Snexi Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 "Steven Spielberg és Tom Hanks 2001-ben forgatta le az európai hadszíntér csatáiról szóló Elit alakulat címû minisorozatot, és csak most, nyolc évvel késõbb készültek el a kvázi folytatással, ami az amerikai erõk csendes-óceáni bevetéseivel foglalkozik majd, és állítólag 250 millió dollárból készül el. A tízrészes sorozat bemutatója 2010-ben várható, náluk elõször az HBO mûsorán lesz látható. A nagyszabású vállalkozás elsõ lépéseként Hanks és Spielberg megszerezte Robert Leckie Hemet for My Pillow és Eugene B. Sledge With the Old Breed címû regényének filmjogait, majd felkérték a két írót, akik saját II. világháborús élményeik alapján írták meg a két könyvet, hogy két másik forgatókönyvíró, George Pelecanos (Drót) és Bruce McKenna (Elit alakulat) társaságában adaptálják tévére a regényeket. A minisorozat az Egyesült Államok haditengerészetének 1. hadosztályát követi a japánok elleni harcokban, a híres csaták és hadmûveletek közül láthatjuk majd a guadalcanali és az okinawai ütközetet, illetve az Ivo Dzsima-i csatát is." (sajnos lecserélték az eredeti zenét,a mostanival nem annyira ütõs) tudom,hogy márciusig kihalt lesz a topic de ma "alkothatnékom" volt
_Jolly_Joker_ Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Korainak érzem, de üsse kavics, hátha beindul. KisTehén!ameg, 8 éve volt a BoB...
Snexi Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Korainak érzem, de üsse kavics, hátha beindul. nem valószínû,fõleg hogy alig jönnek infók róla :D csak gondoltam hogy legalább ennek a topicnak ne olyan legyen majd a nyitó postja hogy "na nyitottam egy topicot,írjatok!"
Hares Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 nem valószínû,fõleg hogy alig jönnek infók róla :D csak gondoltam hogy legalább ennek a topicnak ne olyan legyen majd a nyitó postja hogy "na nyitottam egy topicot,írjatok!" Tehát okos döntés volt megnyitni.
Snexi Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 hát figyelj,szerintem baj nem lesz belõle,de megkérhetek egy modit hogy törölje ha gondolod :D
Hares Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 hát figyelj,szerintem baj nem lesz belõle,de megkérhetek egy modit hogy törölje ha gondolod :D Baj nem lesz belõle,szerintem akinek a BoB tetszett,ezt várja mint az állat,de tényleg nem sok infó lát róla napvilágot,és nem is lehet márciusig beszélgetni róla/spekulálni mint pl a Lost esetében.De nem baj,az idõ vasfoga és a modik sasszeme majd megfosztja a topicot életétõl....vagy nem és kitart addig... :lol:
elindir Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nem valószínû,fõleg hogy alig jönnek infók róla :D csak gondoltam hogy legalább ennek a topicnak ne olyan legyen majd a nyitó postja hogy "na nyitottam egy topicot,írjatok!" A logika diadala. :D
MuMa01 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Youtube-n láttam videókat a városi forgatásokról. Ott is jó hangulatot csináltak.
adam1124 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Szerintem is belefért volna BoB topic-ba ez is, de nemgáz. Pont tegnap írtam oda post-ot, de mivel itt van ez is, ide is leírom a véleményem a trailer-rõl. Látványvilág és effektek tuti, hogy odaverik majd a BoB-ot (legalábbis trailer-t elnézve), de a hangulata egyelõre nem fog meg. Szokatlan nekem ez a dzsungel... hollandiai farmokhoz, meg hóhoz vagyok szokva. :D Történetet majd meglátjuk, milyen lesz, ebbõl nem igazán jön le... csak egy smárolás van benne, amibõl lehet valamire is következtetni. A BoB story-t nehéz lesz überelni... sok sikert hozzá. Ja és hiányoznak a karakterek. Tuti, hogy fura lesz Winters meg a többiek nélkül és kissé összevont szemöldökkel fogom próbálni megkedvelni az új századot és "megsiratni", ha szétkapják õket a japók. Azért várom én is már nagyon, fõleg a trailer után. :D
Hares Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Szerintem is belefért volna BoB topic-ba ez is, de nemgáz. Pont tegnap írtam oda post-ot, de mivel itt van ez is, ide is leírom a véleményem a trailer-rõl. Látványvilág és effektek tuti, hogy odaverik majd a BoB-ot (legalábbis trailer-t elnézve), de a hangulata egyelõre nem fog meg. Szokatlan nekem ez a dzsungel... hollandiai farmokhoz, meg hóhoz vagyok szokva. :D Történetet majd meglátjuk, milyen lesz, ebbõl nem igazán jön le... csak egy smárolás van benne, amibõl lehet valamire is következtetni. A BoB story-t nehéz lesz überelni... sok sikert hozzá. Ja és hiányoznak a karakterek. Tuti, hogy fura lesz Winters meg a többiek nélkül és kissé összevont szemöldökkel fogom próbálni megkedvelni az új századot és "megsiratni", ha szétkapják õket a japók. Azért várom én is már nagyon, fõleg a trailer után. :D Én a történettõl és a hangulattól félek,számomra (a karaktereken kívül) ez volt a BoB legerõsebb szempontja és ettõl volt Bastogne is hihetetlen például.Ha lesz rendes történet és egyedülálló hangulata,akkor felõlem lemészárolhatnak mindenkit. :lol:
Snexi Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 ha olyan lesz mint a bob akkor nem fogjuk egybõl megszeretni a karaktereket,azért egy 3-4 résznek el kell telnie hozzá :D (legalábbis én anno így voltam a bob-nál)
adam1124 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 itt van egy viszonylag új trailer Ez is megerõsített abban, hogy 1920x1080-ban kell néznem... valami brutál jó kameraállás, számítógép, meg akármi. Hihetetlen a látvány, dehát ha csak ebbõl fog állni a film, akkor elásta magát abba a csendes-óceáni tengerparti homokba... na, lássuk pozitívan a dolgokat, amíg nem tudjuk, hogy milyen. Jó film lesz! B)
Snexi Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 képek :) http://www.hbo.com/events/pacific/slideshow.html
berc00 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 képek :) http://www.hbo.com/events/pacific/slideshow.html Bazbaz derohadtjóóólesz [nyálcsorog]
berc00 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 http://www.sorozatjunkie.hu/2009/11/17/del...-1-the-pacific/ Hát ez még mindig nagyon jónak tûnik :rolleyes:
Snexi Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 az a baj ezzel a sorozattal (a bob-ot alapul véve) hogy bekéne várni legalább 3-4 részt mert ez csak úgy fog ütni ha már megismerjük,megszeretjük a karaktereket
berc00 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 az a baj ezzel a sorozattal (a bob-ot alapul véve) hogy bekéne várni legalább 3-4 részt mert ez csak úgy fog ütni ha már megismerjük,megszeretjük a karaktereket Én erõsen gondolkodok egy kiváráson majd egy darán, de nem tudom, ki bírom-e majd :blink:
Snexi Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 nem új a hír,de március 14.-én lesz a premier egyébként avatar elött lenyomták az elõzetest,ami jó hír,mert így többen megismerik a sorozatot
Nflbandi Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Hello ! Az elit alakulat az egyik kedvenc sorozatom, úgyhogy a THE PACIFIC az a sorozat, amit a legjobban várok !
Hares Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 nem új a hír,de március 14.-én lesz a premier egyébként avatar elött lenyomták az elõzetest,ami jó hír,mert így többen megismerik a sorozatot Márciusig lesz még reklámhadjárat,enélkül is eléggé fogják ismerni...
Snexi Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 tényleg,hogy fogják ezt nyomatni márciusban?(ha egyáltalán akkor lesz itthon is a premier)feliratosan? nemvágom hogy hogyan megy ez az hbo-n
Recommended Posts