grasslover 40 Share Posted July 11, 2008 Mivel a nagyobb shouenek mind kaptak saját topicot (Naruto, Bleach), így vettem a bátorságot és az Anime,Manga topicban egyre nagyobb népszerûségnek örvendõ One Piece-nek is nyitottam egy sajátot. Ide jöhetnek a tapasztalatok, legyen az az animével vagy a mangával kapcsolatos.. Kerüljük a spoilert, lényegében ezért nyitottam, ott már néha túlzottan elharapózott a storyelemek említése. Kanpai! ----------- Az elsõ szavazás 2011 január 31-jén: Ki a kedvenc karaktered? Monkey D. Luffy [ 17 ] ** [24.29%] Roronoa Zoro [ 10 ] ** [14.29%] Nami [ 7 ] ** [10.00%] Usopp [ 2 ] ** [2.86%] Sanji [ 7 ] ** [10.00%] Tony Tony Chopper [ 4 ] ** [5.71%] Nico Robin [ 4 ] ** [5.71%] Franky [ 2 ] ** [2.86%] Red-Haired Shanks [ 3 ] ** [4.29%] Ace [ 7 ] ** [10.00%] Smoker [ 7 ] ** [10.00%] Nefertari Vivi [ 0 ] ** [0.00%] Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted July 11, 2008 Örülök ennek a topicnak ^^ Célszerû volt már :D Volt egy pár spoiler az anime topicban,amit addigra úgyis elfelejtek,mire odaérek,de azért jó,h van ez a topic. Nem sûrûn fogok idejönni(az elõbb említett okok miatt),de majd,ha vmi poén rész vagy jó fight volt akkor biztos gépelek. Jah..hogy nincs spoiler? Asszittem erre a célra van :D Mint a Naruto topic is,h az anime topicban csak általánosan..a fő topicjában meg mehet a spoiler és a beszélgetés.Bár igaz,h a friss user-ek belefutnának itt biztos egy-egy spoilerbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted July 11, 2008 Ott is fehérítik azért :) Szóval itt ami One Piece téma az jöhet, csak figyeljünk. Hozzáhegesztek még egy szavazást gyorsan. Ha igény van, akkor kedvenc gonosztevõs is lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted July 11, 2008 Ott is fehérítik azért :) Szóval itt ami One Piece téma az jöhet, csak figyeljünk. Hozzáhegesztek még egy szavazást gyorsan. Ha igény van, akkor kedvenc gonosztevõs is lesz. Oks. Huh,hát én majd késõbb szavazok.Nem sok embert ismerek még innen.. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted July 11, 2008 Pótolni kell azt gyorsan ^^ Hol jársz egyébként? 40-50 rész környékén rendesen beindul a sorozat, addigra áll össze egy normális (? xD) legénység ahhoz, hogy igazán változatos legyen és igazi kalandok jöhessenek szóba. Aztán meg észre se veszed és a 230. résznél jársz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted July 11, 2008 Pótolni kell azt gyorsan ^^ Hol jársz egyébként? 40-50 rész környékén rendesen beindul a sorozat, addigra áll össze egy normális (? xD) legénység ahhoz, hogy igazán változatos legyen és igazi kalandok jöhessenek szóba. Aztán meg észre se veszed és a 230. résznél jársz :D Áhh 11. rész..ahol Usopp lép a képbe. Mivel 2 hétig nem tudtam anime-t nézni így egy csomó mindennel el voltam maradva és egy csomó mindent akartam szedni.De majd mostmár folytatom. ;) Úgyis itt a nyár..nincs is jobb idõ egy több 100 részes anime-re. :D Azon gondolkoztam,hogy vajon van é OP gamma. :D Egész jó. El lehetne vele lenni. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted July 11, 2008 Nagyon sok game van hozzá...ez tényleg nem tûnik rossznak. Grafikából ítélve PS2, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted July 11, 2008 Nagyon sok game van hozzá...ez tényleg nem tûnik rossznak. Grafikából ítélve PS2, nem? Jaja. Néztem frissebbet,de talán ps3-ra még nincs. Vagy hasonló nextgen konzolra,de ami késik nem múlik,szntem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted July 11, 2008 Jaja. Néztem frissebbet,de talán ps3-ra még nincs. Vagy hasonló nextgen konzolra,de ami késik nem múlik,szntem. Engem inkább PS1-es érdekelne, az fut emulátorral is :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghoul 0 Share Posted July 11, 2008 Á, a One Piece. :) Szoktam nézni, 193. résznél járok. Imádom, de szavazni nem fogok, mert olyan sok karakter fogott meg nagyon benne, hogy nem tudnék választani. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted July 11, 2008 Á, a One Piece. :) Szoktam nézni, 193. résznél járok. Imádom, de szavazni nem fogok, mert olyan sok karakter fogott meg nagyon benne, hogy nem tudnék választani. :D Nekem is nehezen ment. Zoro, Sanji, Ace, Shanks, Smoker és Luffy hatalmas kedvencem. Aztán végül Zoro lett :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghoul 0 Share Posted July 11, 2008 Nekem is nehezen ment. Zoro, Sanji, Ace, Shanks, Smoker és Luffy hatalmas kedvencem. Aztán végül Zoro lett :D Zoro és Smoker nálam is a legjobbak között vannak, de igazából az egész animébõl a kedvencem Crocodile. :D Rohadtjó karakter, hozzáillõ szinkronhanggal. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted July 11, 2008 Zoro és Smoker nálam is a legjobbak között vannak, de igazából az egész animébõl a kedvencem Crocodile. :D Rohadtjó karakter, hozzáillõ szinkronhanggal. :D Az a röhögés felülmúlhatatlan :D "Hááhhháááháááhááá" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghoul 0 Share Posted July 11, 2008 Az a röhögés felülmúlhatatlan :D "Hááhhháááháááhááá" :D Nojah. :lol: Viszont ahol én járok, a mostani ellenség, Enel nagyon irritál. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted July 11, 2008 Nojah. :lol: Viszont ahol én járok, a mostani ellenség, Enel nagyon irritál. :lol: Enelnek is vannak jó pillanatai. Bár tény, hogy Crocodile-hoz képest nem annyira cool, de simán erõsebb mint bármelyik másik fõgonosz, KeLa mondta, hogy összehasonlítva Eneltõl nincs erõsebb karakter a világban. Legalábbis eddig :D A villámcsapás mondjuk Crocodile-t sem biztos, hogy sebezte volna, mivel leföldeli :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghoul 0 Share Posted July 11, 2008 Enelnek is vannak jó pillanatai. Bár tény, hogy Crocodile-hoz képest nem annyira cool, de simán erõsebb mint bármelyik másik fõgonosz, KeLa mondta, hogy összehasonlítva Eneltõl nincs erõsebb karakter a világban. Legalábbis eddig :D A villámcsapás mondjuk Crocodile-t sem biztos, hogy sebezte volna, mivel leföldeli :lol: Tudom, hogy erõs, de a jelleme nem tetszik. :D Mondjuk nekem ez az egész sky rész kicsit fura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted July 11, 2008 Tudom, hogy erõs, de a jelleme nem tetszik. :D Mondjuk nekem ez az egész sky rész kicsit fura. Én sem rajongtam azért a fejezetért. Nem rossz, teljesen egyedi és kegyetlenül jól kidolgozott, csak Arabasta annyira erõs volt, hogy ez utána mindenképp csak visszaesés. De visszagondolva rá, azért kellemes emlékeket idéz, fõleg a császkálás az erdõben (Zoro persze eltévedt párszor :D) meg a sok poénra, cool harcokra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghoul 0 Share Posted July 11, 2008 Én sem rajongtam azért a fejezetért. Nem rossz, teljesen egyedi és kegyetlenül jól kidolgozott, csak Arabasta annyira erõs volt, hogy ez utána mindenképp csak visszaesés. De visszagondolva rá, azért kellemes emlékeket idéz, fõleg a császkálás az erdõben (Zoro persze eltévedt párszor :D) meg a sok poénra, cool harcokra... Arabasta nekem is jobban tetszett. A mostani részben Shandia története tetszik a legjobban, Calgara és Norland, nameg Wiper karaktere is bejövõs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted July 11, 2008 Szinte éreztem h lesz topikja, és abban is biztos voltam h grass fogja megnyitni :D Am jó ötlet volt, hiszen egy többszáz részes anime sorozatnak már jó ha van egy saját topikja, ennyi minden ne keveredjen a másikba, fõleg úgy h sztem ezt már többen nézzük innen, mint a Bleach-et és a Narutot együttvéve :) Kedvenc szereplõ(k)? Az nálam változó, persze vannak állandó favoritok, de ezekhez mindig jönnek újabbak. A legelején Zoro és Nami volt, aztán jött Nico Robin, õt nagyon bírom^^ Na és persze Ace-t is, de õ sajnos elék kevesett szereplt eddig. Az eddig látott Shichibukai tagok közül mindegyik bejön, de fõleg Mihawk és Doflamingo. Blackbeard Pirates... kegyetlen egy banda, sztem mindegyik tag nagyon dúrva :D Na és természetesen az eddig csak a mangában megjelent karakterek közül - túl-hypeolt vagy sem - a legújabb favoritom: Trafalgar Law -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghoul 0 Share Posted July 11, 2008 Hmm, végül Smoker-re szavaztam, Crocodile-t leszámítva õ a kedvenc. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathangel 0 Share Posted July 11, 2008 jó ötlet volt ez a topic :rolleyes: nálam Asce ( :lol: ) az abszolut favorit, amilyen keveset szerepel, annál jobbak a részek amikor feltûnik elértem 361-ig, mostantól hetente kell várnom az új részeket :( :( (spoiler veszély) amúgy épp azon gondolkodom hogy a Water 7/Enies Lobby vagy a mostani Thriller Bark szakasz a jobb...nehéz dönteni :rolleyes: elõbbiben rohadt jó harcok és történet (Luffy vs Lucci :ph34r: ) a mostaniban meg az egész környezet + Brook karaktere... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted July 11, 2008 Szinte éreztem h lesz topikja, és abban is biztos voltam h grass fogja megnyitni :D Am jó ötlet volt, hiszen egy többszáz részes anime sorozatnak már jó ha van egy saját topikja, ennyi minden ne keveredjen a másikba, fõleg úgy h sztem ezt már többen nézzük innen, mint a Bleach-et és a Narutot együttvéve :) Kedvenc szereplõ(k)? Az nálam változó, persze vannak állandó favoritok, de ezekhez mindig jönnek újabbak. A legelején Zoro és Nami volt, aztán jött Nico Robin, õt nagyon bírom^^ Na és persze Ace-t is, de õ sajnos elék kevesett szereplt eddig. Az eddig látott Shichibukai tagok közül mindegyik bejön, de fõleg Mihawk és Doflamingo. Blackbeard Pirates... kegyetlen egy banda, sztem mindegyik tag nagyon dúrva :D Na és természetesen az eddig csak a mangában megjelent karakterek közül - túl-hypeolt vagy sem - a legújabb favoritom: Trafalgar Law -_- Ace az én kedvencem is, de eddig egyszer volt ugye... Tényleg, lesz majd annak a kis papírnak meg a "Pirate Summit"-nak valami folytatása? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted July 11, 2008 Ace az én kedvencem is, de eddig egyszer volt ugye... Neked igen... Tényleg, lesz majd annak a kis papírnak * valami folytatása? Lesz :) * meg a "Pirate Summit"-nak Pirate Summit Myth: Ace said something about the pirate summit so it must be a place or event. Fact: There is no pirate summit, what Ace meant was "See you at the top" but he did not mean that there will be a pirate summit. Since "top" can also mean "summit" (as in the summit of a mountain) the line was easy to confuse. The "See you at the top" line was a figure of speech by Ace, challenging Luffy to become strong like him and join the top tier of strength. Pirate summit was an mistranslation found in many fan translations and sub translations. K-F, one of the Fansubbers mistranslated it, Stephen the script translator also mistranslated it as well and said he'll correct it soon. Also the piece of paper Ace gave Luffy was not an invitation, as it was blank. This paper is later revealed to be a biblicard, a special paper that is made from part of a person (usually fingernail trimmings) that allows the holder to know what direction the paper's owner is in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted July 11, 2008 Neked igen... Lesz :) Pirate Summit Myth: Ace said something about the pirate summit so it must be a place or event. Fact: There is no pirate summit, what Ace meant was "See you at the top" but he did not mean that there will be a pirate summit. Since "top" can also mean "summit" (as in the summit of a mountain) the line was easy to confuse. The "See you at the top" line was a figure of speech by Ace, challenging Luffy to become strong like him and join the top tier of strength. Pirate summit was an mistranslation found in many fan translations and sub translations. K-F, one of the Fansubbers mistranslated it, Stephen the script translator also mistranslated it as well and said he'll correct it soon. Also the piece of paper Ace gave Luffy was not an invitation, as it was blank. This paper is later revealed to be a biblicard, a special paper that is made from part of a person (usually fingernail trimmings) that allows the holder to know what direction the paper's owner is in. Köszönöm az információkat mesteeer :D Water 7 B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghoul 0 Share Posted July 11, 2008 193. rész után vagyok. Igazán véget érhetne már a sky islandos rész... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts