Tirexi2009 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 egy észrevétel: az ambient occlusion ez az nvidias cucc ami allitolag kicsit élessebé teszia targyakat illetve "tobb" arnyek lesza jatekban viszont én nem vettem észre semmi kulnbséget csak 10-15fps javulast ha kikapcsolom és akkor helyette meg 4xAA-ra raktam ami nem lassitja annyira és igy a tavoli dolgok élesebbek Heh pont hogy nem az, inkább ATI-s cucc (SSAO), azokon jobban megy. HAWX-ban meg Burnout Paradise-ba láttam ilyet. SSAO az inkább a távoli dolgokat teszi homályosabbá, térhatásúvá. De ebben a játékban tényleg semmi különbséget nem látni a be és kikapcsolt állapot között, csak azt hogy -10FPS. <_<
GordonGU Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ezdenagyonjó :D , nemvolt elsõ 2 órám, gondoltam kipróbálom, és azlett belõle, hogy nagynehezen most léptem ki, megunhatatlan,elõször azthitem hamar monotonná válik, de nem, a rombolást sosem lehet megunni! Mentést hogy lehet betölteni, ha nem eredeti?
RDGridjanika Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 na kiis vitem, nagyon király :D demég folytatgatom mer most szereztem meg azta durva rakétavetõt :D
Athesz Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Végigjátszás után lehet tovább játszani? Még egy jó pont B) Én meg ma este kezdek bele :D
Tirexi2009 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Hát néha azért visszavehettek volna a készítõk mert amikor pl elkezdek rombolni egy kékcsillagos helyet akkor folyamat jönnek a katonák és ha nem írtod õket egyre többen lesznek. Ha pedig velük foglalkozol szép lassan halsz meg. Normálon játszok de néha anyáztam hogy már megint 100 katona jött rám a semmibõl. Olyanra még nem volt példa hogy mindet lelõjjem és békésen távozzak a helyszínról. Van benne amolyan GTA szerû dolog hogy még a semmi közepén is tudják hogy te ki vagy és lõni kell rád.
RDGridjanika Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Hát néha azért visszavehettek volna a készítõk mert amikor pl elkezdek rombolni egy kékcsillagos helyet akkor folyamat jönnek a katonák és ha nem írtod õket egyre többen lesznek. Ha pedig velük foglalkozol szép lassan halsz meg. Normálon játszok de néha anyáztam hogy már megint 100 katona jött rám a semmibõl. Olyanra még nem volt példa hogy mindet lelõjjem és békésen távozzak a helyszínról. Van benne amolyan GTA szerû dolog hogy még a semmi közepén is tudják hogy te ki vagy és lõni kell rád. szétkel rombolni az épületet és lecsöken az emberek száma, néha jönek segiteni a red factionosok,hogyha elég magas a morál
Tirexi2009 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 szétkel rombolni az épületet és lecsöken az emberek száma, néha jönek segiteni a red factionosok,hogyha elég magas a morál Jönnek de kb 30 mp-ig élnek. :lol:
RDGridjanika Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jönnek de kb 30 mp-ig élnek. :lol: hát, jólkell csinálni :D
Tirexi2009 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Megcsináltam azt a repcsis küldit amitõl mindenki félt, hát nem volt nehéz egyáltalán. Rocket launcher kellett hozzá, felfejlesztve maximumra. Minden gépbe két lõvés és GF. B)
RDGridjanika Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Megcsináltam azt a repcsis küldit amitõl mindenki félt, hát nem volt nehéz egyáltalán. Rocket launcher kellett hozzá, felfejlesztve maximumra. Minden gépbe két lõvés és GF. B) naigen ,de nem mindenki foglalkozik rakéta vetõvel ( mint pl én :D ) éninkáb a robbanó anyagot fejlesztettem 10 ig,és armor :) de lehet mégtovább nyomatni, aszem hogy 20 ig biztos
Athesz Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Vmi geKisTehén! van a hangkártyám emg a progi közt, folyamatosan ilyen recsegõ vagy zúgó háttérzaj van és semmit nem hallok tõlle se a beszédet se a zenét, de ingame van mert a menüben abbahagyja, mit kell kikapcsolni nincs ötletetek? Valószinüleg ehhez hozzá kell szokjak mert lehet hogy a szél vagy a jármüvek hangja :/ nemtom ez e a normális de eléggé idegesítõ
wYth-NRG Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ha pedig velük foglalkozol szép lassan halsz meg. Normálon játszok de néha anyáztam hogy már megint 100 katona jött rám a semmibõl. Olyanra még nem volt példa hogy mindet lelõjjem és békésen távozzak a helyszínról. Mondta is a vezetõ, hogy a lényeg a Hit'n'Run. Tehát célpontot hatástalanítani, majd amilyen gyorsan csak lehet eltûnni onnan, mert hõsködni az öngyilkossággal egyenlõ :) Amúgy végigvittem, az uccsó küldi baromi jó lett, tetszett a csatajelenet^^ A robbanások is, mintha egy filmet néztem volna
Athesz Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 "Az ellenséget" lerázni hogykell? Mert elkezdtem csak úgy rombolgatni a térképen piros jelzésû épületeket, olyat ami az övék, de az istennek nem fogynak el a semmibõl mindig megjelennek. Itt hogy kell meglapulni v vmi hasonló hogy leszáljanak róllam? Amúgy ez a tûzharc gepárd nagy , beszorítottak egy ház hátához , zsákutca? ugyaaan csinálunk bejáratot a házra :D fel az emeletre tönkrevágtam a lépcsõt is. Elkezdtem lyukakat ütni a házfalon és kiszedegettem õket , gepárd hangulatos. Így kell barakkot csinálni egy szegény tag házából :D Csak hát a lõszer elfogyott õk meg jöttek és jöttek.... Ja és gránátokat hol tölthetem újra? :wub:
RDGridjanika Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 "Az ellenséget" lerázni hogykell? Mert elkezdtem csak úgy rombolgatni a térképen piros jelzésû épületeket, olyat ami az övék, de az istennek nem fogynak el a semmibõl mindig megjelennek. Itt hogy kell meglapulni v vmi hasonló hogy leszáljanak róllam? Amúgy ez a tûzharc gepárd nagy , beszorítottak egy ház hátához , zsákutca? ugyaaan csinálunk bejáratot a házra :D fel az emeletre tönkrevágtam a lépcsõt is. Elkezdtem lyukakat ütni a házfalon és kiszedegettem õket , gepárd hangulatos. Így kell barakkot csinálni egy szegény tag házából :D Csak hát a lõszer elfogyott õk meg jöttek és jöttek.... Ja és gránátokat hol tölthetem újra? :wub: löszeres doboz, jelzi a térkép ,kis fehér táska egyszer használható :D és nem maximumra teszi fel a lõszert, hanem csak valamenyit am, aszem pirosnál már nemlehet lerázni õket a safe house-on kívül
DoNdRoX Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Elkezdtem végre én is, rosszabbra számítottam a sreenshotok alapján, de egyáltalán nem csalódtam :) Régen kötött már le ennyire egy játék, meg érzem, hogy a továbbiakban még jobb lesz a játék, az unlockolható cuccok végett. Nekem kifejezetten bejön ez a "GTA" stílus. A töréseket, zúzásokat jól megcsinálták, gondolok itt arra pl. mikor az épületeket kell lerombolni egy egyszerû baltával.. vagy mi az... :D Szóval így elsõ kipróbálásra, ránézésre elég pofás játék lett. Ja és gránátokat hol tölthetem újra? :wub: safe house? :unsure:
Guest Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Hát néha azért visszavehettek volna a készítõk mert amikor pl elkezdek rombolni egy kékcsillagos helyet akkor folyamat jönnek a katonák és ha nem írtod õket egyre többen lesznek. Ha pedig velük foglalkozol szép lassan halsz meg. Normálon játszok de néha anyáztam hogy már megint 100 katona jött rám a semmibõl. Olyanra még nem volt példa hogy mindet lelõjjem és békésen távozzak a helyszínról. Van benne amolyan GTA szerû dolog hogy még a semmi közepén is tudják hogy te ki vagy és lõni kell rád. ebben egyetértek xD kicsit eltulzott hogy felrobbantok egy tornyot és mar ezren vannak rajtam -.-
Athesz Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Vmi "fokozat" mint a GTAban a csillagok nincsenek? hogy mennyire vannak a nyakamon? Bal lent a radar sarkában villog egy kis pios lámpa de annyi az egész? És ha visszamenekülök a Safehosue-hoz elõllük akkor eltünnek v mi lesz?
HD2 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Vmi "fokozat" mint a GTAban a csillagok nincsenek? hogy mennyire vannak a nyakamon? Bal lent a radar sarkában villog egy kis pios lámpa de annyi az egész? És ha visszamenekülök a Safehosue-hoz elõllük akkor eltünnek v mi lesz? Ha nyugi van, akkor zöld, ha citromsárga akkor üldöznek, ha narancsárga, akkor már durvább egységek is jönnek, ha piros, akkor már tankokra, repülõkre is számíthatsz. Mi kellene ennél több? A safehouset meg ki kell próbálni, én eddig mindig csak elkocsikáztam elõlük.
Athesz Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Okké képben vok most már elsõ területet elfoglaltam és kipucoltam õket teljesen. Mondjuk kicsit érdekes ez a beérek a Safe Houseba és az se foglalkozik velem aki a seggemben volt, De viszont odáig el is kell jutni :D
Qwerty4 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Hello. :) Nekem a következõ a gondom:menüben és videók alatt akadozik/fagyogat rendszeresen. Játék alatt (ha eljutok odáig), szóval a graf. motor alatt minden tökéletes. Konfigom:MSI K9N Neo V2 alaplap, Athlon 64 4000+, 2 GB Kingston DDR2, Galaxy Geforce 9600GT. Tipp??? :unsure:
RDGridjanika Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Hello. :) Nekem a következõ a gondom:menüben és videók alatt akadozik/fagyogat rendszeresen. Játék alatt (ha eljutok odáig), szóval a graf. motor alatt minden tökéletes. Konfigom:MSI K9N Neo V2 alaplap, Athlon 64 4000+, 2 GB Kingston DDR2, Galaxy Geforce 9600GT. Tipp??? :unsure: talán drivert kel frisiteni, vagy kevés a proci
Qwerty4 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 talán drivert kel frisiteni, vagy kevés a proci Driver friss. Procit meg mennyit igényelne? De nem hiszem, ha játék közben tökéletesen fut, akkor a proci elég. Itt valami más lehet a probléma, mivel mondtam a videók és a menü rendetlenkedik, egyik sem a játék motorjával mûködik.És nem igényel egyik sem túl jó procit.
RDGridjanika Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Driver friss. Procit meg mennyit igényelne? De nem hiszem, ha játék közben tökéletesen fut, akkor a proci elég. Itt valami más lehet a probléma, mivel mondtam a videók és a menü rendetlenkedik, egyik sem a játék motorjával mûködik.És nem igényel egyik sem túl jó procit. jaja megnéztem gépigényt, de proci az elég (bár az igaz hogy minimum dual core ,de 2.0 ban, és akkor elvileg neked pont anyi van. de nemtudom miabaj, aza lényeg hogy a játék jolmegy szerk: nekem még régen azvolt a baj a might and magic dark messiah -val, hogy nem mentek a videok, és ugy kelet kivinnem, de elég jó volt igyis
Qwerty4 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 jaja megnéztem gépigényt, de proci az elég (bár az igaz hogy minimum dual core ,de 2.0 ban, és akkor elvileg neked pont anyi van. de nemtudom miabaj, aza lényeg hogy a játék jolmegy szerk: nekem még régen azvolt a baj a might and magic dark messiah -val, hogy nem mentek a videok, és ugy kelet kivinnem, de elég jó volt igyis Hát azért nem jó, elég kínos hogy a menüben szaggat vagy fagyogat is és én szeretek videókat nézni, annélkül a játék nem sokat ér.Nem szívesen szabadulnék meg a videó fájloktól.
Recommended Posts