Tomina 5 Share Posted October 28, 2010 Folytatás innen: Football Manager, Legyél Te a kedvenc csapatod menedzsere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Share Posted October 28, 2010 Moderátori körkérdés: kell még az elõzõ topik, vagy mehet majd a kukába? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zizou2 0 Share Posted October 30, 2010 itt is: kell :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Author Share Posted October 30, 2010 itt is: kell :) +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Share Posted October 30, 2010 Érveket plíz. :rolleyes: Nem az a cél, hogy mindenáron töröljük, de ha csak azért maradjon, mert, akkor az úgy értelmetlen. Mondjuk itt a FM kapcsán nyilván más a helyzet, hiszen egy manager játéknál csomó infó, tipp és trükk elhangzik, játékosok, taktikák, formációk, stb. ajánlása, és így tovább. Szóval van értelme meghagyni. De a másik két topikban érveket kérünk szépen. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonkosz 0 Share Posted November 1, 2010 Nem feltétlenül mert minden verzióban szinte újra lehet tanulni a teljes játékot. És tekintve, hogy a következõ pénteken jön ki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Author Share Posted November 1, 2010 Elsõ bajnoki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Author Share Posted November 2, 2010 Real Madrid 2010/11 BL-ben csak 3.-ik helyen zártam, Európa Ligában Dortmundot kiütöttük 9-1-gyel, majd a City megállított minket a következõ körben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsiziDani 0 Share Posted November 2, 2010 Azt nem vágom, hogy a taktikám ami a demoban pudinga volt, az a teljesben nem sokat ér, a védelmem lukas, simán átjátszák, elõl pedig képtelenek eltalálni a kaput, volt egy meccsem 23 lövéssel, de csak 4 ment kapura. Hát bazz. Lehet inkább kezdek egy újat és úgy vásárolgatok, hogy 4-3-3-ra legyenek jó játékosaim. Úgy tûnik ahhoz jobban értek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gabe- 0 Share Posted November 2, 2010 Tomina honnan van ez a skin? Mert kéne valami sötét nekme ,mert az alaptól kifolyik a szemem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Author Share Posted November 2, 2010 Tomina honnan van ez a skin? Mert kéne valami sötét nekme ,mert az alaptól kifolyik a szemem. katt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Author Share Posted November 3, 2010 B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balintos 0 Share Posted November 3, 2010 B) Azért a védelmem egy ilyen után lecserélném :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonkosz 0 Share Posted November 3, 2010 Van valami használható mez-pack és logo-pack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Author Share Posted November 3, 2010 Azért a védelmem egy ilyen után lecserélném :D Szünetben jól lebarnítottam a megfelelõ emberkéket, meg is lett az eredménye. :D Van valami használható mez-pack és logo-pack? Mezek vannak spanyolokhoz és angolokhoz. Logokból meg a tavalyi is használható, bár én még nem raktam be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonkosz 0 Share Posted November 3, 2010 Angol kéne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Author Share Posted November 3, 2010 Angol kéne. katt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonkosz 0 Share Posted November 4, 2010 katt. Danke. A skineket hova kell másolni? Nem akar mûködni amit leszedtem, és az alap valami borzalmas. Fogalmam sincs melyik agytröszt fejébõl pattan ki évrõl évre, hogy ezt a tejfelt rakja alapszínnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Author Share Posted November 4, 2010 Danke. A skineket hova kell másolni? Nem akar mûködni amit leszedtem, és az alap valami borzalmas. Fogalmam sincs melyik agytröszt fejébõl pattan ki évrõl évre, hogy ezt a tejfelt rakja alapszínnek. Dokumentumok/Sports Interactive/FM11/skins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonkosz 0 Share Posted November 4, 2010 Dokumentumok/Sports Interactive/FM11/skins. Nem jó. Egyrészt nem is így néz ki a könyvtárfám seven alatt, másrészt már mindenhová bemásoltam ahova lehet és csak nem látja a beállításoknál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Author Share Posted November 4, 2010 Facepack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsiziDani 0 Share Posted November 4, 2010 Lonk: a "use skin cache"-t kapcsold ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonkosz 0 Share Posted November 4, 2010 Nem az a baj. Ki sem tudom választani a skin-t. Nem jelenik meg a menüben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsiziDani 0 Share Posted November 4, 2010 Ne a kicsomagolt mappát tedd be a skins nevû mappába, hanem annak a tartalmát. Így nézzen ki: Meg kell lennie egy config.xml fájlnak a skinsben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonkosz 0 Share Posted November 4, 2010 Alapból skins könyvtáram sincs, én csináltam. Ez agyrém. Minden évben újra kell tanuljam ezt a modolásost szart, de ilyen gondom még nem volt. A saját felhasználóba vagy a public-ba tegyem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts