PartyTuja Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Akinek esetleg hasonló gondja lenne: Vezérlõpult -> Hangok és audioeszközök -> Hangszóró beállításai -> Speciális -> Teljesítmény -> Hardvergyorsítás -> Alapgyorsítás Visszaolvasás rulz -_-
mark44 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Visszaolvasás rulz -_- És ezt Win7en hogy kivitelezzem? -_-
Hrubi Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Érdekes.. Eddig Xpn nyomtam, oasisig el is vittem aztán win7re felraktam és egyszerûen túl gyors.. :huh: Tehát mintha gyorsított felvétel lenne nem tudom valaki már találkozott ilyen problémával?(és persze azért közbe be is lassul néha de akkor is érezni h túl gyorsan fut lõ kocsi irányítása szinte így lehetetlen stb..)
Hrubi Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Na visszaraktam xp-t és így már tudok vele játszani csak az elmentés meg elveszett az uninstallal... Nincs valakinek elmentése Oasis pályarészen vagy azon túl? Mert újrakezdeni nincs kedvem.
grobosnet Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Érdekes.. Eddig Xpn nyomtam, oasisig el is vittem aztán win7re felraktam és egyszerûen túl gyors.. :huh: Tehát mintha gyorsított felvétel lenne nem tudom valaki már találkozott ilyen problémával?(és persze azért közbe be is lassul néha de akkor is érezni h túl gyorsan fut lõ kocsi irányítása szinte így lehetetlen stb..) Sztem túl gyors a géped hozzá. ;)
Hrubi Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Sztem túl gyors a géped hozzá. ;) Akkor miért akad be még akkor is mikor hiper gyorsan fut a gyerek? Amúgy már kitöröltem mert szereztem közbe mentést is de persze GfW ezért kitörölhettem vele a se..em..
Cyberbeni Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Érdekes.. Eddig Xpn nyomtam, oasisig el is vittem aztán win7re felraktam és egyszerûen túl gyors.. :huh: Tehát mintha gyorsított felvétel lenne nem tudom valaki már találkozott ilyen problémával?(és persze azért közbe be is lassul néha de akkor is érezni h túl gyorsan fut lõ kocsi irányítása szinte így lehetetlen stb..) indító exén jobb gomb és kompatibilitási problémák megoldása. ez általában megoldja.
Dracon Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Hello. :) Nekem a következõ a gondom:menüben és videók alatt akadozik/fagyogat rendszeresen. Játék alatt (ha eljutok odáig), szóval a graf. motor alatt minden tökéletes. Konfigom:MSI K9N Neo V2 alaplap, Athlon 64 4000+, 2 GB Kingston DDR2, Galaxy Geforce 9600GT. Tipp??? :unsure: Ha még él a probléma, vagy valaki hasonló gondba ütközött, akkor a megoldás a következõ: A játék könyvtárában az rfg.exe fájlnak, illetve a launchernek a tulajdonságaiba a kompatibilitást át kell állítani windows98/me. Így nem lesz akadozás sem a menüben, sem a töltés alatt, sem a videóknál.
grobosnet Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 De attól a játéknak a követelményei továbbra is magasak maradnak :)
varguc96 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Valaki tudna segíteni? :( Csináltam offline fiókot hogy mentsen a játék de viszont nem tudom betölteni a mentésemet?(vki mondjon olyan meg oldást amihez nem kell net) Köszi elõre is :)
Balee Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kiegészítettem a topik címét a jövõre megjelenõ Armageddon-nal és egyben szeretném egy kicsit felráznia topikot pár videóval az új részbõl:
JoeJoeJoe Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Úgy látom, hogy akciózva van a steamen a 2. és 3. rész. A kérdésem az lenne, hogy (ártól függetlenül) megéri megvenni, vagy a romboláson kívül csupa sablon a játék?
wYth-NRG Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Hát én elég jól szórakoztam a játékkal (Guerrilla), a sztori nem A+ de attól függetlenül jól össze rakták. A GTA klón igazán jól jellemzi a játékot, majdnem minden olyan dolog megvan a játékban ami a Grand Theft Auto-kat is igaz. A játékidõ is hosszabb az átlagosnál. Ha értékelnem kellene, akkor kicsivel 90% alatt lenne :unsure: A multiját nem próbáltam, de videókat nézegettem róla, jónak tûnik. Fõleg h szét lehet kapni mindent és mindenkit :lol:
jim78 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Úgy látom, hogy akciózva van a steamen a 2. és 3. rész. A kérdésem az lenne, hogy (ártól függetlenül) megéri megvenni, vagy a romboláson kívül csupa sablon a játék? az 1. része és a guerilla megéri az árát, a 2. rész egy kalap xar és nem támogat se dx10 se dx11-es kártyákat :S (még szerencse , hogy van egy netbookom.. mer círka 400 ft-ért megérte azér :P). Gureilla-ban a jármûvek fizikája egy csöppet xar, a versenyzõs idiótaság helyett lehetett volna beletenni még több rombolós missziót, mindenesetre nekem jobban tetszett mint a hatalmas nanoruhás gétéá 4 :D .
Recommended Posts