Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Mass Effect Topic [vol.2]

hcpxlvir

Pre-service History  

163 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

hcpxlvir

Üdv!

Megnyitottam újra a Mass Effect 1-2 topicot, mert az elõzõ bezárásától fogva nem volt más aki megtette volna.

Folytathatjuk a Mass Effect-el kapcsolatos elmélkedéseket és beszélgetéseket, illetve itt mindenki felteheti kérdését. Ha elakadt a játék során, akkor is itt a helye. :)

Kezdetnek javasolnám, hogy szavazzatok, az elõzõ topic úgyis valahol ennél a témánál szakadt félbe.

(Ha esetleg túl hosszú lenne a szavazás jelezzétek.)

Folytatás innen: Mass Effect 1-2, Megérkezett a második rész!

Cori

Colonist \ Sole Survivor

én asszem igy toltam ki elõször, 100%osan rendes, okos "gyerekként" :D

MailMan

Most akciósan be lehetett szerezni a 2. részt, meg is tettem gyorsan (2000 Ft CDG-nél :P). Nem tudjátok, rá lehet-e erõszakolni valahogy az élsimítást a játékra? Emlékszem, ez már az elsõ résznél is zavart.

hcpxlvir

Most akciósan be lehetett szerezni a 2. részt, meg is tettem gyorsan (2000 Ft CDG-nél :P). Nem tudjátok, rá lehet-e erõszakolni valahogy az élsimítást a játékra? Emlékszem, ez már az elsõ résznél is zavart.

2000-ért beszerezni szép frag. :D Mellesleg nekem még nem tûnt fel, hogy nincs élsimítás a szövegeknél. Vagy hol gondolod az élsimítást?

MailMan

Nem a szövegekre gondoltam, hanem a komplett grafikára :) (anti-aliasing)

Gergiy

Nem a szövegekre gondoltam, hanem a komplett grafikára :) (anti-aliasing)

Próbáld meg a videokártya szoftverében beállítani, hátha úgy mûködik..., nem próbáltam, nekem semmi bajom nem volt az anti-aliasing hiányával. :)

MailMan

Próbáld meg a videokártya szoftverében beállítani, hátha úgy mûködik..., nem próbáltam, nekem semmi bajom nem volt az anti-aliasing hiányával. :)

Jah, úgy emlékszem, az elsõ résznél is azt csináltam, de végülis mindegy, nem halok bele, amúgy se a grafika a lényeg :)

Luke2135

Csak így lehet megoldani, mert az Unreal Engine játékoknál egyébként nincs élsimítás. Bajnak mondjuk nem baj, ha nincs, csak sokkal jobban néz ki a játék, ha van. :)

Gergiy

Csak így lehet megoldani, mert az Unreal Engine játékoknál egyébként nincs élsimítás. Bajnak mondjuk nem baj, ha nincs, csak sokkal jobban néz ki a játék, ha van. :)

Akkor mégsem írtam akkora hülyeséget :)

MailMan

Egyébként az elsõ részben úgy emlékszem, bár sokszor volt magyartalan a fordítás, amúgy egész jó volt. Itt a magyartalanság megmaradt, viszont rengeteg gépelési hiba és jópár félrefordítás csúfítja. Elég nagy csalódás, és bizony szivacs, hogy nem lehet angolra visszaállítani, sokkal szívesebben tolnám úgy...

Cori

Egyébként az elsõ részben úgy emlékszem, bár sokszor volt magyartalan a fordítás, amúgy egész jó volt. Itt a magyartalanság megmaradt, viszont rengeteg gépelési hiba és jópár félrefordítás csúfítja. Elég nagy csalódás, és bizony szivacs, hogy nem lehet angolra visszaállítani, sokkal szívesebben tolnám úgy...

csak pár nyelvi fajlt kell atmásolni és angol lesz. Luke alájában ott az oldala amin rajta van a fajl. (ha még ott van)

nesher666

http://www.freeweb.hu/dotyo/ME2_felirat.7z

A köszönet Luke-nak jár. ;)

Gergiy

Engem csak egy dolog zavart a fordításban: a két részben különbözõképpen fordítottak néhány fajt, pl: reapers (asszem így kell írni): 1. részben pusztítók, 2. részben kaszások, a protiánokat is máshogy fordították a 2. részben, de az most nem jut eszembe, illetve volt még néhány, de ezt eltekintve nem volt különösebb gondom vele.

MailMan

A volukból volusok lettek, a kvariánokból meg kvárik. Nem túl következetes... Az elején jót röhögtem, amikor Wilsont egyszer Watsonnak írták :D Nem tudom, kik csinálták a feliratot (valószínûleg több ember dolgozott rajta, mert néhány helyen meglepõen jó), de túlzás nélkül mondhatom, ennél még én is jobbat raktam volna össze...

vmiki88

de túlzás nélkül mondhatom, ennél még én is jobbat raktam volna össze...

fájlok fent vannak a neten, neki lehet állni :P

hcpxlvir

Nem sok rész van a játékban szerintem, ami túlzottan bonyolult nyelvezettel rendelkezne, így nem is toltam még magyarul. Én szeretem angolul is. :)

MailMan

fájlok fent vannak a neten, neki lehet állni :P

Azért ingyen nem vállalnám, elég idõigényes meló lenne :D

Luke2135

http://www.freeweb.hu/dotyo/ME2_felirat.7z

A köszönet Luke-nak jár. ;)

Ugyanezen az oldalon megtalálható a javított magyarítás is. Még nincs teljesen kész, egyelõre csak olyan 3400 hibát javítottam a magyarításban.

MailMan

Ugyanezen az oldalon megtalálható a javított magyarítás is. Még nincs teljesen kész, egyelõre csak olyan 3400 hibát javítottam a magyarításban.

Loool :D És ezért a "minõségért" kért az EA tizenpárezer forintot, amikor ez a játék kijött :D

Gergiy

Loool :D És ezért a "minõségért" kért az EA tizenpárezer forintot, amikor ez a játék kijött :D

De magával a játékkal semmi gond nincs, sõt, szóval szerintem simán megérte a rá kiadott pénzt. :)

nesher666

De magával a játékkal semmi gond nincs, sõt, szóval szerintem simán megérte a rá kiadott pénzt. :)

+1

Hero44

Miért ez a szavazó kérdés? :( Ennél bármelyik más kérdés érdekesebb lenne. *duzzog*

MailMan

Ezzel egyetértek, a sok látszólagos panaszom ellenére - azok csak a fordításra vonatkoznak :) Fõleg így, 2000 Ft-ért rohadtul megérte :D

Amúgy azt hittem, soha nem fogok játékban tökéletes nõi hátsót látni (Bloodrayne közelített hozzá), de úgy érzem, Mirandával ezt sikerült megvalósítani :lol:

Hero44

Amúgy azt hittem, soha nem fogok játékban tökéletes nõi hátsót látni (Bloodrayne közelített hozzá), de úgy érzem, Mirandával ezt sikerült megvalósítani :lol:

Mirandáé néhol túl nagy. Talié jobb. :wub:

MailMan

Azért õt már tényleg megnézném a páncél alatt :D