Shinodas Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Sziasztok! Régen voltam itt...nem is nagyon foglalkozom fotóbóttal már de két kép topik kezdõnek :) : Elsõ Könyvjelzõ variációk =)
amiron Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Hali! Szavazzatok fel:) : http://getsatisfaction.com/adobe/topics/pr...suite_for_linux Köszi.
darkmessiah666 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 hello szeretnek photoshop segitsegevel kepregeny beirast kesziteni adtak egy csomo fontot hogy rakjam be a C/windows/fonts mappaba meg is csinaltam,de nem mukodnek,valoszinuleg mert a windows nyelve es azoke a fntoke amiket kaptam nem egyezik,van ra mod hogy honositast rakjak a windowsomra?vagy van ra mas megoldas? :(
UC Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 hello szeretnek photoshop segitsegevel kepregeny beirast kesziteni adtak egy csomo fontot hogy rakjam be a C/windows/fonts mappaba meg is csinaltam,de nem mukodnek,valoszinuleg mert a windows nyelve es azoke a fntoke amiket kaptam nem egyezik,van ra mod hogy honositast rakjak a windowsomra?vagy van ra mas megoldas? :( Szerintem azokat telepíteni kell, nem csak bemásolni, legalábbis én mindig így csináltam. Két katt a fontfájlra és install. Nyelvhez nem sok köze van szvsz.
_ktamas Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 legújabb alkotás http://img585.imageshack.us/img585/1015/asdasdgj.jpg Ez nagyon jó :) kaliban: A tieid is jók, talán a háttér színét én kicsit sötétebbre venném. Meg az elsõ képen a repülõ méretét is csökkentettem volna úgy 30%-kal.
kaliban Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ez nagyon jó :) kaliban: A tieid is jók, talán a háttér színét én kicsit sötétebbre venném. Meg az elsõ képen a repülõ méretét is csökkentettem volna úgy 30%-kal. Kérésed parancs :D Az új 3D-s bõvítéssel csodákat lehet csinálni...
_ktamas Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Kérésed parancs :D Az új 3D-s bõvítéssel csodákat lehet csinálni... Még :D Próbáld meg úgy #0f0f0f környékén. És egy kicsivel nagyobb kerettel is. Próba cseresznye :D
kaliban Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Csináltam egy (sok) MSI EFI BIOS bejelentkezõ képet, itt az egyik:
Athesz Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ha kompletten le akarom cserélni a CS3 packot CS5re attól a régi cuccaimat ha megnyitom ugye nem fognak szétesni, tudja ugyanúgy kezelni?
HD2 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Youtube wall egy Chris Smoove nevû felhasználónak :) Kb 2,5 óra van benne, a Videók játékokból topikban megtudhatjátok ki is az a Chris Smoove. A vonalak benne kifinomult másolásvédelmet szolgálnak :D
kaliban Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Youtube wall egy Chris Smoove nevû felhasználónak :) Kb 2,5 óra van benne, a Videók játékokból topikban megtudhatjátok ki is az a Chris Smoove. A vonalak benne kifinomult másolásvédelmet szolgálnak :D Erre gondolsz ? :D
HD2 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Erre gondolsz ? :D Gondoltam, az imageshack profilomba be lehet valahogy nézni? :D Publikusak a képek, csak nem mutat rájuk link, hacsak nem olyan gyors voltál, hogy a videós topikban lecsaptál rá. :D Lol, most vettem csak észre a vonalakat xD Amúgy minden másolásvédelmet el lehet távolítani, de mégsem olyan mint az eredeti. :D
kaliban Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Gondoltam, az imageshack profilomba be lehet valahogy nézni? :D Publikusak a képek, csak nem mutat rájuk link, hacsak nem olyan gyors voltál, hogy a videós topikban lecsaptál rá. :D Nem. Csak reklámoztam a piros vonalak eltüntetését, a kijelölés, Fill, Content Aware megoldással. :)
HD2 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Nem. Csak reklámoztam a piros vonalak eltüntetését, a kijelölés, Fill, Content Aware megoldással. :) Ezt leszámítva milyen? Nem üt nagyon el az a bazinagy kosárlabra jobbra fent? Muszáj volt valamivel eltakarnom a helyrehozhatatlan hibát. [sm23]
kaliban Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ezt leszámítva milyen? Nem üt nagyon el az a bazinagy kosárlabra jobbra fent? Muszáj volt valamivel eltakarnom a helyrehozhatatlan hibát. [sm23] Picit laposnak tûnik, meg a kép közepe nagyon üres. Ha oda is pakolsz valamit, akkor a kosárlabda nagysága sem annyira feltûnõ. Amúgy, nekem tetszik :)
HD2 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Picit laposnak tûnik, meg a kép közepe nagyon üres. Ha oda is pakolsz valamit, akkor a kosárlabda nagysága sem annyira feltûnõ. Amúgy, nekem tetszik :) Kösz! :) A közepe azért üres, mert elvileg yt háttérnek megy, vagyis középen lesz maga a channel. :)
kaliban Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Kösz! :) A közepe azért üres, mert elvileg yt háttérnek megy, vagyis középen lesz maga a channel. :) Hja... Az átmeneteket vizslattam, de nagyon jól sikerültek. Érdekes különben, ahogy az ember egyre jobban belemerül a PS rejtelmeibe, egyre inkább feltör benne a vágy, egy Wacom tábla után... :rolleyes:
HD2 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Hja... Az átmeneteket vizslattam, de nagyon jól sikerültek. Érdekes különben, ahogy az ember egyre jobban belemerül a PS rejtelmeibe, egyre inkább feltör benne a vágy, egy Wacom tábla után... :rolleyes: Azt azért hozzátenném, hogy a CS5 nélkül nem lenne ilyen, a fejlesztett kijelölés, és a content aware baromi sokat segített. :)
kaliban Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ezt leszámítva milyen? Nem üt nagyon el az a bazinagy kosárlabra jobbra fent? Muszáj volt valamivel eltakarnom a helyrehozhatatlan hibát. [sm23] Lehet azt variálni: Azt azért hozzátenném, hogy a CS5 nélkül nem lenne ilyen, a fejlesztett kijelölés, és a content aware baromi sokat segített. :) Az fix :)
kaliban Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Na srácok, akit érdekel az szavazhat az új MSI EFI Bios nyitóképernyõjére, az alsó hármat én csináltam :) http://micro.msi.com/clickbios/vote.php A 21, 22, 23-ast.
Recommended Posts