Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Red Faction: Guerrilla, Armageddon

Recommended Posts

Posted

Akinek esetleg hasonló gondja lenne:

Vezérlõpult -> Hangok és audioeszközök -> Hangszóró beállításai -> Speciális -> Teljesítmény -> Hardvergyorsítás -> Alapgyorsítás

Visszaolvasás rulz -_-

Posted

Visszaolvasás rulz -_-

És ezt Win7en hogy kivitelezzem? -_-

• 2 weeks later...
Posted

Érdekes.. Eddig Xpn nyomtam, oasisig el is vittem aztán win7re felraktam és egyszerûen túl gyors.. :huh: Tehát mintha gyorsított felvétel lenne nem tudom valaki már találkozott ilyen problémával?(és persze azért közbe be is lassul néha de akkor is érezni h túl gyorsan fut lõ kocsi irányítása szinte így lehetetlen stb..)

Posted

Na visszaraktam xp-t és így már tudok vele játszani csak az elmentés meg elveszett az uninstallal... Nincs valakinek elmentése Oasis pályarészen vagy azon túl? Mert újrakezdeni nincs kedvem.

• 2 weeks later...
Posted

Érdekes.. Eddig Xpn nyomtam, oasisig el is vittem aztán win7re felraktam és egyszerûen túl gyors.. :huh: Tehát mintha gyorsított felvétel lenne nem tudom valaki már találkozott ilyen problémával?(és persze azért közbe be is lassul néha de akkor is érezni h túl gyorsan fut lõ kocsi irányítása szinte így lehetetlen stb..)

Sztem túl gyors a géped hozzá. ;)

Posted

Sztem túl gyors a géped hozzá. ;)

Akkor miért akad be még akkor is mikor hiper gyorsan fut a gyerek? Amúgy már kitöröltem mert szereztem közbe mentést is de persze GfW ezért kitörölhettem vele a se..em..

Posted

indító exén jobb gomb és kompatibilitási problémák megoldása. ez általában megoldja.

Posted

Hello. :)

Nekem a következõ a gondom:menüben és videók alatt akadozik/fagyogat rendszeresen.

Játék alatt (ha eljutok odáig), szóval a graf. motor alatt minden tökéletes.

Konfigom:MSI K9N Neo V2 alaplap, Athlon 64 4000+, 2 GB Kingston DDR2, Galaxy Geforce 9600GT.

Tipp??? :unsure:

Ha még él a probléma, vagy valaki hasonló gondba ütközött, akkor a megoldás a következõ:

A játék könyvtárában az rfg.exe fájlnak, illetve a launchernek a tulajdonságaiba a kompatibilitást át kell állítani windows98/me. Így nem lesz akadozás sem a menüben, sem a töltés alatt, sem a videóknál.

Posted

De attól a játéknak a követelményei továbbra is magasak maradnak :)

• 2 weeks later...
Posted

Valaki tudna segíteni? :(

Csináltam offline fiókot hogy mentsen a játék de viszont nem tudom betölteni a mentésemet?(vki mondjon olyan meg oldást amihez nem kell net)

Köszi elõre is :)

• 9 months later...
Posted

Kiegészítettem a topik címét a jövõre megjelenõ Armageddon-nal és egyben szeretném egy kicsit felráznia topikot pár videóval az új részbõl:

Posted

Úgy látom, hogy akciózva van a steamen a 2. és 3. rész. A kérdésem az lenne, hogy (ártól függetlenül) megéri megvenni, vagy a romboláson kívül csupa sablon a játék?

Posted

Hát én elég jól szórakoztam a játékkal (Guerrilla), a sztori nem A+ de attól függetlenül jól össze rakták. A GTA klón igazán jól jellemzi a játékot, majdnem minden olyan dolog megvan a játékban ami a Grand Theft Auto-kat is igaz.

A játékidõ is hosszabb az átlagosnál. Ha értékelnem kellene, akkor kicsivel 90% alatt lenne :unsure:

A multiját nem próbáltam, de videókat nézegettem róla, jónak tûnik. Fõleg h szét lehet kapni mindent és mindenkit :lol:

Posted

Úgy látom, hogy akciózva van a steamen a 2. és 3. rész. A kérdésem az lenne, hogy (ártól függetlenül) megéri megvenni, vagy a romboláson kívül csupa sablon a játék?

az 1. része és a guerilla megéri az árát, a 2. rész egy kalap xar és nem támogat se dx10 se dx11-es kártyákat :S (még szerencse , hogy van egy netbookom.. mer círka 400 ft-ért megérte azér :P). Gureilla-ban a jármûvek fizikája egy csöppet xar, a versenyzõs idiótaság helyett lehetett volna beletenni még több rombolós missziót, mindenesetre nekem jobban tetszett mint a hatalmas nanoruhás gétéá 4 :D .