Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Prototype 1-2

THE_KUP

Recommended Posts

THE_KUP

Csodálkozom h még nicns topicja a gamenek mindenestre azt tudom h napokban láttam gameplay videot a játékról és azt tudom már most h megjelenés napján már meg akkarom venni ^^.

Videokat róla itt tessék meg nézni.

Nagyon nagyon leegyszerûsitve a játék 1 alapváltoról szól(shapeshifter) New York cityben aki az emlékeit keresi.Nyitot világ ( mint GTA ban nem lináris pályákkal) és nekem a videok láttán lett 1 kis pókember feelingem. Háztetõn ugrálás , falon futás. Ezek mellet testeböl tudsz fegyvereket csinálni ( pengék,karmok stb) + ha nem elég akkor az elenfél katonák fegyvereit is el lehet venni illetve "feldolgozni õket" (angolul comsume).Ha még ez sem ellég akkor még az ellenfél jármûveit is el lehet lopni szóval RENGETEG lehetõség van. :rolleyes:

Hivatalos oldal: http://www.prototypegame.com/splash/

megjelenés kb 09.06.26

freezy

Jeee végre. Én már gondolkoztam rajta,csak lusta voltam megnyitni ^^'

Ez az a játék,amit nagyonnagyon várok xboxra..huh..Force Unleashed-ot vártam így õsszel..(az előtt semmiért nem voltam így felpörögve..egészen idáig)

Reméljük nyáron tényleg kijön és akkor lehet vele sokat szórakozni ^_^ Hatalmas feelingje van ennek a GTA szerû mászkálásnak,de szuperképességekkel..Alex mozgása\rohanása tetszik a legjobban,ahogy szaltózik az autókon..felfut a falon..repül..majd leugrik és mindezt rengeteg ember között.. reméljük semmi hibája nem lesz..vagy ha lesz is nem nagy és kapunk egy majdnem tökéletes játéok..ha lemegy majd az ára valszeg meg is veszem ^^

Tényleg mindnet lehetõséget kiaknáztak..belebújhatuk mások bõrébe..jármûveket vezethetünk..mi kell még? :D

Balee

Legutóbbi videó alapján nem vagyok elszállva tõle, bár maga az alapötlet nagyon jónak tûnik, GTA szerû játékmenet szuper képességekkel, érdekes lesz, kíváncsian várom B)

freezy

Videokat róla itt tessék meg nézni.

wow, itt van egy csomó új videó,amit még nem láttam..gameplay-ek..stb..néztem bárat és aláznak :rolleyes:

Holnap majd a többit is megnézem. ^_^

JaniRazor

Várjuk, de szerintem brutál gépigénye lesz. El fogják bacni a PC-s portot....Bár ne legyen igazam.

THE_KUP

1 tény marad... h részt vennek a játék készitésben a Hulk game készitõji... szóval 1 kis félelem meg fogalmazódót bennem , de a gameplay video nem tûnt szarnak de a kétely nem múlik el amig végre õk leszenk olyanok h kidobnak 1 demot

freezy

Hát szerintem is lesz egy szép gépigénye PC-seknek :/ ,de ha portolást nem b@szarintják el,akkor nem lesz gond. Egy Spiderman3 szint az még úgy csak-csak lehetne,az sem lett vmi jól optimalizálva,de bõven élvezhetõ volt low-on is..de pl a Web of Shadows,GTAIV nagyon rossz pC-n,ahogy értesültem.

Iam_The_Ghost

Pár hónapja még nagyon vártam a gamet, aztán jött a Web of Shaodws, nagyon jól elszórakoztam vele, utána megnéztem egy Prototype-ot és sajnos máris nem tûnt számomra olyan különlegesnek ez a game. :rolleyes: A játékmenet nagyon hasonlít az elõbb említett gamere és ez a "szuperhõsként szabadon a városban" feeling már nem tûnt Nekem akkora nagy aduásznak, pedig emiatt érdekelt nagyon a game. Így is rajta van a várólistán, de az érdeklõdésem alaposan csökkent... :(

freezy

Pár hónapja még nagyon vártam a gamet, aztán jött a Web of Shaodws, nagyon jól elszórakoztam vele, utána megnéztem egy Prototype-ot és sajnos máris nem tûnt számomra olyan különlegesnek ez a game. :rolleyes: A játékmenet nagyon hasonlít az elõbb említett gamere és ez a "szuperhõsként szabadon a városban" feeling már nem tûnt Nekem akkora nagy aduásznak, pedig emiatt érdekelt nagyon a game. Így is rajta van a várólistán, de az érdeklõdésem alaposan csökkent... :(

De miért a Web of Shadows után? Az eddigi Spidey game-kben(na jó..a Movie3ban) is volt ilyen nagy szabadság..igaz,hogy ilyen pusztítás szerûség a a WoSban volt..és a szimbióta csapkodás erõsen hasonlít az itt is véghezvihetõ romboláshoz..

Szerintem ez még szabadabb,mint az emlegetett játék.Igaz,hogy erõs a hasonlóság,de szntem nem fogunk csalódni ^^ Majd kijön egy demo és meggyõz :rolleyes: :lol:

THE_KUP

már kapásbol az alap ötlete más ... Alex egy antihös szóval õ mindent saját magért csinál h visza nyerje az emlékeit ... és maga a tény h azzá változol meg hogy azt csinálsz amit akkarsz 1 szabad városban repkededéstöl kezdve bármi ... meg az egész hangulata más ... szóval én nem félek h az ötlet miat lenne a bukás ... ugye már csak normális optim-ért kell könyörögni meg ha betartják azokat mit megigérnek

SaltyDave

A számból vetted ki a szót.

Iam_The_Ghost

már kapásbol az alap ötlete más ... Alex egy antihös szóval õ mindent saját magért csinál h visza nyerje az emlékeit ... és maga a tény h azzá változol meg hogy azt csinálsz amit akkarsz 1 szabad városban repkededéstöl kezdve bármi ... meg az egész hangulata más ... szóval én nem félek h az ötlet miat lenne a bukás ... ugye már csak normális optim-ért kell könyörögni meg ha betartják azokat mit megigérnek

Alapsztori más, ez egyértelmû, de a játékmenetben egyelõre nem érzek túl nagy különbséget. Ez a szabad játékmenet jól hangzik, de sok-sok éves játéktapasztalatból megtanultam, hogy ez, számomra, nem jelent sokat. :rolleyes: Ez hogy ide-oda mászkálhatunkk lekorlátozódik egy adott területre, ami eleinte érdekes lehet, de egy idõ után már egyáltalán nem vonz a dolog, hisz ugyanolyan felhõkarcolók, boltok és egyéb objektumok között lavírozunk, amikkel semmit nem tudunk kezdeni. Néha becsempésznek néhány parkot, hogy változatosabb legyen, de a környezet maga nem nyújt annyi élményt, hogy ez számomra akkora pozitívum legyen mamár. Anno újdonság volt, de pl. Engem az elõbb említett WoS gameben sem kápráztatott el nagyon a hatalmas bejárható terület, mert összességében mindenütt ugyanannyi inetakcióban van részem: tulajdonképpen semmiben.

Prototype-nál ugyan ez a helyzet (ahogy eddig látom és amilyen gondolom, hogy lesz), hogy nincs igazán ráhatásunk a világra. Lépkedünk a házakon, beszakadnak a falak, összezúzzúk a talajt stb., de ez mind csak látványelem, eltelik egy kis idõ v. teszünk néhány métert és hirtelen minden visszaáll a régi helyére. Éppen ezért nem is okozhatunk igazi károkat, nem tehetjük meg, hogy egy laza délután elõbújjunk vackunkból hõsünkkel, porig zúzzúnk mindent, hogy aztán a végére az egész várost igazi káoszba taszítsuk. Esetleg mint a GTA-kban lesz egy mérõ, hogy aztán most a zsaruk nagyon üldöznek, de igazi zûrzavart nem okozhatunk, csak erõsebb ellenfeleket remélhetünk. De ugyanígy vicces az emberekkel való interakció. WoS-ban eldobtunk a járókelõk felé a kocsit, a túlélõk erre elkezdtek rohanni és üvöltözni, de aki 10 méterrel arrébb állt tõle, az békésen sétált tovább. Itt a videókban máris látszik, ahogy a fõhõs (Alex?) szétcincál ártatlanokat és hiába forgalmas az utca, ha 2 méterrel arrébb áll vki és nem érünk hozzá, akkor békésen megy tovább, talán 1-2 ember sikoltozik, de senkit nem érdekel, nem zavarja õket.

Alex képességei is behatároltak: a csápokkal való támadás látványos és pusztító, de mint mondtam, igazi rombolást így sem vihetünk véghez és tulajdonképpen ugyanezt láttuk már a WoS-ban is, a szimbióta képében. Az alakváltozás kifog merülni 2-3 skin képében és úgyis csak a questekben vesszük majd hasznát. Ugyanígy a helikopter lopás is már az 5-6. alkalommal már uncsivá fog válni, hisz ugyanaz az animáció fog leperegni, így csak arra lesz jó, hogy könyebben elintézzük a támadókat, de úgy érzem ez egy idõ után inkább frusztrálni fog.

Suma sumarum: A szabad játékmenet számomra sosem jelentett igazi szabadságot, hisz így is be leszünk határolva a lehetõségek számát illetõen (de ezt nem is akarom hibának felróni, de ugyanígy nem is tartom húzóerõnek), emellett sok elemet már láttunk elõzõ játékban és az alapsztori sem túl erõs, de a történet ennek ellenére még lehet jó.

Most nehogy az jöjjön le, hogy mennyire kukacoskodó vagyok, csak annyit akarok ezekkel mondani, hogy már kevésbé tartom különlegesnek a gamet, mint ahogy az pár hónapja annak ígérkezett. :rolleyes: De ne legyen igazam, játékközben úgyis teljesen más lehet a véleményem, hisz az lesz az igazi élmény, nem videók, információk és képek alapján ítélkezni róla.

freezy

Ezek,amiket mondassz abszolút egyetértek vele,de..huh..hát nem tudom mikor kapunk ilyen reális játékot,mert ez már tényleg maga az élet lenne. :lol: Tapasztalt játékosokank nehéz teljesen megfelelni és újat nyújtani ez is tény. Mondjuk,ha a szabadság GTAIV-es lenne,akkor az durván jönne át..mert amennyit játszottam vele egyik ismerõsömnél(kb 1 órát),soha nem voltam ugyanazon a helyen és még csak ismerõs sem volt,tök elveszettnek éreztem magam,amit máshol még nem..mivel minden kis kerületben folyt az élet.Szóval egy olyan barangolási lehetõség jó lenne.

Az interakció meg..hát igen..nagyon reálisnak kéne lennie,hogy még a másik utca is meneküljön.

Én ezekbe már direkt bele se gondolok,hogy hogy lehetne még jobbat csinálni,mert kivitelezhetetlen..vagyis biztos meg lehet csinálni,nem értek hozzá..de akkor is az már egy nagyon durva szint lenne..egyszer majd lesz ilyen játék is B)

jardo

amúgy egy ilyen sztem már volt csak akkor nem volt hosszú életû, de reméljük h ez most jobb sorsú lesz.

amúgy a játékban sztem rejlenek komoly lehetõségek, amiket ha kihasználnak, akkor egy remek játékkal leszünk gazdagabbak.

csak amit eddig láttam belõle, azok alapján félek h ha nem is lesz rossz, de csak közepesre sikerül. de ne így legyen :)

szal várom énis :D

• 1 month later...
freezy

Hát nekem egy ok is elég lenne :lol: Nagyon kemények. Kissé brutális játék lesz.Amikor a csávót beleveri a földbe az épület minden szintjén :D Meg amikor megy a tankkal és repülnek az emberek össze-vissza.

De a legjobban az tetszett,ahogy átveszi a katona alakját és egy másikat gyanúsítgat és a többiek lelövik :D

Várom,várom. Június már nincs annyira messze ^^

SaltyDave

Csodálkozom h még nicns topicja a gamenek

Volt asszem 2x is, de kihaltság miatt mindig törölték.

trialboj

nnagyon ossze ;esz rakva a game :D

Chuck_Norris

Meggyõzött. ;)

A videoból is látszik, hogy sok lehetőség lesz miként is oldjuk meg a küldetéseket... (lopakodva, tank-al berusholva, stb...)

De a legjobban az tetszett,ahogy átveszi a katona alakját és egy másikat gyanúsítgat és a többiek lelövik :D

Az tényleg poén :lol:

mark44

Hát tényleg nagyon jónak tûnik de remélem nem rontják, mostanába sok mindent elKisTehén!tak PC-re. Na meg remélem bírni fogja a gép :rolleyes:

THE_KUP

ha dark sector szinten lenne optimizálva a játék akkor biztos h HATALMAS élmény lesz ^^

freezy

Nah,most vettem észre,hogy mi hiányzik a bal felsõ sarokból..a hírek. Még jó,hogy megnéztem a fõoldalon,mert Prototype-ról is van szó.Többek között a megjelenési dátum Európában: Június.12

Az OP meg tök menő^^ Rohadt jó a zene alatta meg ez az egész poszt-apokaliptikus hangulat ^^ Jól fog jönni vizsgaidőszak végére ez a játék..lerombolok mindent :D