Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Settlers

Pasolinifan

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Szeretnék nyitni egy külön topikot ennek a játéknak is, ahol beszélhetünk róla.

Fel is tennék egy kérdést:

A Settlers Path of Kingdom címû játéknak a magyar nyelvû kézikönyve mennyire jól informál, könnyít a játékmenet elsajátításában?

Köszönöm válaszotokat!

Üdv!

Posted

Sziasztok!

Szeretnék nyitni egy külön topikot ennek a játéknak is, ahol beszélhetünk róla.

Fel is tennék egy kérdést:

A Settlers Path of Kingdom címû játéknak a magyar nyelvû kézikönyve mennyire jól informál, könnyít a játékmenet elsajátításában?

Köszönöm válaszotokat!

Üdv!

azt nem tudom, de magában a játékban van egy jó kis tutorial, de ha játszottál az elõzõ részekkel, szerintem tutorial nélkül is menne (nekem ment).

Posted

azt nem tudom, de magában a játékban van egy jó kis tutorial, de ha játszottál az elõzõ részekkel, szerintem tutorial nélkül is menne (nekem ment).

köszi a választ!

akkor azt hiszem mindenképpen megszerzem! :)

Posted

Settlers 2 volt a legjobb! B)

Posted

Akinek még volt szerencséje játszania az összes mestermûvel az írhatna esetleg valami szép kis kritikát a sorozat összes részérõl :)

Egyébként kipróbáltam a 7. demóját, és nekem nagyon bejött, nagyon ötletes lett, és szép, és végre lehet tulajdonképpen "negyedeket" létrehozni a raktárépületekkel, legalábbis ha már fel vannak fejlesztve, és kijelölheted hogy mit küldjenek oda, és akkor ennek megfelelõen építesz oda rezidenciákat és azokhoz bõvítményeket. :)

remélem lehet valamennyire érteni hogy mire is gondoltam :))

Posted

attól függ. Settlersként tényleg a 2 a legjobb, me ga 10th anniversary edition (jobb grafika, semmi más). settlerskétn a 4 után a többi nem szuperál annyira jól, viszont én a 6-al meg a 7-el nagyon jól elszórakoztam, nem voltak rosszak azok se, cask épp a settlershez nem sok közük volt.

Posted

attól függ. Settlersként tényleg a 2 a legjobb, me ga 10th anniversary edition (jobb grafika, semmi más). settlerskétn a 4 után a többi nem szuperál annyira jól, viszont én a 6-al meg a 7-el nagyon jól elszórakoztam, nem voltak rosszak azok se, cask épp a settlershez nem sok közük volt.

4et 5öt még próbáltam az se voltak rosszak(vagy lehet az 5 volt amikor volt tél is? ha igen akkor visszavonom mert az már gyenge volt:D).az újabb részekhez nem volt türelmem,de igazából nekem a 2 az etalon attól jobbat nemigen tudnak csinálni :)

Posted

Én eddig csak a 6-tal játszottam és nekem bejött. ;)

• 2 months later...
Posted

Tudnátok segíteni?

A Rise of an empire-t megvettem feltelepítettem és indításnál azt írja, hogy tegyem be az eredeti lemezt?

A DaemonTools 4.35 Lite fel van telepítve a gépre, lehet hogy ez a baj? :unsure:

Posted

Tudnátok segíteni?

A Rise of an empire-t megvettem feltelepítettem és indításnál azt írja, hogy tegyem be az eredeti lemezt?

A DaemonTools 4.35 Lite fel van telepítve a gépre, lehet hogy ez a baj? :unsure:

Posted

Most ezt mire véljem? <_<

Egyébként sikerült egy autoupdatettel elindítanom, még a dobozba ragasztott aktiválós kódot se kérte plusz nem kell neki a lemez se :huh: :P

A sima müanyagtokos verziót vettem meg, de a játék menüje alatt a LIMITED EDITION olvasható?! WTF :)

Ez most hogy lehet?

• 2 weeks later...
Posted

Hogyan lehet a 7-el játszani ha nem eredeti?

Posted

Hogyan lehet a 7-el játszani ha nem eredeti?

Itt biztos nem kapsz rá választ.

Posted

Warez téma nem elfogadott a fórum egészén, ergo ne is próbálkozz legjobb esetben kapsz egy warnt legrosszabb a ban.

• 2 weeks later...
Posted

összevan mosodva az egész kép nekem rajta sajna :S

p4. 3.2ghz , 2giga ram , saphire radeon 512mb gddr3 ..itt a problem? :S

• 2 months later...
Posted

sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a settlers 7-hez. Ott a gond, hogy ha egy helyrõl elfogy a fa vagy mondjuk a hal akkol kiirja a gép hogy ugye lebombázhatom az épületet vagy átirányíthatom a munkásokat, csak éppen azt nem tudom, ezt hogyan lehet. Valaki esetleg?

Posted

Szerintem meg a 3. :D

A 2-vel még anno (PC-X) Pelace játszott, a 3-at Gyu bácsival közösen nyúztuk, aztán 4-tõl meredeken lefelé a lejtõn, köszönhetõen annak, hogy az Ubisoft meg(v)ette a Blue Byte-ot.

Döbbenet, hogy egy éve írtam a 7-esrõl a cikket, hogy rohan az idõ... :o

• 2 weeks later...
Posted

Hallottam hogy valami új patchben kivették a folyamatos netkapcsolatot és csak a bejelentkezésnél kell, igaz ez a Settlers 7 esetében is ?

Posted

kissé félreolvastam, csak az új játékaikban lesz játékosbarátabb drm :S

• 1 month later...
Posted

Elnézést, ha volt már kérdezve, nem találtam rá választ a neten.

Settlers 6-ban a lan-t hamachin keresztül hogy lehet megoldani? (port forwarding, update, reinstall, tűzfal állítgatás megvolt)

Egyszerűen nem látjuk egymást, nem tudunk kapcsolódni a másik fél által létrehozott szerverre.

• 8 months later...
Garrett_the_Thief
Posted

Szerintem meg a 3. :D

A 2-vel még anno (PC-X) Pelace játszott, a 3-at Gyu bácsival közösen nyúztuk, aztán 4-tõl meredeken lefelé a lejtõn, köszönhetõen annak, hogy az Ubisoft meg(v)ette a Blue Byte-ot.

Döbbenet, hogy egy éve írtam a 7-esrõl a cikket, hogy rohan az idõ... :o

Nekem is a Settlers 2 a kedvencem, néha még ma is elõveszem. Nem a Gold van meg, hanem az elsõ, Veni Vidi Vici kiadás. A 3-nak csak a demójával játszottam, de valahogy közbeékelõdött a kamaszkor akkor, és már nem kötött le. :) Ellenben nemrég megvettem a Settlers 7-et, tetszik, szép és hangulatos, külön örülök a képregényszerû karakterrajzoknak, meg a muskétásoknak is; egy dolog nem tetszik: az állandó netkapcsolat. A minap egy egész napig nem volt elérhetõ az Ubisoft szerver, nem tudtam játszani, pedig fizetett játékról beszélünk :( Bár szerencsére ez nem gyakran fordul elõ. Meg az is elég frusztráló, hogy minden achievement-nél jelzi a program, hogy publikáljam a Facebook-on... :) Miért lenne ez jó nekem?! :blink:

Posted

HI Jól ismerem a settlers öszest de most megakadtam a settlers7 Gold editionon. Ha valaki ismeri jelezzen már nekem . A gépkönyve érdekelne igazából.Mert nem adtak hozzá és ahonnan le lehetne tölteni az az oldal nem mükszik. Köszi :biglol::troll:

Posted

A Settlers 6-ban hogyan lehet háborúskodni? SP térképen játszom, de hiába vonulok be a másik játékos városába, annyit mond, hogy akkor õ most kész kereskedni velem.

• 4 weeks later...
Garrett_the_Thief
Posted

Sziasztok!

A Settlers 7 kapcsán lenne egy kérdésem, nektek is villódzanak (és szürkébe váltanak) az épületek és fák textúrái idõnként? Ez néha nálam egészen fagyásig fokozódik. Olvastam az ubi-s fórumokat, másoknak is gyakran van ilyen gondja, sõt olyanoknak is, akik az enyémnél (i3-550 proc., GTS450 videókártya, 4 GB DDR3 RAM) sokkalta erõsebb géppel bírnak. Bár érdekes, hogy az én konfigom is elviekben a játék által ajánlott optimális tartományban van. Nagyon jó kis játék, kár, hogy nincs rendesen optimalizálva - szerintem ez a gondja. Alig picivel a Settlers 7 elõt jött ki annak idején az ANNO1404, hasonló grafika, ugyanúgy a Ubisoft-BlueByte mûhelyébõl, ultra beállítások mellett zökkenõmentesen fut nálam... Nem értem.

Garrett

Garrett_the_Thief
Posted

Sziasztok!

A Settlers 7 kapcsán lenne egy kérdésem, nektek is villódzanak (és szürkébe váltanak) az épületek és fák textúrái idõnként? Ez néha nálam egészen fagyásig fokozódik. Olvastam az ubi-s fórumokat, másoknak is gyakran van ilyen gondja, sõt olyanoknak is, akik az enyémnél (i3-550 proc., GTS450 videókártya, 4 GB DDR3 RAM) sokkalta erõsebb géppel bírnak. Bár érdekes, hogy az én konfigom is elviekben a játék által ajánlott optimális tartományban van. Nagyon jó kis játék, kár, hogy nincs rendesen optimalizálva - szerintem ez a gondja. Alig picivel a Settlers 7 elõt jött ki annak idején az ANNO1404, hasonló grafika, ugyanúgy a Ubisoft-BlueByte mûhelyébõl, ultra beállítások mellett zökkenõmentesen fut nálam... Nem értem.

Garrett

Megoldottam! Kipróbáltam XP alatt is a játékot, ott semmi gondja, fut jól. Ha más is megoldást keres, próbálja ezt! Nekem a régebbi VGA driverek feltelepítése nem segített, pedig sok helyen ezt javasolják.