Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Prototype 1-2

THE_KUP

Recommended Posts

Chuck_Norris
Posted

Lásd mastertitan kommentjét, egy kommenttel a tiéd alatt. Jó lett volna, de az nem hiba hogy nincs... Assassin's Creed-be is jó lenne ha lenne multi, de nincs. Valaki felhozta hogy ezért már rossz? Jobb lett volna, de így is jó lesz.

Egy multiplayer mindig plusz egy játékban legyen az akármilyen. Egyrészt nagy fun, másrészt növeli a játék idõt is, és ha cdkulcs kell akár talán többen is veszik meg. Mondjuk AC nál nehezen tudnám elképzelni a multit, mivel a counter attack el nem kihívás kardozgatni, de mondjuk itt, Prototype-nál 2 mutáns simán lehetne. Másrészt meg beígérték, aztán visszavonták (h még idén piacra dobhassák).

Cod is jó singlebe, de multi nélkül nem lenne olyan híres....például...

Posted

Egy multiplayer mindig plusz egy játékban legyen az akármilyen. Egyrészt nagy fun, másrészt növeli a játék idõt is, és ha cdkulcs kell akár talán többen is veszik meg. Mondjuk AC nál nehezen tudnám elképzelni a multit, mivel a counter attack el nem kihívás kardozgatni, de mondjuk itt, Prototype-nál 2 mutáns simán lehetne. Másrészt meg beígérték, aztán visszavonták (h még idén piacra dobhassák).

Cod és ez a játék valahogy nem hassonlit 1másra , és ha olyan lesz a single amien jó na igérkezik és ezeke mellet adnak 1 multit amiben 3 támadás tudodják a játékoso püfölni 1mást , sztem minden összefoglalóban benne lenne h szar a multija és lehuzza , szóval nem nem minden kép + a multi szvsz ^^

Posted

Cod és ez a játék valahogy nem hassonlit 1másra , és ha olyan lesz a single amien jó na igérkezik és ezeke mellet adnak 1 multit amiben 3 támadás tudodják a játékoso püfölni 1mást , sztem minden összefoglalóban benne lenne h szar a multija és lehuzza , szóval nem nem minden kép + a multi szvsz ^^

ja,a multi nem mindig jó,hisz ha arra hegyezik ki és az szar,akkor az a fekete földig húzza le a játékot.

Mégha nem is arra hegyezik ki,de szar akkor is felmerül a játékos fejében,hogy minek rakták bele ha egyszerûen játszhatatlan,de itt jó pont lett volna,mert nem arról volt szó hogy egymás ellen,hanem csak a coop módról volt szó ami néha jobb is mintha egymás ellen harcolnánk. :) (lásd L4D :D )

Posted

AC-nál is be volt ígérve hogy lesz olyan hogy két orgyilkos összedolgozik, csak úgy járhatnak sikerrel. Aztán nem lett belõle semmi. A 2. részre is beígérték, és bár szerintem abból sem lesz semmi (sõt az egész sorozat only single lesz szerintem, de csakis feltételezés), hivatalosan még nincs semmi infó errõl. Csak az "anno beígérték". Valamikor talán a GS is írta.

Új video a játékról (inkább hangulatteremtõ, nem gameplay, bár a végén vaz is van egy kicsi).

http://www.gametrailers.com/player/48379.html

Chuck_Norris
Posted

Szerintem egy coop multi nem húzta volna le, de mivel nem lesz multi ezért nincs is mirõl beszélni. B)

Posted

Hm,hát ez a teaser trailer azért nem valami friss,ami most van kitéve. :D Viszont rohadt jó. Esetleg nem tudja valaki a szám címét,ami a vége felé indul? :unsure:

Posted

hmmm,most nézek videókat róla,gameplayt inkább,jöhetne a héten 1 demó. :D

Posted

hmmm,most nézek videókat róla,gameplayt inkább,jöhetne a héten 1 demó. :D

Szerintem leghamarabb május közepén kapunk demót. Legalábbis én xboxra így képzelem. + nekem ott még pár napot várnom kell majd -_-

Posted

Na már "csak" juni 9ig kell várni ha minden úgy megy ahogy igérve lesz

SaltyDave
Posted

Na már "csak" juni 9ig kell várni ha minden úgy megy ahogy igérve lesz

Nincs is messze.

Posted

Nincs is messze.

Hát azért..több,mint egy hónap : (

Mondjuk én számítok egy demóra..kb május. 24-25 fele.

SaltyDave
Posted

Hát azért..több,mint egy hónap : (

Mondjuk én számítok egy demóra..kb május. 24-25 fele.

Kérdés lesz-e PC demo. Újabban egyre kevesebb van, és csak a kisebb kiadók adnak demo-kat :(

Posted

ahj,de szívesen elõrendelném a Gamespotról..de nincs rá pénzem :/

Posted

ahj,de szívesen elõrendelném a Gamespotról..de nincs rá pénzem :/

kiszálitás menyi náluk mert most pont erre van pénzem :D

Chuck_Norris
Posted

Itt az intro videó linkje, benne a fõbb átalakulásokkal: Intro ;)

Posted

Itt az intro videó linkje, benne a fõbb átalakulásokkal: Intro ;)

elég hangulatos kis videó. most már még jobban várom mint eddig :)

Chuck_Norris
Posted

Remélem lesznek napváltakozások, tehát lesz éjszakai küldi is. Ilyen lopakodós féle.. B)

Posted

Remélem lesznek napváltakozások, tehát lesz éjszakai küldi is. Ilyen lopakodós féle.. B)

hát nem tudom bele illenének-e a lopakodós részek ebbe a játékba itt inkább a pörgésen van a hangsúly nem?

Posted

hát nem tudom bele illenének-e a lopakodós részek ebbe a játékba itt inkább a pörgésen van a hangsúly nem?

Legalább nem válna tõle monotonná a játék.(Amire valljuk be, van esély)

Chuck_Norris
Posted

Miért? Hiszen tud alakot változtani Alex, távolról is tud ölni, tud nagyokat jumpolni... B)

Posted

mivel azá változhatsz akit megölsz, sztem simán van rá esély h más más alakkokal mész végig 1 épületen infoért v bármi. monoton nem lehet mivel anyi lehetõség van és már 1ideje fejlesztik szóval nem tudják össze csapni se. Akció lesz bõven az biztos B)

Posted

Nagyon állat lesz,csak jönne már ki. :D

• 2 weeks later...
Posted

trilogia lesz.ez még csak ez elsõ lépés akkor...ha jó lesz ,akkor uraim 1 ideig szórakoztatva leszük :D

Posted

trilogia lesz.ez még csak ez elsõ lépés akkor...ha jó lesz ,akkor uraim 1 ideig szórakoztatva leszük :D

oh jeeee. :D

_Jolly_Joker_
Posted

Az elsõ videók alapján milyen kis szarnak tûnt ez a játék, de az újabbak után már szabályosan nyáladzom, na. :D