Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Diablo-sorozat

Cori

Recommended Posts

MailMan

Engedelmeddel belenyúltam az alcímbe, és Diablo-s stílusban jelöltem, hogy ez a második rész ;)

Cori

Engedelmeddel belenyúltam az alcímbe, és Diablo-s stílusban jelöltem, hogy ez a második rész ;)

ahogy kivanod, Ó Magasságos -MailMan- :)

Balee

Az elõzõ topic folytatása.

A játék meg majd megjelenik egyszer :D

A battleneten 2012 júniusa szerepel megjelenési dátumként, a Blizzt ismerve nem is fogják elõbb kihozni. :D

Cori

A battleneten 2012 júniusa szerepel megjelenési dátumként, a Blizzt ismerve nem is fogják elõbb kihozni. :D

én azér titkon reménykedek egy 2011-ben :lol:

• 2 weeks later...
elixxon

Nem tudja valaki hogy milyen cuccok kellenének classicban egy fanatic zealotának hogy erõs legyen?

Dessy

Nem tudja valaki hogy milyen cuccok kellenének classicban egy fanatic zealotának hogy erõs legyen?

Classicban eleve nem kezdenék zealotot :)

• 3 weeks later...
Barney-16

Hát remélem hogy fake, mert ha nem akkor 3 darabra osztják a Diablo-t is ahogyan az SC2-õt :angry:

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/jovore_j..._wow_kiegeszito

Ez a táblázat nagyon fake-nek tûnik de még ha így is lenne azok lehetnek kiegészítõk is mint a LoD. Bár végülis azt is nevezhetjük feldarabolásnak, de szerintem nem errõl van szó.

sz.wendoes

Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek van esély arra hogy konzolra (teszemazt xbox360-ra vagy ps3-ra) kiadják a Diablo 3-at?

Tudom, hogy a blizzard nem szokta ezt megtenni, pedig szerintem elég komoly rétegetet le lehetne fedni ezzel.

a lényeg, hogy ha valaki hallott errõl valami pletykát az üzenje meg :)

byebye

Cori

Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek van esély arra hogy konzolra (teszemazt xbox360-ra vagy ps3-ra) kiadják a Diablo 3-at?

Tudom, hogy a blizzard nem szokta ezt megtenni, pedig szerintem elég komoly rétegetet le lehetne fedni ezzel.

a lényeg, hogy ha valaki hallott erről valami pletykát az üzenje meg :)

byebye

szerintem nem lesz. igazabol nem is lenne jó, egér nelkul nem lehetne olyan gyorsan lereagalni a dolgokat mint ami Diablo2-ben volt.

meg Blizzard mondta, h nem tervez egyenlőre konzolra semmit, legalabbis nem mondtak smemilyen konzolra keszülő projektet.

skyeu67

a lényeg, hogy ha valaki hallott errõl valami pletykát az üzenje meg :)

byebye

Azután lehet rá esély , hogy megjelent PC-n. A Blizzard azt nyilatkozta egyszer, hogy a diablo 3-nak lenne legtöbb esélye egy esetleges konzolos megjelenésre eddigi játékaik közül. Vélhetõleg ezt tudnák a legkönnyebben portolni (hasonló játék már van konzolon, Sacred 2 ) , mondjuk való igaz, a jelenlegi állás szerint nincs tervezetben , hogy legyen xbox 360, PS 3 verzió is.

SaltyDave

Rossz hírek, a Blizzard megerősítette hogy az a bizonyos megjelenési táblázat tőlük jött ki (az új MMO-juk fut TITAN néven, ennek kapcsán a megerősítés), de ezt azt jelenti hogy a Diablo III -ból is 3 lesz, ami vagy két kiegészítőt, vagy StarCraft szerű feldarabolást jelent, de hogy 3x-os árat azoknak akik a teljeset akarják élvezni, az biztos :(.

Cori

Rossz hírek, a Blizzard megerõsítette hogy az a bizonyos megjelenési táblázat tõlük jött ki (az új MMO-juk fut TITAN néven, ennek kapcsán a megerõsítés), de ezt azt jelenti hogy a Diablo III -ból is 3 lesz, ami vagy két kiegészítõt, vagy StarCraft szerû feldarabolást jelent, de hogy 3x-os árat azoknak akik a teljeset akarják élvezni, az biztos :(.

lényegtelen, csak jelenjen meg :P

Lowász

Sziasztok, csak engem idegesít hogy valószínõleg nem lesz necro a d3-ban? Most láttam hogy kijött ez a demon hunter csaj, hát nem vagyok elájulva a kasztoktól. Még egy jó kis fishy-t vagy javazont sem rakhatok majd össze? :(

Karez

Sziasztok, csak engem idegesít hogy valószínőleg nem lesz necro a d3-ban? Most láttam hogy kijött ez a demon hunter csaj, hát nem vagyok elájulva a kasztoktól. Még egy jó kis fishy-t vagy javazont sem rakhatok majd össze? :(

A Necro szerepét lecseréli a Witch Doctor, aki a Necro és a Druid keveréke lesz (sötét átok mágiákat idéz, kis állatokat, csontvázakat kelt életre)

Itt olvashatsz róla, és pár videót nézhetsz a támadásairól:

Witch Doctor

Régi kasztok közül egyedül a Barbár lesz visszatérő. A többi teljesen új, az előző részekből megismert kasztok kombinációi lesznek.

Jah és minden kasztnak lehet férfi és női nemet is választani.

Akik lesznek és azok előző részek karaktereihez hasonlít:

- Wizard: varázsló kaszt, a Mágus kaszthoz hasonlítható igazából

- Witch Doctor: idéző és átok kaszt, a Necroman és a Druid kombinációja

- Demon Hunter: spéci fegyverek és démonölésre kifejlesztett kaszt, legfőkébb az assassin-ra hasonlítható, plusz egyetlen kaszt aki nyílpuskát fog használni!

- Barbarian: A barbár maradt barbár :rolleyes:

- Monk: Teljesen új kaszt, a pusztakezes harc, és harci botok szakértője (furcsa kép assassin féle kéz kardokat is használhat)

Cori

Sziasztok, csak engem idegesít hogy valószínõleg nem lesz necro a d3-ban? Most láttam hogy kijött ez a demon hunter csaj, hát nem vagyok elájulva a kasztoktól. Még egy jó kis fishy-t vagy javazont sem rakhatok majd össze? :(

én örülök neki, h nem ugyanazt akarják ránksózni.

Arwy

Én annak örülök a legjobban, hogy minden kasztnak lehet férfi és nõi verzióját választani. :)

Remélem elindul majd a gépemen, valamiért attól félek, minél késõbbre teszik a megjelenést, annál nagyobb gépigénye lesz. :huh: :lol: Bár az igaz, hogy a Blizzardra elvileg nem annyira jellemzõ, hogy olyan játékokat gyártana, amihez nagyon erõs gép kell... De nem tudom. :unsure:

Cori

Én annak örülök a legjobban, hogy minden kasztnak lehet férfi és nõi verzióját választani. :)

Remélem elindul majd a gépemen, valamiért attól félek, minél késõbbre teszik a megjelenést, annál nagyobb gépigénye lesz. :huh: :lol: Bár az igaz, hogy a Blizzardra elvileg nem annyira jellemzõ, hogy olyan játékokat gyártana, amihez nagyon erõs gép kell... De nem tudom. :unsure:

nekem az nem tetszik :D :D milyen az, h Diabloban nemet válaszhatunk. árulás :D

a grafikátol nem kell félni, szerintem gyengébb gépeken is el fog futni, mint a Starcraft 2. max diablo3-ra újítasz gépet, mint haveromék :D

Arwy

nekem az nem tetszik :D :D milyen az, h Diabloban nemet válaszhatunk. árulás :D

a grafikátol nem kell félni, szerintem gyengébb gépeken is el fog futni, mint a Starcraft 2. max diablo3-ra újítasz gépet, mint haveromék :D

Mondjuk az jó lenne, ha elõre megmondanák a gépigényt, mert akkor úgy kezdenék spórolni. Mert azért csak úgy hirtelen nem tudok mindenbõl újat venni. :D

Úh, hát... a StarCraft 2-nek is az ajánlottból van ami nincs meg... [sm10] Ja, meg azért nem teljesen minimumon szeretnék játszani majd. Bár... ha úgy nem szaggat, akkor lehet, hogy kibékülnék vele. De ha meg neten játszanék, tuti nem bírná a gép, és én offline-ban nem annyira szeretek játszani.

_Greb_

Mondjuk az jó lenne, ha elõre megmondanák a gépigényt, mert akkor úgy kezdenék spórolni. Mert azért csak úgy hirtelen nem tudok mindenbõl újat venni. :D

Úh, hát... a StarCraft 2-nek is az ajánlottból van ami nincs meg... [sm10] Ja, meg azért nem teljesen minimumon szeretnék játszani majd. Bár... ha úgy nem szaggat, akkor lehet, hogy kibékülnék vele. De ha meg neten játszanék, tuti nem bírná a gép, és én offline-ban nem annyira szeretek játszani.

kiszeret? amúgy szerintem úgysem lesz gépigény a kiadás elõtti utolsó 1-2 hónapig. :unsure:

Lowász

Hát ezen beszartam.... ekkora failt ritkán lát az ember :D :D :D

Arwy

Szegény. :lol: [sm10]

Mondjuk nekem fõleg olyan volt, hogy nem hibás rúnaszó volt, hanem véletlenül csak beleraktam valamit a socketbe mert pakolgattam össze vissza a cuccokat... Az is idegesítõ tud lenni. De ez azért durvább. :D

Cori

lol :D :D