Kromosome Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Egy másik fórumon láttam ilyen játékot, szerintem beszédes a cím! :) Felteszünk egy állítást, amiben vagy nem rejtünk el hibát (tehát igaz állítást írunk), vagy akár többet is. Mindenkinek lehetõsége van egyszer leírni saját megoldását, indoklással! Viszont MINDENKI várja meg míg az állító jóváhagyja a tippet, mert lehet hogy valaki hibázik! Az elsõ állítás: A South Park - Nagyobb, hosszabb és vágtalan címû film (South Park - Bigger, Longer & Uncut) bekerült a Guiness Rekordok könyvébe, mint a legtöbb káromkodást tartalmazó animációs film. IGAZ vagy HAMIS ?
lonward Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Igaz http://hu.wikipedia.org/wiki/South_Park_%E...s_v%C3%A1gatlan
Kromosome Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Így van, a megoldás helyes. Most te írhatsz kérdést / állítást! :)
Lord_KROK Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Jó kis topic, bár szerintem átfog kerülni az Arénába.
Stauffenberg Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Jó kis topic, bár szerintem átfog kerülni az Arénába. Talált süllyedt ;) Csak még szólok egy modi pajtimnak.
Sensei007 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Lea Thompson szerepelt a Vissza a jövõbe címû filmben Igaz/hamis ????? :D
Lucart Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 a Wayne Világa c. filmet 34 nap alatt forgatták le. Igaz vagy Hamis?
DanteXV Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 nem rossz topik, de sztem így hogy meg kell várni a jóváhagyást (ami szvsz simán kihagyható ha a válaszadó belinkeli az oldalt ami megerõsíti a válaszát) egy héten belül unalomba fullad.
Sensei007 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 a Wayne Világa c. filmet 34 nap alatt forgatták le. Igaz vagy Hamis? Hmmm... Igaz (?)
crocki.jpg Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 nem rossz topik, de sztem így hogy meg kell várni a jóváhagyást (ami szvsz simán kihagyható ha a válaszadó belinkeli az oldalt ami megerõsíti a válaszát) egy héten belül unalomba fullad. az egész tök felesleges, mert úgyis lesz valami buznyák aki felgooglezi majd a megoldásokat.
freddy12 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Richard A. Knaak írta Az Utolsó Õrizõ címû Warcraft regényt. Igaz vagy Hamis ?
Lucart Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Hmmm... Igaz (?) Igaz bizony: http://www.imdb.com/title/tt0105793/trivia
Sensei007 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 A South Park írója Matt Stone zsidó származású Igaz/Hamis jó játék ez remélem nem törlik a topicot És NEM ki google-ozni semmit én sem teszem
arazu Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 az egész tök felesleges, mert úgyis lesz valami buznyák aki felgooglezi majd a megoldásokat. qft Így nem sok értelme van, amúgy "adná"
Niclas Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Richard A. Knaak írta Az Utolsó Õrizõ címû Warcraft regényt. Igaz vagy Hamis ? Hamis. Richard A. Knaak írta például a "War of the Ancients" trilógiát vagy a "Day of the Dragon"-t, de a "The Last Guardian"-t Jeff Grubb írta. Nem nagyon tudom bizonyítani Google nélkül, de itt van mellettem a könyv, ha ez nektek számít. :D
Kromosome Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 OFF Örülök, ha tetszik a topik. A kigoogle-zást pedig én nem tartom rossz dolognak, itt nem az a lényeg hogy TIPPELJÜNK, hanem hogy tényleg tanuljunk, ismereteket szerezzük vagy éppen megdöbbenjünk. Épp ezért nem tartom rossznak a Google használatát, persze jobb, ha az ember könyvbõl keresei ki, csak hát ahogy az Internet terjeszkedik, úgy a könyv értéke sokak szemében romlik. Másrészrõl pedig azért is jó megvárni az állítást írónak a válaszát / jóváhagyását, mert lehet hogy több hiba is el van rejtve az állításban. /OFF! A South Park írója Matt Stone zsidó származású Igaz/Hamis jó játék ez remélem nem törlik a topicot És NEM ki google-ozni semmit én sem teszem Igaz, hogy itt én sem Google-ztam, még egy-két éve olvastam életérõl. Az állítás pedig olyan szinten IGAZ , hogy anyja zsidó származású, saját magát pedig etnikailag tartja zsidónak. Így tehát nem "teljesen" zsidó (azaz nem mindkét félről az), hanem csak "félig". :) Szerk.: Ezzel a hozzászólással megvan a régóta áhított, dicsőséges, bár néhány user posztajihoz képest elenyésző FÉLEZREDIK (500.) hozzászólásom :D
XCube Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Új kérdés Létezik banán ízû sör Igaz/Hamis Igaz. Tudom mert Élemianyag ismeret II -ből (Ital és fűszerismeret) tanultuk :D .
Sensei007 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Jennifer Morrison szerepelt a túlélni a karácsonyt címû filmben Igaz/Hamis
XCube Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Jennifer Morrison szerepelt a túlélni a karácsonyt címû filmben Igaz/Hamis Az elõzõ kérdés ezek szerint nem érvényes :blink: ?
Sensei007 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Igaz. Tudom mert Élemianyag ismeret II -bõl (Ital és fûszerismeret) tanultuk :D . Gratulálok jó válasz én is tanulok áruismeretet :)
freddy12 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Hamis. Richard A. Knaak írta például a "War of the Ancients" trilógiát vagy a "Day of the Dragon"-t, de a "The Last Guardian"-t Jeff Grubb írta. Nem nagyon tudom bizonyítani Google nélkül, de itt van mellettem a könyv, ha ez nektek számít. :D Én elhiszem :D
Hor1 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Jennifer Morrison szerepelt a túlélni a karácsonyt címû filmben Igaz/Hamis Igaz angol magyar
Recommended Posts