oPalRx7 4 Share Posted October 29, 2010 Az előző topic folytatása! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinodas 0 Share Posted November 12, 2010 Sziasztok! Régen voltam itt...nem is nagyon foglalkozom fotóbóttal már de két kép topik kezdõnek :) : Elsõ Könyvjelzõ variációk =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amiron 0 Share Posted November 12, 2010 Hali! Szavazzatok fel:) : http://getsatisfaction.com/adobe/topics/pr...suite_for_linux Köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmessiah666 0 Share Posted November 20, 2010 hello szeretnek photoshop segitsegevel kepregeny beirast kesziteni adtak egy csomo fontot hogy rakjam be a C/windows/fonts mappaba meg is csinaltam,de nem mukodnek,valoszinuleg mert a windows nyelve es azoke a fntoke amiket kaptam nem egyezik,van ra mod hogy honositast rakjak a windowsomra?vagy van ra mas megoldas? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted December 2, 2010 Kispárna Átalakítva :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
UC 119 Share Posted December 2, 2010 hello szeretnek photoshop segitsegevel kepregeny beirast kesziteni adtak egy csomo fontot hogy rakjam be a C/windows/fonts mappaba meg is csinaltam,de nem mukodnek,valoszinuleg mert a windows nyelve es azoke a fntoke amiket kaptam nem egyezik,van ra mod hogy honositast rakjak a windowsomra?vagy van ra mas megoldas? :( Szerintem azokat telepíteni kell, nem csak bemásolni, legalábbis én mindig így csináltam. Két katt a fontfájlra és install. Nyelvhez nem sok köze van szvsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted December 3, 2010 legújabb alkotás Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted December 11, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ktamas 0 Share Posted December 12, 2010 legújabb alkotás http://img585.imageshack.us/img585/1015/asdasdgj.jpg Ez nagyon jó :) kaliban: A tieid is jók, talán a háttér színét én kicsit sötétebbre venném. Meg az elsõ képen a repülõ méretét is csökkentettem volna úgy 30%-kal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted December 12, 2010 Ez nagyon jó :) kaliban: A tieid is jók, talán a háttér színét én kicsit sötétebbre venném. Meg az elsõ képen a repülõ méretét is csökkentettem volna úgy 30%-kal. Kérésed parancs :D Az új 3D-s bõvítéssel csodákat lehet csinálni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ktamas 0 Share Posted December 12, 2010 Kérésed parancs :D Az új 3D-s bõvítéssel csodákat lehet csinálni... Még :D Próbáld meg úgy #0f0f0f környékén. És egy kicsivel nagyobb kerettel is. Próba cseresznye :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted December 14, 2010 Csináltam egy (sok) MSI EFI BIOS bejelentkezõ képet, itt az egyik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted December 31, 2010 Ha kompletten le akarom cserélni a CS3 packot CS5re attól a régi cuccaimat ha megnyitom ugye nem fognak szétesni, tudja ugyanúgy kezelni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted January 1, 2011 Youtube wall egy Chris Smoove nevû felhasználónak :) Kb 2,5 óra van benne, a Videók játékokból topikban megtudhatjátok ki is az a Chris Smoove. A vonalak benne kifinomult másolásvédelmet szolgálnak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted January 1, 2011 Youtube wall egy Chris Smoove nevû felhasználónak :) Kb 2,5 óra van benne, a Videók játékokból topikban megtudhatjátok ki is az a Chris Smoove. A vonalak benne kifinomult másolásvédelmet szolgálnak :D Erre gondolsz ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted January 1, 2011 Erre gondolsz ? :D Gondoltam, az imageshack profilomba be lehet valahogy nézni? :D Publikusak a képek, csak nem mutat rájuk link, hacsak nem olyan gyors voltál, hogy a videós topikban lecsaptál rá. :D Lol, most vettem csak észre a vonalakat xD Amúgy minden másolásvédelmet el lehet távolítani, de mégsem olyan mint az eredeti. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted January 1, 2011 Gondoltam, az imageshack profilomba be lehet valahogy nézni? :D Publikusak a képek, csak nem mutat rájuk link, hacsak nem olyan gyors voltál, hogy a videós topikban lecsaptál rá. :D Nem. Csak reklámoztam a piros vonalak eltüntetését, a kijelölés, Fill, Content Aware megoldással. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted January 1, 2011 Nem. Csak reklámoztam a piros vonalak eltüntetését, a kijelölés, Fill, Content Aware megoldással. :) Ezt leszámítva milyen? Nem üt nagyon el az a bazinagy kosárlabra jobbra fent? Muszáj volt valamivel eltakarnom a helyrehozhatatlan hibát. [sm23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted January 1, 2011 Ezt leszámítva milyen? Nem üt nagyon el az a bazinagy kosárlabra jobbra fent? Muszáj volt valamivel eltakarnom a helyrehozhatatlan hibát. [sm23] Picit laposnak tûnik, meg a kép közepe nagyon üres. Ha oda is pakolsz valamit, akkor a kosárlabda nagysága sem annyira feltûnõ. Amúgy, nekem tetszik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted January 1, 2011 Picit laposnak tûnik, meg a kép közepe nagyon üres. Ha oda is pakolsz valamit, akkor a kosárlabda nagysága sem annyira feltûnõ. Amúgy, nekem tetszik :) Kösz! :) A közepe azért üres, mert elvileg yt háttérnek megy, vagyis középen lesz maga a channel. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted January 1, 2011 Kösz! :) A közepe azért üres, mert elvileg yt háttérnek megy, vagyis középen lesz maga a channel. :) Hja... Az átmeneteket vizslattam, de nagyon jól sikerültek. Érdekes különben, ahogy az ember egyre jobban belemerül a PS rejtelmeibe, egyre inkább feltör benne a vágy, egy Wacom tábla után... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted January 1, 2011 Hja... Az átmeneteket vizslattam, de nagyon jól sikerültek. Érdekes különben, ahogy az ember egyre jobban belemerül a PS rejtelmeibe, egyre inkább feltör benne a vágy, egy Wacom tábla után... :rolleyes: Azt azért hozzátenném, hogy a CS5 nélkül nem lenne ilyen, a fejlesztett kijelölés, és a content aware baromi sokat segített. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted January 1, 2011 Ezt leszámítva milyen? Nem üt nagyon el az a bazinagy kosárlabra jobbra fent? Muszáj volt valamivel eltakarnom a helyrehozhatatlan hibát. [sm23] Lehet azt variálni: Azt azért hozzátenném, hogy a CS5 nélkül nem lenne ilyen, a fejlesztett kijelölés, és a content aware baromi sokat segített. :) Az fix :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted January 7, 2011 Na srácok, akit érdekel az szavazhat az új MSI EFI Bios nyitóképernyõjére, az alsó hármat én csináltam :) http://micro.msi.com/clickbios/vote.php A 21, 22, 23-ast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts