Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Killing Floor

mark44

Recommended Posts

mark44

A Killing Floor alapvetõen egy mod volt az Unreal Tournament 2004-hez, 2009 tavaszán jött ki önálló játékként.

Steamen kapható, jelenleg nagyon olcsó. Dobozosan Angliából lehet beszerezni.

Szerintem nagyon jó.

A trailer elmond mindent:

Trailer

hivatalos oldal

Jelan

So sad, so sorrow, egy topicot már bezártak, remélem most, hogy némi fellendülés keletkezett eme fórumon ez ügyben, tovább fogja bírni. Ha lennénk min. 5-en a GS-rõl, akkor simán csinálhatnánk GSF Killing Floor groupot elõre megbeszélt közös hentelések céljából. Amúgy, igen 5 euró. Ennyiért kb kiraboljuk a fejlesztõket.

HD2

So sad, so sorrow, egy topicot már bezártak, remélem most, hogy némi fellendülés keletkezett eme fórumon ez ügyben, tovább fogja bírni. Ha lennénk min. 5-en a GS-rõl, akkor simán csinálhatnánk GSF Killing Floor groupot elõre megbeszélt közös hentelések céljából. Amúgy, igen 5 euró. Ennyiért kb kiraboljuk a fejlesztõket.

Már csak 3,75. :)

mark44

Groupot megcsináltam.

Jelan

Már csak 3,75. :)

lol brutal

K3ll3rm4n

Jééééj topic :wub: Na gyülekezzünk! B)

Jelan

Jééééj topic :wub: Na gyülekezzünk! B)

Heggesszük meg, hogy menjen a játék.

DaVeman

Köszönöm szépen az invitot, de nincs még meg a játék :D

Átszámítva mennyi forintban kb? 1000 forintnál nem lehet több, nem?

Aki megveszi/megvette KF-et annak van megvan L4D is? 2 együtt jó kis zombihent lenne :D

TetPeti

jee :D lehet hogy ma/holnap de szilveszterkor én is 1 boldog KF tulaj lehetek :D amugy itt is van olyan h 6playeres co-op nál több?(pl l4d-be h vannak szerok ahol 8,12,16 an vagyunk)

AMugy nem érdeklne vkit 1 Hl2Ep1(6euro) egy killingfloor ér? :D

Jelan

Köszönöm szépen az invitot, de nincs még meg a játék :D

Átszámítva mennyi forintban kb? 1000 forintnál nem lehet több, nem?

Aki megveszi/megvette KF-et annak van megvan L4D is? 2 együtt jó kis zombihent lenne :D

Nem baj, én is elõbb voltam benn a CoD groupba, mint hogy meg lett volna ;) . Lehet valamivel még olcsóbb is 1000-nél. Nekm van L4D-em, meg Flight-nak is. A többieket nem tudom.

jee :D lehet hogy ma/holnap de szilveszterkor én is 1 boldog KF tulaj lehetek :D amugy itt is van olyan h 6playeres co-op nál több?(pl l4d-be h vannak szerok ahol 8,12,16 an vagyunk)

Nalol, lehúzod a vérbe és megveszed? You are a very strange personality, that's for sure.

Amúgy van 30 fõs szeró is csak nem menõ, mert 6 felett nem számolja a perkeket.

Nalol, lehúzod a vérbe és megveszed? You are a very strange personality, that's for sure.

Amúgy van 30 fõs szeró is csak nem menõ, mert 6 felett nem számolja a perkeket.

DaVeman

Amúgy pár szót tudnátok mondani róla? :D Miben más mint L4D, miben jó.

mark44

Klasszok vannak, ezek fejlõdnek. Többféle fegyver van. Ja és van bullet time :D

Elvileg mindenki meg lett hívva, fogadjátok el.

Jelan

Van 7 perk, ezek fejlõdnek, ahogy használód õket, de pl. ha Sharpshooter vagy, amiek headshotot kell gyûjteni (a saját fegyvereivel), akkor is számolja Supporthoz a Shotgun damaget, ha az van nálad. A játék abból áll, hogy lespawnolnak az emberek és elkezdõdik a mészárlás. Ahogy haladnak elõre a körök, úgy lesz pénz jobb fegyverekre. Meg ugye nagyobb szörnyek is lesznek. Különbözõ hosszúságú játékok vannak 4-7-10 hullámosak. A +1. hullámban jön a fõboss, akit, ha legyõzünk akkor nyertünk. Alapból tele van a játék pályákkal (már), de RENGETEG pályát le lehet tölteni pluszba is.

Szerintem nagyon addiktív, nekem 100+ órám van vele, úgyhogy csak ajánlani tudom :D .

mark44

Egyre többen vagyunk hell yeah! :D Lehet majd talikat szervezni :)

DaVeman

Csak akk ne fulladjon unalomba mint a TF2 :D Na szedem elvileg.

Jardot is hívtad?

Jelan

A groupba meg szorgosan lépkedni befelé :D .

DaVeman

Defiance Alliance 2? Ez jóféle mod? :D

Jelan

Defiance Alliance 2? Ez jóféle mod? :D

Majd kipróbáljuk azt is én még lusta voltam^^

-NeRGaL-

Erõsen gondolkodóba estem én is a játék megvételével kapcsolatban. Vagyis nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e. Nem az ára miatt, hanem h futni fog-e a gépemen. Nem baj, ennyiért lehet zsákbamacska.

Holnapra remélem meglesz addg megnézem, hogyan lehet vásárolni steam-rõl, mert rég volt már amikor tudtam. :rolleyes: :)

Jelan

Erõsen gondolkodóba estem én is a játék megvételével kapcsolatban. Vagyis nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e. Nem az ára miatt, hanem h futni fog-e a gépemen. Nem baj, ennyiért lehet zsákbamacska.

Holnapra remélem meglesz addg megnézem, hogyan lehet vásárolni steam-rõl, mert rég volt már amikor tudtam. :rolleyes: :)

UT2004 ment ez is fog.

mark44

Ha az UT2004 fut ez is menni fog :D

canadaa

Csak akk ne fulladjon unalomba mint a TF2 :D

Pár kör után megunod. -_-

-NeRGaL-

Jelentem megvan a killin' Floor. Lehet majd zúúúzni együtt. Bár a zombiktól mindig barna fut a gatyámba...

Athesz

Pár kör után megunod. -_-

Veled értek eggyet, nekem bõven elég volt a free weekend. :unsure:

Jelan

Veled értek eggyet, nekem bõven elég volt a free weekend. :unsure:

Belerohantál lvl 0-ás Sharpshooterrel a Fleshpoundba miközben bõszen lóbáltál egy 9mm-es pisztolyt. Valahogy nem csodálkozom, hogy meguntad :ph34r: .

Íme az FP. (Mi csak Szõrösnek hívjuk. Nem tudjuk miért.)

IPB Image

Note: Egy ütéssel kb 60-70-es sebez Normal fokozaton, Hard-on már könnyen insta-killel. És még van egy Suicidal is. Legerősebb nem boss szörny. A Boss ennél is durvább, csak az messziről is kiírtja a csapatot^^