az elfelejtés viszont minimum fura :S régi laptopom az ms egeremmel (vezetékes) csinál hasonlót. ha csak soft-off akkor ujrabeindulás után frankón megy az egér is. viszont áramtalanitás utáni induláskor boot közbe még villan párat az egér, majd leáll. boot után kihuz, bedug segít csak rajta. nekem sincs megoldásom a problémára :S Nekem is ez volt a bajom az mx518-al. A Logitech nagyon korrekt volt, és kicserélte :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted December 9, 2010 Nekem is ez volt a bajom az mx518-al. A Logitech nagyon korrekt volt, és kicserélte :). Én majd szombaton viszem oda nekik hogy akkor mi a szitu, ugyanis márkás(Duracell) elemekkel is ugyanúgy megállok a játékba hiába nyomom hogy menjen előre, az elfelejtéses dolog meg még mindig fennáll, remélem hogy csak pechem van és pont egy hibás darabot fogtam ki(csak azt érteném miért fél év után jött elő az elsőként leírt probléma..). Link to comment Share on other sites More sharing options...
takii 0 Share Posted December 10, 2010 Én majd szombaton viszem oda nekik hogy akkor mi a szitu, ugyanis márkás(Duracell) elemekkel is ugyanúgy megállok a játékba hiába nyomom hogy menjen elõre, az elfelejtéses dolog meg még mindig fennáll, remélem hogy csak pechem van és pont egy hibás darabot fogtam ki(csak azt érteném miért fél év után jött elõ az elsõként leírt probléma..). Szerintem neked is ki fogják. Mellesleg lehetett követni, hogy mikor hol van az egér. Eindhoven, Utrectht.....és így jött el MO.-ra. Kaptam egy linket e-mailbe, és elvezetett a "követés helyére" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted December 10, 2010 Szerintem neked is ki fogják. Mellesleg lehetett követni, hogy mikor hol van az egér. Eindhoven, Utrectht.....és így jött el MO.-ra. Kaptam egy linket e-mailbe, és elvezetett a "követés helyére" :D Jaja :D Utána Bécs és délután itt volt a futár :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted December 10, 2010 Szerintem neked is ki fogják. Mellesleg lehetett követni, hogy mikor hol van az egér. Eindhoven, Utrectht.....és így jött el MO.-ra. Kaptam egy linket e-mailbe, és elvezetett a "követés helyére" :D MS cuccról van szó szal sose lehet tudni :lol: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts