Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Te Mit Gyűjtesz?

Recommended Posts

Posted

Hali. Nem találtam ilyen- ehez hasonló topikot így megnyitottam, remélem nem gond, és nem ártok vele senkinek :) kíváncsi vagyok ki milyen vackokat gyûjt, gyûjtött, fog gyûjteni.

Elsõsorban én ilyesmiket gyûjtök:

http://kepfeltoltes.hu/view/090504/DSCF223...ltoltes.hu_.jpg

Már eltûnt a régi piás topik, így már oda nem tudtam ezt berakni...

SaltyDave
Posted

"Áldozatokat, muhahawhawhaw" [whoa] [lancf]

Posted

hülye beszólásokat a fórumról, amiket egy txt-be rakok, és néha megmutatom õket emebreknek.

Posted

Amerikai autós képeket, én már csak ilyen vagyok.

Posted

Szép kis gyûjtemény :D Amúgy PC-s játékokat gyûjtök, természetesen csak a minõségi darabokat veszem meg. Egy 80 körüli gyûjteményem van. B) Van egy komolyabb bélyeggyűjteményem is, de már nagyon rég felhagytam ezzel a szenvedélyemmel.

JaniRazor
Posted

Hali. Nem találtam ilyen- ehez hasonló topikot így megnyitottam, remélem nem gond, és nem ártok vele senkinek :) kíváncsi vagyok ki milyen vackokat gyûjt, gyûjtött, fog gyûjteni.

Elsõsorban én ilyesmiket gyûjtök:

Már eltûnt a régi piás topik, így már oda nem tudtam ezt berakni...

De szép csaj :) Ha a barátnõd(gondolom az), akkor nagyon szerencsés vagy :)

Am különös formájú kavicsokat, kagylókat, ásványokat gyûjtök.

Posted

hülye beszólásokat a fórumról, amiket egy txt-be rakok, és néha megmutatom õket emebreknek.

Azt én is, de nem csak a fórumról, mindenhonnan :)

Hellnight
Posted

DVD filmet, sajnos elég drága szenvedély, de ez van :lol:

Posted

Töltényhüvelyeket...

Posted

nuna mohát gyûjtök [sm28] [sm28]

:lol:

Hellnight
Posted

nuna mohát gyûjtök [sm28] [sm28]

:lol:

Fúj :unsure: :huh:

Posted

mostanában virtuális puncijuice-t gyûjtök emesenen keresztül..

am régebben kulcstartókat meg energiaüccsis dobozokat gyûjtöttem. (volt kábé 400db, de míg suliban voltam anyám egyszercsak kidobálta õket. :( ez történt 1 éve, azóta minimum a duplája lenne. B) )

Posted

Én is filmes duvdéket gyûjtök... a legszebbek megleshetõek az aláírásomban.

Plusz van egy termetes bélyeggyûjteményem.

Meg van vagy 300 Dragon Ball kártyám, szépen gyûjtõfóliában :lol:

Posted

De szép csaj :) Ha a barátnõd(gondolom az), akkor nagyon szerencsés vagy :)

Am különös formájú kavicsokat, kagylókat, ásványokat gyûjtök.

Igen a bnõm, kössz :P

Nem minden piás üvegemrõl raktam fel képet, van még egy polc ahol van vagy 35 sörös üveg, további üvegek-dobozok ( kb 10db ) már a szobámon kivül mert nem férnek el :D

mikor még gyerek voltam ( most is az vagyok? :D ) akkor pokemonos matricákat meg Sw-s dolgokat minden mennyiségben, régi pénzeim is vannak csak elkéne már adni, mert hiába áll régi pénzben több tízezer...

Posted

Én pénzt gyûjtök. :P

Posted

Én pénzt gyûjtök. :P

énis! cserélünk? Mátyás királyt adok Szent Istvánért. na? :)

Flame_of_Aiur
Posted

Te is? :) Mutasd mid van :P A jelenlegi új aranyköpések.txt-m:

(google chrome totyikban)
A: Leszedtem, kipróbáltam, de nem használom.
B: Hurrá ! És mért nem ?
A: FF-t nem fogom lecserélni erre a betara, de sztem késõbb sem.

* * *

(egy linkelt szövegfájlra, sima txt)
de akkor ezzel hogyan csináljam? ez nem fájl :ph34r: bocs hogy ilyen hülye vagyok :unsure:

* * *

(beérkezõ pm a 'jelent' funkciótól)
Felszeretném jelenteni ezt a tagot!

crocki

Sértette a becsületemet!

* * *

(valamilyen SW topikban)
Üdv. A Star Wars Battlefront 2 nevü játékkal szeretnék lanban játszani Hamachi segítségével, a hamachival nincs is gond sikerült beálítani, de a játékban mikor elinditom a lan szerot a játékon bellül amikor betölt utána hibaüzenet nélkül kidob, mind1ik haveromnak ezt irja ki, de láttam itt 1 forum részen hogy 1 patchet kell letölteni 1.1 est leszedtem feltettem ilyen kor kérte az eredeti játék lemezt mivel nekem tört van, de azt írták hogy törtel ismeglehet csinálni a lannal valo hamachi használatával történõ játszást haverokkal :S. Ekkor felcrackeltem ujbol azzal a crackel ami megvolt és ekkor már elindult a játék de ugyan aza hiba hogy ledob.. :S:S Létszives segítsetek!! MSN: mallory91@freemail.hu EMAIL: colinmallory@citromail.hu

Thy! És bocs h ebbe a témába írtam :S.

* * *

Hali!

Olyan szoftit keresek, amivel internetrádiót coool minõségben lehet merevlemezünkre felvenni/menteni... 

* * *

sziasztok valaki tudja hogy megy-e intel corel dual 2.50ghz,2x256mb dual ati hd3820 vg kártya 1gb ram??ha tudja mondgya má meg?? elöre is köszike

* * *

[URL=> Egy Játékot Keresek, Egy kép van belõle] Egy Játékot Keresek, Egy kép van belõle[/URL]

tenderlumpling
Posted

Könyv, DVD, játék, bélyeg, érme, mozijegy, kagylók, Tic Tac dobozok... mindenfélét gyûjtök én :)

Wow, én meg Flame legbrutálisabb kirohanásait akartam egyszer kigyûjteni :lol:

Flame_of_Aiur
Posted (edited)

Könyv, DVD, játék, bélyeg, érme, mozijegy, kagylók, Tic Tac dobozok... mindenfélét gyûjtök én :)

Na mi az, valamelyik Te voltál itt alant? :D Ugyan, ne vedd a szívedre ^_^

Amúgy topikcím javítva, illetve eszembe jutott, hogy port is gyûjtök. Nem porfogókat, bocsánat; én kihagytam egy lépést :D

Edited by Flame_of_Aiur
Posted

Ja Tic-Tac dobozaim nekem is vannak. Vagy 40 össze-vissza a lakásban. :lol:

Posted

Én cukorkákat gyûjtök, figurás és nem figurás szappanokat, parafa dugókat, és remek könyveket (régebben mesekönyveket, de most már komolyabbakat)...

Posted

Én a dobozos üditõ (fém dobozos) annak azt a kicsi vacakját amivel felnyitod az italt.

Meg azt a tudatalattim miatt mer szerinte ez jó gyûjtöm a gyógyszereim leveleirõl azokat a részeket amiket felszakítok amikor kiszedem a gyógyszert na azt a részt gyûjtöm . :D:D:D

SaltyDave
Posted

Töltényhüvelyeket...

Azt pár éve én is, vannak jó kis 2 csövû vadászpuskához töltényeim (pontosabban töltényhüvelyeim). Puska persze nincs mellé, az nem is kell. Bár újabban semmit, ezzel is már rég felhagytam.

rossz_macska
Posted

Lássuk csak: Snassz dolgaim: tollak (írószerszám) különbözõ promós, illetve promós nyakba akasztók. Jaegermeisteres még nincs szip-szip.... aztán macska és sárkány formájú tárgyak. Ja meg bögréket. :)

nem snassz: különféle káromkodás helyettesítõ szavak, kifejezések :D (le akarok szokni)