Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Igaz Vagy Hamis?

Recommended Posts

Posted

Egy másik fórumon láttam ilyen játékot, szerintem beszédes a cím! :)

Felteszünk egy állítást, amiben vagy nem rejtünk el hibát (tehát igaz állítást írunk), vagy akár többet is.

Mindenkinek lehetõsége van egyszer leírni saját megoldását, indoklással!

Viszont MINDENKI várja meg míg az állító jóváhagyja a tippet, mert lehet hogy valaki hibázik!

Az elsõ állítás:

A South Park - Nagyobb, hosszabb és vágtalan címû film (South Park - Bigger, Longer & Uncut) bekerült a Guiness Rekordok könyvébe, mint a legtöbb káromkodást tartalmazó animációs film.

IGAZ vagy HAMIS ?

Posted

Így van, a megoldás helyes.

Most te írhatsz kérdést / állítást! :)

Posted

Jó kis topic, bár szerintem átfog kerülni az Arénába.

Stauffenberg
Posted

Jó kis topic, bár szerintem átfog kerülni az Arénába.

Talált süllyedt ;) Csak még szólok egy modi pajtimnak.

Posted

Lea Thompson szerepelt a Vissza a jövõbe címû filmben

Igaz/hamis ????? :D

Posted

a Wayne Világa c. filmet 34 nap alatt forgatták le.

Igaz vagy Hamis?

Posted

nem rossz topik, de sztem így hogy meg kell várni a jóváhagyást (ami szvsz simán kihagyható ha a válaszadó belinkeli az oldalt ami megerõsíti a válaszát) egy héten belül unalomba fullad.

Posted

a Wayne Világa c. filmet 34 nap alatt forgatták le.

Igaz vagy Hamis?

Hmmm... Igaz (?)

Posted

nem rossz topik, de sztem így hogy meg kell várni a jóváhagyást (ami szvsz simán kihagyható ha a válaszadó belinkeli az oldalt ami megerõsíti a válaszát) egy héten belül unalomba fullad.

az egész tök felesleges, mert úgyis lesz valami buznyák aki felgooglezi majd a megoldásokat.

Posted

Richard A. Knaak írta Az Utolsó Õrizõ címû Warcraft regényt.

Igaz vagy Hamis ?

Posted

A South Park írója Matt Stone zsidó származású

Igaz/Hamis

jó játék ez remélem nem törlik a topicot

És NEM ki google-ozni semmit én sem teszem

Posted

az egész tök felesleges, mert úgyis lesz valami buznyák aki felgooglezi majd a megoldásokat.

qft

Így nem sok értelme van, amúgy "adná"

Posted

Richard A. Knaak írta Az Utolsó Õrizõ címû Warcraft regényt.

Igaz vagy Hamis ?

Hamis. Richard A. Knaak írta például a "War of the Ancients" trilógiát vagy a "Day of the Dragon"-t, de a "The Last Guardian"-t Jeff Grubb írta. Nem nagyon tudom bizonyítani Google nélkül, de itt van mellettem a könyv, ha ez nektek számít. :D

Posted

OFF

Örülök, ha tetszik a topik. A kigoogle-zást pedig én nem tartom rossz dolognak, itt nem az a lényeg hogy TIPPELJÜNK, hanem hogy tényleg tanuljunk, ismereteket szerezzük vagy éppen megdöbbenjünk. Épp ezért nem tartom rossznak a Google használatát, persze jobb, ha az ember könyvbõl keresei ki, csak hát ahogy az Internet terjeszkedik, úgy a könyv értéke sokak szemében romlik.

Másrészrõl pedig azért is jó megvárni az állítást írónak a válaszát / jóváhagyását, mert lehet hogy több hiba is el van rejtve az állításban.

/OFF!

A South Park írója Matt Stone zsidó származású

Igaz/Hamis

jó játék ez remélem nem törlik a topicot

És NEM ki google-ozni semmit én sem teszem

Igaz, hogy itt én sem Google-ztam, még egy-két éve olvastam életérõl.

Az állítás pedig olyan szinten IGAZ , hogy anyja zsidó származású, saját magát pedig etnikailag tartja zsidónak. Így tehát nem "teljesen" zsidó (azaz nem mindkét félről az), hanem csak "félig". :)

Szerk.: Ezzel a hozzászólással megvan a régóta áhított, dicsőséges, bár néhány user posztajihoz képest elenyésző FÉLEZREDIK (500.) hozzászólásom :D

Posted

Új kérdés

Létezik banán ízû sör

Igaz/Hamis

Posted

Új kérdés

Létezik banán ízû sör

Igaz/Hamis

Igaz. Tudom mert Élemianyag ismeret II -ből (Ital és fűszerismeret) tanultuk :D .

Posted

Jennifer Morrison szerepelt a túlélni a karácsonyt címû filmben

Igaz/Hamis

Posted

Igaz/Hamis

Az elõzõ kérdés ezek szerint nem érvényes :blink: ?

Posted

Igaz. Tudom mert Élemianyag ismeret II -bõl (Ital és fûszerismeret) tanultuk :D .

Gratulálok jó válasz én is tanulok áruismeretet :)

Posted

Hamis. Richard A. Knaak írta például a "War of the Ancients" trilógiát vagy a "Day of the Dragon"-t, de a "The Last Guardian"-t Jeff Grubb írta. Nem nagyon tudom bizonyítani Google nélkül, de itt van mellettem a könyv, ha ez nektek számít. :D

Én elhiszem :D

Posted

Igaz/Hamis

Igaz

angol

magyar