Snexi 0 Share Posted August 5, 2009 "Steven Spielberg és Tom Hanks 2001-ben forgatta le az európai hadszíntér csatáiról szóló Elit alakulat címû minisorozatot, és csak most, nyolc évvel késõbb készültek el a kvázi folytatással, ami az amerikai erõk csendes-óceáni bevetéseivel foglalkozik majd, és állítólag 250 millió dollárból készül el. A tízrészes sorozat bemutatója 2010-ben várható, náluk elõször az HBO mûsorán lesz látható. A nagyszabású vállalkozás elsõ lépéseként Hanks és Spielberg megszerezte Robert Leckie Hemet for My Pillow és Eugene B. Sledge With the Old Breed címû regényének filmjogait, majd felkérték a két írót, akik saját II. világháborús élményeik alapján írták meg a két könyvet, hogy két másik forgatókönyvíró, George Pelecanos (Drót) és Bruce McKenna (Elit alakulat) társaságában adaptálják tévére a regényeket. A minisorozat az Egyesült Államok haditengerészetének 1. hadosztályát követi a japánok elleni harcokban, a híres csaták és hadmûveletek közül láthatjuk majd a guadalcanali és az okinawai ütközetet, illetve az Ivo Dzsima-i csatát is." (sajnos lecserélték az eredeti zenét,a mostanival nem annyira ütõs) tudom,hogy márciusig kihalt lesz a topic de ma "alkothatnékom" volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Jolly_Joker_ 0 Share Posted August 5, 2009 Korainak érzem, de üsse kavics, hátha beindul. KisTehén!ameg, 8 éve volt a BoB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted August 5, 2009 Korainak érzem, de üsse kavics, hátha beindul. nem valószínû,fõleg hogy alig jönnek infók róla :D csak gondoltam hogy legalább ennek a topicnak ne olyan legyen majd a nyitó postja hogy "na nyitottam egy topicot,írjatok!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted August 5, 2009 nem valószínû,fõleg hogy alig jönnek infók róla :D csak gondoltam hogy legalább ennek a topicnak ne olyan legyen majd a nyitó postja hogy "na nyitottam egy topicot,írjatok!" Tehát okos döntés volt megnyitni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted August 6, 2009 hát figyelj,szerintem baj nem lesz belõle,de megkérhetek egy modit hogy törölje ha gondolod :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted August 6, 2009 hát figyelj,szerintem baj nem lesz belõle,de megkérhetek egy modit hogy törölje ha gondolod :D Baj nem lesz belõle,szerintem akinek a BoB tetszett,ezt várja mint az állat,de tényleg nem sok infó lát róla napvilágot,és nem is lehet márciusig beszélgetni róla/spekulálni mint pl a Lost esetében.De nem baj,az idõ vasfoga és a modik sasszeme majd megfosztja a topicot életétõl....vagy nem és kitart addig... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elindir 0 Share Posted August 6, 2009 nem valószínû,fõleg hogy alig jönnek infók róla :D csak gondoltam hogy legalább ennek a topicnak ne olyan legyen majd a nyitó postja hogy "na nyitottam egy topicot,írjatok!" A logika diadala. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted August 11, 2009 Youtube-n láttam videókat a városi forgatásokról. Ott is jó hangulatot csináltak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam1124 0 Share Posted October 3, 2009 Szerintem is belefért volna BoB topic-ba ez is, de nemgáz. Pont tegnap írtam oda post-ot, de mivel itt van ez is, ide is leírom a véleményem a trailer-rõl. Látványvilág és effektek tuti, hogy odaverik majd a BoB-ot (legalábbis trailer-t elnézve), de a hangulata egyelõre nem fog meg. Szokatlan nekem ez a dzsungel... hollandiai farmokhoz, meg hóhoz vagyok szokva. :D Történetet majd meglátjuk, milyen lesz, ebbõl nem igazán jön le... csak egy smárolás van benne, amibõl lehet valamire is következtetni. A BoB story-t nehéz lesz überelni... sok sikert hozzá. Ja és hiányoznak a karakterek. Tuti, hogy fura lesz Winters meg a többiek nélkül és kissé összevont szemöldökkel fogom próbálni megkedvelni az új századot és "megsiratni", ha szétkapják õket a japók. Azért várom én is már nagyon, fõleg a trailer után. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted October 3, 2009 itt van egy viszonylag új trailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted October 3, 2009 Szerintem is belefért volna BoB topic-ba ez is, de nemgáz. Pont tegnap írtam oda post-ot, de mivel itt van ez is, ide is leírom a véleményem a trailer-rõl. Látványvilág és effektek tuti, hogy odaverik majd a BoB-ot (legalábbis trailer-t elnézve), de a hangulata egyelõre nem fog meg. Szokatlan nekem ez a dzsungel... hollandiai farmokhoz, meg hóhoz vagyok szokva. :D Történetet majd meglátjuk, milyen lesz, ebbõl nem igazán jön le... csak egy smárolás van benne, amibõl lehet valamire is következtetni. A BoB story-t nehéz lesz überelni... sok sikert hozzá. Ja és hiányoznak a karakterek. Tuti, hogy fura lesz Winters meg a többiek nélkül és kissé összevont szemöldökkel fogom próbálni megkedvelni az új századot és "megsiratni", ha szétkapják õket a japók. Azért várom én is már nagyon, fõleg a trailer után. :D Én a történettõl és a hangulattól félek,számomra (a karaktereken kívül) ez volt a BoB legerõsebb szempontja és ettõl volt Bastogne is hihetetlen például.Ha lesz rendes történet és egyedülálló hangulata,akkor felõlem lemészárolhatnak mindenkit. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted October 3, 2009 ha olyan lesz mint a bob akkor nem fogjuk egybõl megszeretni a karaktereket,azért egy 3-4 résznek el kell telnie hozzá :D (legalábbis én anno így voltam a bob-nál) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam1124 0 Share Posted October 3, 2009 itt van egy viszonylag új trailer Ez is megerõsített abban, hogy 1920x1080-ban kell néznem... valami brutál jó kameraállás, számítógép, meg akármi. Hihetetlen a látvány, dehát ha csak ebbõl fog állni a film, akkor elásta magát abba a csendes-óceáni tengerparti homokba... na, lássuk pozitívan a dolgokat, amíg nem tudjuk, hogy milyen. Jó film lesz! B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavarevesz 0 Share Posted October 27, 2009 Nézzétek meg ezt is: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted November 7, 2009 képek :) http://www.hbo.com/events/pacific/slideshow.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
berc00 0 Share Posted November 7, 2009 képek :) http://www.hbo.com/events/pacific/slideshow.html Bazbaz derohadtjóóólesz [nyálcsorog] Link to comment Share on other sites More sharing options...
berc00 0 Share Posted November 17, 2009 http://www.sorozatjunkie.hu/2009/11/17/del...-1-the-pacific/ Hát ez még mindig nagyon jónak tûnik :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 189 Share Posted November 17, 2009 de messze van még....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted November 18, 2009 az a baj ezzel a sorozattal (a bob-ot alapul véve) hogy bekéne várni legalább 3-4 részt mert ez csak úgy fog ütni ha már megismerjük,megszeretjük a karaktereket Link to comment Share on other sites More sharing options...
berc00 0 Share Posted November 18, 2009 az a baj ezzel a sorozattal (a bob-ot alapul véve) hogy bekéne várni legalább 3-4 részt mert ez csak úgy fog ütni ha már megismerjük,megszeretjük a karaktereket Én erõsen gondolkodok egy kiváráson majd egy darán, de nem tudom, ki bírom-e majd :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted December 23, 2009 nem új a hír,de március 14.-én lesz a premier egyébként avatar elött lenyomták az elõzetest,ami jó hír,mert így többen megismerik a sorozatot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nflbandi 0 Share Posted December 24, 2009 Hello ! Az elit alakulat az egyik kedvenc sorozatom, úgyhogy a THE PACIFIC az a sorozat, amit a legjobban várok ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted December 24, 2009 éjjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted December 25, 2009 nem új a hír,de március 14.-én lesz a premier egyébként avatar elött lenyomták az elõzetest,ami jó hír,mert így többen megismerik a sorozatot Márciusig lesz még reklámhadjárat,enélkül is eléggé fogják ismerni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted December 25, 2009 tényleg,hogy fogják ezt nyomatni márciusban?(ha egyáltalán akkor lesz itthon is a premier)feliratosan? nemvágom hogy hogyan megy ez az hbo-n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts